- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Talán a szíj picit lazább a szükségesnél, de azzal nem tudok mit kezdeni, mert fémszíj. Kivettem már belőle plusz 1 szemet, de vissza is kellett rakjam, mert úgy meg túl szoros lett.
Arra gondoltam már, hogy picikét laza, talán ezért is vannak anomáliák az alvás érzékelésnél. Legfeljebb egy másik fémszíj lehetne, műanyag nálam nem játszik.
A kézről levétel téves érzékeléséhez azért azt hiszem nagyobb lazaság kellene. A PIN kóddal se lenne bajom, ha néha ismét meg kell adni, de akkor meg lehessen fizetni.
Most kipróbálom a dupla gombnyomásra, lesz-e változás, ha esetleg a 3rd party óraszámlapos indítás kavarna be.
Azt én is hallottam, hogy a felső részen van az NFC, nem a kijelző alatt. Ennek ellenére a Samsung azt írta, hogy a kijelzőt tartsd a terminálhoz, nem "csak" a felső részét. Nehéz is lenne külön, meg hogy a terminálban hol van az érzékelő pontosan. -
Mike81
senior tag
En is osztom a véleményed. Sőt bent meló helyen a védett jelszavas wifit is érzékeli már dobja is fel az oldalt ahol már kínálja is fel a belépés engedélyezését újlenyomattal. Sőt én a fizetést is úgy használom mint egy Iphon-on. 2x bekapcs gomb és már aktiválja is a K&H kártyát fizetéshez. De ehhez nyílván kell az arc azonosítás. De amúgy is az újlenyomat mellett azt is szoktam használni.
-
gippazoid
őstag
Sorban áll a Google és a Samsung app-ja hogy eltárolhassa a jelszavakat...
Az alma az alma. Akinek bejön, annak bejön és nehezen vált.
Egy olyan rendszer, ami még számsort se képes a billentyűzetre tenni, hanem át kell kapcsolni, az meg nekem nem jön be. Meg amelyik nem tud külön csengőhangot a két SIM-hez beállítani. Ezért porosodik a SE 2022 az asztalon már 2 hónapja. A fene se szívatja magát. Még jó, hogy céges. Egy csúcs 14-es biztos megadja az iPhone feelinget (nekem az SE kivitel egy gagyi Nokia szintet üt meg) de az meg pont duplájába kerül, mint nekem az S23U került.Így céges SIM bekerült az S23U-ba másodiknak. Csináltam ki-bekapcsoló makrót, ami a mobilnetet is átkapcsolja a céges SIM-re, miután aktiválta.
-
gippazoid
őstag
Tele vele a hócipőm nekem is: ki se cseng, csak látom, hogy volt nem fogadott hívásom. Közben meg se nyekkent a telefon. Ha épp előttem a teló, látom, hogy felvillan a képernyő. Ez rendszeres és OnePlus7 meg S23U telón is ezt csinálja, nem készüléktől függ. Gyatra képminőség, miközben wifi router-en van mindkét teló, gigabites kapcsolattal, amiből meg van annyi sávszélesség, hogy simán kellene mennie. Hang és kép elcsúszik. Egy határ f.s az egész Viber.
-
Dave Crank
senior tag
Vibert nem szeretem én sem, bár ez nem kifejezés....
Telegram a legjobb, ha valaki kipróbálja, akkor jön rá...
Viber megbízhatatlanul működik, csak egy eszközön, ráadásul, ha egy új eszközön aktiválod és nem volt backup, akkor az előzményeket elfelejtheted.
Telegramnál felhőben van minden, kb bármennyi eszközről tud menni, szimultán, ja és pl. elkezdesz írni egy üzenetet telón, az kb azonnal megjelenik a másik eszközön is, legyen az pc, noti, teló, piszkozatban, mintha azon az eszközön írtad volna és full titkosított.
Viber meg ha sípol is, hogy kicseng, ki se cseng, amíg azt nem írja ki, hogy csengetés, amit sokan nem is tudnak, legalábbis kollégáknál ezt tapasztaltam.
Amíg azt írja, hogy hívás, hiába cseng, a hívott félnél nem is csörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stellar Blade
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged