Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Megvàlok az s2-től, g2 van helyette
vissza szeretném tenni rà a gyàri 4.1.2-őt, mi ennek a módja? -
noxon
őstag
Nem tud valaki flip tokot 2000 mah aksihoz? Mert van simához, de azzal ugye nem jó

-
noxon
őstag
Látom jó az apolo kernel?
4.4 slimbean alá is felmehet? Linket tudtok adni? -
noxon
őstag
válasz
les_polish
üzenetére
Keresd nggabi-t a fórumon, írj neki!
-
noxon
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Aha hát igen egyértelmű...

-
noxon
őstag
Nagyon szemezek egy nexus 4 telefonnal. Szerintetek mennyire éri meg s2ről átváltani rá?
-
noxon
őstag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Ne szenvedj ennyit
a neatrom és a 4.4 béták ( nekem abból a slimsaber ) is használhatók mindennapos használatra. Amelyik szimpatikusabb felteszed, használod és kideríted, hogy neked milyen hibák jönnek elő, de nem fog szerintem semmi komoly, mert mindenkinél más hibák lehetnek attól függ mire használja a telóját
Az aksiról is felesleges írni melyik rom bír többet kevesebbet, mert, ha normálisan használod ( és ez is programtól függ miket teszel fel és használsz) este úgyis töltened kell, nem kell szenvedni ennyit. 
-
noxon
őstag
Már kezdtem unni az s2-őm, azon agyaltam mikor és mire cseréljem le, de ezzel a 4.4-el még, ha csak béta is, de újra a szívembe lopta magát
gyors, tetszik, újra van benne az újdonság varázsa 
Ahhoz képest, hogy még csak béta 4.4-ek vannak, teljesen jól működik
( ha nagyobb lenne a kijelzője a telónak le se akarnám cserélni sose
) -
noxon
őstag
4.4-en ( nálam slim saber-en ) hogyan lehet media scant csinálni? Playből egyik ilyen progi se működik, mert leáll

-
noxon
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor jó, köszi

Amúgy szerintem értelmesebb kérdés volt egy kicsit, mint az hogy hivatalosan lesz-e kitkat az s2re

-
noxon
őstag
válasz
Andrewhouse
üzenetére
Ez komoly a kérdés?

-
noxon
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a telóhoz pesten belül hol és milyen típusú töltőt érdemes venni? Elszaródott a csatlakozója.
-
noxon
őstag
Feltettem a slimsaber 4.4-et. Nekem nincs benne a fejlesztői lehetőségek se
nem tudom îgy bekapcsolni a rootot stb... Màsnàl van? -
noxon
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Azt nem tudom, hogy pl fehér hátterű programnál mi lenne így a fehér ikonokkal, de az tuti, hogy a nexus 5nél úgy van, hogy a statusbar mindig átlátszó marad, de mintha az ikonok színe is változna olyankor ( ? ). Na mindegy, reméltem, hogy ezeknél az átportolt 4.4-eknél is így lesz, de nem.
-
noxon
őstag
Feltettem a 4.4.2 slimkat-et, tudom, hogy ezek még nagyon bétàk, de nem úgy volt, hogy a statusbar akkor is àtlàtszó marad, ha egy appot megnyitok? Itt feketére vàlt akkor...
-
noxon
őstag
Frissült a google drive és azóta, ha elindítom leáll
(slimbean rom alatt ) fel tudja tenni valaki a mainál eggyel előbbi apk-t? -
noxon
őstag
válasz
Sonyk1208
üzenetére
Nekem főzött rom van most 4.3-as és hál istennek eddig semmi baja... muszáj főzött romokat feltennünk sajna, mert a gyári rom elég szűk keretek közé kényszerít minket és olyan lassan adják ki a frissítést, s2-re meg már nem is, pedig semmibe nem kerülne nekik egy 4.2.2, csak hát vedd meg az újabbat...
-
noxon
őstag
válasz
logarithm
üzenetére
Köszi a segítséget
eddig nem volt sod meg más hiba se, antutu-n már én is jobb pontokat kaptam, stabilitás tesztet bírta, nem tudom az mérvadó-e 
még egy olyan kérdésem lenne, fel szeretném tenni a kitkat-es gallery apk-t slim bean alatt, csak ugye telepíteni nem engedi, mert rendszerfájl. Hogyan tudom lecserélni, felmásolni?
-
noxon
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Arra én is vàltanék, de tuti dràga lesz, marad a nexus 4 majd
-
noxon
őstag
Kezd kihalni a topic? Egyre kevesebben használnak már s2-őt lehet
-
noxon
őstag
Megjelent a 4.4, remélem jönnek hamarosan a portolt romok pl slim beanbe

-
noxon
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506482
ezek vajon mennyire működnek?
-
noxon
őstag
Ezeknél a cm alapú romoknál, hogyan lehet képernyőmentést csinálni? Az nem működik mint a samsungos romoknál.már megvan
-
noxon
őstag
Az milyen jelenség vajon, hogy fogja magát a rom és újraindul, de nem teljesen, hanem csak a rom logója jön be és újra betölt a rendszer...
-
noxon
őstag
válasz
Marchus
üzenetére
Fu de macerás ez mind
Azért köszi a leírást, jól fog ez még jönni, de most még nem teszek fel 4.2.2-őt előbb kernel cserével akarom megnézni mit produkál...
Kernel cseréhez azért csak nem kell egy kernel wipe? Mert factory resetet tuti nem nyomok, örülök, hogy végre be van minden állítva
A dorimanx linknél nekem az első részből kell ugye a kernel?
-
noxon
őstag
Mióta van fenn neked a rom? Nem fagyott még ki egyszer sem? Amúgy tedd fel a wakelock detectort és nézegesd mi tartja ébren mennyire, meg milyen szinkronizálások futnak a háttérben stb...
Én is kernelre vagyok kíváncsi, remélem megmondják az okosabbak mit lehet, de szerintem dorimanx
-
noxon
őstag
Mondjatok légyszi valami jó kernelt 4.3-as slim bean alá... ma már kétszer kifagyott a rendszer magától, hátha kernel csere megoldja.
-
noxon
őstag
Valaki akinek slim bean romja van légyszi segítsen. Nem működik a képernyő elforgatás, tegnap még igen, valamit állítottam a megjelenés/rotation résznél és most még a játékon belül se fordul

-
noxon
őstag
Jó ez a slim bean, 4.3-ast tettem fel, de a net és a netes alkalmazások valamiért nagyon lassúak rajta ( böngésző, play, facebook app ), mire betölt...

-
-
noxon
őstag
Feltettem ezt a Slim Bean saber modot 4.2.2-est... full wipe-al ahogy meg van írva... előjött jó pár hiba rögtön. Gyári billentyűzet fagy folyton ( jó lecseréltem másra ) gyári böngészőre rámegyek villan egyett és ennyi, ha lehúzom a statusbart akkor a jobb sarokban az ikon nem reagál amire előjönnének a kapcsolók, de amivel nem tudok mit kezdeni a google play kiírja, hogy nincs kapcsolat, újrára rányomok de semmi, pedig net az van rajta... tegyek fel más gapps-ot?
Ja és nincs képernyőzáram
csak ki be kapcsol a képernyőNagyon jó ez a rom eddig tényleg

-
noxon
őstag
Ha feltenném ezt a Slimbean Saber mode-os romot és, ha valami nem jó akkor gondolom nem tudom csak úgy vissza állítani a backupolt samsungos romomat?
-
noxon
őstag
Tácsvízt lejegelhetem, ha más launchert használok? Nem fog behalni vagy fczni valami miatt?

-
noxon
őstag
Azt miért csinálja, hogy van monjduk 50%on az aksi és hirtelen leesik 9%-ra? Aksi csere volt.
-
noxon
őstag
Az mennyire normális, ha játék alatt ( angry birds, asphalt 8 ) forró lesz a teló, de kb 1-2 perc alatt? Neatrom van apolo kernellel.
-
noxon
őstag
Hogyan tudom a telót rákötni a monitoromra?

-
noxon
őstag
Az miért van, hogy a fehér színen a kijelzőn vonalak "futkosnak" vagy mi...eztán eltűnik, ha állítok a fényerőn, de aztán később megint előjön
-
noxon
őstag
Ez a 4.9.1 neatrom apolo 4.10-el nagyon smoth
ajànlom mindenkinek -
noxon
őstag
Az új neatromban ki lehet valahogy kapcsolni a háttérkép lapozását?
-
noxon
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Neatrom 4.7re mehet simàn rà a neat 4.9? Vagy érdemes valami wipe vagy gyàri visszaàllítàs?

-
noxon
őstag
Apolo kernelnél mi a különbség a twrp és a cwm között? Én most a twrp tettem fel neat alà
-
noxon
őstag
válasz
vrgkrisztian
üzenetére
Eddig én se vettem észre, csak most feltettem egy s4-es statusbar mod-ot amitől átlátszó lesz és valami bugja miatt, a képernyőzárnál is a kezdőképernyős háttér marad és annál bukott le, hogy az sötétebb a képernyőzárnál pedig ugyanaz a kép, tehát világosabb, remélem érthető

havri1 sajna mindegy milyen képernyőzár fajtát állítok be, világosabb marad.
-
noxon
őstag
ha ugyanaz a háttér a kezdőképernyőn meg a zárképernyőn akkor miért kicsit világosabb a képernyőzárnál? Más nem vette észre?
-
noxon
őstag
Àtlàtszó értesìtési sàvos modot keresek, de ami jó neathez is. Tudtok?
-
noxon
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
Alig nagyobb az S2-nél az S4???? Mit néztél te?
Sokkal nagyobb!! Én is nyomkodtam az S4-et csomót és utána kézbe véve az S2-met teljesen el voltam keseredve milyen "kicsi" 
S4 mini nekem se kéne, lehet újabb proci stb, de nem sokkal erősebb a hardvere és a kijelzője kicsivel kisebb is még!!

-
noxon
őstag
válasz
geccoblaze
üzenetére
Akkor ott neked valami szívja az aksit, mert 2000-es aksival simán elmegy nap végéig. Milyen rom+kernel van? Ki kell gyomlálni ne fusson sok aksi merítő cucc.
-
noxon
őstag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Ezt tudom
de lehet én vagyok a vak, de nem találom az oldalon a letöltési linket -
noxon
őstag
Hogyan lehetne tisztítani a kijelző üveglap és a keret közötti kis rést? Gyűlik oda a dzsuvaa
megpróbáltam tűvel kipiszkálni, de az se fér be rendesen... -
noxon
őstag
feltettem én is ezt a pure performance-t, hát látható különbséget nem veszek észre, de lehet gyorsabb lett, de eddig se volt lassú a rendszer
van hozzá pure audio is külön, de nem próbáltam még -
noxon
őstag
A philz kernelből melyik kell a neatromra? Mert van vagy 10 féle amikor rámegyek a letöltés linkréje
-
noxon
őstag
Van valami jó kamera mod ami neatromhoz is jó?
-
noxon
őstag
S2höz van olyan vagy hasonló tok mint az s4hez az a kihajthatós?
-
noxon
őstag
Az apolo kernel recoveryben hogy lehet a belső tárhelyre csinálni backupot? Mert csak a külső sd kártyát látja...
a másik tudtok neatrom-hoz átlátszó statusbart?
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vissza szeretném tenni rà a gyàri 4.1.2-őt, mi ennek a módja?
schedulert min használod?

( ha nagyobb lenne a kijelzője a telónak le se akarnám cserélni sose