- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu456
tag
2016.12.31 a CM végét hozza el és ha minden jól megy, helyette jön a Lineage OS
-
bazsimano
őstag
válasz
Williamgrant #46498 üzenetére
huhh ez a mostani rom ez nagyon eszi az akkut
rmeleem miahamrabb tudok idot szakitani, ohgy noveljem a particiot...
milyen akkud van ha lehet tudni? -
RAiN91
őstag
válasz
Williamgrant #46482 üzenetére
CM13-hoz képesz az akkuidő milyen?
Én amikor felraktam a 13-at a KitKat után, ég és földnek éreztem az akkuidő különbséget, sokat javult.
De így is 2 naponta töltöm, pedig a wifi napi fél órát ha be van kapcsolva, és az órát nézem rajta 2 óránként. Új akku, igaz kínai. -
Sokka
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak.
-
palee69
senior tag
Békés,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
bazsimano
őstag
válasz
Williamgrant #46490 üzenetére
odinnal kell csinalni? vagy mi a teendo?
-
Williamgrant
nagyúr
Ahogy érzed.
-
bazsimano
őstag
válasz
Williamgrant #46490 üzenetére
most tuzoltaskepp feltettem egy resurrection remix romot...azzal siman felment minden...majd ha lesz idom akkor felteszem a masikat
-
bazsimano
őstag
válasz
Williamgrant #46488 üzenetére
Azt sem engedi..picot es baratait minden probaltam...valoszinu h particiot kellene novelni de recoverybe valami hibat dob ki...tetszik a rom...de lehet nezek mast. Na meg lehet h legyalulom teljesen a belso tarhelyet ontsunk tiszta vizet a poharba...mwglatjuk...
-
bazsimano
őstag
unicorn alatt gapps nem nagyon akart felmenni...
mar faradt vagyok probalkozni...de ha van tipp majd mondjatok
mindig 70 errort dobott...hely nem volt eleg neki... -
bazsimano
őstag
válasz
Williamgrant #46484 üzenetére
letoltottem a 6.0.1es verziot...kivancsi vagyok...ma este vagy holnap megprobalom feltenni
remeljuk h jol fog szuperalni -
bazsimano
őstag
válasz
Williamgrant #46482 üzenetére
koszonom rakeresek!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
mostansag elkezdett gyakrabban fagyogatni a telom...mi most a legjobb rom akku ido es lagmentesseg teren?
koszonom!
-
gyu456
tag
Valaki próbálta már a cm-14.1-t?
-
gyu456
tag
Meg 4.1.2 rendszer legyen fent mert arra épül az egész
-
sageree
csendes tag
válasz
Picboy #46477 üzenetére
Szia! A TWRP egy isorec recovery, ami máshová települ így később nem fogja felülírni rom frissítéskor pl. a CM recovery. Vagyis ott van az, de csak akkor fog azzal indunlni, ha már isorec kompatibilis kernel/rom van rajta. Tedd fel a CM13-at, utána már TWRP-vel kell induljon, ha recovery módban indítod. Viszont a CM13-hoz, pláne, ha gapps-t is akarsz használni, újra kell partícionálni a telefont, hogy a system partíció 1GB-os legyen a gyári 512MB-os helyett.
Szerk: Hogy a CM13 felmenjen CWM alól, ahhoz a CWM-nek Kitkat kompatibilisnek kell lennie: Frissíts egy olyanra mielőtt nekikezdesz, mert a jelenlegi szerintem még nem az.
-
Picboy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Galaxy s2-őm, amit régebben használtam, aztán kicseréltem egy másikra, de most szeretném újra használtba venni és újabbra cserélni rajta az androidot.
A telefonon 4.0.3 android van, alatta 5.0.2.7 CWM és rootolva van. Így vettem.
Belefutottam a cianogenmod 13-ba, gondoltam felteszem. Leírás alapján nekiálltam.
Odáig jutottam, hogy a CWM-et lecserélném TWRP 3.0.2-1 -re, de hiába küldöm át a telefonra heimdall -lal, ha azonnal újraindítom recovery módban, akkor is a régi CWM indul el. A heimdall azt állítja, hogy rendben átment az adat, a telefon képernyőján megjelenik a kék csík, de hiába.
Mit csinálhatok rosszul?
Ha androidon belülről ADB-vel küldöm, akkor sem változik semmi.
heimdall.exe flash --RECOVERY e:\_S2\twrp-3.0.2-1-i9100.img --no-reboot
Heimdall v1.4.0Copyright (c) 2010-2013, Benjamin Dobell, Glass Echidna
http://www.glassechidna.com.au/This software is provided free of charge. Copying and redistribution is
encouraged.If you appreciate this software and you would like to support future
development please consider donating:
http://www.glassechidna.com.au/donate/Initialising connection...
Detecting device...
Claiming interface...
Setting up interface...Initialising protocol...
Protocol initialisation successful.Beginning session...
Some devices may take up to 2 minutes to respond.
Please be patient!Session begun.
Downloading device's PIT file...
PIT file download successful.Uploading RECOVERY
100%
RECOVERY upload successfulEnding session...
Releasing device interface... -
bul07
nagyúr
válasz
totron #46471 üzenetére
Hát igen
Én most nyugdíjazom jó öreg S2 telefonomat, de nem ám azért mert valami baja lenne, csak így 44hónap után kellet egy kis újdonság
Még januárig hordozom mert a steam alkalmazást nem akarom a téli vásárig bolygatni de már megvan az utódja A5 (2016), ha ez is kibír 44hónapot egy szavam se lesz
Csak azt nem tudom mit csinálok a sok S2 kiegészítővel, jó pár tok, matte fóliák, üveg fóliák
-
galaxys80
veterán
válasz
Williamgrant #46474 üzenetére
Hagyd, sokáig úgy sem lesz már itt.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
VildPingpin #46473 üzenetére
OMG...
-
NORBl
aktív tag
Hol tudom beállítani a számkijelzést?
-
totron
addikt
A Sö2 egyike azon pár Samuk egyikének, mely nem csúf szappantartó és egyébként is fúj Samsung, de ez tetszik.. Mire felfedeztem magamnak, már erősen kevés a felbontás. Pech.
-
galaxys80
veterán
válasz
VildPingpin #46468 üzenetére
Írni sem ártana megtanulni.
Vagy google fordító? -
VildPingpin
újonc
válasz
Williamgrant #46467 üzenetére
pedig rajtatok áll! nem komment gyűjtés, de láss, ne csak nézz szlogenen azt értem, az új cm12es is lom, akár a többi, akárhogy olvasom, cmre jó nincs megjegyezve.
-
galaxys80
veterán
válasz
Williamgrant #46464 üzenetére
Meg regelni is.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
VildPingpin #46463 üzenetére
Kár volt kommentelned.
-
Bery
csendes tag
Üdv fiúk, látom már halott a fórum, egy kis segítség azoknak akik még szegény öreg S2-őt használja.
Pár hozzávaló szoftvert tudtok innen a gyűjteményemből letölteni!
[link] -
Just_Reboot
addikt
válasz
Williamgrant #46458 üzenetére
Előfordul az ilyesmi.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Just_Reboot #46451 üzenetére
Ez annak az esete, amikor több telós fórumot követsz, és benézed hogy éppen melyikre válaszolsz.
-
VildPingpin
újonc
válasz
geza844 #46050 üzenetére
Hagyd a csudába! Ugyan ez a hiba van nálnuk is+ ! 3 db s2esnek kuka, mert gyárilag cm volt rajta, eggyik már töltést sem vesz !
A gyári 4.1es romot ha felbirod rá pakolni mázlid van!
Nekem az új Messenger Fb alkalmazás után hülyült, butult meg!, ja emg facebook, kártevőket jelzett a cm secu FB böngészés közben ozt újra indult, aztán ez a másik se kapcsolt be azóta, még van egy, az most szervízben, de tuti nem teszek rá se Fbt se messengert így 2016 év végén, pedig ezt a 3.at 33ezerFtért kérték !Hardverileg jobb az S4nél, de a Samsung gyártó egy új romot se ad ki rá, gy ez is kuka fajta, de most már a márkára is tojok rá! Soha többet Samsung!!!! Minőségtelen fejlesztések, gyenge akkuk! Samsung brutal fatal error ! Ez van.
a baj, sam mobile oldalán minden 4 1 2rom link halott.
http://dl.sammobile.com/PVFYQ1krIyQ2PTo-SllZRDswLz86QCswICZLDRoYU04zPEQ6UEJEWF9UVEFEWF9OTg4IHxoWTlJdXV1GQ1pQ/I9100XWLSS_I9100OXFLS3_XEH.zip
file not found.. szép!!!soha soha többé samsungot nem veszek !!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Ki lett véve a SIM kártya, majd később vissza, és azóta nincsen hálózat. A PIN kódot kéri és el is fogadja, de semmi hálózat, más SIM-el sem. Mi történhetett?
-
sageree
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #46447 üzenetére
Szia!
Ebben a snapshotban van még valami bug, amit később megszüntettek. Inkább ajánlanám a legutolsó nightly-t, ha mindenképp a CM12.1-nél akarsz maradni. (cm-12.1-20160203-NIGHTLY-i9100 Ha nem találod sehol, írj és felrakom felhőbe.) A cm-recovery szintén bugos (még mindig), több helyen is írják. TWRP-t érdemes használni. Onnan flashelve open gapps-et tegyél fel. Hogy egyáltalán fel tudd tenni, a system partíció 1G-s kell legyen, bár ezt valószínű tudod. -
gyu456
tag
Sőt már készül a cm-14.1 is
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Williamgrant #46450 üzenetére
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
eFeMeR74 #46448 üzenetére
Újra raktam a ROMot gapps nélkül (CM Recoveryvel) és láss csodát müxik. Lehet, hogy ebben alapból benne volt a gapps. Emiatt, hogy ráflashaltem kicsit bekavart. Pedig itt a fórumon olvastam a CM12.1 ajánlott gappsokat és azt akkartam feltenni.
Nekem kicsit puritán ez a CM a Neatrom után, de legalább gyors. Bár már 2x sikerült lefagynia.
Legalább nem kell sokat várni egy-egy app megnyitására és végre a galériát is megnyitja.
Marad a 5.1.1 droid rajta végleg. Az üzemidőre kivácsi leszek itt sokan 3-4 órás kijelző idővel számolnak. Ebbe még ki is egyeznék. Bár a párom R3S 10-12 órás kijelző idejét irigylem,de az más kategória.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
eFeMeR74 #46447 üzenetére
Sajnos én nem találtam olyat amit fel tudok rakni. Bármelyiket flasheltem CM saját recoveryvel mindig leállt hibával. Akár a belső akár a külső sd-re raktam a gappsot. Csak azt nem értem, ha a hivatalos oldalról szedi az ember a CM romot miért nem rakják mellé a megfelelő gappsot is
-
eFeMeR74
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a ROMhoz tud valaki müködő gappsot (cm-12.1-20151116-SNAPSHOT-YOG7DAO1JN-i9100.zip)
Amit feltettem nem müxik minden hibával leáll. Valamint a gyári billentyűzet is állandóan hibával leállt ezért most feltettem eggyet amivel műxik. Valamint, ha jól láttam eltünt a CWM és helyette a sajátja van fent de ezen nem lehet zip filet flashelni. Vissza lehet varázsolni valamilyen cwm et? -
eFeMeR74
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kikapcsolni a gsm modemet (rádiót) a telefonon, hogy ne lehessen vele telefonálni.
Valamikor volt egy app amin lehetett ki be kapcsolni a gsm rádiót, de már nem emlékszem. Azt hiszem egy battery widget app voltKöszi
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
gyu456 #46443 üzenetére
Köszi, végül megcsináltam más módon. TWRP nem települt bármit nyögtem vele.
Az én módszerem:
1. Stock rom fel.
2. Odinnal DorimanX kernel fel, ezzel lett CWM-em.
3. CWM-mel Dirty Unikornis 6.0.1 fel, ugyan bootloop fogadott de lett egy 3.0.0-ás TWRP-m.
4. TWRP Image flash funkcióval 3.0.2.1 fel.
5. Az új TWRP-vel DU 6.0.1-es rom fel és működik minden.Köszi azért a linket!
-
gyu456
tag
válasz
Williamgrant #46442 üzenetére
Ha 6.0.1-et akarsz felrakni ITT leírtam mit kell csinálni.
-
Williamgrant
nagyúr
Hali!
Nem nagyon sikerül TWRP-t tenni a készülékre. Pár kérdés, hátha valaki jár még erre:
1. PIT fájl mentéshez működő rendszer kell a telefonra, vagy megy akkor is ha csak Download módba van.
2. Heimdall-os módszer leírást megcsinálom, azonban hibára futok:
Initialising connection...
Detecting device...
Claiming interface...
ERROR: Claiming interface failed!
Csak a saját pitjével lehet flashelni, vagy máshonnan tudok letölteni?
3. Van már módszer, amivel könnyebben teszek rá XDA-s 5.0 vagy 6.0 főzött romot?(CWM van rá telepítve)
Köszi!
-
törölt tag
100%-osan hogyan tudok megbizonyosodni arrol, hogy egy SII gyarilag fuggetlen vagy utolag lett az?
-
togvau
senior tag
tapasztalatok szerint melyik a legjobb ROM? Nekem Cyanogen 12 volt, ami valamivel több mint 1 év után egyszer csak belassult. Frissítettem 13 nightlyra, amit nem viselt jól, ezért factory resetelni kellett, jó gyors volt. De fél év után lassult, de változó. Néha nagyon idegesítően lassú és néha randomban újrainduló, néha meg érthetetlen módon gyors és stabil, pedig nem volt a telepítés óta factory reset.
-
togvau
senior tag
Ezekről az 5000 mAh-s akkukról mi a vélemény? Nagyon nagy kamunak tűnnek így a gyári akksi méretével.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
CM LP-t újrapartícionáltam pár hónapja, ha jól tudom talán 2GB-ra. De ez még mindig nem elég, megint nem enged letölteni alkalmazásokat Play-ről, pedig nincs tele minden sz*rral a telefon.
Ti mekkorára partícionáltátok?(és még egy kérdés, inkább androidos téma: van valami app, amivel újrapartícionálás után vissza tudom rakni az összes beállítást (pl. nova launcher beállítás), alkalmazást, sms-t, híváslistát stb?)
-
Kékes525
félisten
válasz
warezxts #46427 üzenetére
"Sajnos a NeatRom nagyon bugzik, főleg térerő gyanánt" Lehet hogy nálad más probléma van, a NeatRom-ot nagyon sokáig használtam S2-ön és nagyon jó tapasztalatom volt vele. Itt a fórumon is jókat írnak róla. Az I9100XWMS3 NeatROM v6.4-os is sokat használtam. Full wipe-al érdemes feltenni belső SD kártyáról.
-
warezxts
senior tag
Sajnos a NeatRom nagyon bugzik, főleg térerő gyanánt.
Cserélném a romot valami stabilabbra. Gyári kiosztású a telcsi, de a google appshoz max ki tudom gyomlálni a romot hogy felmenjen.
cm-12.1-20151116-SNAPSHOT-YOG7DAO1JN-i9100 vagy cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9100 ?
Mondjuk a CM11 elég régi 2014-es, igaz xda-n van újabb is... ha van másik "jobb" ami nem az official CM oldalról van, elkérném a linket. Nézegettem az xda-n is, de azt olvasgattam itt hogy a CM vonal elég kiforott. Köszi előre is. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Létezhet,hogy ez a nem mai telefon tudja az 5G-s frekvenciát wifin? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy 9105P telefon ami egy rendszerfagyás után a zöld robot képernyővel fogad és ezt írja: Manual mode Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code: COA Successfully applied multi-CSC.
Mit kellene csinálnom?
-
Potrien
senior tag
Tudtok ajánlani jó minőségű utángyártott akksit esetleg bele?
-
tomi9425
csendes tag
Halihó srácok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. A telefon nem enged semmit frissíteni se letölteni mert a belső tárhely megtelt. Leformáztam, de ez sem hozott változást. Miért csinálja ezt?
-
törölt tag
Vannak a gyári ROM -ok (max. 4.1.2), a gyári alapú, custom ROM -ok (max. 4.1.2), és a nem gyári alapú, custom romok (ezek lehetnek újabbak is). A Mali GPU forráskódja zárt, a nem gyári/gyári alapú ROM -ok nem férnek hozzá megfelelően, ezért az ilyen ROM -oknál a GPU -val kapcsolatos funkciók (videók hw támogatása, kamera funkciók, MHL adapter, stb.) problémásak.
-
NORBl
aktív tag
válasz
pvt.peter #46414 üzenetére
Nem fogom tudni megcsinálni, nincs annyi időm, hogy kiszótárazzam a szavakat, összerakjam a szöveget. Valaki esetleg tudna nekem segíteni, akinek ilyen rom-ja van, vagy jobb, vagy akármilyen más, mint a gyári, hogy lépésről lépésre, hogy tudom megcsinálni ?
Köszönöm a segítséget pvt.peter.
-
pvt.peter
őstag
nem próbáltam de ez jónak tűnik
How to Install CyanogenMod on the Samsung Galaxy S II ("i9100") -
NORBl
aktív tag
válasz
pvt.peter #46411 üzenetére
Azt tudom, hogy gyárilag nincs. Azt szerettem volna kérdezni, amire adtál is választ, hogy ugye nem hivatalos forrásból származó 4.1.2-nél frissebb android. Létezik olyan útmutató, és hozzá készen a fájlok, hogy csak követnem kelljen az utasításokat,hogy könnyedén fel tudom tenni a friss androidot ?
-
NORBl
aktív tag
Van lehetőség, hogy a gyári 4.1.2-es rendszernél frissebb legyen a telefonomon ? Full gyári a telóm, de jó lenne ha gyorsabb lenne, és nem lennének rajta fölösleges alkalmazások.
-
G9117
csendes tag
válasz
LeeVeeNtee #46407 üzenetére
Szia!
A fájlokat egyszerűen másold át számítógépre. Ha rootolt a készülék, használj TitaniumBackup-ot, az mindent ment (állítsd be, hogy memóriakártyára mentsen). Root nélkül Az SMS-eket mentheted felhőbe a CMBackup alkalmazással. Ha eddig nem lett volna bekapcsolva a Google szinkronizálás, tedd ezt most meg, majd szinkronizálj is többször a biztonság kedvéért (lépj be gmail-ba és ellenőrizd az eredményt). Ha két lépcsős azonosítást használt, ideiglenesen térj vissza egy lépcsősre, mert gondot fog okozni első induláskor.
Új, gyári ROM-ot a samfirmware.com-ról tudsz letölteni pontos típus megnevezésével rá tudsz keresni. Letöltéskor ott lesz (kicsit lentebb görgetve) a megfelelő ODIN is, amivel a ROM-ot telepíteni tudod a telefonra, arra is szükség van. A mindenkori legújabb Samsung USB driver: http://developer.samsung.com/technical-doc/view.do?v=T000000117
Lépj be recovery-be, válaszd a format system/wipe data, illetve wipe cache (továbbá ha van: wipe Dalvik cache) menüpontokat. Ezután indítsd újra a készüléket és lépj be leötlési (Download) módba.
A fenti szoftveres előkészületek után indítsd el az ODIN-t, kapcsold össze a telefont a számítógéppel, mire az fel fogja ismerni, az egyik négyzet elszíneződik és kiírja, melyik porton látja a telefont. A log ablakban megjelenik az Added felirat. Az AP, vagy PDA szekcióba tallózd be a letöltött és kicsomagolt ROM-ot. Várd meg az ellenőrzést. Az ODIN opciói közül legyenek bekapcsolva ezek: Auto Reboot, Re-Partition, F. Time Reset. Nyomj a Start-ra. Ha minden rendben, kb 4-5 perc alatt lefut a telepítés, a telefon újraindul gyári állapotokkal.
-
rmartin94
aktív tag
válasz
LeeVeeNtee #46407 üzenetére
Tegyél rá Cyanogen Mod 11-et, azzal jobban fog futni, hidd el.
-
LeeVeeNtee
újonc
Sziasztok. szeretnék segitsget kérni töletek adott egy s2 nagyon szeretem nem szeretném lecserélni még!
Viszont nagyon le van lassulva már 4,1,2es android van rajta szeretném ujra huzni de ehez nem igazán értek.
néztem videokat utmutatokat de még vannak mindig nyitott kérdések. tudnátok segiteni hogy mit tegyek fel? honnan töltsem le? illetve hogy mi a pontos menet? például ha jol sejtem mindent mentsek le a telorol mielött neki állok vagy nem szükséges az adataim megmaradnak? ha mindent le kéne menteni arra mi a legegyszerübb mod? a minden alatt az sms-eket és minden más értek fotok str az appok nem számitanak
elöre is köszönöm a segitséget -
eFeMeR74
senior tag
-
Ganz-[HUN]
addikt
kameracsere...
Nem akart fókuszálni a telefon, mondom biztos proszem miatt megszorult. Aha... hátlaphoz hozzá volt ragadva, és csak kiszakítás után jött le a hátlapról...
Valami normális tutot tudna mutatni? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
galaxys80 #46403 üzenetére
Igen!
A páromnak van egy I9100 telefon és mostanában elkezdet szarakodni ezért rendeltem csajnából 68 dollárért neki egy másikat, mert olyat szeretet volna. A új telefont még be sem üzemeltem neki csak a romot és a megszokott beállításokat akartam megcsinálni, de a figyelmemet elkerülte, hogy amit hoztak az nem sima GT-I9100 mint a dobozán, hanem I9100G. Igy jártam. Hát ezért ér meg nekem ennyi szarakodást. A szervízben gondolom egy z3x vagy egyéb boxal és a megfelelő szoftal 2 perc alatt megcsinálnák egy 10esért. Azért, hogy én csináljam nem veszek, most 100 dollárért egy olyan boxot. Röviden ezért érdekel a legolcsobb megoldás.
Pl ha létezik odinal felrakható efs tar file az is érdekelne. Sajnos sokan élnek ilyenekből, ezért nehéz megtalálni a legegyszerűbb megoldást.
De, ha valaki a fórumon foglalkozik ilyenel budapesten és megcsinálja egy 5e-ért annyit még beáldoznék érte -
eFeMeR74
senior tag
válasz
eFeMeR74 #46395 üzenetére
Skacok!
Sok olvasgatás után sem lettem okosabb, de nagyon úgy néz ki, hogy csak ez lesz a megoldás. Nálam is ugyan ez a helyzet mint a videón csak ugye GT9100G van bár ebben a helyzetben mindegy. Nálam a cella készenlétben 43% és 3óra alatt szinte fullra merül a teló. Hogy hívják azt a panelt amit ki kell cserélni? Mennyibe kerül és az imei számom is megváltozik?
Mi az a kis fehér kocka bizzbazz amit a végén a régi panelról rádug az újra?Előre köszi az infókért.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !