Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Na én is leteszteltem az én októberi T-s S2-met a fekete kijelzővel fullsötét szobában, de nekem teljesen fekete, folt nélkül. Pedig nagy szőrszálhasogató-mester vagyok
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Hibásan azért ne tedd fel apróba... (ha valóban hardverhibás) Samu szerviz azért elég gyors tud lenni, ahogy olvastam.
Én még nem tapasztaltam olyat, amit írsz, nálam minden a legfrissebb gyári...KIES-sel frissítettem, minden pöpecül ment.
#474, Piwi nálam nincs ilyen zajcsökkentő funkció hívás közben...
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Ha már ennyi embert érdekel a dolog, akkor szerintem jöhet ide a topicba is, nem?
-
knyitogato
őstag
Felraktam az Otterboxot...királyság
-
knyitogato
őstag
A Fogarasi úti TESCO-ban bent a mobilos részlegnél ki van rakva egy független (legalábbis az ára miatt gondolom) SGS2 Android 4.0.3-mal...engem ez eléggé meglepett, és nem hinném, hogy főzött rom lenne rajta Ezek szerint közeleg a nap...?
-
knyitogato
őstag
Van itt vki, aki beégett statusbar miatt geriban cseréltette a kijelzőt?
-
knyitogato
őstag
válasz ForRedGlory #3426 üzenetére
Meg fogják oldani, mindamellett számomra mindennapi használatra annyira tökéletes az S2, hogy saját magukat lesz nehéz inkább überelni.
-
knyitogato
őstag
válasz DonDragonka #3471 üzenetére
145k
-
knyitogato
őstag
válasz R2D20208 #3736 üzenetére
Én azért még hozzátennék annyit ehhez a használt teló vásárlásos témához, hogy azért nem mindegyik előfizus teló ugyanolyan...más háromnapos telefont venni, amit előfizura vettek, és megint más olyan előfizus, akár drága telót is, amelyiket mondjuk egy éve használnak, de a tulaj, akinek már teszem azt évek óta ugyanaz a száma van, kicsit unja, és mást venne...szóval ez az előfizus telót semmiképp ne dolog azért nem teljesen jogos szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest