- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunfiu12
csendes tag
Ma véletlen jobban meglenditettem a telefont a kezembe és erre megzörrent. Rázom: zörög a kamera. Gondolom az optikai képstabilizátor lehet, de normális, hogy olyan hangja van mint egy shakernek?
Más: Az AOD-ra senki nem tud megoldást, hogy ha zsebre teszem vagy lefordítom kikapcsoljon? Nem értem minek megy ilyenkor feleslegesen. Nekem a fényerő szabályzása is elég fura szinte alig lehet látni; még teljes sötétségben is gyenge.
-
S e t h
nagyúr
Beszéltetek pár napja egy kb másfél gigás frissítésről.
Ez mikor várható itthon, mert nálam még július 1. az utolsó frissítés időpontja. -
Zsoltg4s
tag
-
-
tylerddd
veterán
Ma néztem egy 2 hónapos Supersaf videót, amiben Marques Brownlee volt a meghívott vendég és 2023 5 legjobb telefonját nevezték meg. Supersaf az S23 Ultrát beletette az 5-be, MKBHD viszont "csak" a sima S23-at. A végén kidobták az asztalra a daily drivereiket. A házigazdánál volt egy S23U és az i14P Max. Marques egy Pixel 7 Pro-t és egy i14P-t használ. Ami érdekes volt viszont, hogy Brownlee az S23U-val szemben jobban szereti a Pixel szoftverét (ezért tért vissza rá android vonalon), de jobbnak tartja az S23U kameráját. Nem hergelni akarok, csak látható, hogy kinek mi. Neki azért elég sok lehetősége van ezeket tesztelgetni, rengeteg készülék megfordul a kezei között. Ő erre jutott, más meg másra.
-
tylerddd
veterán
válasz
Lacka89 #8868 üzenetére
Köszi! Ez jó! Egyébként hasonló "nyomkodd az app nevét" megoldás több is van. Pl. a Galériánál, igaz csak angolul, bekapcsolható így a Gallery Labs. Ott pl. beállítható a képek pdf-be való mentésének lehetősége, ami így a Létrehozás menübe kerül be. Ez amúgy kivitelezhető, ha nyomtatást kér az ember a képnél, ahol szintén van pdf-be mentés.
-
Sumptuous
senior tag
-
golyós
addikt
válasz
Sumptuous #8844 üzenetére
Igen, itt egyértelmű de nekem 1 videon belül 2x is lassít és erre nem jövök rá, hogy egyrészt miért, másrészt nem tudom összegyúrni egybe a két lassítást.
Ha összehúzom a két sávot akkor is marad benne egy kis rész. Megy a lassítás mondjuk 20 másodpercig, utána fél másodperc normál sebesség és utána megint lassít. -
Omis
senior tag
én eddig csak Samsung telefonnál vettem ezt észre.
-
Omis
senior tag
agyrém amúgy néha úgy szól mint ha bilibe raktam volna,
(de yt zene rendesen tolja neki)
hát bocsi csak ennyi maniért már nem ezt várná az ember fia hogy így szóljon . -
Omis
senior tag
Hello mindenki valaki találkozott ezzel a jelenséggel már: csak messenger,facebook gmail nál van hogy csakis az alsó hangszórórbol jön az értesítési hang ,van erre valami megoldás?
Köszi.- -
válasz
kanál01 #8857 üzenetére
A Mimo az az app neve,Osmo Mobile 3 lesz az.
Ha sokat fotózól/videózol és szép stabil eredmény kell,akkor szerintem ajánlott a gimbal.
Mondjuk inkább videóhoz jó,fotónál ugyanúgy bemozdulhat kézben a készülék,sőt fotózásnál jobban is a gimbal súlya miatt.Szerintem fotózásnál nehezebb a gimbalt jól tartani,kézből jobb a telefonnal fotózni,de egy állvány lenne az igazi.Ha nem értesz a Pro Fotó/Video részhez,akkor szerintem maradj az automata módnál.Nem 20.-án élesben kellene elkezdeni tanulgatni hogy mit mivel és miért állítasz.Ezt már korábban kellett volna elkezdeni,ha ma este próbálkozol élesben,akkor nem biztos hogy azt a végeredményt kapod amit szeretnél,plusz egy csomó időd elmegy a helyszínen a beállítások próbalgatásával és sajnos nincs olyan beállítás amivel itt leírva biztosan jó eredményt kapsz,azt ott a helyszínen felmérve lehet csak belőni,de ehhez tudni kell "mit-miért-milyen értékre" fotós alapokat.
Ez kicsit olyan mintha drift versenyen akarnál indulni majdnemhogy nulla tapasztalattal és aznap kérnél segítséget,hogy hogyan is kellene csinálni.
Szerintem ne bonyolítsd túl ma este,mert nem fogod élvezni az estét,lemaradsz a próbalgatás miatt egy csomó mindenről és lehet hogy egy csomó videód/fotód landol a kukában. -
z0d1@Ku$
senior tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy be lehet e állítani egy adott alkalmazásnak hogy mikor küldjön értesítést? Pl hogy munkaidő közben ne küldjön, de ha vége a munkaidőnek akkor már jöhet?
Rutinokban kerestem, de nem találtam ilyen lehetőséget, de lehet elkerülte a figyelmem. -
kanál01
tag
Sziasztok, tudom, hülye kérdés, de tűzijátékot fotózni, videózni hogy érdemes? Pl Rakpartról.
Állványt sajnos nem tudok vinni, van egy régi DJI mimo 3as még S10+ hoz, lenne értelme elvinni?
Sokat selfiznénk is. Azt pl inkább feleségem flip 3-sával is, főkamera és nappal az ultra széles nagyon jó selfire.
Ultrám van most is, de ritkán használtam csak a pro módot vagy expert raw-ot.
Videózás pl max 4k 30 fps kézbe?
Esetleg pár szóban, mit kellenék állítani pl záridőt, ilyeneket milyen értékekre, ha közbe pro módot használnék fotózni, vagy azt érezni, tanulni kell sokat előtte inkább?
Köszi -
Kincsesss
tag
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Android TV Xiaomi Q155E, hogyan tudom kiküldeni rá a telefon képét, a google home appon kívül? A SmartView nem látja csak a szomszéd Sony tvjét... köszi
-
gippazoid
senior tag
válasz
Dave Crank #8835 üzenetére
Lehet bridge módot kérni a digi-nél.
-
golyós
addikt
Ma csináltunk lassított videot ahogy a gyereket dobálom a vízben.
Nem értek pár dolgot: mi alapján dönti el, hogy mikor kezdi lassítani a felvételt? Van olyan video ahol szinte egyből, van ahol csak az utolsó 5 sec-t lassítja. Mindegyik videoban volt mozgás végig, tehát nem mozgás indítja.
A másik: szerkeszteni akartam a lassított videot, de van olyan ahol 1 felvételben 2 lassítás van, tehát elindul majd lassít, vissza normál sebességre, megint lassít majd normál. Gondoltam egybe gyúrom a két lassítást, de nem lehet, marad benne egy pici rész ahol látszik, hogy visszaugrik kicsit normál sebességre.
Tudom huzogatni a szerkesztés közben a csuszkát, de csak külön a kettőt, nem lehet összefűzni. Nem értem miért csinált bele kettőt. -
Divinity
őstag
válasz
Dave Crank #8832 üzenetére
Ott valami baj lesz mert a boot camp nem támogatott már M-es gépeken
A virtual box se az igazi, Paralells az ami megoldható, persze Windows ARM-el ami egy szintén más jellegű problémát hoz elő
-
klaya86
senior tag
Köszi a válaszokat. Elég a sebesség így is mindenre bőven. Csak a miértje érdekelt volna, hogy miért tudott a realme dupla sebességet. De olvasgattam és valószínűleg azért lehet, mert dupla mimo antenna volt benne.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Dave Crank #8835 üzenetére
Nem kell bridgbe tetetni,anélkül is megy szerintem. Nálam úgy megy ( nem bridgbe),de nem én csináltam,sajna nem tudom a hogyanját.
-
Lajmund
őstag
válasz
Jose1000 #8830 üzenetére
Szerintem ez nagyot fog menni főleg ha jövőre jön vissza az exifos. Nem is tudom milyen váltotás kell hogy leváltsam 1-2 éven belül. Kb esélytelen hogy olyan kijöjjön. Szóval nálam minimum 3 év a terv de 4-5 se kizárt ha nem javul jelentősen a fold vonal. Ultrába nem tudom mivel tudnának új vásárlásra csábítani a közeljövőben.
-
Jose1000
csendes tag
Milyen sokan vesznek ultrát
a telekomban mondta a csajszi hogy nagyon viszik.
-
Omis
senior tag
Üdv mindenkinek csatlakozom én is egy S23 Ultra 12/512 zöld színnel
-
Divinity
őstag
Remek ötlet és tökéletesen működik
[Dave Crank]
M-es Mac-eken ez nem olyan egyszerű mint régen -
Divinity
őstag
Van bármi mód MacOS alatt CSC cserét végezni adatvesztés nélkül? Ha jól látom a SamFw Tool Windows only.
Mi most ajánlott CSC (TMH-ról váltásnál) ha csak annyi érdekel, hogy viszonylag up to date jöjjenek a frissítések és kilehessen kapcsolni a kamera hangját?
-
klaya86
senior tag
[link] vs [link] mind a kettő samsung 25w töltő. De mi a különbség köztük? Az olcsóbb 25w-OS lassabb lenne? Illetve lenne egy másik kérdésem.
Az otthoni digi WiFi 1000es,de mivel 2.4 GHz-es a router, így nyilván nem tudja azt. Viszont anno az s21fe 80/80mbit/s tudott, a realme gt2 pro a duplát, most az ultra megint 80/80. Mi ennek az oka? Le vannak korlátozva a Samsungok vagy egyszerűen 2.4ghz -en ennyit tudnak? -
Hunfiu12
csendes tag
válasz
Dave Crank #8801 üzenetére
Ez a WhitStone Dome Glass nagyon tetszetős, de az ára... alapból még oké de ha elcseszem a felszerelést.
Inkább valami olyan kéne amit az MM-es okospultnál vagy hasonló helyen feltesznek, nem bízok magamba ezen téren. -
xhege
veterán
válasz
Dave Crank #8806 üzenetére
Köszönöm!
Valóban nem tolták túl a védelmet, de hát nyilván ez egy vékony elegáns tok.
-
Dave Crank
senior tag
-
xhege
veterán
válasz
Dave Crank #8801 üzenetére
A gyári bőrtok túllóg a kameralencsék síkján? Nekem valahogy nagyon olyan volt korábban, hogy egy síkban van vele, ezért is nem vettem, pedig egyébként szeretem a bőrtokot. Egy fotót esteleg tudnál feldobni róla?
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Hunfiu12 #8799 üzenetére
Szia,
Üvegből tudom ajánlani a WhitStone Dome Glasst, húzós az ára, 2db-os szett, amiben minden sallan megvan a profi, biztonságos és sikeres felhelyezéshez 22.000Ft kb, ez UV ragasztós üveg.
Vagy ami még szerintem jó, az a lézergéppel vágótt hydrogel fóliák, nekem ami legjobban bevált, az egy kecskeméti konzolos boltban lévő volt.
Alternatíva még a spigen hydrogél, vagy a gyári samsung fólia.
Ami szerintem kerülendő, még S22U-ra rakattam, azaz MM clearplex fólia, baja, hogy túl merev és felhajlík vissza síkba a lekerekített éleken.
Tokot nem tudom, átlátszót még soha egy telefonon sem használtam, nekem azok nem jönnek be, én fekete gyári bőr tokot használok, próbáltam gyári szilikont, amit fogni jó, de a szilikon annyira tapadós, hogy zsebbe elrakni, és kivenni kényelmetlen mert a zseb belsejéhez nagyon tapad.
Spigen szilikon tokok még jók.
Lencséket én is féltettem, de az S22U-t fél évig használtam ugyanilyen gyári bőr tokkal, mindenféle védelem nélkül, semmi karc nem volt rajta, már most az S23U-t is megjelenés óta ezzel a tokkal használom, és szintén semmi, egy hangyányit a lencse síkjától kintebb van a tok, bár az is igaz, hogy 90%-ban válltáskában van a teló, meg vigyázok is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest