Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Hali most kaptam egy s2t. Frissitenem jelly beanre de nem ajanlja fel a frissitest pedig fuggetlen. 80ert lett veve de el is adnam mert nincs ra szuksegem. Viszont jelly bean-nel is megneznem es a vevonek meg nem mondhatom azt hogy van ra frissites de erre meg nem. Viszont az osszes tobbinek igen.. Hogy van ez?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
-
muratomi1
senior tag
Felek a rootolgatastol es attol hogy elrontom az uj keszuleket viszont garancia nincs ra igy fel lehet pakolni ra minden szart amit csak lehet. Ugy hallottam komolyabb gondot okoz a root mint a sony-knal. Ez igaz? Mert van egy olyan progi ami egy kattintasra kirootolta nekem a sony-t de ezen nem probalnam meg. Ertelme szerintem meg nincs mert nagyon megy igy is, egy program se laggol csak frissites nincs meg ra amit termeszetesen kivarok. Tesom nagyon unszol a root fele de akkor ha elbassza akkor nincs tobbe telom. Igy inkabb ezzel is varok amig nem lassul be mint atom.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Udv szerintetek mi lenne a realis ar egy sgs2ert? 80?
-
muratomi1
senior tag
válasz maggi1886076 #24488 üzenetére
Huh az szep. Akkor nem adom annyiert bar ha elviszik nem gond
andoneboy 60ert nem adnam, nem sokat keresnek rajta.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
ha kifuggetlenitek egy androidos telot akkor ugye a bootloader meg zart. Azt hogy lehet megoldani hogy nyitott legyen?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok. Szerintetek melyik a jobb? Sony xperia s vagy sgs2?
-
muratomi1
senior tag
válasz dreamtom #24939 üzenetére
Nem tudom... Ezelott egy xperia pro (mk16i) telom volt. Mar elegge elavult, pedig csak osz elejen kaptam kezhez es megis nekem mar keves. Az sgs2 teljesiti mindazt amit hianyoltam. Zenei fronton tenyleg jobb a sony de nem tudom eldonteni. Vegulis a nagy bajom az h se ezt se a pro-t nem lattam jol verofenyes napsutesben es hat ott voltak a fizikai billentyuk de emellett szol hogy ketmagos, fullhd videokat siman lejatsza meg a jatekok is siman elmennek de sajnos 1 ora utan csutkara lemerul. Es kibaszottul szep az xperia s feherben xD
-
muratomi1
senior tag
válasz Loccze #24954 üzenetére
Na arra en is kivancsi lennek
egyre jobban varom a JB-t viszont meg nincs kint es ez bosszant. Mar azon gondolkoztam hogy felrakom a spanyol verziot.. De nem ertek hozza buheralni nem akarok igy aztan csak varok
Vagy van itt olyan aki ingyen megoldana nekem?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz dreamtom #24962 üzenetére
Oo akkor root nelkul fel lehet tenni? Baro. Efs mappa nem fontos meg amugy se tudom mi van benne. Tenyleg mivan benne? nekem ami fontos az le van mentve tehat annyira nem erdekes.
-
-
muratomi1
senior tag
Mehetnek a francba a vevok. 80ert lett vasarolva ez a szar levittem 60ra es meg nyivakolnak. De ugyanennyiert aruljak a szolgaltatos sony xperia telefonjukat de persze azt nem viszik le 60 ala -.- azt se veszik szamitasba h ez fuggetlen es nincs rajta srmmi karc mikozben az o sony mobilja mar hulladek annyira kopott karcos fosadek. Bocs az off-ert.
-
muratomi1
senior tag
Semmi ha igy allnak hozza a vevok. Nem szar csak mar tele van a "cipom" hogy ennyire alkudni akarnak es hogy miert nem akarom eladni 40ert. Csakis azert mert 40et nem fogok azert bukni rajta mert ugy akarjak.. 1. Van rajta meg gari 2. Semmi baja nincs ezert se ertem a kovetelesuket 3. Siman lepipalja az olcso szar 2 magos 512 mb ramos telokat sot meg a jobbakat is de nekik az megeri 80ert. Vegyek azt ez a telo jo lesz 2 ev mulva is amikor az o fel gigas ramos telojuk mar holnap nem lesz jo a jatekokra es az elegendo memoriakra. Azt majd szidhatjak az anyjukat mert nen vettek 70ert s2t.
-
muratomi1
senior tag
válasz nggabi #25035 üzenetére
Igaz de a note es az s2 kulon kategoria jo mindketto telefon de azert aki s2t akar az vegye meg igy ahogy van. Alkudni nem erdemes viszont csere erdekelne viszont akkor csak tmobile fuggok vannak amibol irtozatosan sok van. En meg nem vagyok tmobilos. Eladhatatlanok a tmobiltol vett cuccok barki barmit mond. A telenoros (pannonos) cuccokat viszik mint en is de olyan keves van es olyan dragan h az valami hihetetlen. En 60ert probaltam eladni, fullra belem kotottek es le is vettem a hirdetest.
Annyiert lattam en is s3at es vennek is ha el tudnam ezt adni 60ert de nem megy..take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz nggabi #25038 üzenetére
Mindegy megmarad azt 10 ev mulva meg lehet nezni h milyen volt ekkor a csucsmobil ez az egyetlen olyan (szerintem) az sn kivul amire meg emlekezni fognak, nevezetes es hires sonynal ilyet nem tudok es masnal se. (nokia 5800 xpressmusic meg ott van ).
-
muratomi1
senior tag
Miiii??? Kint van a fene frissítés függetlenre és még csak nem is tudok róla?? :-)
Most tettem fel az anysoft keyboardot. Nagyon meguntam a gyári ékezet nélkülit. És megvan a facebook home is. Nem nagy cucc de nekem tetszik a sok launcher mellett. De basszus tényleg kint van függetlenre? Akkor egész éjjel tolni fogom az anyáját :-D. huhúúútake that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz SsPL711 #25383 üzenetére
1. Tegnap elmentem abba a boltba ahol vettem a mobilt és ott azt mondták, hogy kint van függetlenre neem akartam elhinni erre megmutatott egy másik s2t és ott volt hogy frissités elérhető. 2. Nekem alaból nem olyan a billentyűzetem, hogy ékezetes betűket támogatná tehát nem reagált a magyar bevitelre hiába állítottam be. 3. Tegnap komolyan berugtam elnézést az előző komment miatt.
-
muratomi1
senior tag
sziasztok. az lenne a gondom, hogy böngésztem a chrome-n lefagyott erre újraindult. Aztán kiírja, hogy Android rendszer frissítése-alkalmazások megnyitása. Azt betölt és minden programra azt írja ki, hogy xy leállt. de nem tudom kinyomni se csak 5 perc után de akkor egy rakat alkalmazás ezt csinálja. Utána bezárom ugyanúgy eljőjön, hogy xy leáll. Mit csináljak? használhatatlan és pont most kéne fényképeznem, telefonálnom..
mAtThEw0319: az összes európai országba kiadott verzióban van úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok.
Nagyon belehabarodtam egy pureview 808ba. Es nagyon kene mar egy fenykepezogep viszont arra nincs penzem de ezt el tudnam cserelni egy 808ra. Szerintetek megeri?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Skacok megeri egy lumia 620ra cserelni a telot?
-
muratomi1
senior tag
Nem tudom eladni viszont vennek egy windows telefont de az is 70ert. Nekem tokeletes lenne. A 820ra nem fizetnek ra nagyon de majd megnezem. Sajnos nagyon megtetszett a 620as. Regen volt egy c601 telom, nagyon hasonlit ra es ez ennek is koszonheto. M1 atgondolom.
-
muratomi1
senior tag
válasz Burt1793 #25733 üzenetére
Hat kosz sokat segitettel 1 hetet hagyok ra mindenkepp. Igaz az utobbi idoben nagyon megtetszett ez is, ennel gyorsabb telom nem volt, jatekok mennek rajta, zeneileg is ott van viszont a kameraban nem. Ott a masik jobb meg akkor is ha 5 mgpixeles. Nem tudom sokkal elethubben nez ki. Viszont bovitheto. Elvakult nokia fan vagyok meg mindig azt is beszamitva hogy mar reg nincs nokiam.
Hulye vagyok hogy ezen ennyit gondolkozom, na de azert kossz az aksi 3 napig birja atlagos terhelessel[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
válasz BloodRay #25752 üzenetére
Koszi hogy megosztottad a velemenyed.
Mara belattam hogy tevedes lenne. Viszont a tesomnak egy Xperia Sola telefonja van.
Na az kategoriaban ugyanaz, de meg a frnykepezogepe is hasonlo.
Tesomnak folyton lefagy, neki az ikonok kicsik es nem sokaig birja az akksi sem viszont nagyon szeret zenet hallgatni amit a 620as 61 orajaval jol megoldana (konkretan csak arra hasznalja a solat nem is megy el egy nyamvadt jatek se rajta az 512mb ram miatt). Szerinte es szerintem is megeri. A telenoros megkotes miatt ugyse tud normalis romot felrakni + jb se lesz ra igy mar kezdi unni.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz BloodRay #25754 üzenetére
Nagyon tetszik neki (foleg nekem ugyhogy lesz mivel huznom az agyat ). Azt sejtettem nem is 61 orat hallgatna zenet de azert a 8 gigas tarhelyen annyi zenet tehet ra amennyit akar. Sajnos az s2 nem ad annyit (jo azert nem keves a 10 giga) hogy fullHD filmeket meg zeneket jatszak le vagy csinaljak pluszba 5000 kepet. Ez neki pontosan megfelelne a gyengebb jatekok is mennek rajta, nincs szaggatas csak nem menne pl dead space de azt ugyis gyuloli az idiotaja.
-
muratomi1
senior tag
válasz BloodRay #25757 üzenetére
Nekem csak 10 gigat lat. Es abbol elmegy 5 jatek, 10 video hd video, es 500 kep utan. Nem talalom kevesebbnek csak a tesomnak pont eleg 8 giga a zenekre, videokra ha nem jatszik es nem fenykepez le minden kis szart.
-
-
muratomi1
senior tag
válasz havri1 #25788 üzenetére
Oke koszi. Fel is tettem jo sok szart ki is lottem viszont csak 1.2ig huzhato a proci. Nem tudtam de majd felteszek egy masikat is. Valaki tud mondani valamit a Supernexus rom-rol? Eleg egyszerunek tunik felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
Miert irja ki folyton hogy voice command error?
-
muratomi1
senior tag
-
muratomi1
senior tag
Az egyik ismerosom kapott egy sony xperia p-t. Elso nap kirootolta, felrakott egy kernelt meg az xperia z romjat, levitte a processzort 200 mhz-re es igy is tokeletesen hasznalhato. Szerintetek normalis? meddig fog igy elni a telefon?..
-
muratomi1
senior tag
A gyari jb romhoz jo a philz kernel? Most mar nem varok inkabb felteszem hadd legyen jo kedvem viszont ahogy ismerem magam 1 het alatt kint lesz a fuggetlenekre is itthon..
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Jelly beant akartam kirootolni de a recovery bem jött elő a gomb kombinaciora. Megváltozott vagy én vagyok a pancser?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Jó reggelt! Ma érettségizem mindenből. Kár, hogy kernel cseréből és rootolásból nem lehet szóbelizni
-
muratomi1
senior tag
sikerült.
----
inkább csak így írd[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá