Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Én arról váltottam. Amikor a hivatalos bemutató másnapján elhoztam a boltból a telefont, nem is annyira izgatott fel, mert baromi jó telefonnak éreztem a Note10+-t. Persze volt néhány apróbb bajom vele (pl a 120hz képfrissítés hiánya, a pl FHD 60fps videózáskor meglévő megdöccenés és be be laggolás, stb), de úgy voltam vele, hogy ezekkel együtt lehet élni (bár nekem az elejétől fogva ezeket csinálta, és egy akkori csúcskészülékhez képest néha felment a pumpa ezek miatt, de évek alatt megszoktam) 3-4 órán keresztül ki sem bontottam a S23U-t, valahogy nem izgatott annyira a N10+ mellett. Majd amikor este felé elcsendesedett körülöttem mindenki, kibontottam. B@szki de jól néz ki. Még az este folyamán átköltöztem bele, nyomkodtam egy keveset, majd elmentem aludni. Viszont másnap elkezdtem babrálni, használni. 1-2 nap után mondtam én is azt, hogy most már érzem ás látom a különbséget. Az, hogy megéri e ezen az áron, abba nem megyek bele, mert mindenki tudja mennyit keres, mire van szüksége, mire költ, stb.
Viszont ha most vissza kéne állnom a N10+-ra... Na az ezek után megviselne...[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Amikor megvettem a S23U-t, vettem hozzá egy UAG tokot (azonnal), hogy védje valami. De régóta szemeztem a MOUS tokokkal, így beruhaztam egyre. (Youtubeon van egy csomó videó a MOUS tokokról).
En a Mous Limitless Carbon tokot vettem. Igényes csomagolás, igényes tok, vékonyabb érzet (az UAGhoz képest), minőségi érzet. Magsafe kompatibilis.
Első benyomások nagyon jók. Ha valóban úgy véd a leejtések ellen, ahogy a videók alapján (a kávában lévő "légpárnáknak" köszönhetően), akkor részemről atveszi az első helyet az UAG-tól. De azért dobálni nem fogom. :)
Drivera tettem fel pár képet. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy 3in1 wireless töltőállomást venni (S23u, buds 2 pro, watch 5). Van valakinek tapasztalata esetleg az aliexpressen található valtozatokkal kapcsolatban?
Vagy más javaslat, esetleg itthoni beszerzés? -
AndrewTdi
addikt
válasz TheMartin03 #7659 üzenetére
Csak Visa? Nekem unicredites mastercard van hozzáadva wallethez. rendben működik.
-
AndrewTdi
addikt
válasz TheMartin03 #7662 üzenetére
Igen, arra tippelnék.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ha ILO régióra váltottam (a gyári hangrogzito miatt) attól még az EUX frissiteseket fogom megkapni? Tehát a gyári független magyar frissiteseket? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
ILO-ra még mindig nem kaptam meg OTA-n az új androidot. Nálam lehet a probléma? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
szeretnék régió kódot váltani hívásrögzítés miatt.
SamFw tool-t ráengedem, ezt írja:Checking ADB connection...
No ADB connection foundVan erre ötletetek?
(USB hibakeresés bekapcsolva, windows 11)[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok! Ha ILO regiót nem támogat a telefon (SamFW szerint) , akkor melyik régiót érdemes felrakni gyári hívásrögzítő reményében?
-
AndrewTdi
addikt
Reading list CSC...OK
3IE | AMO | ATL | ATO | AUT | BGL | BTB | BTE | BTU | CNX | CRO | DBT | DCO | DNL | DRE | DTM | EVR | FTM | H3G | HTS | HUI | ITV | KSA | LUX | MAX | MEO | NEE | O2U | OMN | OPV | ORO | PHE | PHN | ROM | SEB | SFR | SMP | TCL | TMH | TNL | TPH | TPL | VD2 | VDC | VDF | VDH | VDI | VOD | XEC | XEF | XEH | XEO | XEZ | XSG | BOG | CPW | EUX | EUY | MET | MOB | MOT | NZC | NZO | O2C | OPS | PLS | PRT | SIO | SWC | TEL | TIM | TNZ | TSI | VAU | VIP | VNZ | XNZ | XSAEzeket írja. ha be akarom írni kézzel, kiírja, hogy nem biztos, hogy működni fog és akár baj is lehet (szabadon fordítva persze).
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Pici segítséget kérnék.
Próbálnám megvaltoztatni a csc-t ILO-ra (hivasrogzites miatt), de a samfirm valamiért nem akarja megcsinalni.
Develeoper mód, usb hibakereses megvolt. Telefon feloldva. A képen a telefon szoftver verziója illetve amit a samfw kiir:
Tudnátok segíteni?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
mitől fordulhat elő, hogy nem dobja be az újjlenyomat olvasót, amikor be akarok lépni a Samsung pass-ba?
-
AndrewTdi
addikt
ILO-ra megjött már valakinek?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Csevegés funkció regisztrálás nem sikerül, azt írja sikertelen regisztrálás és elszurkul az opció.
Van ötlet mitől.lehet? Gyositotarat már uritettem. Lehet ennek köze az ILO regiokodhoz?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
mitől lehet az, hogy se ILO-t, se INS-et, se SEK csc-t nem tudok kiválasztani, mert nem ajánlja fel?
csatoltam képet arról, hogy milyen régiókódokat ajánl fel.
[kép] -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Én is szívtam az utolsó frissítés után a kártyás fizetéssel. EUX teló ILO csc-vel.
Amit csináltam és most újra működik minden:
- SamFW toolal visszaraktam az EUX csc-t
- Restart után Wallet app adatok és gyorsítótár törlése.
-SamFW toolal újra visszaraktam az ILO csc-t.
- Restart után újra Wallet app adatok és gyorsítótár törlése.Így most nincs Wallet figyelmeztetés, működik a fizetés, és van hívásrögzítés.
(csak azért írtam le egybe, hogy ne kelljen összebogarászni a korábbi hozzászólásokból.)[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Működő wallet és hívásrögzítés menete legújabb EUX rom manuális telepítésével:
1. Samfirm letölt, feltelepít.
2. Frija letölt, elindít.
3. Frijiával letöltöd a legújabb EUX romot (manuálisan beírod a készüléked típusát, ez S23U-nál SM-S918B, majd a CSC-t, ami jelen esetben EUX, majd a készüléked IMEI kódját. ez alapján ki fogja dobni melyik a legújabb EUX rom, letöltöd)
4. Kicsomagolod a Frija által letöltött ROM-ot, amiben 5 db file lesz.
5. Samfirm elindít, telefon tárcsázójába beírod a következőt: *#0*#, előugrik egy szervzablak. Most rádugod a telefonod a gépre. A telefonod meg fogja kérdezni, hogy megbízhatónak találod e ezt a számítogépet, mire te szépen bepöttyözöd, hogy mindig megbízol benne.
6. Miután rádugtad a telefonod, Samfirm program jobb felső részében lesz egy Reboot menü. Ott kiválasztod, hogy ADB Download mode. Ez újraindítja a telefonod download módban (ez látszik is a telefonod kijelzőjén).
7. Miután bebootolt a telefonod, a samfirmben rámész az ODIN Flash fülre. Itt a BL, AP, CP részbe a kicsomagolt ROm fileokat betallózod (értelemszerűen a megfelelőt a megfelelőbe, ezt a filenév első 2 betűje mutatja, hogy melyiket hova). A CSC részre a kicsomagolt ROM fileok közül a HOME_CSC-t tallózod be, ezzel megmarad majd minden adatod.
7. Miután ezeket ügyesen betallóztad, rányomsz a FLASH-re. Itt elkezdi felrakni a legújabb ROMot a telefonodra. Ez kb 2-3 perc max. Ha végzett, a Samfirm kiírja, hogy sikeresen feltette a romot, a telefonod újraindul.
8. Ha bekapcsolt a telefonod, ismét Samfirm elindít, telefon rádug. Reboot menüben kiválasztod a ADB Recoveryt. ujraindul a telefonod recovery módban. Itt a halkító - hangosító gombokkal rámész a Wype cache partitionre, majd kikapcs gombbal "Enterelsz". Pár msp alatt törli a cache partíciót. Ha végez, a hangosító halkító gombokkal rámész a legfelső rebbot-ra és klikk a bekapcs gombbal.
9. telefon újraindul. Ha minden rendben, akkor most a legújabb EUX romod van ILO csc-vel (ha ILO-d volt fent előtte)
Wallett appra hosszú klikk, jobb oldalon i betű. Itt kényszerleállítás, törlöd az adatokat és gyorsítótár adatokat.van működő wallet appod, nincs hibaüzenet, tudsz fizetni, és van hívásrögzítőd.
Próbáltam szájbarágósan leírni.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott 2 sim a telefonban, nevezzük az egyiket sajátnak, a másikat cégesnek. Van e arra lehetőség, hogy beallitsam időközönként, hogy ha a cégesen hívnak, akkor a hívás csak rezegjen, hangot ne adjon, míg ha a sajaton hívnak, az csörögjön ki rendesen?
Tudom, meg lehet adni 2 különböző csengohangot, de túl sok maceraval jár egy "nem túl hozzaertonek". -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Mitől fordulhat elő olyan, hogy amióta a walletes mizéria miatt manuaálisan feltettem a legújabb szoftot odinnal, azóta nem hajlandó OTA-n frissülni a teló? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Mostanában azzal szívok, hogy q youtube videók álló módban teljesen jó világosak, amint elfektetem a telefont es teljes képernyőn megy, nagyon sötétlesz. A telefon fenyerejet olyankor nem tudom a csuszkaval állítani,azt írja, hogy valami futó alkalmazás szabályozza. No de semmilyen energia optimalizáló nincs fent és még csak energiatakarekos módban sem vagyok.
User error vagy beallitas error?[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Meglett. Én voltam a looser user.
Youtube landscape, a képernyő bal oldalán fel és lehúzva az ujjam a fenyerot állítom, jobb oldalon fel és le a hangerőt.
Csak azért írom le, hátha más is olyan marha lesz, mint én -
AndrewTdi
addikt
válasz mgTerminator #18738 üzenetére
Vanced van nekem.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy EUX teló ILO csc-vel. OTA-n viszont nem hajlandó frissülni, mindig Samfirmmel kell frissítsem. Hogyan tudnám elérni, hogy OTA-n frissüljön? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kellene 3db usb a - usb c kábelt vennem többet között s23u-hoz, ami nem megy tönkre néhány hónap alatt. Jó ha tud gyorstöltést.
Mit ajánlotok? Akár hazai, Akár külföldi beszerzés.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van egy Samu okosórám, amit a telefon vezetékmentes energiamegosztásával is szoktam időnként tölteni a munkahelyemen úgy, hogy a telefon töltőn van, közben az órát is tölti a telefon. ma sajnálattal tapasztaltam, hogy ami az elmúlt évben tök jól működött, ma már azt írta ki, hogy töltés közben nem működik a vezetéknélküli energiamegosztás. Nálam lehet valami katyvasz, vagy az utolsó frissítéssel ezt is kivették (mint ahogy kivették azt is, hogy aktív wifi kapcsolat mellett működjön a hotspot is)?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest