Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz TheMartin03 #210 üzenetére
Régi Note-jaim játszották ezt amikor kifingott a toll és lemerült végleg. S pen beállításaiban lehet látni a töltöttségi százalékot.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dave Crank
senior tag
válasz TheMartin03 #212 üzenetére
Whitestone dome méretpontos, és minőségi, viszont ujjlenyomatolvasó felejtős vele...
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Tibcsi447
csendes újonc
Ez nálam is rendszeresen előfordul
-
garrotter
tag
Szintén. Kihúzom, nem ismeri fel, visszadugom kb. fél percre, csatlakozik, onnantól felismeri, de a galériában a mozdulatokra nem reagál.
És fura, hogy zöld telefonhoz fekete a toll és a vége is, így elüt az ezüstös szélétől.
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
h.robert
csendes tag
Van egy olyan beállítási lehetőség, hogy az "S-Pen csatlakozva tartása". Ezt próbáltad már esetleg?
-
xhege
veterán
válasz TheMartin03 #666 üzenetére
Yettelnél lehet nem ott vásárolt készüléket is biztosítani, sőt használtat is, de még ott sincs listázva az S23 széria.
kbadam83: én nem tapasztaltam ezt a Garmin Venu 2 esetén.
-
xhege
veterán
válasz TheMartin03 #670 üzenetére
Igen ez így van valóban most nézem. Én csak az ügyfélszolgálatot hívtam, ott mondták, hogy az S23 Ultra ég nincs a listájukban. Lehet csak fogalmatlan volt a callcenteres. Így viszont lehet ez működik.
-
hito
nagyúr
válasz TheMartin03 #675 üzenetére
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
csozsoka
csendes tag
válasz TheMartin03 #681 üzenetére
Nem, tökéletesen fekszik a telón!
Mostanra úgy látszik, minha nem lenne rajt fólia, annyira letisztult, csak a szelfi kamera kivágásánál látszik, hogy fóliázott. Heppy van, nagyon örülök ennek, hogy így sikerült, pedig nagyon nem bíztam ebben, de hál isten jó vége lett.Nem nyírom öltönyben a füvet. Nem megyek gumicsizmában a színházba, nem eszem bicskával a fagylaltot. Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch5, meg még isten tudja mennyi kütyü... :)
-
spect80
senior tag
válasz TheMartin03 #666 üzenetére
nekem yettelnél van, 4360 huf/hó, 39e önrész és törés, beázás tuti benne van
-
csozsoka
csendes tag
válasz TheMartin03 #703 üzenetére
Teljes egészében tok kompatibilis.
Spigen tokkal tökéletes, a gyári tokoról nem tudok nyilatkozni!
Én nagyon fólia ellenes voltam...eddig! Egy telefonomon sem volt, kivéve az s21-en, de azon is csak azért, mert gyárilag úgy jött ki. Ezért is voltak aggályaim, de szertefoszlott, persze az is kellett, hogy az MM-ban nagyon profin felrakták.Nem nyírom öltönyben a füvet. Nem megyek gumicsizmában a színházba, nem eszem bicskával a fagylaltot. Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch5, meg még isten tudja mennyi kütyü... :)
-
Caineevo
tag
válasz TheMartin03 #703 üzenetére
-
laci0530
senior tag
válasz TheMartin03 #786 üzenetére
Én az Unpacked eseményre regisztráltam és ezt kaptam e-mailben február 1-jén:
"Előregisztrációdért járó kedvezményes kuponod:xtmv1m..
1 (egy) darab 20.000,- Ft értékű kedvezménykuponFelhasználhatóság:
A kupon 2023.02.01 19 óra 01 perctől, 2023.02.28 23 óra 59 percig váltható be.
1. Vásárolj Galaxy S23 / S23+ vagy S23 Ultra készüléket, és válassz mellé
Galaxy Watch okosórát,vagy Galaxy Buds Fülhallgatótvagy Samsung tartozékot,2. Aktiváld a fent található kedvezményes kuponkódot!3. A kedvezmény az S23 szériás készüléked mellé választott termék árából kerül levonásra!(A kedvezmény a Galaxy S23 szériás készülékekre nem használható fel, kizárólag a vele egyidőben vásárolt okosóra, vezetéknélküli fülhallgató vagy Samsung mobiltartozékra, és legfeljebb 20 000 Ft értékben.)A jelen Promóció által biztosított Kedvezmény online vásárlás során kizárólag a Strong&Unique Kft. által üzemeltetett https://www.ses.hu, webáruházban, illetve üzleteiben érvényesíthető, és a vásárlás végfelhasználói árából kerül levonásra.
Samsung Experience Store, Westend City Center (1062 Budapest, Váci út 1-3.);Samsung Experience Store, Debrecen (4029 Debrecen, Csapó utca 30.);Samsung Experience Store, Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a);Samsung Experience Store, Miskolc (3524 Miskolc, Városház tér 9.);Samsung Experience Store, Árkád (6724 Szeged, Londoni körút 3.);"Azért gondoltam, hogy a MediaMarkt-ban erre gondolhatnak, mert ez kifejezetten 20ezer Ft-ról szól. (Ettől függetlenül van egy 30.000 forintos utalványakciójuk is.)
Ha valakinek esetleg van fel nem használt kuponja a három betűs kódsorozatból, megkérdezném a MediaMarkt-ban, hogy azok a kódok esetleg felhasználóak-e erre a húszezres tartozék bulira.
Vagy ha vett valaki a MediaMarkt-ban S23 Ultrát, légyszi írja már meg, hogy a 20 és a 30ezres kupon is ment-e. Köszönöm!
-
Topikgazda
-
veterán
válasz TheMartin03 #870 üzenetére
Annyira azért nem rossz, de ne várjatok tőle egy rendes üvegfólia hatást...
Jobb már a tapintása, mint a Fold 4-nél volt, ez már szilikonosabb szerintem.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Crow
tag
válasz TheMartin03 #867 üzenetére
Az a baj, hogy a zsebedbe / tokba bejutó por/homokszemcsék miatt elkerülhetetlen, hogy egy idő után megjelenjenek rajta hajszálkarcok. Erre lehet, hogy 10-ből 8 ember vállat von, hogy "Na és? Normál használat közben nem észrevehető.", meg "Úgyis lecseréled max. 3 év múlva". De én egyrészt hosszú távra tervezek, (oké, a mostani telefonomat "csak" 3 évig tartottam meg, mert sosem tudtam igazán megszeretni, de az előzőt imádtam és nyúztam is 6 évig), másrészt vagyok annyira OCD-s, hogy állandóan csak a hajszálkarcokat keresgélném a kijelzőn. Meg ugye ott van az is, hogy bármennyire is megpróbálsz rá vigyázni, X év használat alatt úgy is el fogod ejteni 1x-2x... Szóval valami azért mégiscsak kellene rá...
Crow
-
Crow
tag
Igen, meg tudom erősíteni, u.ezeket a panaszokat olvastam én is
Crow
-
Teal'C
veterán
Nekem lassan 1 hete van fenn elsőre felment hibátlanul nem jött fel sehol. Spigen tokkal van. De ma megjött a Ringke Magsafe szilikon tok is.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
wong kok wah
senior tag
válasz TheMartin03 #975 üzenetére
Én nem tudok róla... Szerintem senki nem kapta meg...
-
gilfoyle
őstag
válasz TheMartin03 #920 üzenetére
Így hat nap után minden rendben vele. Az üzletben felrakta a srác pár perc alatt, sehol nem jött fel, az ujjlenyomatot sem kellett újra beállítani, bár nagyritkán ismételni kell a leolvasást. A ceruza is jól működik vele.
-
xhege
veterán
válasz TheMartin03 #985 üzenetére
Igen előre kifizettem mindkettőt.
sylex1: igen szerencsém volt
-
Crow
tag
válasz TheMartin03 #990 üzenetére
Maga a fólia (MM-es) alapvetően nem rossz. 2 dolog miatt nagyon megosztó a userek körében: Az egyik, hogy nem tudod tükörnek használni (kikapcsolt képernyővel a fény felé fordítva "narancsosan" töri a fényt, ami egyébként használat közben viszont egyáltalán nem látható / nem zavaró). A másik, hogy pl. egy üveg-, vagy mezei PE fóliához viszonyítva sokkal puhább az anyaga. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha körömmel megbököd, akkor egy ideig, átmenetileg ott marad a körmöd lenyomata (kis árok). Ez a rugalmasság ütés-elnyelésnél előny. De van egy olyan negatív velejárója is, hogy jobban tapad hozzá az ujjad, érezhetően nehezebben siklik rajta, mint az üvegen. Utóbbi szerintem megszokható (nekem az volt), de sokan vannak, akiket nagyon irritál. Ha ezeken túl tudod tenni magad, akkor jó lehet a ClearPlex. Az S23U esetében leginkább azon áll vagy bukik a dolog, hogy hogy viseli a fólia és a ragacs a kijelző ívét (amiről sajnos már vannak negatív visszajelzések). Ill., hogy a S-Pen használatát mennyire nehezíti meg a tapadós felület. Előbbit nem fogod tudni kipróbálni MM-ban, az utóbbit talán.
Crow
-
Caineevo
tag
válasz TheMartin03 #1188 üzenetére
Átviszi a Biztonságos Mappát és tartalmát, csak be kell jelentkezni meg jelszót megadni az új telefonhoz, arra már nem emlékszem melyiken.
-
twinkiecz
tag
Nekem tökéletes sikerült felrakni, a hozzájáró illesztő műanyaggal gyerekjáték a bepozicionálás. Háromdarab pici buborék maradt alatta ami 1-2óra elteltével magától eltűnt. Az anyaga nem túl vastag, cserébe kellemes felületű megfelelően csúszik rajta az ember úja.
linktr.ee/twinkiecz
-
xhege
veterán
válasz TheMartin03 #1353 üzenetére
Fekete van, de nem kiegészítő kedvezménnyel vettem
-
Teal'C
veterán
válasz TheMartin03 #1744 üzenetére
7-10 nap. Átvevős, nem dobják be csak úgy.
-
Kaba
veterán
válasz TheMartin03 #1744 üzenetére
Ajánlott levélben jön. Kb. 10 nap.
-
Teal'C
veterán
válasz TheMartin03 #1975 üzenetére
"Szupergyors töltés 2.0" = 45w
De ha a töltő nem tud PD szabványt akkor lehet akár 200w is akkor sem fog gyorsan tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Crow
tag
válasz TheMartin03 #1978 üzenetére
Sajnos még ennél is bonyolultabb a dolog...
Ha tegyük fel van egy 100W-os Type-C PD töltőd, ami PPS-t is tud, önmagában még az sem garantálja, hogy 45W-tal fogod tudni tölteni a telót. Ugyanis PPS támogatás és PPS támogatás között is van különbség. Az említett 100W-os töltő lehet olyan, ami PPS-en pl. 3.3...21V között konfigolható, max 5A mellett. De olyan is lehet, ami csak 3.3...21V, 3A, vagy olyan, ami 3.3...11V, 3A. És ez mind szabványos... A Samu telefonok a PPS-es töltőktől 11V 4A-t kérnek emlékeim szerint. Tehát ha olyan töltőt fogsz ki, ami csak 3A-t hajlandó adni PPS-sel, akkor nem lesz valódi 45W-os gyorstöltésed. A legszebb az egészben, hogy vannak tartozékgyártók, akik meg sem adják a spec listában a PPS U/I tartományát, ill. olyanok is, akik még azt is lusták feltűntetni, hogy PPS-képes-e az adott eszköz, annak ellenére, hogy valójában az Szóval ha nem gyári töltőt ÉS 45W-os töltést szeretnétek, érdemes nagyon alaposan utánajárni, akár teszteket is megnézni YT-n a kiszemelt típusról, ahol analizátorral ténylegesen lekérdezik a képességeit.Crow
-
iszoke
senior tag
válasz TheMartin03 #2166 üzenetére
Köszi. Érdemes amúgy az 512gb változatot keresni, vagy elég a 256 is?
-
Taci
addikt
válasz TheMartin03 #2168 üzenetére
Az Android 13 minimum memóriaigénye 2GB. Persze erre jön még a One UI is.
Az én normál felhasználói szokásaimmal a 12GB-os S22U jelen pillanatban azt mondja, még 4,3GB áll rendelkezésre. (Fb, Messenger, Chrome, Youtube, Telefon, Galéria van nyitva épp)
Szóval a 8GB is elég lehet (a felhasználói szokások tekintetében).Én egyedül a jövőbeni eladásra gondolva venném a nagyobbat, hiszen egy jobban felszerelt többet is fog érni. De tény, én sem vennék 8GB-tal, és szégyen, hogy (az Ultra) ennyivel is kiadásra került.
-
vRichárd
kezdő
válasz TheMartin03 #2337 üzenetére
Nevetséges,én szépen beruházok egy pitaka+üvegfóliára kombóra.
-
Crow
tag
válasz TheMartin03 #2337 üzenetére
Az én gyári világosbarna bőr tokomnak 2 sarkáról kopott le a festék egy (1!) nap alatt. Nem, nem futottam aznap maratont: délelőtt egyik mítingen ültem, délután a másikon. Közben a telefon az asztalon. Napközben alig mozogtam úgy, hogy közben a zsebemben volt. Röhej... Csak azért nem dühöngök és küldöm vissza, mert a kuponok miatt kb. egy ezrest fizettem érte.
[ Szerkesztve ]
Crow
-
soko70
aktív tag
válasz TheMartin03 #2544 üzenetére
Igen, igazad lehet, közel félórás kamera használat ~8% akksi. Ez van, de jó tudni. Köszönöm mindenkinek!
-
-Maci-
addikt
válasz TheMartin03 #2806 üzenetére
Köszönöm szépen
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
fahrii
őstag
válasz TheMartin03 #2882 üzenetére
Nálam ugyan ezt csinálja a Buds 2 Pro-val...
Edzés közben állandóak akadozik a hang, az S22U esetén nem csinálta. -
kbadam83
senior tag
Ugyan ezt tapasztalom, annyi hogy én Airpods fülessel hallgatom és akadozik ugyan így elég sokszor. Érdekes, mert szoktam hallgatni Bluetooth hangfallal is és azzal nem csinálja.
-
thomas92
aktív tag
Én útközben szoktam zenét hallgatni Buds Próval, talán egyszer volt egy 1 mp-es akadás, de amúgy semmi gond nincs nálam ezzel.
-
TODI1111
veterán
Semmi furcsaságot nem vettem észre, pedig mióta megvan folyamatosan kapcsolódik hozzá egy watch 4 classic.
-
thomas92
aktív tag
válasz TheMartin03 #3220 üzenetére
Én is vacillálok, hogy megéri-e egyébként a fenti okok miatt.
-
veterán
válasz TheMartin03 #3220 üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy csak képernyőtörésre véd semmi másra. Meg lopás.
Legjobb a Yettel szerintem csak oda előfizetés kell....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Topikgazda
válasz TheMartin03 #3227 üzenetére
Egy hátlap kb 15e Ft. De egy kijelző meg cca 140
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gardaai
senior tag
válasz TheMartin03 #3227 üzenetére
Igaz, de az gombokból megvan.
Még eszközbeszerzéssel is megvagy egy 10-esből. Hólégfúvó meg egy üveg hátlap ragasztóval Kínából. Sőt még színt is választhatsz.
S22U-t csináltam már, észre sem venni a különbséget, még a logo és rajta lesz ha olyat veszel.
Szerviz 30e. Ft körül cseréli, önrész majdnem annyi lenne.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Topikgazda
válasz TheMartin03 #3231 üzenetére
A kamera üveg pedig a hátlap része, tehát egyben cserélik, ha szükséges.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gardaai
senior tag
válasz TheMartin03 #3490 üzenetére
Amiért Kínából ugyan ez, még a félárnak is a fele.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Theodorci
tag
válasz TheMartin03 #4131 üzenetére
A diákos bugos estén az ultrat is le lehetett vinni 380 korulre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest