- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
FuRiONight #9194 üzenetére
12/512
Mert én a kezdetekkor vettem és akkor dupla tárhellyel adták. -
gippazoid
őstag
Amúgy a Watch4 topic-ban hiába kérdezem, itt meg épp erről megy a diskurzus, hát megkérdezem itt is:
Ha letöltök az apkmirror-ról egy Viber-t, felteszem az órára, akkor sem fogom megkapni a Viber üzeneteket, ha nincs BT kapcsolat a telefonnal, jól gondolom?
Van ugyan eSIM az órában, mint MultiSIM, de akkor is másik hívószáma van, mert technikailag így kell lennie. Bár a Telekom persze megoldja, hogy a telóban lévő SIM-re érkező hívások ezen is csörögjenek, sőt, még egyes esetekben az eSIM-ről indított hívások esetén is a fő számot küldi el a hívott félnek, de nem hiszem, hogy a Viber-t át lehet verni.
Vagy van megoldás erre?
Érdemes kísérletezni a Viber telepítéssel?Azt szeretném elérni, hogy amikor csak az óra van velem, a telefon BT hatótávon kívül van, akkor is tudjak Viber-ezni. Van mobilent is az eSIM-en.
-
surgery
senior tag
válasz
12/512. Nyilván elég lenne a 8gb ram is viszont hosszú távra gondolkozva inkább 12gb.
-
gippazoid
őstag
válasz
mgTerminator #9170 üzenetére
Sajnos attól jobban már csak a szutyok Messenger van elterjedve.
-
válasz
8/256.
Összehasonlítási alapom nincs a 12GB-os verzióval,de én még sosem éreztem kevésnek a 8GB-ot a hétköznapokban,rengeteg app marad a memóriában így is.
Az meg hogy egy 2 hete nem használt appot a háttérből előrehozva nem onnan folytatja ahol abbahagytam... -
gippazoid
őstag
Tele vele a hócipőm nekem is: ki se cseng, csak látom, hogy volt nem fogadott hívásom. Közben meg se nyekkent a telefon. Ha épp előttem a teló, látom, hogy felvillan a képernyő. Ez rendszeres és OnePlus7 meg S23U telón is ezt csinálja, nem készüléktől függ. Gyatra képminőség, miközben wifi router-en van mindkét teló, gigabites kapcsolattal, amiből meg van annyi sávszélesség, hogy simán kellene mennie. Hang és kép elcsúszik. Egy határ f.s az egész Viber.
-
FuRiONight
addikt
Egy kérdés: ki melyik kiszerelésű készüléket használja/vásárolta meg (8/256 illetve 12/512)? 8Gb ramot őszintén keveslek..
Ma élőben is megnéztem, nagyon jó a telefon. Viszont sajnálom, hogy a Plus ennyire le lett degradálva
-
Dave Crank
senior tag
Vibert nem szeretem én sem, bár ez nem kifejezés....
Telegram a legjobb, ha valaki kipróbálja, akkor jön rá...
Viber megbízhatatlanul működik, csak egy eszközön, ráadásul, ha egy új eszközön aktiválod és nem volt backup, akkor az előzményeket elfelejtheted.
Telegramnál felhőben van minden, kb bármennyi eszközről tud menni, szimultán, ja és pl. elkezdesz írni egy üzenetet telón, az kb azonnal megjelenik a másik eszközön is, legyen az pc, noti, teló, piszkozatban, mintha azon az eszközön írtad volna és full titkosított.
Viber meg ha sípol is, hogy kicseng, ki se cseng, amíg azt nem írja ki, hogy csengetés, amit sokan nem is tudnak, legalábbis kollégáknál ezt tapasztaltam.
Amíg azt írja, hogy hívás, hiába cseng, a hívott félnél nem is csörög. -
jereti
tag
válasz
mgTerminator #9189 üzenetére
Bármennyire is jobb (szerinted), mivel több ember érhető el viberen, ez sokaknál eldönti a kérdést. Hacsak nem akar valaki párhuzamosan több appot futtatni.
-
thomas92
aktív tag
válasz
mgTerminator #9189 üzenetére
Nem, most már 2 telefonon is lehet használni egy Whatsapp accountot. (Kettőnk tuti lehet, nekem is így van.)
-
mgTerminator
veterán
válasz
Bferibörs #9185 üzenetére
telepíteni tudod de csak 1 eszközön tudsz bejelentkezni, illetve ez félig igaz mert watch 4-5-6-on mostmár elérhető és használható telefon nélkül is. Kikapcsolt telefon mellett ugyan úgy jöttek az üzenetek az órámra. Illetve böngészőben is lehet használni ha adsz neki engedélyt. Sokkal jobb mint a viber, minden tekintetben.
-
jereti
tag
válasz
lasse001 #9181 üzenetére
Az, hogy havonta 2-szer megjelenik egy reklámcset (amit el lehet rejteni, vagy altatni), nekem valahogy nem üti ki az ingerküszöbömet, ha cserébe nem késik soha az üzenet, és kb minden ismerősnek van viber, és nem zabálja az akksit mint a messenger. A színre meg azert nem tudok mit mondani, mert barmi beállítható háttérnek. Ergo luxusproblémának érzem ezt a mit hasznaljuk csetnek témát. Bocsanat erte
-
jereti
tag
válasz
Elmondod, mi a baj a viberrel? Csak mert nekem évek óta az égvilágon semmi. Gyors, megbízható.
-
zeus26
csendes tag
Zöld esetén másnak is fekete S Pen-t raknak bele? Valahol olvastam, hogy meg lehet panaszolni vagy ilyesmi. Van valakinek tapasztalat? (tudom szarrágás, de akkor is) Ötlet, tipp, tanács?
-
thomasfinal
csendes tag
Sziasztok!
Huawei Mate 10 Pro után váltanék, és esélyesnek látok egy S23 Ultrát venni (Telekomnál részletre).
Másik tippem a Xiaomi 13T Pro ha jó lesz, de a Samsunggal letudnám a telefon témát a következő 5 évre.
Kérdésem, hogy tudtok ajánlani megbízható kijelzővédő fóliát és tokot hozzá? Netán olyan boltot, ahol van mindkettő, és a fóliát jó szaki fel is tudja rakni?
Tokra én a Spigen Tough Armor-t néztem ki, fóliára nem láttam tutira jót. -
Gardaai
senior tag
válasz
csimpy131313 #9174 üzenetére
ILO-ra váltsd, ne INS-re.
-
csimpy131313
csendes tag
-
csubííí
senior tag
válasz
mgTerminator #9166 üzenetére
Megvan a próba, nagyon jó, magyar és nincs reklám, így marad.
Kösz. -
Divinity
őstag
válasz
Nem a hibákra céloztam hanem a biztonságra, mióta a Meta kezében van érdemes messziről elkerülni sajnos
-
csubííí
senior tag
válasz
mgTerminator #9166 üzenetére
Kösz, próbálom.
Teal'C
Mindkettő -
mgTerminator
veterán
válasz
Divinity #9167 üzenetére
Nekem hibátlanul működik.
Többiek: igen, magyarba a szutyok viber van elterjedve gyűlöltem a kezdetektől fogva mert csak a küszködés volt vele. Egyébként ha megnézitek a környező országokban mindenhol használják a WhatsAppot. De Magyarországon nem akarnak fejlődni ez látszik más területen is....
(nem akarom nevén nevezni szerintem mindenki tudja mire gondolok)
-
iceQ!
addikt
válasz
mgTerminator #9165 üzenetére
Telegram,Signal, WhatsApp...mindent használnám a Messenger helyett, de alig-alig akarják itthon az emberek magukat rászoktatni.
-
válasz
Mert itthon nincs elterjedve...
-
Divinity
őstag
válasz
Miért? Mióta megvette a Meta azóta kb ugyanazt a szintent tartja mint a messenger. Na meg nem egyszerű ha senki nem használja az ismerősök közül, nekem is fejfájást okozott legalább a közeli családot migrálni Signal-ra
-
Omis
senior tag
milyen kijelző idő lenne 3 % merülés után ,
De amúgy ja. -
Omis
senior tag
válasz
FuRiONight #9155 üzenetére
Ha szereted a Huawei felületét akkor a Honor-t vedd ,ha jó telefont akarsz akkor Samsung.
ezt csak úgy megosztom mindenkivel ,de jó is volna 😅😅😅 -
csubííí
senior tag
Ezt nem lehet, vagy legalábbis nem jövök rá. Csak olyan van, hogy a mappából tudok képet választani, de csak 15 lehet, minden " kijelző ébresztésnél" változik. Nekem jó lenne ez is csak kevés. Olyan volna jó ahol többet kezel és lehetne állítani, hogy pl. naponta vagy óránként változzon.
-
szkorhetz
őstag
válasz
FuRiONight #9155 üzenetére
Melegedés nincs, shutter lag van.
Biztos, hogy nem vennék ehelyett semmi Huawei/Honor telefont.
-
FuRiONight
addikt
Néhány kérdés: Shutter lagra lett már megoldás? A telefon a melegedéssel hogy áll?
S23U és a Magic 5 Pro között vacilálok, míg a Honor olcsóbb 12/512 kiszerelésben van, bár nem tudom a Magic OS van e olyan kiforrott mint a One Ui..?! -
trancee
tag
Sziasztok...
Mitől van az hogy a messengeren wifin keresztül meg kapom az üzenetet le zart képernyővel, mobil halozatin keresztül meg nem csak hogy ha belelepek,telekom ill yettel....
Köszönöm a válaszokat -
Mgyur
csendes tag
válasz
mgTerminator #9140 üzenetére
Barokkos túlzásnak érzem ezt a "minden nap megkérdezi valaki-t", és továbbra is tartom, hogy nem kötelező válaszolni a kérdésre.
-
Mgyur
csendes tag
válasz
mgTerminator #9131 üzenetére
Szerintem egyszerű kérdéseket tettem fel. A tokokkal kapcsolatban hasznosabb számomra az, ha valaki, akinek van hozzá kedve megírja a saját tapasztalatát, ajánlását. Továbbá senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy válaszoljon.
-
Teal'C
veterán
Jól megbarátkoztam a Pitaka tokkal kb 1,5 hó alatt egy kérdésem van csak, akinek van neki is kopnak a sarkai de fenemód?
Illetve akinek tactikal van az mit tapasztal?
-
mgTerminator
veterán
Szia!
Értem én hogy nincs kedved elolvasni több mint 9000 hozzászólást, de ez már mindennapos téma a tok és fólia, szóval akár a kereső nélkül is megtalálhatod a kérdésedre a valaszt.
Hogy van e rajta gyárilag fólia? Persze hogy van, egy teljesen fekete, amit a YouTubeos unboxing videókon biztos láttál már. -
modd3r
őstag
válasz
mgTerminator #9129 üzenetére
Nálam is gyakran előfordul, hogy 4G-n ragad 5G-es lefedettségnél. Yettel.
-
mgTerminator
veterán
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Barátomnak van egy S23U ami néha eldobja az 5G netet. Vissza sem jön csak akkor ha a repülő üzemmódot ki meg bekapcsolja. Ha ezt megteszi visszajön és újra van net.
Ez másnál is jelen van mint hiba? Ha igen mi erre a megoldás?
Válaszokat köszönöm. -
Mgyur
csendes tag
Sziasztok!
Valamilyen jó minőségű, rugged case-t tudna esetleg valaki ajánlani? Illetve gyárilag van rajta kijelzővédő fólia? Ha nincs akkor szintén örülnék valami tippnek. 🙂 Köszönöm! 🙂
-
tylerddd
veterán
Átnéztem a beállításait, de nem találtam erre vonatkozót: a Samsumg Internetnél nem lehet beállítani, hogy az alsó menüsáv állandóan ott legyen? Engem valahogy zavar, hogy automatikusan eltűnik. Kb. olyan érzésem van, mint amikor olyan Windows-os géphez ülők le, ahol a tálca elrejtése be van kapcsolva. Köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
válasz
thomas92 #9109 üzenetére
Pixelhez nem volt még szerencsém, nagyjából azon kicsinyes álláspont miatt, hogy ha a googlenak nem fontos nálunk forgalmazni, akkor én is letojom a terméküket.
Viszont a legfrankóbban valóban azon futhat az android, de pen nincs hozzá, aksi sem olyan hű de oké.
Egyszer tuti kipróbálom, ha a samsungnál nagyon elgurul a gyógyszer.
-
szkorhetz
őstag
válasz
mgTerminator #9112 üzenetére
Egyedi hiba lesz az, vagy te csinálsz valamit rosszul.
-
Divinity
őstag
-
NY_A
őstag
Szerintem senki sem állította, hogy ez tökéletes telefon. Én is csak amnyit merek mondani, hogy szerintem az eddigi legjobb Ultra, és minden téren kimagaslóan teljesít. Nekem eddig ez a telefon az, amivel szinte maradéktalanul elégedett vagyok. De mondjuk lehet akkor, hogy tényleg öregszem, vagy csak az akadást definiálom másképp, én ezt a telefont még nem láttam akadni. De teljes mértékben elhiszem és elfogadom, hogy nálatok tud ilyet, de szerencsére én ebből nem veszek észre semmit. Az öregkornak vannak szépségei is
-
Jose1000
csendes tag
válasz
FuRiONight #9076 üzenetére
2 hete hasznalom volt itt is minden de most s22 váltott best of most vedd meg,nem melegszik hasít minden.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Divinity #9098 üzenetére
Ez sajnos ilyen, én is észrevettem már. Chrome is akadozik néha, de nem tudom megszokni a samsung böngeszőt, pedig az ahogy próbálgattam sokkal gördülékenyebben működik.
De szerencsére ez nem az erőhiány jele, hanem rosszul van optimalizálva a cucc..ezen lehet szerencsére javítani, meglátjuk mit hoz a jövő. Az s21 széria is lagtenger volt megjelenés után, mostanra ha nem is tökéletes, de sokat javítottak rajta, pedig a hw nem lett más. Sokan azt sem vették észre.. ez már csak ilyen.
De érdekes az iphone összehasonlítás is, valamiért náluk a 60hz-es megjelenítés is sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint más telefonoknál. Az animációkat ügyesen megoldották, bizonyára több időt szántak erre..Megérte. -
Divinity
őstag
válasz
S e t h #9102 üzenetére
Így így, van aki jobban hozzá van szokva, van aki nem, persze ez nem teszi használhatatlanná vagy bármi de azért ez a telefon sem tökéletes, mint egyik sem Persze értem én, hogy ha 600e pénzt kiad érte az ember akkor már mentálisan is belegondolja, hogy az, pedig nem, de ezzel nincs semmi probléma
Én is csak arra próbáltam rámutatni, hogy ne legyünk elfogultak, az olyan apple fanboyos
-
S e t h
nagyúr
Egyedi, hogyne.
Először én is meglepődtem az első akadásnál, aztán elfogadtam, nem egy helyen, nem egyszer.
Ja és nem, nem törölgetek cachet, használom a telefont és nem keresem a yetit, ami állítólag létezik és sosem akad, reccen meg. Tuti van ilyen, én még találkoztam vele, még iphoneok között sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged