- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vannak a gyári ROM -ok (max. 4.1.2), a gyári alapú, custom ROM -ok (max. 4.1.2), és a nem gyári alapú, custom romok (ezek lehetnek újabbak is). A Mali GPU forráskódja zárt, a nem gyári/gyári alapú ROM -ok nem férnek hozzá megfelelően, ezért az ilyen ROM -oknál a GPU -val kapcsolatos funkciók (videók hw támogatása, kamera funkciók, MHL adapter, stb.) problémásak.
-
pvt.peter
őstag
nem próbáltam de ez jónak tűnik
How to Install CyanogenMod on the Samsung Galaxy S II ("i9100") -
tam@s
tag
Üdv!
Mi a célod? Tuningolni akarod a procit, meg ilyenek? Abban nem tudok segíteni, itt kell visszaolvasnod.Ha csak újra akarod telepíteni, abban viszont igen. Tedd rá az utolsó gyári alapú Neatrom 6.4-et, én is most telepítettem rá feleségem telefonjára, teljesen elfogadható sebességet ad. Akksit is jobban kíméli, mint a gyári.
Próbálkoztam a CM12.1-gyel is, stabil, fejlettebb, mint a gyári, de valahogy nekem nem jött be, telepítés után 1 nappal már 3-4 másodperc volt a tárcsázóban a hívás előtt, ha rákattintottam egy névjegyre.Az utángyártott akksi kb. felét tudja, mint ami rá van írva, így nem leszel előbbre.
Nem nagy kaland telepíteni, de ha nem megy, segítek.
Üdv.:
T. -
Shany0811
tag
Szia, két dologra tudok gondolni... vagy a rom csinálja ezt, vagy érintkezés... ugyanezzel a hibával találkoztam egy NeatRom-on... 55%-volt rajta, kikapcsolt, majd mikor bekapcsoltam volt rajta 11%... romot cseréltem és azóta nincs ez a probléma, egy próbát megér, vagy nyomsz egy hard resetet
-
Marchus
csendes tag
Többmegállós útvonaltervezés, ha még aktuális:
http://androlib.blog.hu/2013/10/05/utiterv_a_zsebben_bestroute_pro
-
Weeman1
veterán
(#31897) bAtt001
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!