- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bery
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget sikerült a Cm12.1. Annyi csak hogy elsőre nem akartak menni a googli alkalmazások, hibával mindig leáltak, hiába telepítettem újra, hiába csináltam gyári visszaállítást, dalvik törlést stb....
Úgy sikerült csak hogy vissza tettem a régi Cm12-t, majd mikor az lefrissített Cm12.1-re akkor tettem hozzá a gapps-t....na igy valamiért sikerült! Csak azért írom le mert hátha valaki ugyanígy bele fut ebbe az anomáliába..... -
Imi1981
veterán
És az általam linkelt gaapsal is próbáltad? De bizony a méret miatt van mert a cm12 szinte teljesen lefoglalja a belső memóriát (nálam is ugyan az a gond volt mint neked) és még a Google play is hiányzott! Mindjárt linkelek neked egy pit fájlt ami átpatrivionálja a tárhelyet és minden gond nélkül felmegy bármilyen gaaps . itt a link : [link] ezt egy sammobilos rommal rakd fel odinnal és a repart legyen bepipálva! Így több lesz az a tarhely amire a romot és a gaapsot telepíti..
-
Imi1981
veterán
Szia! Bár én nem használom de raktam már fel. A legkisebb gaapsot kell feltenni ami olyan 42mb. A slim zéró gaaps jó hozzá. Felraktam neked drive-ra itt a link [link]
De ilyenkor már full vipe és a romot is újra kell rakni ha jó emlékszem mert csak úgy lesz jó. Amúgy jobban jársz ha nagyobb partíciót csinálsz a gyárinál akkor bármelyik gaaps felfér. -
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)