- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D-Phrag
senior tag
válasz
D-Phrag #41772 üzenetére
Megoldódni látszik a gyors akkumerülés dolog. Kolléga javasolta, hogy kapcsoljam ki a Google helymeghatározást. Ezt ugyan megtettem, de nagy valószínűséggel - akár ezzel az opcióval összefüggésben - a Transparent clock & weather okozhatta. Ugye újrahúztam a Neatromot, de Titaniummal raktam vissza az appokat és ezek szerint vannak olyanok, melyek ezután összütközést okoznak a rendszerrel vagy nem jól működnek és közben szívják az erősforrást. Tudom most lesz aki egyből arra gondol, hogy mindig tiszta telepítést kell végezni, de nekem nincs se időm se türelmem még azzal is bohóckodni, pláne aminél újra be kell minden apróságot állítani.
Gondoltam megosztom az eredményt, hátha másnak is segítek gyors akkumerülés tekintetében.. -
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #39849 üzenetére
Valószínű azért mert nem lett, kitkat-re fejlesztve a voodoo louder, jellybean romokon még jól megy.
Ha kernel nem támogatja, akkor nem lehetséges. (bln control felrakod megnézed, ha not supported, akkor ennyi.-keresni kell bln supportos kernelt ilyen pl: apolo,gustavos,dori) -
kovacss72
aktív tag
válasz
D-Phrag #39835 üzenetére
Indokolatlan fagyások, újraindulások nálam is mindennaposak VOLTAK, míg dori és gustavo kernelt használtam. Mióta a CM11 beépített kerneljét használom, a 2 hét alatt egyszer volt fagyásom, SMS írás közben.
A többi általad jelzett problémával se előtte, se utána nem találkoztam.
Javaslom térj át a "síma" CM11 -re vagy a NeatROM -ra. -
-
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #36747 üzenetére
Ez így van szerintem is a neatrom egyre jobb, jobban kiforr, modok terén
Erről szól már, a rom alap az olyan lesz mint volt, kis samsung foltozgatásokkal szóval az sem lehet rossz.
Annyi új lehet, hogy újabb aroma verzió a telepítő újabb:
Deodexed using latest smali/baksmali
Zipaligned using latest SDK
Amivel készítette a romot, ez jót is jelenthet.Fehér a státuszbár ikon, ami jó ötlet (térerő és wifi ikon) és integrálta ezt 4 Toggles Mod (Stock Toggles + 23 Toggles + S4 Toggles) amit múltkor csak külön lehetett feltenni, én használtam is szóval hasznos. Összességében már csak a moddolásról szól a dolog, a rom alapja stabil, a kernelek is stabilak.
Amúgy az új változásokat a piros kiemelés szemlélteti(azt írták neat topikban)
-
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #36739 üzenetére
Format/system a értelemszerűen a system particiót törli, az adatokhoz nem nyúl, de mivel új romot raksz fel érdemes a systemet törölni.
Hát amúgy nem muszáj, azt csinálni amit én mondok
(én tudom mi a tuti menete ennek, nekem ez elég.)
Amúgy meg full wipe-ot ajánlok. A változások le van írva (eléggé hosszú lista), plusz a rom alapja változott az új xwms3 romra.De úri ember vagyok nagyjából ki emel neked mi változhatott:
Updated SuperSU to v1.91
Deodexed using latest smali/baksmali
Zipaligned using latest SDK
Modded Camera (Removed Camera Battery Warnings)
Wallpaper Scrolling
Themed SystemUI
Themed framework
New Fonts
All Status Bar Icons are White Thanks @Mako0, nice idea
New VPN
Other minor changes and fixes
Kernels:
- XWMS2-5.15.9-PhilZ
- Apolo Light Thanks to @pedestre
- Apolo Regular Thanks to @pedestre
Choose the Toggles you want to Install:
- 4 Toggles Mod (Stock Toggles + 23 Toggles + S4 Toggles) Thanks to @Biftor -
bAtt001
addikt
válasz
D-Phrag #35795 üzenetére
ikon színeket nem lehet módosítani, am stabil és gyors, akksi nekem bírja bár lekapcsolom a mobilnetet ha nem kell így 2 napig is elvan akár. hát hogy lecserélni megéri-e nemtudom, én utálom a samsung gyári felületét sosem használtam neat-et.
titaniummal meg vissza lehet rakni mindent nem lesz baja -
Kékes525
félisten
válasz
D-Phrag #34550 üzenetére
Úgy olvastam a legújabb aromában is van hiba: Just done Flashing NeatRom Aroma v5.5.
-
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #32988 üzenetére
Sajnos nem tudom, lock effect -> headphone + compatibile mode -ban legyen a viper4droid (fizikai menü gomb a progin belül és állítsd be), és minden más music fx/dspmanager ha van, törölve legyen, akkor csak neki kéne futnia.
(#32980) beast27
Fogalmam sincsen, ez csak egy progi nem kéne neki.MáS:
Dorimanx új kernelek 8.42 + 9.42 <Stable>+ Apolo aosp kernelek már nem béták 5.0 & 6.0 (AOSP ROMS) Final versions
-
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #32971 üzenetére
Settings>Sound>Music Effects.
ViPER's Audio Official English Websitejó kis oldal (leírnak mindent) van már windows-ra is progijuk azt is tesztelgetem
Más:
Chameleon fanoknak [link] lesz új build az utolsó FW-ből, és később még hozzá fog adni új fícsöröket is stbszóval jó hír.
-
Kékes525
félisten
válasz
D-Phrag #32947 üzenetére
Igen nagyon jó. Én a SuperLite-ot használom 2.1-est.
Tudod, vagy valaki tud segíteni abban, hogy hogyan lehet a legördülő beállító sávot testre szabni?
(NeatROM SuperLite 2.1)
Szerintem sok fölösleges dolog van ott, amit csak ritkán használok és másutt is elérhető.
Erre valaki valamit tud mondani? Backup és Restore
-
Kékes525
félisten
válasz
D-Phrag #32932 üzenetére
ROM váltás előtt közvetlenül volt teljes mentés?
A Titánium Backup és teljes mentést csinál, ha megfelelően van beállítva és a kötegelt funkciónál a megfelelőt használod. Természetesen ehhez is kell a ROM váltás előtti teljes mentés.
Amúgy a biztonság kedvéért MyPhoneExplorer-et használom (PC verzió) + MyPhoneExplorer Client (androidos, playen megvan) és mindkettő FreeWare. USB és WIFI (nekem csak az USB sikerült) kapcsolattal ment minden adatot PC-re a C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\MyPhoneExplorer könyvtárba.
Arra is jó, hogy bármilyen telefonra ráteheted az összes telefonálással kapcsolatos dolgaidat (nagyon sok telefont ismer). Persze ehhez is kell a megfelelő időközönként az adatfrissítés. -
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #32774 üzenetére
elképzelhető. hogy nem aktív a cucc, ha aktív megérzed.
viperba lépsz fizikai menügomb lock effect mode -> headset
fx compatible mode -> compatible
aztán kapcsold be állítsd be stb. powerampban meg audio advanced tweaks music fx -on.ha sehogy sem tudod aktívvá tenni uninstalláld majd reboot, és tedd fel újra a leírt módon.
ha végképpen nem tudod életre bírni marad a Noozxoide az sem rossz. -
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #32663 üzenetére
Szerintem nem, omega lsw, plusz ez inkább neat lsz-re lett optimalizálva, ha tesztelni akarsz nandroidbackup és kipróbálhatod, aztán ha nem ok, vissza rakod a mentésed.
(#32665) Burt1793
Nem, de én felraktam nem volt kedvem várni már, végül is ott vannak a fixek a letöltési linknél.
De készülőben van az új elmélet. -
D-Phrag
senior tag
válasz
D-Phrag #31756 üzenetére
Valaki egy lockscreent tud végre javasolni? Jó az is ami Neaten is megy. Kösz.
-
-
porse
őstag
válasz
D-Phrag #28743 üzenetére
Kaptam
De ha már írok; a chameleon is tök rendbe van, nem fagy/lassul, akku is rendben, újra se indítottam mióta feltettem, és a galéria se sz*pat. bln hiányzik csak.
(#28749) beast27
Tudom, hogy mibe van bln, s akkor már siyah t tennék, de nincs kedvem, olyan rendben működik, majd ha viszket a kijelzőm.
-
tsabo_84
csendes tag
-
tsabo_84
csendes tag
válasz
D-Phrag #26133 üzenetére
Az a baj, hogy visszarakni minden progit, minden beállítást nem 10 perc lesz, ha esetleg nem jönne be a data-restore
Az kb egy jó délután...nem beszélve az adatvesztésekről. De ez egyébként hogy van, hogy 4-5 havonta random módon elszáll a rom?
Több mint másfél éve van meg a telóm, ez kb. már a hatodik eset, ráadásul úgy, hogy mindig gyári rom volt a telón. És egyszer sem úsztam meg adatvesztés nélkül. Ez abszurd! Valami nem full wipeos custom romot tudtok esetleg ajánlani? Ha jól értem az alatt le tudnám menteni a beállításaimat programjaimat? Vagy rosszul gondolom?
-
kano
nagyúr
válasz
D-Phrag #25868 üzenetére
De mondom, hogy a Disaster V9 tökéletes számomra. Viszont az LSD alapú rom és azóta már van azért sokkal újabb is. Viszont Disaster V11 már nem nyerő, mert nem szeretnék + appot feltenni a Play-ről hozzá. Gondoltam összehozok egy LSW alapút. De ahogy látom azért ez nem megy olyan gyorsan...
-
Gloob
addikt
válasz
D-Phrag #25508 üzenetére
Semeddig, ez igaz. Egyébként én szoktam még a telepítés előtt kiszórni számomra felesleges dolgokat a ROM-ból. Eddig nem volt semmi probléma belőle. Ha felrakom a ROM-ot, lehet megpróbálom a cserét, mert elvileg mennie kell annak.
Jó az az idő, ami az aláírásodban szerepel. 1650-es aksi? Hányadik feltöltés kb.? -
Gloob
addikt
válasz
D-Phrag #25504 üzenetére
Letöltöttem a Blacksettings.zip-et. Nézem, ebben semmi más nincs, mint egy secsettings.apk a preload/smylink/system/app-ban. Ha ezt kicserélem a telepítés előtt a ROM-ban, akkor elvileg nincs szükség a telepítés után flashelni a zip-et, mivel már a sötét felülettel települ. Elvileg ugye...
-
Gloob
addikt
válasz
D-Phrag #25499 üzenetére
Köszi a választ. Nekem pontosan a sötét menü jön be jobban. Tehát akkor arra kéne visszaállítani? Esetleg egy linket, ha lehetne, mivel az angol nem erősségem. Az átlátszó statusbar-t majd meglátom, lehet, hogy bejön. A következő verzió mikor várható? Lehet, meg kéne várni azt? Esetleg érdemes belőle pucolni dolgokat, tudom ez egyéni szokások kérdése, kinek mi a fontos, vagy rendesen ki van takarítva a ROM?
Még írtam, Busman válaszolt is, ill. linkelt. Gondolom itt a Back settins fekete felület. -
Gloob
addikt
válasz
D-Phrag #25478 üzenetére
Sziasztok
Tényleg ennyire jó ez a ROM? Gondolkodtam már a felrakásán, bár nekem a fehér felület nem annyira jön be. Igaz írtad, hogy változtatható. A beállításokban lehet valahol változtatni rajt, vagy más téma felrakásával? Jelenleg NEAT Rom Lite 4.7 van. Érdemes esetleg lecserélni? Az Apolo kernelben valahogy a TWR recovery nekem furcsa, vagy csak szokatlan. Persze megszokás kérdése. Esetleg nincs Apolo kernel CWM recovery-vel? -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
D-Phrag #25478 üzenetére
Hello!
Magyar nyelv van benne?
----------------------------------------------------------------------------
Erre valaki?
(#25472) mAtThEw0319 -
lajbi101
tag
válasz
D-Phrag #25468 üzenetére
Honnan tudom hogy sikerűlt-e lementeni a mappát? számítógépre kell menteni?
Burt1793 Az a baj az első hsz-ban a mobil odin leirás van nekem az nem működik valami superuser izé miatt! Szóval a számitógépen futó odint akarom használni de azt nem találom egyelőre de keresem mint állat!
-
D-Phrag
senior tag
válasz
D-Phrag #25468 üzenetére
Lejárt a szerk. idő.
Tehát ez a CFkernel kell a root jog eléréséhez. (Lent Download)
Itt egy jó kis összefoglaló mind az EFS mappa mentéséhez és mind az Odin használatához magyarul. Hajrá, menni fog..
-
lajbi101
tag
válasz
D-Phrag #25464 üzenetére
Szia oks megfogadom a tanácsod! T-mobilos a telefon.
Hát sokat fogok olvasni az tuti mert fingom sincs semmiről!
Hát ez az EFS mentés is magas még .Nem nem vettem meg mert a konyhában van a bankkártyám, de szerencsére pont irtál ,hogy honnan töltsem le!
Te atyúristenség
Letőltöttem az odin 1.85-t. Hát van egy csomó üres mező meg rublika rublika hátán. Bakker ez nekem nagyon kinai! Szerintetek beviszem egy használt mobiloshoz az megcsinálja nekem?
-
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #25417 üzenetére
Lehet
, de szerintem valami a rendszerben történő elmezavar fogjuk erre. (de jobb figyelni azért
)
Ha törölve van a music fx, az jó, a powerampban meg úgy tudod össze hangolni ha be kapcsolod a "music fx" néven futó opciót, így automatán a noozxoide-ot fogja neked alapértelmezetten engedélyezni, amit a poweramp második "eq" menüjében (a stereo x mellett) tudod bekapcsolni és hangolni is akár.
Voodoo louder csak headset-et tud szabályozni.
-
logarithm
őstag
válasz
D-Phrag #25409 üzenetére
Nem tudom, nekem nem került többe mint amennyi oda van írva, ezt lehet a bankoddal kell rendezni.
Google wallet -et be kell állítani, már csak úgy enged vásárolni, ugye, vissza néztem nekem mibe került, kereken 1euró se több se kevesebb.(#25372) D-Phrag
Lehetséges, attól függ mi történt, lehet össze akad valamivel azért fagy meg. pl: musicfx-el nem tudom pontosan. Illetve ha úgy raktad fel, ahogy az acid telepítési útmutatóban van, akkor igen lehetséges, hogy ezt produkálja, az a leírás szerintem nem jó.(#25377) Plazmacucci
Ez szerintem a safe headset funkció lesz a gyári romok, illetve már nem csak a gyári romokban lehet ezt ki be kapcsolni, ami védi a füled a hirtelen hangos pl: zene indulástól ezért veszi vissza normál értékekre beállításokban kapcsolhatod ki-be. (szerintem).(#25381) edgelaszlo
Köszi az infót, hát pedig nagyon tetszik, minden funkció benne van ami kellhet, ez lehet akár kernel cserével rendbe jön, mert ficetos kernel van benne ami nem nagyon ismert nekem i9100-en. Majd azért lehet adok neki egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged