Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
és működik köszi:-)53 Gb lett a tárhelyem
bogyoobogy
A telefonnal semmi gond,keret patent nálam kijelzőn brando fólia szóval nem tudom mennyire karcosodik
Fagyások néha néha,2000 aksival 1 1/2-2 napot elketyeg.
Jelenleg 4.0.4 a hivatalos,de nyakunkon a JB kidásafotózásra okés,pláne ha veszel egy jó kis fotós apk.-t is panorámát nyomom vele,nagyon szuper nem kell sokat sz..ni.Videó is hibátlan szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Akkor tulajdonképpen JÓ csak a torka véres.
Én nem igen vennék HTC-t, valahogy nem jön be.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zooole
senior tag
Jaj, kapni fogok, mert ennyire elégedetlen vagyok. 3 fájlos azért kéne, mert már így is rendesen összekavartam a leak JB-t. FW-ket találtam, de nem tudom melyik 3 fájlos és jó. CF-roothoz sem értek sajnos.
JB-ről meg nem tudom felerőltetni ezt a CM10-et sehogy, lövésem sincs miért. PhilZ és CWM alatt is Status 7
-
zack
nagyúr
Hát igen. Benne van a holnap is, de a "még pár nap" is. Ezen a pár napon nem fog múlni semmi, főleg ha még ezt-azt csiszolgatnak rajta. legyen tökéletes, és ne egy "majdnem tökéletes", és utána meg várhatjuk a javítást.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Senser87
tag
Nagyon egyszerű a JellyBAM telepítése.
0. Javaslom ments le mindent a telefonról, hiszen egy teljesen új verziószámra állsz át.
1. A telefon setup menüjében a biztosági mentésnél válaszd ki a gyári beállítás visszaállítását és SD kártya törlését, ezzel minden gyalulódik a telefonról. Újraindul a gép.
2. Ekkor másold fel a JellyBAM .zip-jét a belső SD-re. Majd ha megvan indítsd újra recovery módban.
3. Végezd el a wipe-okat, 3 db, Factory res, wiipe cache, wipe dalvik cache.
4. Majd keresd meg az install .zip file-t, mad válaszd az install .zip from internal SD-t, ahol megkeresed a .zip filet.
5. Indítsd el, ez elindítja az AROMA nevű telepítőt, ahol kiválasztgatod azokat az egyéb progikat (kernelt is, 3 féle közül választhatsz [CM10, Dori latest, Siyah latest]), amiket telepíteni akarsz. Érintős módon, "hülyebiztosan", sima "tovább"os telepítőként. Ha megvan minden, szépen felteszi, és rákérdez, hogy újraindíthat-e. OK.
6. Újraindul és kész is vagy.
Az első indulás kicsit lassabb, ne ijedj meg.SAM GS23U
-
Senser87
tag
Nem véletlenül nem maradt sokáig a 2.x.x széria...már megtalálta mi volt a hiba benne, javította->3.0
1.3 sokáig nem kapott frissítést, mert nagyon stabil, én mondom! 0 FC, SoD-ot még nem is láttam, és vajas.
A 3.0 is ilyen lehet, mert már 3-4 napja nem változott...[ Szerkesztve ]
SAM GS23U
-
zoleeno1
veterán
+3. A sok okoskodonak mondtam mar, hogy semmi koze a SoD-nak ahhoz, h milyen rom van rajta, legalabbis a legtobb esetben. A gyari rommal is csinalja, erintetlenul! Egyes kernelek mar kulon ugy jonnek ki, h probalnak tenni a SoD ellen, tehat nagyon is letezo problema. Szal lehet "mosolyogni" masok bajan, (ami egyebkent eleg gusztustalan dolog), de ami teny, ez nem user error!
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Sprite75
tag
Jól látom hogy ez ki van vágva a bekapcsoló és a hangerő gomboknál?
Valami hasonlót vettem én is de annak nincs kivágva és elég nehéz benyomni ezeket a gombokat mert kemény a tok széle.Más
Tud ajánlani valaki valami jó képernyő feloldót a gyári helyett Pl: ilyet Eddig ezt használtam de csak a Go launcherrel együtt működik és azt már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest