Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz R2D20208 #548 üzenetére
Kérek én is linket. Ki fogom próbálni a ROM-odat.
Internal SD-t ahová a Zip-es ROM-ot kell tenni, és telepíteni hogy a bánatba érem el root explorer-ből? Mert gépen látom az internal sd mappát, benne is van a ROM, de telóról nem látom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
sai
aktív tag
Hali!
Galaxy SII re tud valaki ajánlani egy jó visszaszámláló programot?ami olyan, hogy beírok neki egy dátumot és akkor onnan számol vissza, hogy hány nap,óra,perc stb van addig.esetleg több dátumot is be lehessen állítani + elnevezni, hogy melyik mire számol vissza.
köszönöm! -
zack
nagyúr
De miért nem látom a ROM-ot? Használtam a a Root Explorer-ben a keresőt is, de az sem találja. Gépen meg f@szán látom hogy ott van.
External SD-n van. Ezt nem látom, csak elírtam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pzstm
titán
sdcard/external_sd mappa...sima saját fájlok fájlkezelővel sem látod?? ott még az ikonja is más (én romomban legalábbis) az external_sd-nek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
zack
nagyúr
Megtaláltam a telón is, de nem tudom telepíteni. Ugye zip fájl, és nem tudom mivel kell telepíteni.
-
Wisdome
tag
Nem is értettem mit szeretnél vele fájlkezelőben..
Telefon kikapcs és úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő gombot le(vagy fel ) + nyomod a home gombot + bekapcs gomb és előjön a recovery menü ahol lehet csinálni a neked kellő dolgokat.
(ha van CWM alkalmazásod akkor nyomogatni se kell csak az alkalmazásban rányomsz a clockworkmod-ra)
Többek közt lehet mentést csinálni/visszaállítani, ha pedig romot szeretnél felrakni akkor install zip from sd card - choose zip from sd... kiválasztod install és ha kész reboot. Azért mielőtt installálod ajánlott wipe data/cache és advencedben egy wipe dalvik cache-t nyomni, hogy ne kavarjon be semmi.Megelőztek..
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
Kik tudna segíteni Székesfehérváron abban, hogy a Galaxy S telóm Bluetooth 3.0 sebességét leteszteljem? Másik telefon vagy laptop kellene.
Köszi!
(vettem egy BH 3.0 adaptert, de lassú sebességen megy. Nem tudom, hogy a telefonomnak vagy az adapternek van baja.)
-
HUTCHDB
nagyúr
ha romot akarsz feltenni (már pedig én így értem), akkor cwm-be kell tenned a telefont.
kikapcsolt állapotban hangerő fel+home majd power gomb egyszerre megnyomása míg a galaxy s felirat meg nem jelenik.
ekkor előjön egy linux kezelő felület, amelyben először wipe-okat kell csinálnod, majd install zip menüt választva kell a romot telepítened.
ezután reboot system now." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
plejik
addikt
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
Látom mindenkinek tetszik. Szóval nem veszek.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
rizso
addikt
Nem is tudtam, hogy a fényerőt a status bar vízszintes húzogatásával lehet állítani...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zack
nagyúr
Boot loop-nál mi a teendő? már csak ennyi választ el a teljes sikertől...
-
pzstm
titán
Mit tettél??? hangerő fel-home gomb...kikapcs gomb...arra bejön CWM?
ha igen wipe data/actory reset és felrakod a romot...mi dobott bootloopot??
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
melyik rommal csinálja ezt?
wipe data/factory reset
utána wipe cache partition, majd advanced menüből wipe dalvik cache és utána install zip from...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
kungzi
veterán
nekem a XILA2 gyárinál volt boot loop. de az tényleg az volt, mert vagy 10 percig az ment
-
zack
nagyúr
Ezt nem mondtátok. Azt hittem 1 perc alatt ha nem bootol akkor az gáz.
[ Szerkesztve ]
-
-
PaFec
aktív tag
Kicsit lemaradtam. Ics-el hogy àllunk? Van jól hasznàlható? Ha van linket adna valaki? Napokban bepótolom a hozzàszólàsok àtolvasàsàt.
PaFec
-
zack
nagyúr
Sikeeeerüüült! Összehoztuk!
Mindenkinek köszönöm az önzetlen segítséget!
-
xcbiker
addikt
Üdv!
Most léptem be a SGSII-t használók táborába.
Navigációra használja valaki ezt? Milyen programmal érdemes?
Gyári legfrissebb ROM van fent. Megéri változtatni?[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Rotate
veterán
LPB óta nincs új, viszont valszeg elsején jön a hivatalos
xcbiker:
Sygic, iGo (de ez hivatalosan nincs), Google Navi (ehhez mobilnet kell, útközben tölti le a térképeket) hirtelen ezek jutnak eszembe
Ha megfelel akkor felesleges változtatni, minimális plusszal jár, nem veszítesz semmit ha vársz hivatalos frissítésre de ha hajt a kíváncsiság, akkor sem bonyolult megoldani a frissítést[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
KK5 vagy a XILA2 a jobb? és melyik miben?
-
Bagoly81
aktív tag
nektek nem szokott ujraindulgatni a telefon? legujabb német rommal
-
Bagoly81
aktív tag
válasz horseface77 #596 üzenetére
nekedindult már ujra? ok nélkül? szerinted mit elehet tenni az ilyen ellen?
-
Bagoly81
aktív tag
válasz horseface77 #598 üzenetére
linkelnél egyet? nekem
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest