- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
znagy69
őstag
Mitől függ, hogy a PLAY bizonyos app-t lát vagy nem. ROM vagy PC? Esetleg más?
-
477il4
tag
Nagyon koszonom a valaszokat
lehet hogy egy odinos ics - kiprobalok... -
agabe
addikt
válasz
C.Brigante #18592 üzenetére
sokat eszik valoban...es egy dolog ami nem jon be, megpedig az, hogy nincs landscape modja meg akoor sem amikor egy weboldal linkelodik be...es lehet nezni portraitben...egyedul a kepek, meg a youtube videok fekszenek el.
ja..es sgs1-en is tokeletesen mukodik, wifi5.0-anal nem annyita szamit a fogyasztas a nagyobb akksi miatt...nem is ertem eddig miert nem hoztak ki ezt az appot. lehet, hogy direkt vartak vele. -
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #18592 üzenetére
Csak ha használod, vagy a háttérben is?
-
C.Brigante
veterán
betyárkurvául szereti a flipboard az aksit... (de nem baj, elnézem neki ezt is)
-
gdevil
aktív tag
Hi!
Kérdésem az lenne, hogy azt megoldották-e már (pl az ICS T-mobile ROM-ban ), hogy ha egy hangos buliban, vagy koncerten videózik az ember, akkor nem egy torz hangot kap a videója mellé?
Nemrég kérdezett ilyet valaki, de kínos csönd van azóta is......Aztán pedig holnap egy karaoke bulin kéne videóznom a friss ics-es s2-őmmel, ahol persze bömböl a zene.....Üdv!!!
-
Csepy
őstag
válasz
ToMmY_hun #18584 üzenetére
az z érdekes, hogy nem. Mármint nem csak a kijelzőt kapcsolja le, hanem ugyanúgy a lockreen fogad, ha 1-2-120-25-xxx másodperc után feloldom, vagyis rendes lockot csinál és nem fekete a háttér, mert sima LCD-t is lezárt és ott nagyon látható lenne a különbség.
Szóval nem tiudom, hogy mi lehet ez és hogy lehetne megcsinálni. :SRegards: Csepy
-
ToMmY_hun
senior tag
-
-
zooole
senior tag
Miután feltettem a legfrissebb verziót, vagyis a 2 nappal frissebb verziót, kamera app crashel indításkor.
Fix permissions volt. Páran panaszkodnak rá fórumokon, mint előforduló hiba. Van valami megoldása?
-
ToMmY_hun
senior tag
-
Csepy
őstag
Sziasztok!
Mi lehet akkor a gond, ha a kijelző egyszerűen nem akar lekapcslni.
Ha megnyomom az oldalsó gombot, akkor elsötétül, de utána azonnal vissza is jön a locksreen. Ha automtán kikapcsol (x idő tétlnség után), akkor is így tulképp sosem lehet kikapcsolni, csak van egyprogram a "screen-off", amit ha elindítok, akkor kikapcsol és úgy is marad az oldalsó gomb megnyomásáig, vagy eseményig.
Gyári KI3, KI4, LPS, LP7, és MIUI.hu V4 esetén is ez van.Regards: Csepy
-
DBC
tag
Nem tudjátok, a Scotland féle 4.0.4 MIUI-hoz van language pack?
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy a marketből leszedtem a ROC (Race Of Champion) nevű játékot, rajta volt régen is a telón, csak ROMcsere volt. Gondoltam felteszem újra (mellesleg csak ajánlani tudom a gémet, naon király), feltelepedett, majd indítás után letöltene kb. 244 MB-ot, DE, kiírja ekkor, hogy "Couldn't resolve host name".???
Ez meg mitől van?Csak exit és retry gomb van!Mit tegyek?Légyszi segítsetek, kell a játék, függő vagyok!
Rom: --VK--ICS-XWLP8-V4.6.2 -
barni79
csendes tag
Sziasztok!
A T-Mobile-os ICS-ben már működik rendesen az exchange?
-
plejik
addikt
MIUI:
[ROM MIUI][GB|ICS][ | WIUI | ][2.4.20] - MULTiLanguage |21+|
Akit érdekel, stabil mint eddig mindegyik, hibátlan!
-
ERPY
őstag
Akit érdekel Siyah kernellel is nyomulnak mint állat.
Kivesz, betesz, átállít, visszaállít, visszatesz, mégis kivesz, hozzátesz, kivesz, átállít, visszatesz, visszaállít. -
zooole
senior tag
-
mycso
veterán
(#18559) cserkosz: *2767*3855# hard reset kód
(#18560) adodaniel: Nem, helyette EZZEL lehet.
(#18562) hunkryo: attól függ, hogy mit értesz normál használat mellett, pl.: gyári böngésző betudja nekem is tüzelni
-
zooole
senior tag
Kerlnel tisztító megoldotta.
Millió köszönet srácok! Így már tényleg tökéletes. Fix permissions után FC sincs. Magyar fordítás néhol érdekes, de angolul még élvezhetőbb.
Most jön triangleaway. Arra kell figyelni, hogy háromszög legyen, mikor az app azt írja és a számláló is annyin álljon, amennyin az app írja nemdebár?
-
Szajo
őstag
Norm használat melett nektek is meleg a telefon hátulja? Nem forrót kell elképzelni csak mintha a kezed felmelegítené értitek?
-
adodaniel
őstag
LP7 alatt a jig már nem tudja nullázni a számlálót?
-
cserkosz
tag
Sziasztok valaki meg tudja adni a " reset kódot "??????
-
Sógi
addikt
-
Arcanis
aktív tag
válasz
zooole #18548 üzenetére
Nekem is voltak gondjaim a rejtett SSID + WEP kombóval (konkrétan kulcsindexet nem lehet állítani).
Szerintem érdemes áttérni WPA-ra (és akkor szerintem jó lesz)
Vagy a személyes kedvencemet ajánlanám: a MAC szűrést és látható SSID-tA látható SSID-s hálózatra amúgy is gyorsabban csatlakozik fel a telefon (tapasztalatom szerint)
-
zooole
senior tag
Benyögsz ide egy marhaságot, miután jogosan kérdezem, mi lehet a baj, mert igen. marhára nem normális, hogy rejtett wifivel nem tud mit csinálni a telefon.
Erre hisztis vagyok és a ROM perfekt.
És igen, képzeld. A rejtett wifi nem sugároz SSID-t, de csatlakoni bárki csatlakozhat rá, miután megadta annak pontos nevét. Ez minden létező eszközben így működik.
Köszöntem.
-
adodaniel
őstag
Innen a t-mobilos linkről leszedtem a legfrissebb ICS romot, amit kicsomagolva egy md5 kiterjesztésű fájl van benne. Odinban azt hova kell betallózni?
-
Weeman1
veterán
Hát ma jól megszívatott a Miui.
Rengeteg phone fc-m volt,
telefonálni egyáltalán nem tudtam.
Gondoltam kipróbálok egy másikat.
Felraktam a MIUI.hu - V4.0.4 - SpityaMod - 2.5.7-ot.
Most úgy néz ki minden tökéletes. -
törölt tag
Van esetleg valahol valami segitseg azzal kapcsolatban, h GB-bol milyen appokat es szolgaltatasokat szabad eltavolitani?
-
Snücü
tag
Nincs semmi baj a KIES-el. Erre megfelel. Nyugodtan vedd igénybe.
-
477il4
tag
hali
adott egy t-s s2 amin gyári ki4 van ma megnéztem és van ota frissités, amit egyből töltök lefele, kiirja hogy ics lesz belőlle öröm bodogság...
befejezi a letőltést, kérdi hogy telepítem mondom igen, elkezdi, mondja hogy ujraindul, mondom OK. boot... kiirja hogy instal...majd 11%nál aztmondja hogy restart, majd betőlti az eredeti ki4-et és azt irja hogy probáljam kies-el, vagy menjek szervizbe...
ilyenkor mi van? mondjuk eddig nem sok jó véleményem volt a kies-ről...ugyhogy hanyagolnám, a szervizbe menni meg nincs időm...meg aztán kell a telefon, azért vettem hogy használjam...
mit javasoltok? mit tegyek? kéne az ics, meg a gari is... -
Bilux
veterán
válasz
Altair77 #18533 üzenetére
Ha itt valamit elcseszel az eléggé látványos tud lenni
Rejtett wifi benne van a nevében, hogy csak az tud felcsatlakozni rá aki tudja megfelelő paramétereket amit kézzel írsz be.
Egyébként nem látod a listában, hogy van elérhető Wifi hálózat!Süncü profibban megfogalmazta
-
rjg
őstag
válasz
zooole #18527 üzenetére
Töltsd le a legfrissebb nightly-t, - már van 120509-es - és a a kernel tisztító scriptet. Futtasd a CWM-ből a scriptet, (mintha egy ROM-ot telepítenél) majd tedd fel a letöltött nightly-t. Remáljük, ez megoldja, mert amit írsz, az nem normális.
-
Szajo
őstag
Android TeamSpeak miért nem müködik? Felmegyek a szerverre fent is vagyok gép szerint is de ha próbálok átmenni másik szobába nem jó, nem megy át és ha behúzom a mikrofon sem megy, miért? (Másnak jó, vagyis legalábbis volt már haverom aki volt fent telórol TSen több is)
-
Pantal
senior tag
Sziasztok, ICS SGS2-m van, van rá mód, hogy a Samsungos lockscreent a stock ICS lockscreenre cseréljem? Magiclockert próbáltam, de nem az igazi.
-
Altair77
tag
válasz
C.Brigante #18511 üzenetére
Na jó most már nem hagy nyugodni szóval nagy gáz ha repartiton nélkül ment fel a CM9 ? mert tuti,hogy elfelejtettem kipipálni...
-
Bilux
veterán
válasz
C.Brigante #18505 üzenetére
Én csak erre értettem "Inkább odinos módszert szeretném alkalmazni, ott nem kell CF kernellel szórakozni." bocs ha félre értettem valamit
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #18484 üzenetére
Köszi, megtaláltam.
Végülis nemrossz, van benne potenciál, de lehetne még tuningolni lehetőségekkel. -
zooole
senior tag
Hát eddig fantasztikus ez a CM9...
Rejtett Wifit nem látja, (WEP). Ezzel már megbukott nálam.
T-Mobile H-t is 2x írja mindenhol.
-
FET-MEN
veterán
hi all. azt szeretném kérdezni (az előzőt már megoldottam) hogy haveromnak van egy sgs2-je. van a checkfus. ha beállítom a magyar függetlenre akkor ics-t szed le? és mehet fel odinnal?
-
Szajo
őstag
Sziasztok ma vettem meg a SGS2-t és azt szertném kérdezni, hogy nem lehet az ellen tenni valamit hogy a fényérzékelője kicsit fura, hogy néha kevésbé néha jobban világít elég furcsán érzékeli és idegesítő sztem
-
Altair77
tag
válasz
C.Brigante #18497 üzenetére
Amikor én toltam fel szerintem nem volt kipipálva
Az jó mert gyári 2.3.4 volt rajta nem mintha most bármi gáz lenne
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!