- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
46000 - 45901
46610 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
Légy szíves először olvasd el a topic összefoglalót, az első hozzászólást.
Ha ez alapján nem tudod rootolni a telefont, akkor inkább felejtsd el a továbbiakat.
Ezt követően ha pár oldalt visszaolvasol minden további kérdésedre is választ kapsz, ugyanis 1-2 hete volt téma itt a topicban az új CM meg a hozzá ajánlott GAPPS.
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!!
Egy jó ideje én is S2-öt (I9100) használok, de lassan már nincs türelmem hozzá a lassúság miatt (persze pénzem se, hogy most más telefont vegyek), s gondoltam szoftverfrissítés segít egy kicsit, hogy gyorsabb legyen a készülék. Gyári ROM van még rajta, és nincs ROOT-olva. Még S2-ön nem frissítettem szoftvert, így nem tudom, hogy mi a folyamat és ezért is gondoltam, hogy segítségeteket kérem. Valaki egy rövid leírást tudna számomra belinkelni, leírni, hogy hogyan is kell!? Már csináltam hasonló szoftverfrissítést, de nem S2-ön, hanem egy ZTE Skate-n.
Pl. Hogyan ROOT-oljam először a telefont? Milyen cm-et, Gapps-et töltsek le és honnan?
Egy stabil romra volna szükségem, ami nem is meríti az aksit és nem is áll minden percbe valami androidos fájl.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
Üdv,
Pikaa -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
En 2012 juliusban vettem az enyemet tehat mar tobb mint 3 eves es utoljara 2013 juniusban csereltem romot, azota is az megy hibatlanul
Tobb mint 3 evesen tobb mint ezer toltes utan ilyen akkuidot tud
A kijelzoido teljes egeszeben netezes volt.
Mar volt tobb probalkozasom is hogy lecsereljem az elmult 2 evben, de annyira osszeraktak az s2-t hogy eddig nem talaltam melto utodjat! Nagyon egyben van a gep, mint a beton
Az s2 mellett most van egy galaxy alpha, es egy asus zenfone2 (ze551ml).
Az asus nagyon bivaly de a akameraja gyenge, plusz nagy es nehez az s2-hoz viszonyitva, ezert azt nem tekintem melto utodnak.
A galaxy alpha mar lehet melto utodja az s2-nek, bar az eles szelek miatt a fogasa rosszabb mint az s2, de azon kivul nem talaltam benne hibat. Viszont arra kivancsi leszek mit fog tudni az alpha akksija 3 ev mulva
-
mivan80
aktív tag
Az enyém 3-án lesz 4 éves, eddig még jól bírja. Már megvan az utód - G4. Szerettem ezt a telefont, remélem még bírja egy darabig második telefonként is. Te mire váltottál?
Üdv Neked is!
-
DonDragonka
őstag
Üdv,
Jó négy éve köszöntem be először e témába, s most elköszönni jöttem.
Az utóbbi időben már aktívan nem szóltam hozzá, de olvasni olvastalak titeket, csak az S2 lecserélődött s már a gyerekeim nyüstölték. Így inkább csak érdekesség képpen figyeltem, hogy mennyire kitartó ez a kütyü és körülötte ez a közösség, Ti akik ide írogattok.
Sajnos a tegnapi napon végleg elhalálozott a készülék. Se kép se hang se életjel, se semmi. Új aksival se indul el. Sőt PC-n se lesz felfedezhető mint eszköz hiába próbálom elérni, hátha csak kijelző hibás. Ez vélhetően alaplapos lett. Így, feladván az utsó kenetet is számára, köszönöm az elmúlt éveket és kívánom, hogy nektek is legalább annyi örömötök legyen e jószágban mint nekem volt. Béke poraira.Üdv néktek eszköztársak!
-
vszabcsi
tag
-
AgentSmiths
tag
-
epakla
tag
-
mihaly13
tag
-
mihaly13
tag
-
epakla
tag
Tisztelt szaktársak!
Ki tudna valaki segíteni egy 3+1 fájlos official ROM működő linkjével, ami lehetőség szerint nem szolgáltatós, független, nem feltétlenül magyar, de tartalmazza a magyar nyelvet? Lehetőség szerint minél újabb, stabil ROM legyen Régen voltam S2 tulaj, most Note 4-ben" utazom", egy barátomnak kellene a segítség.
Előre is köszönet a segítségért!

-
shifty!
senior tag
-
Edi77
őstag
-
shifty!
senior tag
get.cm - jegyezzük meg, innen szerezhető be az aktuális legújabb.
pico GAPPS - a legkisebb, minimál Google Apps csomag, ez kifejezetten CM12.1-hez! -
Edi77
őstag
Bocsánat, munka közben vagyok... melyik a legstabilabb cm 12 most és a gapps hozzá? Előre is köszönöm, ha válaszoltok

-
mivan80
aktív tag
-
dominik007
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a telefonomat nem ismerte fel a gép, rövidebb utánajárás után kiderült, hogy ez valami gyári hibája, és usb csere megoldja. Ez meg is történt, megoldotta a problémát, viszont most nem tölt. Ha töltőre teszem, akkor töltést jelez, de nem történik semmi, sőt gyorsabban merül, mintha nem is lenne töltőn. Valaki tud erre megoldást?
-
törölt tag
-
geza844
aktív tag
Erről a cuccról még nem is hallottam, érdekes. Én invisibleSHIELD-et vettem még exem Galaxy S-ére. Nem volt olcsó, valami 5k. Fura anyaga is volt, de durva dolgokat kibírt női táskában!
De az ütést ez a tempered glass nyilván jobban viseli. Mondjuk az ellen egy vastag szilikontok a legjobb megoldás szerintem. Még az első telómat (ZTE Blade) egyszer a combomra tettem teherautóban ülve, aztán megfeledkeztem róla, és kiszálltam, a kis Blade meg kb. 2m-ről csapódott a betonra. Egy karc se let rajta. -
geza844
aktív tag
Én kb. 1 évig használtam Neatrom 6.4-et, de mostanában már elég lassú volt. Vasárnap felraktam a CM12.1-et (Android 5.1.1) Pico Gapps-al (csak ez megy fel hozzá, de van benne minden, amit nem is értek, de mindegy). Frissen telepítve (2 napja használom) iszonyat gyors! Lehet, hogy a Neatrom 6.4 is volt hasonló annó, nem tudom, rég volt. Mindenesetre mintha új telóm lenne kb. Eddig semmi hibát nem tapasztaltam.
Az 5.1.1-es Android verzió miatt kezeli ilyen k.rvajól a navigációt?? Tegnap pont sokat használtam a Google Térkép-et navigációnak, közben többször hívtak, és csak a kijelző tetején jelenik meg egy vékony sávban a hívó, ott tudom felvenni és elutasítani is, de közben a kijelző kb. 80%-án tovább megy a navigáció, és nem tévedek el ismeretlen helyen (városban), miközben 1 percig csörög az a k.rva telefon... Vagy ez már a 4.4-ben is benne volt? (azt kihagytam). Vagy ez nem is ROM függő?
-
köli
csendes tag
Melyik Nightly verzió-Gapps párost ajánlanátok?
-
törölt tag
A link csak illusztráció, nem ajánlás!
Ráadásul nem is szilikonos, hanem műanyag. De, a lényeg látható.
Egyébként meg csak a kreativitásodon múlik, hogy mi, hol és mikor jelenjen meg a kijelzőn. -
tam@s
tag
Köszönöm a válaszokat, e-bayről rendeltem egyet.
Amúgy én a Neatrom 6.4-et használom, ami még gyári alapú, kb. 1.5 éve működik nálam. Több kísérletezés után ez az, amit bátran ajánlok mindenkinek, minden mással volt valami problémám.Somatom: Milyen az az ablakos szilikonos tok? Tudsz egy linket adni esetleg? Itt még nincs az, mint az S3 Neo esetében, hogy mutatja az órát egy kis ablakon, ha jól tudom?! Pedig de jó lenne!
-
chubii
senior tag
-
kovacss72
aktív tag
-
geza844
aktív tag
Abból gondolom, hogy a teló nem root-olt, mert a mobileuncle tools panaszkodott rá, és valahol olvastam is, hogy az 5.1 alapból nem root-olt, hanem valahogy be kell kapcsolni. Meg miután CWM-ben feltettem a ROM-ot, és rányomtam a restart-ra, kiírt valami olyan választási lehetőséget, hogy "No", meg, hogy "Fix root", én meg véletlenül rányomtam a "No"-ra. De már kész vagyok. Valamiért nagyon nehezen tudok belépni CWM-be, de egyszer sikerült, feltettem újra a ROM-ot, meg a Pico Gapps-t is (mert közben azt is letöltöttem), meg a végén rányomtam a "Fix root"-ra, akármi is legyen az, és most szépen megy a teló. Kicsit fura az alap launcher, de teszek vele egy próbát. Amúgy egyelőre nagyon pörgős! Dialer One tárcsázót használok, és ilyen gyorsan még nem működött sosem. Gyakorlatilag nincs várakozási idő, ahogy prediktívvel írom be a nevet, azonnal ott van. Meg amit eddig használtam alkalmazásokat (még nem sokat tegnap óta) azok is mind nagyon gyorsan működtek. Egyelőre nagyon tetszik a CM12.1!
-
törölt tag
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Vett valaki "tempered glass"-t az S2-re? Van valamilyen bevált ebay linketek esetleg? Női táskába kéne valami védelem a telefonra, vettem rá egy szütyőt, de jó lenne még valami, ha esetleg leesik. Lemaradtam a telefonoknál, de ha jól látom, akkor most ez az ajánlott, nem a fólia.
Köszi előre is! -
törölt tag
-
geza844
aktív tag
-
törölt tag
-
geza844
aktív tag
Fent van a CM12.1 A Gapps-ot nem tettem fel, mert nem szedtem le a pico-t, a másik meg nem ment fel. Most meg nem tudom elinditani a CWM-et sehogyse, hogy feltegyem a pico-t, amit közben leszedtem. A teló nincs root-olva. Mi a teendő?
-
geza844
aktív tag
-
törölt tag
-
geza844
aktív tag
-
geza844
aktív tag
SOS! Feltettem v6.0.3.7-es CWM-ből a CWM-KitKatCompatible-i9100.zip fájlt. Azóta csak a boot logót látom. Ilyenkor mivan??
-
geza844
aktív tag
-
geza844
aktív tag
Felmásoltam a CWM-KitKatCompatible-i9100.zip fájlt az SD kártyára, de mobileuncle tools recovery update futtatásakor nem látja. Mi lehet a gond? Mivel tegyem fel ezt a recovery-t?
-
Karcub
senior tag
Sziasztok!
Amikor odinnal a repart 4.1.2-öt akartan visszarakni,akkor kiírta hogy fail,2x is. Azóta a telefon be se kapcsol,se factory se download mod. Mit lehet ilyenkor csinálni?
(Egy s advance telefonról lenne szó,csak azèrt írok ide,mert az advance topikban ritkàn ìrnak) -
Karcub
senior tag
Sziasztok!
Amikor odinnal a repart 4.1.2-öt akartan visszarakni,akkor kiírta hogy fail,2x is. Azóta a telefon be se kapcsol,se factory se download mod. Mit lehet ilyenkor csinálni? (Ez egy s advance telo,és azért ìrok ide,mert az advance topikban ritkàn vannak,és hàtha itt van megoldàs) -
banuszzs79
tag
-
törölt tag
Tudom ajánlani a gyári 4.1.2-es szoftvert esetleg CM11.
-
banuszzs79
tag
Emberkék egy összegzést valaki? Egy jó kombináció ami megbízható gyors és korszerű? Bugoló kikapcsoló aksi húzó verzók nem érdekelne se őskövületek tapasztalat biztos működéshez valaki valamit tud ajánlani? Jelenleg az új Neat van fenn 4.4.4 de egy rakat szar nem jönnek be a hivások kikapcsol a telefon nem kezeli a mem kártyá és még sorolhatnám...Szóval kéne valami alternativa...köszi
-
törölt tag
-
geza844
aktív tag
-
geza844
aktív tag
-
törölt tag
-
shifty!
senior tag
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Fel szeretném tenni a CM12.1-et. Ezt találtam: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-nightly-builds-t3147661
Jó ez, vagy máshonnan töltsem?
Magyar nyelv ebben van?
-
warezxts
senior tag
Van egy rossz alaplapos s2-m (kijelző aksi gondolom tökéletes, egyszer csak nem kapcsolt be többet)
szeretném eladni 10e-ért. Ha valakinek kell keressen meg privátban... -
Móci
addikt
Nekem is eljátssza, hogy szerinte teljesen fel van töltve, majd ha lehúzom, 70-80-90 akárhány százalékon áll a töltés. Majd újra töltőre dugom a telefont, s jó. Igaz nekem egy olcsó akksi van benne, a gyári behalt. Rom újratelepítés is volt fatory reset után.
Lehet, hogy lassan ennyi lesz ezeknek? -
NORBl
aktív tag
Hogy tudom állítani a telefonban, hogy milyen név szerint mentse a képeket ?
1. 2012-08-03 20.12.18
2. 20120803_201218Ezt a két formátumot váltogatja, többször leformáztam a telefont az évek alatt, és ez a két formátum fordult elő, tudom ezt valahol állítani ?
-
RAiN91
őstag
-
RAiN91
őstag
-
mivan80
aktív tag
-
köli
csendes tag
-
mivan80
aktív tag
Pedig nálam ezt akkor csinálta, mikor rossz volt az akkumulátor... Kicseréltem gyári 2000-esre, azóta soha sem fordult elő.
Jelenleg nekem is ez a rom van fent, semmi gondom sincs vele, sőt sokkal jobban és tovább bírja, mint a CM11.(#45939) köli : Az előbb elnéztem, CM11-et (4.4.4) írtam neked, CM 12.1 (5.1) helyett. Itt a hozzá ajánlott gapps.
-
mivan80
aktív tag
Keress akkor másik gapps-t. Én 4.4.4-hez innen a MICRO modular-t tudtam felrakni, a MINI modular már túl nagy volt.
Ha te már CM11-et akarsz feltenni, keress 5.0-ás gappst szintén itt az XDA-n.
Pl ez itt jó gyűjteménynek tűnik. -
köli
csendes tag
Igen, Odinnal sikerült az 1 fileos stock JB-t felraknom. Majd újra próbálkoztam (nightly-val), de cwm-et sem tudtam felrakni, mire rájöttem h nem megfelelő verziót akartam telepíteni (apasáv verzióval nem passzolt). Aztán nightly telepítés ismét, majd pico gapps, de valószínúleg azzal lehet a baj mert mikor feltelepül a gapps, kiír valamit h E: can't find... akármi (recovery log vagy vmi ilyesmi), és után ismét boot loopra fut...
Valami megoldás erre esetleg? Egyszerüen nem megy tovább... ilyet még nem csinált az előző romolásoknál... -
vszabcsi
tag
Sziasztok!
A következő a hibajelenség: Reggel a telo 100% töltöttségű. Délelőtt ez leesik 55-60%-ra. Egy újraindítás, és a töltöttség 13%. Akkucsere már volt. Minden feleslegesen futó alkalmazás kilőve. 4.1.2 android I9100XXMS2 alapsávi verziós.
Előre is köszi a segítséget.
-
mivan80
aktív tag
-
köli
csendes tag
Nah, sikerült kiakasztani a telefont, Cwm recoveryből telepítettem a tegnapi nightlyt + pico gapps a végén kiirt vmi hibát h nem talál vmi logot vagy vmi ilyesmi, aztán restart, bejön a samsung galaxy felirat, de nem lép tovább a CM logó-ra... ráadásul recovery-be sem tudok visszalépni... :S Nah ilyenkor mi van?
-
kovacss72
aktív tag
-
Móci
addikt
-
kovacss72
aktív tag
-
köli
csendes tag
Sziasztok!
Most feltelepítettem a legújabb nightlyt, de bootolás után csak a CM logó "tölt", kb 15 perce...
Mennyi ideig kell ennek mennie?
Vagy csinálájam újra a telepítést?
Melyik Gappsot ajánlanátok hozzá? Jah és ugye nem kell hozzá particionálni a belső tárhelyet?
lehet az a gond? -
rauley
tag
-
kovacss72
aktív tag
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Gps antenna hol található a készülékben? Nem működik a gps nekem, se nettel, se fixel javítva..sehogyan, talán antenna érintkezési probléma lesz ill. olvastam itt egy olyan topicot is hogy rézzel és egy kis forrasztgatással lehet ezeket tuningolni. Valaki elmondaná pontosan hol van az antenna?
-
Móci
addikt
Este feltöltöttem teljesen, reggelre olyan 96%-ra merült, melóhelyen szinkronizáltam a faszbúk messengert, így 91%-os. Eddig egész tűrhető, remélem marad így.
Pár hét múlva majd úgyis kiderül, mennyire vált be a rom. Sebességben viszont nagyon jó a CM11-hez képest, egyedül ez a világos gyári téma nem tetszik, de majd nézek másikat. -
kovacss72
aktív tag
-
Móci
addikt
Köszönöm, már meg is van minden.

Minden cache partíció kapott egy wipe-t, factory reset is volt, úgyhogy működik minden rendesen. A 0926 nem volt elérhető, így a legfrissebbet kapta a telefon. A gapps-al szívtam, az opengapps nem ment fel, egy másikat tudtam feltolni, utána mire frissítette a play szolgáltatásokat, magára talált az összes google app, szinkronizálta a névjegyzéket...
Eddig tetszik, majd kiderül mennyire szopja az akksit. Sebességre nincs panasz, igaz friss minden. -
kovacss72
aktív tag
-
kovacss72
aktív tag
-
rauley
tag
Üdv!
Valaki legyen olyan kedves,okítson ki,hogyan lehet az S2-esen az eszközmemóriát nagyobbra particionálni?
Gondolom valami mókolt pit file kell ehhez...
Valaki esetleg tud ilyenhez linket?
Vagy le tudja írni,hogy hogyan kell az eredeti pit file-t módosítani?Kezd elegem lenni abból,hogy felteszek 20-30 programot (amiket mind használok is!),és kiírja,hogy megtelt az eszközmemória,töröljek alkalmazásokat!
Köszi előre is!
-
Móci
addikt
-
Edi77
őstag
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hogyan tudok cm-et telepíteni egy TÖBB sebből is vérző galaxy s2-re?
Ezeket érdemes tudni róla:
-Pókhálós képernyő de érzékel és használható
-Az usb kontakthibás így géphez csatlakoztatva össze-vissza csatlakoztatja ahogy éppen mozog benne a kábel..(Gépről flashelős dolgok így nem túl biztonságosak)
-akkumulátor nagyon gyenge, de eddig még kibírta a buherálást(rom telepítés kísérleteimet.)
-Csak gyári cwm van rajta így pl advanced menü sincsen hogy wipe dalwid cache-t töröljek)
-Van egy eMMC check nevű alkalmazás ami arra szakosodott hogy ellenőrizze hogy az s2-n az úgynevezett superbrick kernel található-e, nos nekem azt írja "yes, insane chip"...
-A telefon rootolva került hozzám, tehát nem is én rootoltam
-4.1.2 rom van rajtaMegpróbáltam feltenni rá a cwm segítségével az egyik hozzá való nightly-t(cm12) ill a legutolsó stable cm-et is. De miután persze elvégeztem a szükséges wipe data+cacha funkciókat és elkezdtem volna telepíteni mindig valami hibát írt, először ezt: "failed to verify whole-file signature" (ezt a régebbi stable romnál)
Aztán a cm12-nél is írt valami errort de arra nem emlékszem, de mindig valami problémája volt.
Szerencsére annyira az elején hogy nem tett kárt a gyári rendszerben és bebootol még a stock kernel tehát olyan messzire nem jutott.Tehát hogy tudnám végre azt a rendszert használni amit szeretnék?
Az összefoglalót elolvastam, de ilyen kardinális problémákra nem találtam benne megoldást.
-
törölt tag
-
mivan80
aktív tag
Közben megoldottam, vagyis inkább megkerültem a problémát. Be volt nálam kapcsolva a két lépcsős azonosítás, miután ezt a biztonsági funkciót számítógépen kikapcsoltam, és a telefonon sem kérte többé, ezután már fel sem jött ez a sajátfiók ablak, csak továbblépett a soron következő beállításra.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis SOS segítség!
Újraraktam a telefont 3 partos repartrommal.
Minden oké, újraindul, beírom a Samsung accountot, megadom a google fiók mailt, jelszót, ezután üdvözöl a Google.
Tudjátok, legfelül bejelentkezés szó, alatta kék mezőben Saját fiók, az alatt a google appok ikonjai, középen egy kék pajzsban a fényképem stb.
Hogy a fenébe tudok innen tovább lépni? Biztos én vagyok béna, de akármit is választok, minden opciót meglestem, stb, nem tudok továbblépni, hogy be tudja állítani a telefont...

-
kovacss72
aktív tag
Nálunk 2 készüléken is fut.
Az enyémen 2 hónapja. Játékra nem használom, 90% -ban telefonálok vele, amivel sosincs gond. Internetezésnél viszont laggolt, kb. fél óra után újraindult, beépített zenelejátszó sem működött. 3 napja rászántam maga a factory resetre, újratelepítésre, azóta hibátlan.
Nejem S2 -esén a 0926 -i nightly fut már 367 órája hibátlanul, lassulás nélkül.
Külföldi fórumokon is e két véglet jellemzi a tapasztalatokat.
A 1009 -i nightly -tól bevezették a "dlmalloc" dinamikus memóriakezelést a fagyások, újraindulások elkerülésére.
Szerintem már egyértelműen jobb a CM12.1, mint az utolsó CM11. -
cd334
tag
Nálam az S2 most éppen WiFi hotspotként funkcionál. :-)
-
Móci
addikt
-
Phobion
addikt
-
mm89
őstag
Nincs ismerősi körben egy akku kölcsönbe? Szerintem akku baja lesz, de tény, hogy egyszerűbb kiszűrni a szoftver hibát. Csinálj egy nand backupot aztán tegyél fel egy stock rendszert, vagy csak factoryzd a CM-et. Ha akkor is csinálja akkor nyilván akku. A nand backup meg visszarakható és ha veszel akkut bele akkor ugyanott folytatod, nem kell telepítgetni.
-
RAiN91
őstag
-
Móci
addikt
Üdv!
Mivel már eléggé belassult a telefon (CM 11 20150614 nightly) greenify és egyéb tisztítások, okosságok után is, gondoltam kap egy új romot, hátha. Plusz a napi max. 5-10 perc wifi használat után akár 30-40-50%-ot is merül az akksi.
Full alap, minden sallangtól mentes rom kellene, ami stabil, mert nincs sok kedvem állandóan vacakolni a telepítésekkel, plusz a telefont sem tervezem eladni egyelőre. -
mm89
őstag
Na szólt is a kollégám, hogy két nap alatt se tudta megszokni ezt a Neat romot, úgyhogy raktam fel neki stockot
Pedig jobban járt volna azzal szerintem. Azért rootoltam és adblockert is kapott 
Még egyszer köszönöm a segítséget!RAiN91
1. én megpróbálnám totál lemeríteni, amíg magától kikapcsol a teló, aztán fullra feltölteni kikapcsolt állapotban.
2. akksi kuka -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Pár napja rohadt lassan tölt a telefon, és éjszaka is csak 63% - ig megy fel maximum. Mitől lehet? CM van rajta (kitkat), 1 hónapos. Atrixban volt olyan a CWM-ben, hogy wipe battery stats, de itt nincs, az ott segített.
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy van ugye lassan 4 éves, független SII-em. Gyári ROM-mal (sosem volt mókolva) Az utóbbi időben nagyon lelassult. Mit lehet vele kezdeni, hogy felpörgessem egy kicsit? -
törölt tag
-
shifty!
senior tag
-
Erwinke
aktív tag
-
mm89
őstag
Na összefoglalás képpen:
Nekem a cf root nem működött, letöltöttem INNEN a stock romot és a hozzá tartozó rootot (SiyahKernel S2-v6.0beta5). Utána jöhetett a neatrom, ami először kiakasztott, mert status 7 errort dobott
A nagy idegességemben eltartott egy darabig mire rájöttem, hogy a Neatromnak KK kompatibilis cwm és kernel kell, szóval a telepítési leírást elolvasva már sikerült megoldani.
Köszönöm még egyszer a segítséget!
-
mm89
őstag
Szia, van egy kis baj

Ráküldtem a root+cwm -et az összefoglaló alapján és nem bootol be a telefon. Sárga felkiáltójel, Samsung Galaxy SII Gt-i9100 felirat van és ennyi. Hang.fel + home+ power gombra bejön a cwm, de nem működik rendesen, akármelyik menüpontba akarnék belépni, nem tölti be, csak egy üres háttér van a cwm logójával. Power gombra meg visszalép a kezdőoldalra.
Ilyenkor mi van? Fel kéne tenni egy stockot, vagy van más ötlet? Végre sikerült regisztrálnom a sammobile oldalra, amit onnan letöltök remélem fel lehet tenni odinnal, mert kies nincs.. -
csaba1923
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
46000 - 45901
46610 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az ütést ez a tempered glass nyilván jobban viseli. Mondjuk az ellen egy vastag szilikontok a legjobb megoldás szerintem. Még az első telómat (ZTE Blade) egyszer a combomra tettem teherautóban ülve, aztán megfeledkeztem róla, és kiszálltam, a kis Blade meg kb. 2m-ről csapódott a betonra. Egy karc se let rajta.