Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
balu333
tag
Sziasztok! Használt, vagy próbált már valaki 2000Mah akkumulátorhoz SGP Ultra Silke vagy SGP Ultra Capsule tokot esetleg? Választ köszi!
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
ezt próbálta már valaki?
-
HardRic
addikt
Komolyan azt hittem, hogy nem fog neked tetszeni a teló valamiért. Örülök az ellenkezőjének.
BTW én addig vágytam iOS-es cuccra, amíg meg nem tudtam, hogy ilyen, hogy avi, mkv nem játszik. Vannak az Appstore-on lejátszóprogramok, de mindegyikről olvastam rosszakat. Órákat konvertálni meg a tököm fog. -
R2D20208
addikt
Gyrerekek, befüstölt a 2 hónapos laptopm, FTP feltöltés közbe !!! Telórol irok. Wazze, garanciális ez ????? Minden adatom rajta van ! ( fontosak tárhelyen ) Ráb...sztam !!! MSI és jó paraméterekkel... Na Romprojekt halott.... de az nem fontos. Laptop sanyi !!!
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
mycso
veterán
Valószínűleg igen, tehát ilyen lesz, mint amik már most is megjelentek.
Magyarán kinézetre, szinte ugyan az, mint az eddigi GB romok (1-2 minimális változtatással).Bár engem nem zavar, mert rászánok fél-1 napot, aztán olyan lesz a kinézete, amilyen nekem tetszik.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kungzi
veterán
válasz R2D20208 #715 üzenetére
MSI márkaszerviz
Albacomp központi szerviz - 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.
Telefon: 06-22-515-413
Fax: 06-22-515-474
Email: szerviz@albacomp.hu, helpdesk@albacomp.huBudapesti szerviz
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Telefon: 1/329-1493
Fax: 1/236-7744
Szerviz: szerviz.bp@albacomp.hu
helpdesk@albacomp.hu
Nyitvatartási idő: H-P 09:00-16:00szervízek:
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
mivan betelt a topic újat kellett nyitni?
ezt nevezem siker telefonnak (vagy csak irdatlan mennyiségű offolásnak ) -
-
horseface77
tag
Helló! Használ valaki Redpill kernelt rajtam kívűl? Jól látom,hogy a gpu teljesítmény javult? Pl real racing 2 néha laggolt ezzel lefolyik a kijelzőről.
Erpy:[ Szerkesztve ]
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
ERPY
őstag
válasz horseface77 #727 üzenetére
Én használom, de nem játszok. Így passzolom.
De ha lefolyik csak fel kell törölni.[ Szerkesztve ]
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon beszerzésén. Mit tudtok róla mesélni (jót/rosszat)?
Ami főleg érdekelne, napi használattal, nem folyton wifin lógva akksija mennyit bír (max min)?
Ami kifejezetten érdekel, ha külföldre megyek, netkapcsolatait egyszerűen le tudom tiltani valahogy?
Üdv
Balázs
-
Fail3D!
addikt
oszinten szolva hamarabb hasznalnam talan a hdmi t mint az otg-t.. de mivel ugyerzem ez egy hoszab szerelem lesz a teloval igy elgondolkodtato hogy megrendeljem az aksit es az egyebb kiegeszitoket pluszba... aksit foleg... mivel ha munkaba vagyok csak energiatakarekos modban huzza ki nap vegeig es akkor meg csak nem is jatszom
-
törölt tag
Több ROM (KK5, KL1,LA4) esetében is észrevettem, hogy amikor telefonálás, netezés, stb. után kikapcsolom a kijelzőt, időnként olyan, mint ha újraindulna a telefon. De nem azt teszi, hanem tulajdonképpen minden olyan műveletet, amit restart után a PIN beütését követően szokott. Újra SD kártyát olvas, bekapcsolja a mikrofon zajszűrést, stb. Ez mitől lehet és mit lehetne tenni ellene?
Sammobile-ról próbálgatok ROM-okat, de nem tudom beállítani a XEH kódot. Az probléma, ha nem a megfelel CSC-t fogom használni?
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
en mar vegigzongorasztam a piacon levoket.
nekem mindegyikkel volt gondom, kiveve azzal amit ajanlottam.
stabil, gyors nem fagy le es a fogyasztasa is szuper!
wajk romjai kozul a miui v4-et erdemes kiprobalni, abban mar latszik milyen sebessegre kepes a cm9 es az ics kotyvasz.
az nagyon popec lesz!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pzstm
titán
csak a link címét néztem meg, de gondolom az a lényeg hogy a legperverzebb emberek a legnagyobb telefonnal rendelkezők. Ezek alapján tuti hogy mi az élen vagyunk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zseko
veterán
No, mivel eddig nem sokan válaszoltak neked, írok én egy keveset
Erről a telefonról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni! Legfőképp a saját topikjában
Na de komolyan, ha ezt választod nem fogod megbánni. Vannak apróságok: pl. egyeseknek nem jó a hang telefonáláskor, ez a legtöbb esetben a tok számlájára írható. A "hangképző szerve" nem annyira fejlett mint a sima S1-é.
A net elérését könnyen le lehet tiltani, sőt, van benne külön a romaingra beállítás.
A fogyasztás egyénfüggő.
Érdemes megvenni hozzá a 2000-es aksit, nekem kibír így egy napot viszonylag erős használat mellett is, 3G és folyamatos wifi mellett.HR24.hu
-
kungzi
veterán
van olyan főzött ics, ami nincs tele buggal és lehet használni normálisan?
-
djapor96
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
ezt hogy érted? nem úgy van hogy rádobhatja ugyan a samu a TW-t, de a google mostmár kötelezi arra, hogy lehetővé tegyék, hogy elérhető legyen az original interface is?
Én ezt az egészet úgy képzeltem el, hogy majd bemész valami jópofa kis menübe, és kiválasztod hogy most melyiken szeretnéd zúzni -
mycso
veterán
válasz Pszihonaranc #749 üzenetére
Nem, úgy lesz, ahogyan eddig is az összes samsung készüléknél. A saját átszabott TW-jük lesz rajta és a google által létrehozott "standard" felület nem lesz elérhető. (természetesen a gyári romok esetében)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest