Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Tegnap voltam a fehérvári Samsung boltban. Megmutattam a Galaxy S2, android 4.0 problémáját, hogy hatalmas forgalmat csinált az Exchange szolgáltatás: [link].
Nem tudták miért van. Nézegette a szervizes srác a külföldi fórumokat és ott is írták ezt a problémát és azt, hogy lemeríti az aksit. Valakinek 4.0-ával hasonló tapasztalat? -
milanmylo
aktív tag
Na 9 óra alvással éjszaka 12%-ot esett. Ez már vállalható?
-
gofry
senior tag
Srácok, láttam már sok videot képet, leírást is olvasgattam, de inkább egzakt számokat kérnék:
A 2K-s akksi vastagságban és súlyban mennyit dob a készüléken? a vastagságot látom, hogy kb a kidudorodás nagysága lesz. Ez reális? -
Muffi
aktív tag
az uj cMIUI-hoz melyik a legjobb kernel? (vagy ugy általába a cMUIUk-hoz) valaki írta vmelyik nap hogy huuu ez nagyon akukímélő kernel de nem tudom melyik volt az és h ki írta..
-
messi6502
tag
válasz
horseface77 #36690 üzenetére
Én cm-et mindig eredetivel
-
-
horseface77
tag
Eredeti kernellel vagy Siyah-val hajtjátok a CM10-et?Köszi.
-
[DE2JAY]
senior tag
Mi most a legujab codeworkx cm?
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #36674 üzenetére
Az aláírásomban szereplő teljesen jó. Modemből meg XXLQ6 a tuti nálam
-
doongoo
addikt
-
csabám
addikt
Én a screen filter ismerem ami ilyen célt szolgál!
milanmylo: Neked akkor hasznosnak bizonyult
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok hogy lehet a hang alapu sms írását elinditani a hangbemenet be van pipálva
Előre is köszi
-
Doosa
aktív tag
Valahol olvastam, de nem tudom, hogy itt volt-e, hogy van olyan app amivel tovább lehet csökkenteni a fényerőt amint amit gyárilag a telefon enged. Valaki nem tudja mi annak a neve? Igazából 2 okból kéne, egyrészt mert nekem este a 0 fényerő is sok, másrészt sokszor hallgatok videókat a telefonon (ez most jó nagy hülyeségnek hangzik
) de az a lényeg h olyankor nem nézem a kijelzőt, mégis mennie kell különben leáll a videó, olyankor is jól jönne egy nagyon kicsi fényerő.
Köszi előre is. -
milanmylo
aktív tag
válasz
csabám #36667 üzenetére
Nekem pont a kártyázás jön be. Eszméletlen hasznos. Bármire rákeresek a gépen már telefonon dobálja is a hasznos infókat
Most is kijöttem Ausztriába rögtön hozzámvágott egy google translate kártyát és egy árfolyam átváltót
szerk.: Valaki tudna nekem mondani valamit erről a dual boot kernelről? Már csak azért, mert akkor feltenném Wanamot CM10 mellé. Wanam jó akksit kímélni, CM10 meg funkcionalitás terén brillírozik
-
live wallpapereket hol érdemes nézni s2-re?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Williamgrant #36675 üzenetére
hát ezt furcsálom, mert GB-re a KI4 a legjobb modem gps szempontbol is, teszteltem
-
-
Sziasztok!
Kb. fél évvel ezelőtt sikerült felbarkácsolnom az akkori utolsó
2.3.6
I9100XXKI4
XWLA4gingerbread verziót. Az ICS a készüléken fagyott, tele volt kisebb nagyobb bugokkal, amik szintén fagyiba mentek át.
Most viszont annyi gondom lenne, hogy ennek a verziónak a GPS kezelése eléggé problémásnak tűnik. Mondhatni látszólag rosszabb a GPS vétel, és működés mint az eredeti gyári 2.3-as verzióval.
A kérdéseim a következőek:1. Lehet-e más modemet feltölteni a készülékre, mint ami a kernellel együtt van csomagolva. (pl. a régi modem-et az új rommal?) Egyáltalán a modem tartalmazza a kommunikációs eszközök "kernelét/driverét" Androidéknál?
2. Van-e már olyan official (vagy kicsit módosított) ICS verzió, amely mindenkinél stabilan, megbízhatóan működik, teljes funkcionalitással? Ha van ilyen? Mi a build száma? Annak faja a GPS-e?
Előre is köszönök minden használható ötletet.
Üdv: WG.
-
csabám
addikt
válasz
milanmylo #36544 üzenetére
Én tegnap kipróbáltam, hát nekem nem igazán jött be. De sajnos fent kellett hagynom, mivel a restore zip nem jó. Vissza raktam, fel is ment, csak a Google navi nem működik teljes értékűen, mert a szövegfelolvasó állandóan fc - zik. Szóval visszaraktam a Google Now - t és kikapcsoltam a kártyákat
Egyébként LPT a romom.
-
kungzi
veterán
-
gpek
tag
GPS téma, szerintetek számít a telefon lokalizációja a jelfogás tekintetében? Mert az enyém fene tudja milyen asszony Y ja Hivatalos telenoros, és hamarabb talál holdat 4 ből 2-3 szor mint az enyém.
Még mindíg érdekel ki mit tud a KOR jelű produktról... Érdemes esetleg honosítani, egyáltalán lehet normálisan vagy ne piszkáljam?
-
Picco
addikt
válasz
matyi19 #36627 üzenetére
keszulekhaz csere aldozata lett a telefon, azert nincs imei
(#36653) [DE2JAY] nalam cm10 es wanam van dualboot siyah kernellel, nem merul es lat mindent a wanam, igaz a CM10 is helyrejott fogyasztas szempontjabol, ott mondjuk sokan irtak h nem latja az SD-t, de ilyen problemam sohasem volt
-
tisvol
aktív tag
Egyszerű kíváncsiság.
Valaki ROM-ol, azokat próbálgatja, én meg gondolam ezt. Az előző telefonom belső GPS-e egy rakat kaki volt, vettem hozzá külső vevőt azzal atombiztosan és gyorsan volt jel mindenhol. A vevő megmaradt, gondoltam kipróbálom. Ennyi a történet. Hosszab távon nem próbáltam a navit még, most fogom először és rögtön hegyek között.
migabi24: köszi próbálom is!
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy csatlakoztattam egy BT GPS-t a teleefonhoz, és azt szeretném, hogy a GPS-t igénylő programok ezt használják, ne a beépítettet. Pl Sygic, vagy Navigon navik. Windowsos mobilon volt lehetőségem portokat állítgatni stb. Valaki próbált ilyet? -
[DE2JAY]
senior tag
-
Weeman1
veterán
MIUI ROM 2.8.17 Preview Changelog
(#36608) Muffi
Próbáltad már másik aksival? -
bagly
tag
Csak nálam remeg a scrollozás cm10en, mint a kocsonya?
-
Szelley
senior tag
Aki nem hinné linkelem az eddigi üzemidőt ...khm...
speedmod kernelem van!
-
fhradm
csendes tag
Ezt, hogy megérti a magyar szöveget a hangfelismerő Swiftkey 3ban ezt, hogy tudtátok elérni? nálam csak angolul ért... (vagy spanyol francia stb.)
-
agabe
addikt
válasz
#74266624 #36586 üzenetére
Szerintem siman felteszik neked a regebbi romot ha te nem akarod otthon odinnal (szervizben is azzal fogjak
) , de 2.3.6-os KK5- os romot is kerheted, mert abban sincsenek azok a negativumok amiket felsoroltal (bar nem emlekszem 2.3.4- es meg pl. gorgetes vegen visszapattant, vagy ez mar abbol is ki volt veve?...nekem az is tetszett, de az apple miatt ki kellett venniuk), jelenleg en is a 2.3.6-ossal hasznalom hasono okok miatt, es a JB-tol sem vagyok elajulva (ami iden varhato s2-re is, es 4.0.4-nel jobb lesz)....gorgetes pl. abban sem olyan jo mont GB-n volt, de nexus 7-en mast nem lehet hasznalni, es vannak elonyei is, igy osszessegeben pariban van nalam most a GB-el.
-
gpek
tag
Erre a kor produktra van ötlet hogy mi lehet?
-
balees
tag
Hello,
bluetooth-on szeretném összekapcsolni a laptopot és az SGS2-t, de nem sikerül:
Ha telefonról indítom a kapcsolódást, akkor onnan jónak tűnik, írja a PIN-t és Paired-be kerül a laptop. Viszont mégsem tudok átküldeni semmit... -
pvt.peter
őstag
válasz
horseface77 #36639 üzenetére
óóó
hát ez tökéletes
sosem láttam mire jó ez a repülőmód, egyszer sem használtamtlképpen arra használom, hogy ne érjenek el az emberek, de mégis legyen bekapcsolva a teló
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan progi, ami blokkolja a szolgáltatóhoz való kapcsolódást?
ergo -> nem tudnak felhívni, illetve én sem tudok telefonhívást, adatkapcsolatot létrehoznitlképpen azt a hatást váltaná ki, mintha nem lenne térerő vagy nem lenne benne a SIM kártya
Választ előre is köszi,
-
ToMmY_hun
senior tag
Annyit szólnék hozzá a témához, hogy az IMEI szám átírása bűncselekmény és ha tudatában van valaki annak, hogy a telefonján át van írva, akkor bűnrészességgel vádolható.
-
gpek
tag
gt-i9100lkakor
Nekem ez a produkt kód hasonlóan csak töltő és USb kábel volt hozzá pesten a Westendben
Koreai lenne a Fon? Bár valahol meg azt olvasom hogy Szerbiába is van ilyen kódú telenoros... viszont van IMEI azt meglestem egyből vételnél. Egy másik forumba írják hogy lehet
Okosság:
A 2000 évek elején volt nekem egy Bosch telom egy török árulta Bécsben, Na annak mókolt volt a IMEI-e. Csak annyi bajom volt vele hogy 3 havonta felhívtak hogy milyen telom van, mert ismeretlen eszközt regisztrált a rendszer a hálózaton, és hogy most akciósan vehetek izé ezt az.... -
Endless
aktív tag
CM 10-be senkinek nem másol SD kártyára vagy csak nálam?
-
-
kungzi
veterán
-
dani993
senior tag
Az milyen hogy a telóban, a matricán, és a garijegyen is ugyanaz az IMEI szerepel, pedig alaplap lett benne cseréltetve?
-
-
bruti01
őstag
-
[DE2JAY]
senior tag
Aki wanamlite 12.3-on van tud segíteni miért merül mint a titanic? Akár PMben
-
Muffi
aktív tag
válasz
kungzi #36609 üzenetére
hát nem..GPS-t sem nagyon használok , mindíg kilövöm. Nem szokott beragadni se a Wifi se más általában. Meg nagyjából a telefon is este alvó állapotba van néha van egy vékony kék csík..de ez normális, nem? De nem értem h mikor írják hogy nekik 1 nap 20 órát kibírt a telojuk 3 óra kijelzővel 1 óra zenehallgatással + fényképezéssel meg GPS-el stb akkor azt hogyan?? nekem ilyenkor már 6-8 óra alatt lemerülne..:S van hogy 100%-ról elmegyek itthonról és csak zenét hallgatok utazás közben meg pici játékot és mikor jövök haza este 6-7 fele már 40%-on van az aksim..
-
matyi19
őstag
válasz
Weeman1 #36604 üzenetére
Szoval, nem terveztem telefon vasrlast...hisz ott az N8.
Vegulis azert vettem meg, mert szerintem egesz jo aron jutottam hozza, olyan 60e Ft volt. Az olyan azert kerult oda, mert en Romaniabn lakom, tehat nem forintert volt vasarolva hanem lejert, ami atvaltva 61.412 Ft.
Tobb mint valoszinu, hogy ez a telefon sohasem volt a boltok bolcan, ebbol kifolyolag nem is volt hozza semkifele papir illetve doboz. Egy toltot es egy adatkabelt kaptam hozza. A telefon keveset volt hasznalva, modhatni gyari allapotu, sehol egy karc vagy kobas.
Ennyi lenne...
Bocsant az elezetert telefontrol irok. -
Muffi
aktív tag
válasz
Weeman1 #36604 üzenetére
háát nekem az a bajom hogy nem hiszi el nekem senki de nekem gyárihibás az aksim sztem... nem normális hogy nagyon max 10órát bír ki a telefon 2óra kijelzőhasználattal és ha netezek rajta akkor 3 perc alatt 1%-ot esik...egy félóra wifizéssel lemegy 8%-ot ha nem többet és úgy hogy csk 2G-n vagyok!
Most szerintetek ez normális? -
kungzi
veterán
meg ez a csavar... olyan mint aminek a menete már kicsit kopott lenne nem?
szerintem úgy vágták át ezzel a telóval, ahogy nem sajnálták. szabad tudni mennyiért vetted matyi19? szerintem ez valami külföldről behozott, kamionról leesett példány
milyen gari van rá? gyári gari papír?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray, 12 GB RAM / 512 GB
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest