- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Van valami app, amivel az autómatikus inditást tudom szabájozni appoknál (hozzáadni, törölninközülük)?
Valamint gyórsítótárba berakni, abból kitiltani is szeretnék alkalmazásokat, ahoz nem tudtok valamit?
-
emiki6
veterán
válasz
snooze #45697 üzenetére
Nem rootolsz?
Amúgy én lazán törölném a Samsung appok jó részét, a google appok közöl a magazin, zene, film és még jó pár vackot.
Vagy vannak olyan ROM-ok, amik ezeket nem feltétlen tartalmazzák pl. Neatrom, ami szinte ugyan az, mint a gyári 4.1.2, csak kevesebb a fölös gyári program és több a lehetőség, nagyobb a személyre szabhatóság.
-
törölt tag
Sikerült felraknom a CM12.1-et ismét.
Köszönöm a segitségeteket. ^^
A 20150829 változatban a videofelvétel nem megy,mert belefagy mikor leállitanám a készítést,és utána azt írja ki mikor megnyitom a kamera alkalmazást hogy: "kamerahiba". Újraindítás után megint megy a kamera,egészen a videofelvételig.
Másnál is csinálja?
Szerk: Úgy raktam fel hogy nem felkiáltójeles a logo,és nem modosúlt a számláló.Lehet ez miatt csinálja?
-
-
emiki6
veterán
Backup - restore-ral megoldtható, (de ahhoz, hogy ne legyen nyoma mókolásnak trükkösebbnek kell lenni).
Bemész CWM-be, készítesz egy biztonsági mentést (backup), ez kb 1-2 giga asszem. Ha megvan mehet a wipe, új rom. A vissza akarsz térni, akkor (talán kell wipe is) rámész, hogy restore.
-
ACE-
addikt
Abban tudnátok segíteni hogyan tudok kipróbálni több ROM-ot, úgy hogy vissza tudjam rakni a gyárit mindenestül. Felrakom a gyári recovery-ből a philz kernelt, abban lesz CWM, és abban le tudom menteni file-ba, csinálok full wipe-ot, majd felrakom a másik rom-ot, próbálgatom, ha nem jó, akkor a CWM-ből visszarakom a régi gyárit amit lementettem beállításostul, mindenestül?
-
ACE-
addikt
Akkor most gyárival is lehet vagy előtte a philz kernel a gyáriból, majd CWM-ből a ROM?
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45681 üzenetére
Én meg a slimsaber kernelre gondoltam hogy az szerintem (bár nem próbáltam) nem megy fel a gyári recoveryből. Azért linkeltem az előző hsz-emben a philz kernelt mert az biztos felmegy gyári recoveryből , és a philz kernel cwm recoveryéből meg a slim kernel amiből meg a cm12. Na ezt jól leírtam :-).
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #45679 üzenetére
Én mindig cwm recoveryből raktam fel és nem tudom ,hogy gyári recoveryből is fel lehet e telepíteni!
Ha gyári jb van fent akkor először ezt [link] a kernelt kell felrakni aminek már van cwm recovery-je és abból biztosan felmegy a slimsaber kernel amiből lehet telepíteni a cm12 —őt! -
emiki6
veterán
Kell telepítsek valami SU programot vagy tiltsam le a root-ot?
-
Imi1981
veterán
válasz
#73029888 #45663 üzenetére
Igen ugyan olyan gyors!Kicsit máshogy viselkedett mert telepítés után egy darabig lasabb volt viszont később (mikor beállt a rendszer) már ugyanolyan gyors volt.Kedvenc romom csak az alkalmazásváltó nem tetszik benne, de elviselem.
emiki6 A slimsaber 444-et próbáld ki szerintem.Itt [link] találsz hozzá kernelt gaapasot és a régebbi slimsabert,a kernel és a gaaps jó az újabb slimsaberhez is!
-
Imi1981
veterán
válasz
emiki6 #45660 üzenetére
Őszintén én még eddig 1 napnál tovább nem használtam cm12.1-et.Nálam telepítés után nagyon gyors ,tökéletesen reagál stb,eltelik 2-3 óra és belassúl egy szintre és meg sem közelíti a telepítés utáni gyorsaságot ,akár mit csinálsz vele .
Ha ki akarod próbálni akkor a legújabb cm12.1-et vagy a legújabb slim lp-t töltsd le.Mindegyiknél ott a gaaps link is . -
Erwinke
aktív tag
Hello!
Samsung galaxy SII plusra(I9105p) is ugyan igy lehet telepiteni főzöttet ROM-ot mint sima S2-re vagy az más? Köszi! -
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #45652 üzenetére
Kicsit csalódott vagyok, visszatettem a neatromot, azon legalább hozzáférek a névjegyeimhez.
Tudnál linkelni egy olyan gappset, ami jó az általad linkelt romhoz és támogatja is a telefont a rommal a google play szolgáltatások?
Nincs olyan cm, aminek custom telepítője van, mint a neatnek és tartalmazza a gappst? (Talán ez az aroma)
-
emiki6
veterán
Le töltötte m a gappst de nem támogatja az eszközt...
-
Erwinke
aktív tag
Hello!
Samsung galaxy SII plusra(I9105p) is ugyan igy lehet telepiteni főzöttet mint sima S2-re vagy az más? Köszi! -
shifty!
senior tag
válasz
emiki6 #45644 üzenetére
Mindenképpen próbáld ki, ajánlom ezt a CM11-et, sok pozitív tapasztalatom fűződik hozzá, sokat használtam.
A tapasztalatokat is írd meg majd, kiváncsi vagyok a megoldásra. -
emiki6
veterán
válasz
shifty! #45643 üzenetére
Igen, én is kezdek rájönni, hogy a BT 4.0 és a BLE nem ugyan az.
Az a baj, hogy vettem egy Xiaomi Mi Band-et és azt mondja, hogy kell hozzá 4.0, De azt írták topikban, hogy azért, hogy ne szívja le az aksit a kapcsolat, tehát lehet fogalomzavar van valahol és talán elég a ble is. Mindenesetre felrakok egy Cyanogenmodot, aztán letesztelem. Ha nem is működik, azért remélem a szinkronizálás menni fog...
-
-
emiki6
veterán
válasz
shifty! #45641 üzenetére
Biztos, hogy nem támogat Bluetooth Low Energy-t? XDA-n találtám pár olyan kijelentést, hogy lehetséges, csak firmware-t kell frissíteni vagy romot cserélni.
"BLE for SGS2 is working out of the box with the latest CM 10.2 nightly."
"BLE is not working propertly only in Nexuses My GS2 connects to my HRM 100%, on nexus 50/50"
"Finally i9100 has BLE support in Android 4.3, but you need put one file so Android report BLE support. You only need to put a file named "android.hardware.bluetooth_le.xml" in /system/etc/permissions with the following content:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- Copyright (C) 2013 The Android Open Source ProjectLicensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
you may not use this file except in compliance with the License.
You may obtain a copy of the License athttp://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
See the License for the specific language governing permissions and
limitations under the License.
-->
<!-- Adds the feature indicating support for the Bluetooth Low Energy API -->
<permissions>
<feature name="android.hardware.bluetooth_le" />
</permissions> " -
emiki6
veterán
Sziasztok!
S2-re meg lehet oldani a Bluetooth 4.0-t?
Van már neatrom, ami tudja? -
khorvat
senior tag
válasz
#73029888 #45638 üzenetére
Másik kameraszoftvert próbálj, SNAP Camera HDR ez igaz fizetős de jónak mondják!
-
törölt tag
Valaki tud arra a "hibára" megoldást hogy legyen szó gyári illetve CM szoftverről,ha FHD-ba szeretnék felvenni akkor olyan mintha rárakna zoomot a telefon?
S4 Mini telefonnál ilyen gond nincs.
-
kayman
senior tag
-
törölt tag
Régebben egy fórumtag ajánlott valami 4.4.4 ROM-ot erre a készülékre,ami az állítása szerint a leggyorsabban működő FW. Valaki el tudná nekem küldeni a ROM linkjét?
-
Imi1981
veterán
Tud valaki linket a jelly bean 4.3 - as romhoz? Vagy cm 4.3, vagy aminek jobban örülnék slimbean 4.3 kéne de sehol nem találok.
-
Imi1981
veterán
Felraktam a slim loli 5.1-et.Most úgy érzem sokat javult a kezdetekhez képest. Amugy van valami trükk amivel lehet gyorsítani?Régebben olvastam ,hogy lehet szabályozni mi futhat a háttérben és mi nem de nem találok ilyet.
-
kovacss72
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Végre visszakaptam az S2 telefont,és az kell mondjam jobban tetszik mint az erősebb S4 Mini. Azért mert erre több a Custom ROM,meg valahogy jobban tetszik az egész telefon. A legjobb hogy van rá MIUI és CyanogenOS 12.1S amit felraktam,de gapps hiánya miatt (Nem ment fel) töröltem és az eredeti CM12.1-et raktam fel most,a pico gapps-al és jól megy a telefonon. Igaz az FB és Messenger együttes használata megakasztja már kicsit,de szerencsére Chrome alól használom az FB-t,így nincs gond. Gyári PIT-el használom,számomra ez a legjobb telefon. Gyári 4.1.2 ROM valamiért nagyon akad nekem,de CM-el egy másik telefont kaptam INGYEN,amit köszönök a CM csapatának! Egyedül a CM Recovery-je nem tetszik nekem,ha lesz benne USB mount,akkor jó lesz az is.
Találtam Gapps csomagokat,akinek kell:
Open Gapps:
CM Gapps:
PA Gapps:
Pár népszerű ROM:
CM12.1S
MIUI:
Official CM:
Slimsaber 4.4.4
-
válasz
kayman #45620 üzenetére
Örülök
Van megoldás:
Telefon beállítások - Adatvédelem - Adatvédelmi beállítások - itt hosszan rányomsz a kívánt alkalmazásra, és ott meg tudod adni mihez férjen hozzá, mi fusson a háttérben, stb.Ezt is sokan használják, ha külsős app kellene:
Greenify(Az android olyan, mint egy labirintus
)
-
kayman
senior tag
válasz
Braddock #45618 üzenetére
Nálad a pont, megvan végre
Valakinek valami jóm rejtett beállítási ismerete van, hogy valamit kiiktassak ami akkut zabálhat?
Általánosságban kérdezem, főleg az alkalmazások nethasználata lehet a kulcs a hosszú akkuidőhöz.
Esetleg ha alkalmazás kell hozzá, akkor valakinek van ilyennel jó tapasztalata? -
Bery
csendes tag
Helló fiúk! Sajnos van egy alaplap hibás S2-őm, ép kijelzővel, jó aksival, autós tartóval....
Kinek mit érne meg alkatrésznek? Privátban írjatok! -
lacam
aktív tag
Sziasztok,
A megjelenési évében vásároltam a készülékemet, tehát elég idős a mobil, de idáig gond nélkül működött.
az elmúlt hónapban kezdte úgy, hogy ha villnatóval fotóztam, fekete képernyőre váltott és, teljesen leakadt...akku ki-be segített csak. Úgy gondoltam, h az idős akkumulátor makkant meg -akkorát tört a feszültség, hogy beállította a rendszert-....ezek mellett nemegyszer fordult elő, hogy hívás kezdeményezéskor megszólalt az a kis trilla (vagy mi a fene) de kicsengés nem követte...pár mp után elkezdett számolni (mintha létrejött volna a kapcsolat a hívott féllel) ...de nem hallottam semmit, a hívott statikus zajt vagy "zsebben maradt telefon" zaját hallotta a hattérben.
Megoldás: újraindítás!Mindezek hatására vettem egy új akkumullátort (nem gyárit, de -elmondás alapján- minőségi utángyártott) bízván abban, hogy minden problémám tovaszáll....akku be, factory reset. (jah, azt tudni ,kell, hogya legfrissebb elérhető GYÁRI software van rajta...soha nem látott egy darab custom ROM-ot sem)
Factory reset...újra kezdem belakni a készüléket....erre ma egy sürgős hívást kellett volna intéznem, és "trilla" ....és néma csend...nincs kicsengés, elindul a számlálás (nem, nem fél másodperc alatt vette fel a hívott!) és újra jött a "zsebzaj".
Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel?! Vagy ez egyedi?
Ha igen, mi a megoldás? Dunába vele?
Nagyon szeretem, szerettem....sosem gondoltam volna, h valaha akkor 145.000ft-ért telefont veszek. Azóta is vigyázok rá mint a hímestojásra...erre tessék. :S
Lehet SW?! (factory reset után sem jött helyre) lehet hogy alaplap?!Mi lehetne a méltó utódja? ...nem tudom.
Előtúrtam a 10éves Nokia 6131-em, most azzal bonyolítom a hívásaimat, az mint a Doxa, teszi a dolgát...de hiányoznának az okostelefon kényelmi funkciói...illetve a gyönyörű fényképei (az utóbbi pár hétben többen is dícsérték a képeit -pedig aztán tényleg nem mai csirke a gép)Köszönöm!
-
t72killer
titán
válasz
Just_Reboot #45607 üzenetére
Köszi. Amúgy megbízható alap? Ha nem muszáj, megint évekig nem nyúlnék hozzá a telóhoz.
-
Sziasztok!
van egy regi s2-m amit frissitettem volna odinnal. szerencsesen kikapcsolt a gep kozben, szoval elszallt a dolog.
Jelenleg be sem kapcsol, jtag-et hallottam, ami megoldás lehet, egyeb modszer?
Illetve, hogyan mukodik, regebben eleg sokat foztem droidra, de ez magasnak tunik -
t72killer
titán
válasz
shifty! #45601 üzenetére
Nemrég olvastam az mms-sebezhetőségről, ami kb minden a piacon lévő Android verziót érint. Ahogy nézem a sammobile oldalt, már majd egy éve nem adtak ki gyári FW-t az sgs2-höz, van rá esély, hogy kapunk hivatalos firmware-t, vagy a főzöttek között kell keresgetni? Utóbbiak közt van már olyan, amiben nincs meg ez a biztonsági rés?
-
shifty!
senior tag
válasz
snooze #45600 üzenetére
Üdv!
A telepítés leírása az első HSZ-ben van, egyébként röviden: Odin program, samfirmware oldaláról egy 4.1.2-es ROM, PC-re samsung USB driverek telepítése, aztán download mode-ba újraindítás(hangerő fel + középső power), odin beizzít, telefon downloadban rádug, ROM betallót a pda részbe, telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Tesla topik
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!