Hirdetés
Aktív témák
-
-
pzstm
titán
stock deodexed verzát dobod fel? kíváncsi vagyok mi a véleményed róla.
Wipe data/factory reset menjen CWM-ből mindenképp install zip from sdcard előtt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
akár lehet. Nagy bajod nem lehet, max beadod a közös házba az építkezéshez
ez sejthető volt eddig is, de benne vana szmúúúúsz is?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lajki7
senior tag
neked van fent ! nem nekünk ! gyerünk,probáld ki ! : aztán mondjad miylen
nyilván egyszerűbb ! Azért van ez az oldal ! Jó hogy nem fokokban számítod milyen fontos a kérdés ... és csak akkor válaszolunk ha minimum 8fokos nyilván nem egy debil fasz kérdést raktam most hanem csak annyit akartam megsporolni magamtol h átnézzem azt a 100oldalt... jah meg a googléban babrálni,ha esetleg valaki keni vágja a dolgot. Nem baj vannak ilyenek is mint te akik szinte már ellenőrők itt a forumon és nyomják a sablont...
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
pzstm
titán
First thanks for the great rom and the hard work! You are great.
Has anybody tried siyah kernel with this rom? May I brick my phone?lajki7: kétlem. De mid van fent most? LQ5? ahhhoz már van CF-root. LPM-hez még nincs, azt megvárnám a helyedben
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Szerintem van, pl a Tuga féle deodexed 4.0.4-es romok root joggal jönnek. (De gyári kernel és gyári kék recovery marad)
-
Rotate
veterán
ne mondjunk már hülyeségeket... Nexus S megkapja, ami minden téren kb fele az S2-nek, illetve kijelzőileg hasonlóak a méretek, sőt...
innentől a hardverre nem lehet fogni...
szerintem muszáj lesz kiadniuk... ha pedig nem adják ki, biztos nem a kijelző/processzor lesz a magyarázat...
-
Rotate
veterán
még azt is hamarabb bevenném nyilván 1 év alatt gyorsabban elavul egy termék mint a fél évvel korábban kiadott társa
egyébként biztos vagyok benne, hogy azért nem volt még hivatalos bejelentés a frissítésről, hogy lesz-e vagy sem, mert nem tudnak milyen kamut kitalálni... most megy a brainstorming, hogy mivel rázzanak le...
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy setCPU-val a profilok nem használhatóak, mert itt máshogy van megoldva, mint O2X-en. Másra persze használható lenne, de szerintem így nincs jelentősége. Ott az ExTweaks, Tegrak...
más:
van rá mód, hogy a recent apps UI-ját a gyári ICS-re cseréljem? A Samu féle akad és gagyi.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest