- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
ibenny #22716 üzenetére
Csak gondoltam, hogy olyan rom, amiben kevesebb gyári szemét van, az kicsit gyorsabb lesz, és több rammal tud gazdálkodni.
Legalább is korábbi telefonjaimnál mindig gyorsabb volt a főzött rom, mint a gyári.Köszi.
Akkor sima samsung szervízbe be lehet vinni T-s gari jeggyel ?
Az úgy nem rossz. -
mizu
aktív tag
válasz
ibenny #22672 üzenetére
Köszönöm!
Már csak egy kérdésem lenne egy hozzáértőhöz. A T-s ROM velejárója, vagy mindegyik FW böngészőjét Origo-nak nevezték el? Az ikont is a rusnya lila Origo logóról koppintották. Prod. kód átírás megvolt - most a gyárilag független XEH product kódnak megfelelő adatokkal bír a készülék, az a hülye ikon mégis ott marad. Hogyan tüntethetem el?
-
válasz
ibenny #19273 üzenetére
Halihó!
Kösz!
Éppen a SIPdroidtól (meg úgy általában a külső programoktól) szeretnék megszabadulni.
A dolgot azért nem értem, mert tudtommal az ICS és az utolsó GB verziók natívan kezelték a VoIP-ot -- magam is használtam és a Nexus S referenciarendszerében is ott vagyon.
A 2G/3G üzemmód között meg akkor sehogy se tudok váltani? Csak mert Edge-nél jobb adatkapcsolatot még nem láttam megjelenni az állapotsorban.
Köszönettel: MaCS
-
Favilla
tag
válasz
ibenny #14375 üzenetére
Köszi. Az enyém gt-i9100dkaxeh. Ez milyen product code?
Azon csodálkozom, hogy a múltkor kijött a hivatalos LPQ hungary-ra, akkor frissült, pedig Franciaországból rendeltem, de Angliából jött a telefon még mikor megjelent a legelején.
Azt nem értem, ha van egy független telefon amit európából vettem, és jönnek ki országonként a frissítések... Akkor nem csak 1 független frissítésnek kellene lenni egész európára? Erre itt az ilyen open germany frissítés, ami nem települ. -
C.Brigante
veterán
persze, h használhatod, mi baja lenne? Bár én mostanság már mindenkit lebeszélnék az lpq romról! (persze nem a szolgáltató függőknek mondom)
(#9782) SzlobiG: pár órával ezelött volt fent nekem wanam lp7-je, mint írtam nekem a contactoknál mind3 esetben csontra fagyott és újraindult a telefon. Aztán adtam neki egy re-partot utána pedig stock lp7 fel és azóta futurisztikus érzés tölt el a telefonom használata közben!
-
Rotate
veterán
szerintem valahol tuti ki fog jönni, szerintem nem véletlenül időzítették az MWC-re/MWC utánra... így az emberek jobban érdeklődnek majd az S3 iránt is, hisz már az S2-re is van ICS, akkor biztos jól meglesz csinálva az S3 is... nagyobb lesz a hírverés a Samsung körül, és az nekik jó
Urmy
mivel mindkettő Class10 ezért tökmindegy melyiket veszed, mindkettő elég bármire, ha a fehér drágább, akkor nyugodtan veheted a feketét, ha egy árban vannak, akkor azt vedd amelyik jobban tetszik -
varjasim
csendes tag
A dive-ban én nem tudok rányomni a távoli vezérlésre, csak a magamról-ra, és a súgóra. Ha a Galaxy sII-re nyomok (ami ugye azt irja No phone number) csak ugyanaz az oldal jön be mégegyszer. Ötlet?
Ezt írja ugye a súgó
"A következő menüútvonalon keresztül ellenőrizheti, hogy engedélyezve van-e a Google számára a felhasználói helyre vonatkozó információk gyűjtése.
Válassza a következő menüelemeket: Főmenü > Beállítások > Hely és biztonság > Saját hely"
Nekem a saját hely-nél csak a Vezeték nélküli hálózat, gps-műholdak és a Segítő érzékelők vannak, minden kipipálva, kellene ott még lenni valaminek?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max