- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
moco22
aktív tag
-
Sanci789
aktív tag
Halihó, nem voltam 2200 komment óta
Mostanában mik az ajánlatos romok?
-
Rotate
veterán
szerintem meg mind be van égve, csak nem látjátok
-
tamasgal
senior tag
+1 az enyém se! De akinek van az igenis cseréltesse mert nem szabadna egy ilyen drága holminak ilyet produkálnia!
-
fecs
senior tag
Cm9 alá lehet swype-ot felrakni? Nagyon hiányzik.
-
Laraxior
titán
Akkor még egy kérdés
AnTuTu-val lehet húzni a CPU-t? Mert nekem nemigazán akar sikerülni. 200-1200MHz és jónapot
A kijelzőm még mindig pöpec
Bár lehet a fólia miatt nem látom, olyan karcos, mint a szántóföld
-
HardRic
addikt
Előbb utóbb ez is előfordulhat. Jó lenne egyszer személyesen beszélni velük, nem így futár közvetítésével. Egyébként egy év után is úgy szeretem a készüléket, mintha tegnap vettem volna, nincs is a piacon olyan típus amire lecserélném, de ez a SAMOLED-es hülyeség kezd már az agyamra menni. Gyárilag félrekalibrált, foltos, beégős, félkész vacak az egész technológia, fúj. Amíg ilyeneket pakolnak a telefonjaikba, nem kell újra Samsung.
Ne külön nézzétek a színeket, úgy nekem sem látszik semmi. Sötétszürke képeknél viszont hányinger amit produkál.
-
dancsuri
veterán
-
Arcanis
aktív tag
Szerintem a szilikon jobban véd, mint a kemény műanyag (a deformáció során több energiát nyel el), viszont a tisztán szilikon tok szerintem csúnyácska...
SGP neo hybrid és neo hybrid ex viszont király. (a bőr tokok is jók, nekem most egy zenus estime color point csokoládé barna van) Fém tokot én nem ajánlok. -
p87
senior tag
Nem tudom nálatok mi van, de én elsőként vettem a telefont ahogy megjelent, szóval jó régóta használom és mind a három alapszín tökéletes, halvány nyoma sincs beégésnek.
(#19079) Laraxior:
Kijelzőteszt: *#0*# -
Laraxior
titán
Megkérdezem köbö 45ödször is hogy mit kell beírni a kijelzőteszthez... mert ez lemaradt az első hszből, csak a romfrissítés jutott oda
-
HardRic
addikt
Dejó, harmadik kijelzőm is gyönyörűszépen be van égve. Nem csak a status bar, hanem az Opera Mobile alsó sávja is. Samsung, gratulálok újra!
-
yimm
aktív tag
Nekem sem ír sorozat számot.... most akkor : Houston baj van ?????
-
rankesz
veterán
-
C.Brigante
veterán
Nekem is ismeretlen a szeriaszam.... dehat kit erdekel?
-
barni79
csendes tag
Sziasztok!
Kis rootolási útmutatót kérnék Tőletek.
I9100XWLP7 rom van a telefonomon, ráadásul T-Mobileos... Rootolnám, amihez letöltöttem a CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5 kernelt. Viszont a kis sárga háromszöget szeretném eltűntetni, ehhez - biztosan a bénaságom miatt - nem találom a gyári kernelt.Ha belinkelné, vagy leírná valaki hol találom, megköszönném.
Üdv.!
-
Richard!
addikt
-
BigT
senior tag
szerintetek szilikon tokot érdemesebb venni hozzá, vagy jobb, ha a keményebb verziót választja az ember? Most kaptam a készüléket és nem tudom, hogy leesésnél melyik tok védené jobban....
-
dancsuri
veterán
1 hét kényszerpihenő után ismét a kezemben a gyönyörüségem, ma mentem érte a T-s szervizbe. (kijelzőn keletkezett egyik pillanatrol a másikra egy függőleges csík) ahogy a szervizes kipakolta gyanus volt, hogy fóliázott és nyoma sincs a leesésekböl származó krómozott rész hibájának, A szervizes szerint javíthatatlan volt ezért kaptam egy 0 Km-eres SGS2-őt
(a hátlap és az aksi a régi) A jótállási jegyen feltüntetve az uj IMEI szám és a munkalapon az elvégzett munka: "fődarabcsere, beépített alkatrész SAM GT-I9100 SWAP (Galaxy S II)" ára 136.400 Huf
Azóta EFS lementve (régi kidobva) cm-9-20120513-NIGHTLY felrakva
Ja és KF3-as rommal kaptam
-
szasza87
tag
válasz
pestibenji #19056 üzenetére
Akkor sorry! De a sorozat szám nem az ami az akksi alatt van a matricán S/N néven?
Mert az meg még egy teljesen más szám! -
zooole
senior tag
válasz
pestibenji #19056 üzenetére
IMEI is a része az is el tud veszni. Na mindegy remélem nincs gond.
-
edgelaszlo
senior tag
tudna vki linkelni nekem egy hivatalos T-s ICS-t?
thx
keresővel nem leltem meg -
zooole
senior tag
HELP!
Ez nagyon gázosnak tűnik nekem. Semmit nem mókoltam. Szűz wipeolt T-s ICS-re tettem fel CM9-et. Most veszem észre, hogy nincs sorozatszámom. Eléggé ki vagyok akadva
Mit tehetek?
-
pestibenji
senior tag
válasz
C.Brigante #19042 üzenetére
Töltőre dugva?
-
pestibenji
senior tag
válasz
C.Brigante #19036 üzenetére
Pont 94%on vagyok, 12 óra készenléttel és 15 perc kijelzővel :p
-
Szajo
őstag
Nektek milyen a térerő?
Csak mert nekem városban van felénél, olykor még le is megy teljesen... Gyári GB van rajta... -
zack
nagyúr
válasz
Gondolkodom ezen a WIUI-n, hogy kipróbálom, de a 11.5 nálam hibátlan. Nem tudom érdemes e kísérleteznem, ha egyszer valami bejött, és jól működik.
Amióta Wanam romjait használom azóta vagyok nyugodtságban, és azóta ismeri a telefon a stabilitást, és a megbízhatóságot. -
pzstm
titán
válasz
rom? Wanam LP7 mint aláírásodban vagy valami más?
-
C.Brigante
veterán
no, ilyen egy fasza 9 órás alvómód!
-
doongoo
addikt
Ha valaki szeretne egy villámgyors ROM-ot, annak melegen ajánlom:
A vietnámi ROM-mer (nguyenxuanhoa) alapból jó VK-ROM-ját még egy kicsit tuningolta R2D2 és így még gyorsabb lett. Így stabil, gyors, megbízható. Semmi FC, semmi akadás, legjobb ROM-om (GB-k legjobb ROM-jait is ideértve) Ki van pucolva, de letölthetőek mellé a kiszedett apk-k is és rootexplorerrel simán bemásolhatóak a system/app-ba vagy már telepítés előtt total commanderrel belerakhatóak.
Én DXLP9 modemmel és siyah 3.2.1 kernellel használom.előtte ajánlott mindenféle wipe (én már régóta VK-t használok, így csak cache és dalvik törlés után tettem fel, de anno a VK feltevése előtt nyomtam egy factoryt is), hogy tuti legyen.
Aki besokallt a miui-tól megy az egyéb kompromisszumos ROM-októl, azoknak is jó alternatíva lehet ez a stock alapú cucc. Próbáljátok ki!
-
gezatata
aktív tag
-
Painkiller77
csendes tag
Tudtok olyan programot vagy beállítást hogy mikor a telefon-ra nyomok megjelenjen a (kedvencek,névjegy,csoportok,napló,bill.-zet) mindegyike.
-
mogyesz
aktív tag
Biztos volt már 100x, de azért megkérdezem:
Hívás közben a hangerő növelésére - a gyári maximumon felül - van-e valamilyen program? Eléggé halkan hallom a másik felet, biztos csak Én vagyok süket...
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #19024 üzenetére
nekem nem is jön be ez a manga stílus
-
C.Brigante
veterán
Lehet csak én vagyok ezen a véleményen, de ezekben a vacak miui romokban mi olyan marha vonzó, h ezzel kínlódik mindenki? Olyat még nem olvastam a topikban, h valaki hibamentesen használt volna ilyen romot!
-
doongoo
addikt
válasz
derrik #19014 üzenetére
Itt van: XW-LP7 CF root
-
DBC
tag
Csak kíváncsiságból, ha valakinek fent van a legutolsó Spitya féle MIUI,
Nekem 2 helyen tuti kifagy, az egyik a finomhangolás / Akkumulátor történet
a másik pedig beállítások / telefonról / frissítésekEz másnál is normális?
Számítógépről leválasztás után az iGO is meghülyül, keresi a saját mappáját, ki kell teljesen lőni. -
mycso
veterán
válasz
Gyula88 #19004 üzenetére
Esetleg egy olyat megpróbálhatnál, hogy: nyilván kimentegeted a programjaidat, stb. vagy csinálsz egy nandroid backup-ot és vissza állítod full szűz gyári állapotra a telefonodat: factory reset + a belső SD-ről is mehet le minden. Aztán így felrakod töltőre és megnézed, hogy ebben az állapotában hogyan viselkedik.
Ha így is lemerül ilyen durván: 1, akku kuka, 2, valami belső hardveres gond esetleg alplap hiba
Ha nem merül le gyorsan: akkor valamilyen utólag telepített folyamat, alkalmazás szívta az akkut --> szépen egyesével visszatelepíted az alkalmazásaidat, amelyik után megindul az akku vészesen lefele, az a hibás...ennyi. -
crane75
senior tag
válasz
C.Brigante #19012 üzenetére
Én meg agyalok itt négy napja, h mi szedi le az akksit...
Tényleg kár, mert nagyon megszerettem
-
zso73
veterán
válasz
edgelaszlo #19010 üzenetére
Ne izgulj, én is most tudtam meg, két hónap után.
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #19012 üzenetére
lehet majd idővel jobb lesz.
-
derrik
őstag
az utolsó magyar független LP7-hez valakinek van CFRoot kernel???
-
joy_k
tag
Idaig tesztelt ICS Miui rom ami nekem a legjobban mukszik, sajnos nem tud magyarul, de ez nallam nem akadaly, hasznaltam en mar spityat es wajkot is de ez azok mellett popecul mukszik. Igaz 4.0.3-as verzio LP9 modem es LP7 kernellel fut. Csak ajalni tudom, mindennel jobban megy.
-
C.Brigante
veterán
nem tudom használja e valaki még a flipboard-ot, de nekem le kellett szednem! 2 nap alatt bekerült a top 3-as akuzabálók közé! alig bírt ki egy napot sajnos. Ezt leszámítva nagyon sajnálom, tényleg jó volt használni!
-
zso73
veterán
válasz
edgelaszlo #19006 üzenetére
Egyszerűen benyomod a fényképezőgép beállításainál a panoráma módot, és forgatod a telefont. Ha a gyerekkel egy sebességen forgatod (lásd képek ), akkor ez lesz az eredmény. Kipróbáltam a szobában !!
A teló automatikusan rakja össze a képeket....
-
GazRic
senior tag
Rootolt telefonom akarom visszaállítani eredeti állapotba.
http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_s2_i9100_gyari_visszaallitas/hsz_1-50.html
Ha nullázom a számlálót, és utánna felrakom odinnal az eredetit akkor visszaáll "1"re gondolom én. Azt már nem kell nullázni?
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)