Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Már nekem is a futárnál így becsatlakozom. Egy dolgot már most eldöntöttem. Ha tényleg minden olyan jó az alap szoftverrel én ezentúl biztos nem frissítek míg be nem bizonyosodik valamit megint el nem szúrtak.
-
bigdigit
addikt
Ma elnéztem SES illetve SESTORE-ba. Elég érzékenyen érintett, hogy lesz ledes tok is hamarosan. Én meg,hogy legyen valami már vettem egy smart tokot. Remélem hamar lesz még el tudják tőle állni. Az már volt valahol lesz Dome glass üveg is és ismét fel is rakják. Addig mivel más nem volt felkerült egy általuk vágott valami. Elég gáz mert még a tokban is bele akad a kezem Edge panel esetén. Alulról még elmegy de oldalról gáz.
-
bigdigit
addikt
Amit tapasztaltam ha jobb is a telefon térereje nagyon minimális lehet az eltérés elődhöz képest . Max 1 pálcika plusz de ingadozó. Sajnos otthon és munkában is rossz a helyzet ilyen téren.
-
bigdigit
addikt
válasz Pythoncobra #1037 üzenetére
Ergo a telód 30 és levonnak a végösszegből még 100-at.Vagyis -130 összesen.Szerintem eléggé érthető.
-
bigdigit
addikt
Megjött a whistone Dome glass üvegem. Annyit látok változtattak a felrakáson. Van hozzá valami súly amit uv előtt az olvasóra kell rakni. Kevesebb lesz így ott a ragasztó a jobb olvasás miatt. Csak valahol fel kellene rakatnom. Én a sima fóliának sem merek nekiállni.
Mivel 2db a másik eladó lehet....
-
bigdigit
addikt
Helyzet jelentés. Samsungban rendesek voltak és feltették a whistone doma glass üveget. Ujjlenyomat újra tanítás nélkül is megy. De azért biztos ami biztos csináltam így is egy új mintát. Nem ujj beakadós smart view tokban.
Mivel az első sikeres felrakás volt a másikat dobom fel apróra. 2db-os szettet vettem.
Update: állítólag nem lesz uv üveg legalábbis a ses-ben.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz kakuk.tamas #1816 üzenetére
Olvass autós fórumot és meglátod mik vannak nem 10 hanem 50-60 milliós autóknál is és még el is hajtanak.
-
bigdigit
addikt
Szerintem ismét elbaxta a Samu. Ugyanez volt S21 ultrán anno. Első kijövős szoftverrel ment rendesen android autó. Aztán soha nem volt rendben.
Most direkt vártam pár napot mert ment rendesen és nem frissítettem. Aztán írták minden jó erre tessék nonstop a kapcsolat megszakad. Ugyanaz a helyzet.
Az alap szoftver meg gondolom nincs fent sehol odinnal újra raknám még ha szét is vág az ideg mindent rakhatok újra.Mindezt azért mert olvastam róla hiába a google ajánlása a dupla particiós telepítő a Samu még mindig nem alkalmazza.Így egy rossz telepítés vagy bug után nem lehet vissza menni update előtti állapotra minden különösebb hajtépő vesződéssel.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Dave Crank #1910 üzenetére
Downgrade mehet home CS-vel is vajon? Akkor megmaradna minden úgy tudom. Nem vagyok nagy odinos.
babosf: Google térképnek adj hely engedélyt.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Dave Crank #1914 üzenetére
Közben le is jött a stock FW. Nyomnám is neki de jó lenne megerősítés home CS is mehet downgrade esetén. Inkább elsőre kipróbálnám mint gyalu.
-
bigdigit
addikt
Ezek a frissítések AA esetén semmit nem jelentettek. Én béta tesztelő voltam AA esetén 9 feletti verzióval mégis elcsesződött. Most vissza jöttem simára és ugyanúgy megszakadt a kapcsolat üzenet állandóan. Sajnos nem vagyok biztos benne S23 frissítés után romlott el vagy már előtti is ilyen volt mert pont nem volt rá szükségem és ahogy olvasom van akinek már frissítés előtt is rossz volt. Egyenlőre lehet kívárok míg fel nem ba.om magam és újra húzom a telót. Csak ne telne egy napomba míg mindent újra be nem állítok. Telefon,óra, füles,smartag sok banki szirszar......etc.
Plusz én még AAwirelest is használnék de azt se tudom beállítani mert előtte kell egy normális kábeles AA indítás is. Odáig már el sem jutok.
Asszony sima S23 nem lett frissítve még az megy még most is leteszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Nálam is ment jobban vissza gondolva az alap rommal még. Sok minden betud kavarni ez igaz. De minden végig játszva. AA cashe tárhely törlés, Google play service cashe tárhely törlés..régi motoros vagyok ebben a témában. Fejegység újra párosítás...
Elég utána olvasni Google samsung vagy AA fórumain. Perpill tele van S23-al.De lehet autó specifikus a probléma mert mindig kérik az autó adatait is.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Nos jelentem mégse a szoftver frissítés vágta haza az AA alkamazás használatát. Stock első rom esetén se csatlakozik csak próbákozik és mindig eldobja magát a szokásos instabil a usb kapcsolat üzenettel.
Csináltam membersen keresztül egy usb tesztet azt írja normál.Gondoltam hátha valami gebasz van a csatlakozóval de nem.Közben persze 300gb filmet másoltam róla oda-vissza is.
Igy legalább beigazolódott a gyanum akinek nem megy annak már újkorában sem ment valószínű.Már vissza is tettem a frissítést is meg kb be is laktam.Már rutinból megy.Csak a csatlakoztatott óra etc. van hátra. -
bigdigit
addikt
Persze próbáltam de más lesz itt már a gond sajnos ami problémásabb is. Már az asszony S23 is ugyanazt írja ki. Tölteni látom hogy tölt de kapcsolati hibát dob vagy eleve azt írja dugjam máshova mert ez nem jó. Lehet maga az aljzat lett rossz az autóban.... Garanciális még az autó de ez körülményes lesz már most tudom.
-
bigdigit
addikt
válasz Maxxy10 #1992 üzenetére
Jó de S22-vel eddig működött igaz voltak gondjaim de mivel AAwireless adapterrel is kínlódtam(amit most ki is cserélnek lehet hiába)amikor kábellel ment jónak tűnt.Idétlen egybeesés pont telefon váltáskor derül ki az autónál is vannak gondok....vagy csak eleve már ott voltak és most halt be teljesen.
-
bigdigit
addikt
válasz mgTerminator #4389 üzenetére
Google maps-nak voltak gondjai mert össze vissza dobált. Waze volt hogy nem talált semmit de ezek nem a telefon hibái voltak. El kellene ilyenkor látogatni az app oldalára is és látnád magával a programokkal volt gond.
-
bigdigit
addikt
válasz mgTerminator #5967 üzenetére
Ez új 0km-es autóra igaz.
-
-
bigdigit
addikt
válasz Lajmund #10819 üzenetére
oled topikba mindig 5 ember fröcsög ha bár ki csak említi a samsungot. Érdekes itt pl még nem sűrűn olvastam ilyet. Ott inkább találsz samsung hate embereket. Párszor fel is merül ott qrvára unalmas már ezért nem is ott verte ki nálam már ismét a biztosítékot. Savanyú náluk a szőlő. De mondjuk mindent lehúznak ami nem LG. Részemről off.
-
bigdigit
addikt
válasz rhunseeker #11077 üzenetére
Nálam ugyanez. Most megpróbálom újrarakni az appot hátha...
-
bigdigit
addikt
Mai messenger frissítés sem oldotta.meg az alkalmazás leállásokat de szép próbálkozás volt.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Moci09 #13693 üzenetére
Volt valahol cikk róla android 14-el gond van a vezeték nélküli android autóval. Mondjuk nekem is mindig gondom volt még kábel esetén is S21,S22,S23-al is. Pedig nem rég pont erre jött frissítés Scross-ra. Kábelen is eldobja meg Aawireles esetén is. Már gondolkoztam rajta veszek valami külön kütyüt amin megy minden és netet ad csak neki a telefon. Az agyamra megy csak azt látom elindul majd leáll. Néha kibir jó esetben fél órát. Minden aku optimilazálást kikapcsoltam már ne az legyen a gond.
-
bigdigit
addikt
Most nézem nálam nem aktív a Hey google. Sőt azt írja nem is elérhető. Vajon mi történhetett? Be se lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest