- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
#79335424 #46393 üzenetére
Nem is kell, hogy legyen g telefonotok ez a probléma minden samu galaxy telefonál egyforma.
Ha kezedbe adnám nem találnál különbséget minden u.a. a külömbséget fent emlitettem, de ennek jelen esetben most nincs jelentősége. Tekintsd s2 nek és akkor nem lovagolsz azon, hogy más telefon.
A problem még mindig az imei null JB 4.1.2 gyári rom alatt.Ja és nincs külön G topik aminek nem is lenne értelme. Csak a romoknál kell figyelni, mert minden más amit csinálni kell ugyanaz nincs különbség.
Valami ilyesmire gondolok [link]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
#79335424 #46391 üzenetére
Többek között azért, mert nem tudom ill nem néztem,hogy van-e külön GT9100G topik. Ez a probléma mind a két telefonon előfordul a kódok ugyan azok. Valamint van sima 9100 m és az én figyelmetlenségemnek köszönhetően nem figyeltem, hogy a telefon gt9100g bár a dobozán a sima s2 volt a bootnál meg elkerülte a figyelmemet az a g, amit nem is néztem igazából. Az imei null/null a sima s2 is probléma és nem hinném, hogy a s2g más lenne a megoldás.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
#79335424 #46389 üzenetére
Ezzel már én is tisztában vagyok. Mivel ebben sem a proci sem a gpu nem az mint a sima 9100 ben.
Ezen túlvagyok most arra keresem a megoldást, hogy hogyan varázsoljam vissza az imei számot, mert minden más tökéletesen müxik csak telefonálni nem lehet per pillanat
Ebben várnék segítséget, mert a fenti módszer sajnos nem müxik null/null az imei változatlanul.
A service menűbe esetleg nem lehet valahogy bemenni és kézel beirni a imei számot?
Vagy van esetleg olyan progi amivel megoldható? -
-
-
dSERiES
senior tag
válasz
#79335424 #46165 üzenetére
Pl. állapotsáv / értesítési terület átlátszóság beállításai nincsenek.
Home gomb, többi gombhoz funkciók rendelése (duplán v hosszan nyomva).
Akku, óra, többi ikon testreszabásának beállításai.
Gyors beállítások testreszabása (a telepítőben benne volt, csak nem x-eltem be,mert egyben volt a kör akku ikonnal sajnos)..
Háttér görgetés, stb..
Ezeket hiányoltam.
Majd keresek rájuk más xposed modult (lehet hogy a gravity box is működik, még nem próbáltam) -
mivan80
aktív tag
válasz
#79335424 #46123 üzenetére
Kicsit bogarásztam és itt választ találtam:
I don't see any emoji on Android. How do I get them?
"SwiftKey Keyboard for Android emoji uses the standard Android font. This means, that depending on what version of the Android OS your device(s) are running and what app you are using, the look and color of the emoji will be impacted. Different manufacturers may also provide a different font than the standard Android one as well. One of the most recent widely used Android fonts is Roboto.
Also, if the font on your device has been changed to something other than the Android system font, emoji will most likely not be visible. This issue has to do with the actual font and not SwiftKey.
Currently, emoji are only supported by Android OS 4.1 (Jellybean) and higher. You may not be seeing emoji if you are on an Android version lower than 4.1. Colored emoji are only supported on Android OS 4.4 and higher. Additionally, if you have changed the DPI on your device there is a chance that emoji may not display as expected."
-
mivan80
aktív tag
válasz
#79335424 #46105 üzenetére
Szia! Eddig még sohasem próbáltam ki ezt a romot, így most feldobtam. Tetszik!
Egy bajom van csak vele, SwiftKey billentyűzetet használok, és normál esetben a billentyűzet enter gombját folyamatosan nyomva tartva eljönnek az emoji-k, 6 kategóriába osztva. Na most az első 5 kategória teljesen üres... A problémát, tudom hatalmas, nem oldotta meg az app újra telepítése sem.Mi lehet a gond? Hiányzik valami gyári emoji pakk a romból, amit esetleg fel kellene telepítenem?
Kösz a segítséget!
-
Móci
addikt
-
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #46007 üzenetére
Tudom hogy gyenge pontja de nem akarok rákölteni most. Még mobil odinnal fel tudok rakni 1 fájlos gyári romot meg cwm-ből akármit, csak az a baj hogy vissza akarom állítani a gyári partíció kiosztást és azt csak géppel lehet odinnal 3fájlos gyári rommal. Még jó hogy a töltés működik rendesen.
-
geza844
aktív tag
válasz
#79335424 #45970 üzenetére
Abból gondolom, hogy a teló nem root-olt, mert a mobileuncle tools panaszkodott rá, és valahol olvastam is, hogy az 5.1 alapból nem root-olt, hanem valahogy be kell kapcsolni. Meg miután CWM-ben feltettem a ROM-ot, és rányomtam a restart-ra, kiírt valami olyan választási lehetőséget, hogy "No", meg, hogy "Fix root", én meg véletlenül rányomtam a "No"-ra. De már kész vagyok. Valamiért nagyon nehezen tudok belépni CWM-be, de egyszer sikerült, feltettem újra a ROM-ot, meg a Pico Gapps-t is (mert közben azt is letöltöttem), meg a végén rányomtam a "Fix root"-ra, akármi is legyen az, és most szépen megy a teló. Kicsit fura az alap launcher, de teszek vele egy próbát. Amúgy egyelőre nagyon pörgős! Dialer One tárcsázót használok, és ilyen gyorsan még nem működött sosem. Gyakorlatilag nincs várakozási idő, ahogy prediktívvel írom be a nevet, azonnal ott van. Meg amit eddig használtam alkalmazásokat (még nem sokat tegnap óta) azok is mind nagyon gyorsan működtek. Egyelőre nagyon tetszik a CM12.1!
-
Kékes525
félisten
válasz
#79335424 #45726 üzenetére
Szia!
Az egyik rokonomnak adtam az S2-öt és az a problémája, hogy az AOSP NEat 8.0st nem látja a belső SD kártyát a rendszer indítása után. A recoveryben látható. Próbálta a beállításoknál csatolni de nem is látszódik. Szerinted mi lehet a baj?
Így tette fel (a leírás alapján):
Installation with Full wipe:
-Download KitKat CWM Recovery and save zip to internal SDcard
-Download AOSP NeatROM and save zip to internal SDcard
-Download Google Apps and save zip to internal SDcard
-Boot into CWM or PhilZ Recovery (Volume up + Home + Power)
-DO A DATA WIPE / Clean to install a new ROM
-Go to Advance and Select Wipe dalvik cache
-Go to Mounts and storage, select Format system, Format preload
-Select Install zip from SD card
-Flash KitKat CWM Recovery
-Reboot RECOVERY
-Flash NeatROM
-Flash Google Apps (optional)
-Reboot your device -
-
shifty!
senior tag
válasz
#79335424 #45491 üzenetére
Nyilván amit nem támogat a gyártó és nem tesz közzé hozzá mindent, az nem fog menni úgy, mint a gyárin...
Megkövezem magam, elnézést hogy fals infót adtam...Szóval nem, a CM totál szar ugye, mert nem gyári és nincs tele bloatware-el - nyilván az MHL egy hasznos dolog, nem az ellen ágálok.
Más: Bármi, amit a CM hivatalos oldalán találsz a készülékhez, hivatalos. A CM oldaláról letölthető nightly build-ek hivatalos kiadások.
-
AgentSmiths
tag
válasz
#79335424 #45370 üzenetére
A wanam tetszik,nem eszi az akksit,szépek a szinek minden funkció müködött rendesen ahogy kell!DORIMANX'S kernelt használtam hozzá az stweaks miatt.
Mondjuk pont ma volt az utolsó napja és lecseréltem mert "öreg már" a jelly bean
Most egy [5.1.1][UNOFFICIAL] GZR Validus ROM V8.0 tettem fel ami eddig számomra ismeretlen rom volt.
Az általam tesztelt funkciók hibátlanul müködnek,a telo nem melegszik/nem merül gyorsan. -
shifty!
senior tag
válasz
#79335424 #45302 üzenetére
Engedjétek meg, hogy egy kicsit károgó legyek, mert nem teljesen értek egyet az előttem elhangzottakkal - szigorúan egyéni vélemény következik.
Semmivel nem tartom rosszabbnak az új főzött ROM-okat, mint a gyárit. Nem állítom hogy jobbak, hogy újjászületik tőlük a telefon, mert ahhoz hogy a gyárinál jobb működést érj el, lényegében másik készüléket kell venned, jobb tulajdonságokkal - ez a telefon ennyit tud, és kész. (Szerintem nincs olyan feladat, amit ne tudna ellátni ma is, miközben olyan telefonok jönnek, amikben egy dinnyével vetekszik a magok száma...)
Ugyanakkor nagyon sok érv szól az újabb főverziójú Android használata mellett, gondolok itt olyan dolgokra, amik pl. funkcionalitásában még nem voltak meg régebbi verziókban, vagy egyszerűen kimaradt a gyári ROM-ból - érdemes itt mondjuk felidézni egy-két biztonsági rést, amit szoftvertesztelők és szoftverbiztonsággal foglalkozó "szakik" találtak régebbi főverziókban, és miután hivatalos frissítést a készülékek nagy hányada nem kap, igencsak erős létjogosultsága van a főzött, aftermarket ROM-oknak, ha másért nem, hát ezek miatt a biztonsági frissítések miatt. Az, hogy driver hiányosságok okán nem működik 100%-ig minden funkció, aláírom, egyrészt érthető a gyártók felől, nem adják ki csak úgy a munkájukat teljesen ingyen, másrészt támadható is, ha az előző pontot nézzük, miszerint hivatalos frissítés úgysem lesz, egy elévülési idő után szerintem kiadhatnák a fejlesztőknek a driverek forráskódjait - aligha fognak tömegesen visszatérni a felhasználók ezekhez a készülékekhez.Mindenkinek szíve joga eldönteni, megelégedik-e a gyári tudással, esetleg megpróbálja szoftveresen jobban felvértezni a készüléket - csak egy példa, én a CM11/CM12.1 témázhatósága nélkül valószínűleg megvesznék a gyári ROM-mal.
Egy szó mint száz, én is a gyári ROM-ról indultam, van rá példa, hogy visszatérek gyári alapú custom-ra, mert néha megelégelem néhány félresikerült custom hibáját, összeségében viszont van akkora fejlesztői gárda ezek mögött a próbálkozások mögött, akik képesek a mostani customok karbantartására, és lényegében életben tartják ezeket a készülékeket, nem csak feltétlenül az SGS2-t, de más gyártók hasonló korú, anno csúcsmobiljait.
-
ryger
aktív tag
válasz
#79335424 #45302 üzenetére
Pont a wanam fele verziot neztem en is, a sracrol mar olvastam regebben es tudom, hogy jo munkat vegez. Lehet akkor az lesz, adok neki egy probat. Kernelt kulon nem raktam fel, nem szoktam allitgatni igazabol a telcsit, inkabb aprosagokat lovok be rajta de alapvetoen nem nyulok bele, szinte semmilyen melysegben.
Koszi!
-
shifty!
senior tag
válasz
#79335424 #45281 üzenetére
A kettő nem ugyanaz, előttem szóló mondta jól. A vissza gomb nyomva tartásával az előtérben futó alkalmazást lehet bezárni, kvázi ez a piros X a Windows programok jobbfelsőjéből.
Alapértelmezetten ugye az Android a memóriába zsúfol annyi alkalmazást amennyit tud, hogy amikor megint szűkség van rájuk, akkor annyival gyorsabban lehessen betölteni őket. Ha B2K-val kilövöd, nem tárolódik a memóriában, több a szabad RAM, kevesebb háttérben futó alkalmazás eszi az erőforrásokat, cserébe lassabban töltődnek be újra az appok.A háttérfolyamatok korlátozásával csak megadod a rendszernek, hogy max. hány app-ot tarthat közvetlen elérésre a memóriában - 1 GB RAM-nál, a mai app méretekkel ez ugye amúgy sem egy nagy szám, ha korlátozod, még kisebb lehet.
-
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #45098 üzenetére
Igen úgy van ahogy írod, pda, csc, modem, pit és bootloder üresen marad odinban . Olyan romot én még nem láttam hogy külön be lehessen tallózni a bootloadert. Persze lehet van csak nem láttam.
Az viszont igaz, hogy ameddig van download mód addig nagy az esély rá, hogy otthon is helyrehozható.Plasticbomb én a 3+1 fájlos gyári romot úgy raktam fel, hogy kicseréltem a pitfájlt 6gb rendszer és 7.5 gb belső sd kiosztásura és minden gond nélkül felment és használtam.
-
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #45093 üzenetére
Somatom és Plasticbomb.
Fentebb írta, hogy próbálta 3+1 fájlos gyári rommal, és az automatikusan bepipálja a repartot és ugyebár tartalmazza a pitfájlt . De ugyebár úgy sem futott neki végig. Mondjuk azt én is megpróbálnám hogy más patriciókiosztású pitfájlal is megpróbálnám amit nem is olyan régen linkeltem itt a fórumban. -
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #45077 üzenetére
Próbáld ki a slimkat-et és akkor érted :-) . Én azt írom amit észrevettem mást nem! Nyilván nem próbáltam ki minden romot de azok közül amit próbáltam a slimket volt a leggyorsabb(persze a jól kipucolt gyárin kívül) . Lehet van jobb amit én nem próbáltam, azért is írtam, hogy egy tapasztaltabb cm11 felhasználó majd megmondja.
Amúgy nem vettem észre, hogy bugos lett volna a slimket. -
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #45064 üzenetére
Milyen az a wanam rom? Teljesen gyári alapú vagy ilyen cm jb feleség? Engem érdekelne ha tényleg jó a rom és a kernel is! Ha privátban dobnál egy linket megköszönném! :-) Bár ezzel a német rommal (amit jól kipucoltam) nagyon elégedett vagyok de még azért érdekel más is ha jó.
-
t.dave500
tag
válasz
#79335424 #44902 üzenetére
Tegnap olvasgattam utána, ezek szerint eléggé le vagyok maradva.
Ahogy látom még CM 12.1-hez nem nagyon csináltak kernelt (vagy csak én vagyok béna, az istenért se találom)
A másik, ha TWRP-s kernelt találok csak, azt hogy rakom fel? Nekem CWM recovery-m van..
Romokat sokat cseréltem már, meg állítottam vissza, stb, de ez nekem magas..
Ez nem konkrétan neked szól, de ha valaki tud CM 12.1.hez jó kernelt, és el tudná magyarázni hogy a TWRP-st hogy kell felrakni, azt nagyon megköszönném! -
kovacss72
aktív tag
válasz
#79335424 #44766 üzenetére
Itt azt értékelte a user, hogy egyáltalán lement DS -be a készülék. CM12 -nél ez sokszor problémás.
Egyébként folyamatos szinkronizáció mellett ez azért szép.
CM12 még közel sem annyira stabil, mint a CM11. Lényeg hogy folyamatosan fejleszik, már az 5.1 alapú is elérhető rá. 1-2 hónap és én is felteszem. -
klrt
tag
válasz
#79335424 #44552 üzenetére
Bennem van a félsz, de hajt a kíváncsiság!
Ha ninsc szükség módosításra akkor nem módosítok.
Igazából a névjegyeken kívül nincs semmi fontos amit menteni kellene. Azzal meg már voltak problémáim, de azt már sikerült megoldanom. (Hála neked és a többieknek.) Azt a pár alkalmazást ami van, azt meg talán sikerül a titanimmal menteni illetve visszaállítani -
-
Edi77
őstag
válasz
#79335424 #44227 üzenetére
Nos, sikeresen feltettük a CM-et, valóban egy pillanat volt szinte. A google appok zöme benne volt ( CM10.1, csak a térkép nincs, de sztem az pótolható. Végre hasít a telóm, mint újkorában. Én sem nagyon akartam újrahúzni, de már olyan szinten belassult és laggolt, hogy kellett. Csak a kamera alkalmazás megynyitása 15 mp-be tellett, a névjegyzéké is sokszor 10 pm-be. Ez az első ilyesféle rom a telómon, de egészen elképedtem a sok beállítási lehetőségtől, meglesz az esti program.
Köszönöm a segtséged Neked és a többi fórumtársnak is -
Burt1793
veterán
válasz
#79335424 #44042 üzenetére
A snapi 801-es telók már 140 körül kaphatóak szervizháttérrel mindennel, szóval nem dupla ár, de természetesen jóval több és adott esetben nem éri meg. Persze, ha szerencsétlen darabot fogsz ki, akkor jó, ha samsungod van. Volt szerencsém párszor a prémium szervizhez tabletekkel. Szó nélkül kijönnek házhoz, elviszik az eszközt, egy vagy két nap múlva hozzák is vissza kijavítva.
És még cserekészüléket is adnak, ha igényelsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged