- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #44043 üzenetére
Snapi 801 -ben nem nagyon találsz olyat, ami tudja mindhárom hazai LTE frekvenciát. Először egy Nubia Z7 Maxot néztem ki, de a 800Mhz (B20) -as sáv hiányán elvérzett. Meg olyan Snapi alkalmazást sem találtam, amivel automatizáltan kapcsolgathatnám a SIM slotokat. Úgy, mint az MTK Control -lal, ami Tasker plugin. Ez a funkció a VOIP miatt kell.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Burt1793 #44025 üzenetére
Nekem meg a Sony volt jobb, hála a kijelző felbontásának, és az Exmor R-nek.
Mint írtam, korábban is "kipróbáltam" egy S2-t, akkor még csak 3 hónapja volt a piacon. Nálam a felvett videók is gonddal küzdöttek, külső forrású FHD meg egyszer nem volt rajta. Sőt. Egy sorozatot néztem rajta, az is az Angyalbőrben volt.
A maga HD alatti felbontásával még aránylag jól elvolt.
Persze hogy leszólom, hisz egy gagyi műanyagba csomagolt f*staligáról van szó.
(Csak poén, nehogy komolyan vedd.
)
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Burt1793 #44022 üzenetére
A QHD eszméletlen jó sehol egy pixel bár S2 után a színek elég fakók,de meglehet szokni. A gyári rom nem laggol annyira mint mondják,akkor lehet észrevenni hogyha kimondottan azt figyeled. Nem is azért cseréltem le mert laggolt hanem mert kinézetre ocsmány és tele van pakolva számomra felesleges alkalmazásokal.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Burt1793 #44020 üzenetére
Idén októberben vettem, összesen ha 2 hónapig volt meg.
Előtte viszont egy ideig napi szinten láttam egy példányt. Akkoriban jó telefon volt, nagyjából ugyan azt tudta, mint az Xperia SL-em. A Mali nekem a szoftver miatt volt bajos. Nem érdekel, ha nem tudok telefonon komolyabban játszani, de az, hogy még videót se tudjak normálisan nézni, ha nem érem be a gyári rendszerrel... Az már kasza volt. A kijelzőt külön utálom a mai napig. Egyszerűen nem tetszik az AMOLED színvilága, és a beégés, sárgulás, stb lehetősége. Az akkuról a panelhiba miatt nem tudok nyilatkozni, 2-vel nekem bírt 1 napot (se). A szoftverek áradata ugyan megváltás volt az SL után, de teszem hozzá, ott a Qualcomm végezte ki a telefont.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #43917 üzenetére
Sztem az elavult nem a legtalálóbb kifejezés. Azt sugallja, hogy már nem tud megfelelni a felhasználó elvárásainak. De ez csak akkor igaz, ha az elvárások változtak. Arról nem a teló tehet, hiszen azoknak újkorában sem tudott volna megfelelni. Ha ugyanazt várom el, mint anno, azt most is ugyanúgy tudja. Sztem a nagyobb probléma a használatból fakadó elöregedés. 30 éve, egy új Lada ment 140 -nel. Ha ez nekem most is elég, akkor ezt egy új Lada most is tudni fogja. A probléma az, hogy ha abba a Ladába lett 30 év, meg csomó kilóméter.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Burt1793 #43882 üzenetére
Azt hittem csak én vagyok ennyire elborult.
Egyébként tényleg könnyű rászokni. Csak sajnos vadászni kell az olyan telefonokat, amik ennyire támogatottak, és lehet is őket nyitni. Ez meg már szinte csak a Nexus. A hangzás meg igazából azért is jobb, mert 2-3 év eltérés van a két ketyere között. Bár az S2-ben lévő Yamahát alapból gyűlölik sokan.
galaxys80: A Wolfson valóban jobb, de azokat simán veri a Yamaha így, amikben a Qualcomm féle chip van. A V4A-t lehet több módszerrel is használni, én rátaláltam most egy olyan konfigurációra, amivel szimplán sokkal több részletet ki lehet hallani, ráadásul szépen. Persze nem mennék vele koncertet adni, de ki lehet belőle hozni kellemes dolgokat. Az off meg... Nem tudom.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #43879 üzenetére
Egyébként tényleg matekozok egy Wines lehetőségen. Nem döntöttem még el, hogy leváltsam az S2 -t egy dualsimes kínaira (persze nem egy dzsunka verziósra), vagy az S2 mellé vegyek egy Intel procis Tabot, Android - Windows dualboottal. Az arm Windows nem érdekel, de az inteles tabokban egy "hagyományos", x86, Win 8.1 van (meg Android 4.4.2).
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Burt1793 #43875 üzenetére
Én egy hónapja váltottam S2-re, miután kipurcant a Sony S-em. Alap esetben nem költenék rá sokat, de nagyon megfogott a telefon.
Szeretném hibátlan állapotban eltenni majd egyszer. A Sony után kész megváltás a stabil és gyors CM, és a telefon kialakítása is. Ettől függetlenül egy olyan telefonnak tartom az S2-t, amire illik a kétélű kard jelző. Szoftveresen a támogatottság miatt, hardveresen a kialakítása, a bővítési lehetősége, és a hangchip miatt nagyon tudom dícsérni a Samsungot. Viszont a kijelző felbontása kicsi (hiába az RGB), hajlamos beégni, sok betegsége van, és már öreg is. Viszont ha az ember ért hozzá, akkor egy olyan készüléket tud belőle csinálni, amitől utána nem akar majd megszabadulni.
Én legalábbis így vagyok vele. Persze ha hozzám akarsz vágni egy Nexus 5-öt, szívesen elkapom.
Vagy legalább a Sony 342ppi-je jöhetne. A WP-t én nem tudnám megszokni, szerintem a csempe a fürdőbe való.
De azt megértem, ha neked mondjuk tetszik. Mindenki más.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Burt1793 #43774 üzenetére
Már többször bonyolódtam vitába ezzel kapcsolatban,hogy "inkább vegyél egy kompaktot".
Itt nem szeretnék belemenni.Nyilván egy negyedakkora szenzortól ne várjunk csodákat,de én akkor is egy telefonnal akarok elérni eredményt pont.
A SGS2 képei/videói már olyanok voltak,ha egy tv-re kitettem akkor is élvezhetőek maradtak.Rendes fotót nem nyomtattam belőlük,de fotót egy már egy G300-as képeiből is rossz szájíz nélkül lehetett nyomtatni. -
Just_Reboot
addikt
-
oba
addikt
válasz
Burt1793 #43633 üzenetére
én a lollipop miatt mindenképp a nexus 5 -öt választottam volna
http://www.youtube.com/watch?v=X_mSFeciGtIpiszok gyors, gyönyörűek az animációk, végre az android is kezd normálisan kinézni
-
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #42690 üzenetére
Az sztem kevés. Több művelet is újraindíthatja. Most telepítettem ezt az alkalmazást. Elvileg boot után lefut a szolgáltatás kikapcsolása. Tulképp alkalmazás sem kéne, mert rátaláltam a ki/bekapcsoláshoz szükséges shellparancsokra. De így kényelmesebb. A Powerampnál már korábban kiszúrtam ezt az ármánykodást, úgyhogy csináltam neki egy ki/belépés gombot, amire az E-Robot az aktuális állapottól függően leállítja és letiltja, vagy engedélyezi és elindítja.
-
würzburger
aktív tag
válasz
Burt1793 #42621 üzenetére
Srácok mitől van az a probléma, hogy "elfelejti" a teló a beállított csengőhangot?
Ha beállítom és hívnak rendben csörög, de ha még egyszer hívnak már a "gyári" hangon szólal meg...Neatrom 8.0 van fenn, tegnap raktam fel...
Akár Apolo akár Dori van fenn nem változik a jelenség... -
törölt tag
válasz
Burt1793 #42613 üzenetére
A kijelzőméret talán nem is zavar annyira, mint a felbontás, meg a ram. Hiányzik az 1280 (mármint fekvő nézetben) a weboldalak normális megjelenéséhez. Monitoron meg pláne. Mobil nézet nem jön be, asztaliban meg ez a viziemlős felzabálja a ramot. Szegény robot próbál állva maradni, de rogyadoznak a lábai.
-
logarithm
őstag
válasz
Burt1793 #42598 üzenetére
Igen, sajnos.. engem is zavar, és nem hiszem el, hogy mindig szívnom kell a kitkat romokkal, már én is neatromon vagyok, amíg nem lesz egy rc szintű kk rom addig nem érdekelnek, mindig valahol bugzik az egész.
4.3.1 droid meg jó lenne, de a gps ragad be nekem, szóval komolyan... pff
(az egy ott maradt bug lesz vagy pedig az én telóm ilyen speciális kiadás
ingress miatt meg kell a gps nekem.)
-
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #42558 üzenetére
Szóval az általad tegnap linkelt linaro 4.4.4-nek van ilyen ismert micro sd-ről beolvasni nem tudó hibája? hiába wipeoltam cache-t, restoreoltam a powerampot, ugyanúgy olvassa a könyvtárat, amit nem akar befejezni. Most estére úgy hagyom, persze töltőn, meglátjuk lesz-e valami. Ha nincs rá fix, akkor majd romot kell váltanom. Amúgy király a rom, gyors, jól néz ki. Szépen be is témáztam.
-
logarithm
őstag
válasz
Burt1793 #42543 üzenetére
Ha slim effectre van szükséged, akkor ezt a két romot tudom ajánlani, én most tértem át slimsaber KK-ra. (de a slimsaber JB is teljesen ok.)
SlimSaber
SlimSaber Rebornha dpi zavar ami tényleg kicsi, bár sokan szeretik, ezzel a progival lehet változtatni: [link]
full up to date mindegyik
-
oba
addikt
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #42458 üzenetére
Igen, ha a szövegkörnyezetben szerepel 4.1.2 -nél magasabb verziószám, vagy KK -ra utalás, akkor egyértelmű a szitu. De ha csak annyi, hogy JB Neat, vagy Neat és verziószám, akkor bevallom, hogy nekem nem egyértelmű, hogy gyári, vagy nem gyári alapú Neat -ről van szó. Pedig naon nem mindegy és ezért én fontosnak tartanék egy egyértelmű megkülönböztetést. Persze símán lehet, hogy nincs igazam, de akkor okítsatok, hogy ilyen szövegkörnyezetben mi a beazonosítás alapja!
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #42332 üzenetére
Biztos meg lehet trükközni, nem vagyok képben az összes elvetemült lehetőséggel. Kérdés, hogy megérné -e. Lehet, hogy aktív szenzorra lenne szükség, vagy állandó monitorozásra. Milyen lenne egy bazi erős mágneses gyűrű, amit a hátuljához érintesz x alkalommal és az erre kiváltódó magnetométer eseményt detektálod?
-
törölt tag
-
rb26dett
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #42185 üzenetére
Persze. Megértem. Nekem elvileg van ilyen feature a gyári alapú romban, de csak idegesített, mert valahogy nem sikerült ráéreznem. Screenshot helyett vagy a főképernyőre dobott, vagy a kikapcsolás menüt mutatta. Van egy virtuális vezérlőgombokat adó alkalmazásom és használok automatizálót. Ha már úgyis telepítve vannak, akkor összedobtam velük egy screenshot funkciót. Még a gyári hangot is társítottam. Csak a képeffektet nem sikerült reprodukálnom. Azzal váltottam ki, hogy pár tized másodpercre kikapcsolom a kijelzőt, majd vissza. A gyáriéhoz hasonló a hatás.
-
klrt
tag
válasz
Burt1793 #42172 üzenetére
Hali!
Én nem állítottam semmit ahogy feltettem a romot minden alapon van.
Még annyit vettem észre, ha hosszan nyomom akkor belép a beállítások adatforgalomhoz ahol ugye ott van a be-ki kapcsoló. A többi gombnál is így van. A többinél viszont működik rövid nyomásra is csak akkor simán be-ki lehet kapcsolni a funkciót.Az alkalmazások autómatikus frissítését hol lehet kikapcsolni?
Idegesítő, hogy mindent letölt és fel is telepít.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #42037 üzenetére
Nálam néha világít a led, néha nem (természetesen nem kontakthiba miatt). Ezt csak 100% -nál teszi, addig folyamatosan világít. Ebből én arra következtetek, hogy a teló áramellátását nem veszi át a töltő (mert akkor világítana tovább), hanem továbbra is akkuról megy, ami ha elér egy alsó küszöbértéket, akkor újra bekapcsol a töltő. Az más kérdés, hogy a szivargyújtó felől ilyenkor a töltő vesz fel áramot, vagy sem.
A másik, hogy van az automatizálómban egy új funkció, ami a töltéssel kapcsolatos. Nos, ez a log szerint nem működik úgy, ahogy kéne. Mégpedig sztem azért nem, mert az, hogy a teló töltőn van, még nem jelenti azt, hogy töltés is van. -
klrt
tag
válasz
Burt1793 #41986 üzenetére
Lehet az lesz a következő amit kipróbálok.
Este otthon érdekes módon nem melegedett annyira és mintha az akksi sem merült volna úgy mint napközben. Wi-fin keresztül volt kb 30 perc fb messenger próba képp, utána vissza viberre kb ott is 30 perc beszélgetés volt és egyáltalán nem sütötte meg a fülem! Kicsit éreztem, hogy melegedett, de szerintem az teljesen normális volt.Somatom Fent van a GSam Battery Monitor, de én nem veszek észre semmi gyanúsat.
Esetleg az a modemcsere érdekelne, csak az hogy működik és hol lehet találni ehhez a Neatrom 7 hez?A GSam Battery Monitoron belül az alkalmazásoknál nézve viberre 13% ot ír, fb messenger 9%, kerner 8,8%, stb
Most 37% on van az akku, 63% 16ó 55p
képernyő 45,5%
wifi 0,5%
ébrentartás 0,4%
alkalmazások53,6
átlag teljes töltésre vetítve:
akkuidő 9ó 16p (2ó 35p aktív
képernyő be 1ó 38p (1ó 29p max))Ricardo Kicsit még megpróbálok türelemmel lenni, aztán kipróbálom viber nélkül. Csak van pár kamionos ismerősöm külföldön, őket csak viberen tudom elérni.(egyenlőre)
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #41986 üzenetére
A Viber -t nem használom, de a technológia (VOIP) ennyire nem kéne leterhelje. Én csak VOIP -ot használok és nincs ilyen melegedés.
klrt:
Nézd meg, hogy a GSam Battery Monitor ír -e valami kirívóan magas fogyasztású programot. Ha nem, akkor lehet, hofy alkalmazástól függetlenül, a hálózati kommunikációnál van a probléma. Akkor meg lehet próbálni egy modem cserét. Az enyém elég régi, de a többiek talán tudnak linkelni egy aktuális, jó modemet. -
klrt
tag
válasz
Burt1793 #41984 üzenetére
Eddig gyári volt. Csak hajt a kíváncsiság.
Azzal is volt, hogy melegedett, de messzemenőleg nem ennyire és több idő után. Viber csak a pénz spórolás miatt van. Alap dolgokon kívül csak a totalcommandert használtam, viber, fbmessenger, trafficmonitor, akkufigyelő kb ennyi.
kb 1-1,2 óra beszélgetéssel + irogatással a viberen,(mobilnet, ahol van wifi) és kis turkálással kiszokta bírni, hogy csak este volt töltőn. -
Kékes525
félisten
válasz
Burt1793 #41965 üzenetére
A NeatROM-nál is a mobilnet nélkül a GPS 2-3-4 percet vesz igénybe. Ezt egy kicsit fel lehet gyorsítani a magyar NTP szerverre való beállítással FasterGPS, vagy manuálisan állítod be, de gondolom ez megvan. Másrészt ez is továbbgyorsítja AndroiTS GPS Test Free (ebből nálam a pro van meg, de a free is elég)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged