- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
TheMartin03 #4416 üzenetére
Átvettem.
Szépen összerakták. 1 helyen tudnék belekötni (hátlap egyik illesztése), de az is inkább az én maximalizmusomnak tudható be.
Mivel ezeknél egy kijelző csere azt jelenti, hogy a régi telefonból az alaplap és a kamerák (talán antennák is) mennek át az új bódéba, ezért nem csoda hogy újnak néz ki, mert az is.
A hátlap maradt az eredeti, amin direkt hagytam rajta egy kis koszt hátha.. de nem törődtek vele, pedig eléggé szembetűnő.
Összességében szépen összerakták, a hiányosságok gondolom a rengeteg beküldött telefonnak tudhatóak be.Viszont két dolgot nem értek, hogy miért belezték ki a gyári dobozt amiben küldtem? Kincset kerestek?
A másik, hogy miért a dobozba gyömöszöltek be 7 oldal A4-es papírt ami összehajtogatva ~1 cm magas és így a telefont nyomta végig. Így is úgy is összegumizták és egy nagy "zsákba" tették bele, akkor miért nem a doboz külsejére gumizták a papírmunkát?
[kép] [kép] [kép]
Ez mind akkor gond persze, ha nagyon kritikus szeretnék lenni.
A telefon tip-top, 6e. Ft-ért. A hülyének is megéri, hát még nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest