- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Nézegettem én is az új Ultráról a bemutatókat és szerintem nincs értelme váltani 23-ról. 22-ről 23-ra volt, de itt nincs akkora lépés 2 generáció alatt, mint akkor volt 1 évalatt. Jó lesz ez még 1...2 évig.
-
petymeg
addikt
Most csevegek az ügyfélszolgálattal, a circre to search van fordítónak, ami sokkal hosszadalmasabb, mint az S-Penes fordító. Egy eddig jól muzsikáló funkciót vettek ki. Valahogy vissza kellene butítanom a telefont az AI előtti verzióra.
-
petymeg
addikt
válasz
Tommy-1998 #20107 üzenetére
Mi a szoftververzió?
-
petymeg
addikt
válasz
tylerddd #20110 üzenetére
Szeretek nyelveket tanulni, ezért nem szoktam egész szövegeket lefordítani. Idegen szavakat, kifejezéseket a tollal egyszerűbb volt megnézni, mint most kijelölni, kimásoni és betenni google fordítóba. Igazából ez volt az egyik legfontosabb tollas program, amit használtam és ami miatt Ultrát vettem, előtte meg Note-ot. Ezzel a "fejlesztéssel" jól kicsesztek a nyelvet tanulni akarókkal, remélem hamarosan helyrehozzák.
-
petymeg
addikt
Azt be lehet valahogy állítani a kamera beállításokon, hogy max. 1-2 MB legyen egy fotó?
-
petymeg
addikt
Arról lehet tudni valamit, hogy a ceruzás fordító kap majd valmikor újra magyar nyelvet? Nagyon hiányzik.
-
petymeg
addikt
válasz
Rigormortiis #19945 üzenetére
A minap engem is felhívott egy teljesen ismeretlen szám, hogy kerestem pár perce. De nem volt az előzményekben egyáltalán, nemhogy pár perccel előtte. Most már legalább tudom mi volt ez.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Kinek mennyi a SOT? Nálam a '23 februári telefon kb. 5 órát tud, ami sztem botrányos, csak ötletem sincs miért ilyen kevés, új korában jóval többet bírt. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Most telepítettem csak a legújabb frissítést és azt vettem észre, hogy a ceruzás fordítóból eltünt a magyar nyelv. Elő lehet hozni valahogy?
-
petymeg
addikt
válasz
FireFox1996 #18052 üzenetére
Szia!
Nekem csak a gyári működött, 2 másikat is próbáltam, sikertelenül.
-
petymeg
addikt
válasz
mgTerminator #15378 üzenetére
Ezt nem csak Elon csinálja a VW csoportnál is így van többek között.
-
petymeg
addikt
Észrevettétek, hogy az Android Auto milyen gyorsan szívja az akksit? A bekarikázott meredek részen ment, közben YT Music.
-
petymeg
addikt
Ezt próbálta már valaki?
Vélemény?
A facebook nyomja feszt a képembe a reklámot.
[link] -
petymeg
addikt
válasz
sixpak #14973 üzenetére
A gyári műa. is hasonló. Annyira passzentos, hogy alig lehet levenni róla:
[link]
Nekem ilyen van, a karcoknak nem nagyon áll ellen.
Amit linkeltél spigent, abban az nem praktikus, hogy a vakunál a kis kamera meg az érzékelők hármasa egy ovál lyuk, az összes szösz meg por ott fog megállni. -
petymeg
addikt
-
petymeg
addikt
Eltünt az a kis lebegő karika, amivel az S-Pen funkciókat lehet előhozni és nem tudom hogy lehetne visszahozni. Az S-Pen beállításoknál se találom. Segítenétek?
-
petymeg
addikt
válasz
Teal'C #13900 üzenetére
Én az üzemidőn rúgózást nem értem. Nem tök mind1, hogy 12 óra vagy 16 óra? Ha az ember nem remete, 12 órán belül is talál konnektort, ha meg expedícióra megy , akkor úgyis visz magával powerbankot.
Én pl minden este töltőre teszem, tök min1 hogy 65 vagy 25 % a töltöttség. Kocsiban meg irodában is van töltő. -
petymeg
addikt
Berendelve egy 1 TB-s titanilla. Holnap hozza a futár, délben.
-
petymeg
addikt
Nézem az unpackedet, ahogy fényezik az AI-vel megtámogatott real time fordítót angolról spanyolra meg vissza... Vajon magyar-pastu is így fog menni vagy csak a germán-latin nyelvekre igaz ez?
-
petymeg
addikt
Regisztráltam pár napja a mai S24 unpacked eseményre, de semmi visszajelzést nem kaptam. Hogy tudok majd belépni és hogy kapom meg a 20 ezres kupont?
-
petymeg
addikt
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Van vmi összefoglaló, hogy mi változott ezzel a 3 gigás frissítéssel? Azt látom, hogy 14-es droid meg 6.0 UI, de mi változott? Nekem minden ugyanolyan mint előtte. -
petymeg
addikt
Én is hasonlóan jártam a 22 Ultrával, annyi, hogy az íves részen volt 2 db kb 1 mm hosszú de éles szélű karc, felteszem nekem is a szegecs csinálta. Előtte a Note9-est majd 4 évig fólia nélkül hordtam zsebbe de semmi ilyen nem történt. Ezért bátorkodtam az elvileg sokkal keményebb üvegű 22-est is ugyanúgy használni.
-
petymeg
addikt
Most tűnt fel számomra, hogy a gyári fólián is van valami oelofob réteg. Február óta fenn volt a régi, elég rongyos volt már, most lecseréltem, teljesen más a tapintása meg csak úgy siklik rajta a pen hegye.
-
petymeg
addikt
Nekem egy napot kibír egy töltéssel, van hogy 50 van hogy 20 % van benne, amikor 22 órakor a töltőre dugom. Kb minden okostelefonommal így volt ez, minden este töltés, kivéve Galax S7 mert azt már délután etetni kellett.
-
petymeg
addikt
Microsoft fiók nálatok normálisan működik? Nagy ritkán amikor word vagy excell fájlt akarok megnyitni mindig be kellene lépnem, de sose sikerül technikai hiba miatt. Ez így megy már hónapok óta.
-
petymeg
addikt
Valamiért heic fájlokba menti a fotókat, viszont így egy csomó problémám van, nem tudom pl. feltölteni egyes helyekre. Mivel tudnám egy-két kattintásra az összes kb 700 fotót jpg-be tenni?
-
petymeg
addikt
válasz
gippazoid #6304 üzenetére
Nekem is van olyan, valóban elég nehéz feltenni meg levenni. Leesett a járólapra a fotel karfájáról kb 40? cm lehetett, és a sarka berepedt. De a telefon túlélte karc nélkül. Nem használom, első hónapban volt csak rajta, azóta Spigen kitámasztós átlátszó. Annak rugalmas az oldala.
-
petymeg
addikt
S 22 Ultrához ez volt a kedvenc. [link]
Helyette valami batár nagy ocsmányság van. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
A felújítós 100 e ft-os kuponra lehet még regisztrálni? MM-os februári vétel. -
petymeg
addikt
válasz
Dave Crank #5874 üzenetére
Nekem is 4. generációs Octavia van igaz '23-as és kapcsolódik a fejegységhez hiba nélkül. Lehet azóta ez egy újabb fejegység? (az persze más téma, hogy nem valami fasza a fejegység mert gyakran újraindul, lefagy stb...)
-
petymeg
addikt
válasz
mgTerminator #5260 üzenetére
Nekem az S22 Ultrát sikerült megkarcolnom 1 hónap alatt zsebben hordva. Vigyáztam rá ugyanúgy, mint az elődjére a Note9-re, azt 3 év alatt nem sikerült megkarcolni. Erre már a legelején tettem fóliát, pedig rühellem az ilyesmit.
-
petymeg
addikt
válasz
mgTerminator #5226 üzenetére
Nincs semmilyen lyuk ott, direkt ezért hámoztam le róla nagy nehezen a tokot, hogy megnézzem. Nem is férne oda mikrofon az optikától.
-
-
petymeg
addikt
válasz
mgTerminator #4821 üzenetére
Néztem azt az autós tartót. Azért ez a hűtőrácsba beakasztós módszer elég bénának tűnik. Nem tudja kitörni a lamellát?
A Brodit megoldása a legjobb csak ahhoz meg nincs tokkal használható telefontartó, nem is értem... Van Android auto a fejegységben, de kellene a tartó is mert vannak olyan programok, amiket vezetés közben használok és nem lehet Android autoval kezelni. -
petymeg
addikt
válasz
spect80 #4707 üzenetére
"Nem is csoda hogy az emberek megalkuvókká válnak egy olyan iparágban, ahol a gyártók minden sz*rt büntetlenül lenyomnak a torkunkon a notch-tól kezdve a kimaradt töltőn, jack-en át a cserélhető akksi hiányáig."
Kiváncsi lennék rá, hogy lehetne nem megalkuvóvá válni és jobb belátásra bírni a gyártókat...
-
petymeg
addikt
válasz
NvidiaRTX #3116 üzenetére
Én is fólia ellenes vagyok, de az S22-vel megszívtam. Fólia nélkül használtam, (mint előtte a Note9-et vagy 3 évig karc nélkül), de a szuper Gorilla glasson 1 hónap alatt keletkezett 2 pici karc. Utána már raktam rá gyári fóliát, észre sem lehet venni. Tokot meg a kiálló kameradudor miatt is érdemes.
-
petymeg
addikt
"Az idei gyári tokok pedig nem sikerültek túl jól."
Finoman fogalmaztál.
S22-höz ez volt a tökéletes kitámasztós tok: [link]
Gumis szegély, kemény tartós hátlap, kicsit növelte a méretet, zsabban, autós tartóban is elfért.
S23-hoz helyette van ez a borzalom: [link]
K*rva nagy, ronda, alján azzal a hatalmas semmire se való karabiner lyukkal...Borzalom.
Kitámasztósból ezt az egyet találtam, ami normális de ezt is sikerült elcseszni a kamera körüli hatalmas kivágással. És nem is forgalmazzák itthon, de EU-ban se nagyon: [link]
A kemény műanyag átlátszó gyári tok az jó lenne, ha valamivel ellenállóbb anyagból lenne. 3 hetes és tele van karccal. -
petymeg
addikt
Az S22Ultra gyári háttérképeit rá lehet valahogy varázsolni?
-
petymeg
addikt
Arra kell figyelni, hogy a fóliát közvetlenül a felrakás előtt kell kivenni a tasakból és nem lerakni sehová, ahogy az a videon van, mert a kék takaró fólia felszed aztán átvisz egy csomó port a kijelzőre. Felrakás előtt a kék fóliát is át szoktam a ragacsos portalanítóval járni biztos, ami biztos. Meg valóban a középső résznél nem kell odasimítani a kék fóliához, akkor nem lesz csík. Elcsesztem jó pár fóliát mire rájöttem ezekre.
-
petymeg
addikt
válasz
szilasz007 #2206 üzenetére
Ezt a kuponkódot hogy lehet beszerezni? 2 hete vettem MM-ban, de semmilyen kupont nem kaptam. Vagy csak Samsungos vásárlásnál van?
-
petymeg
addikt
válasz
Juhaszatti #2152 üzenetére
Hülyeségnek tartom én is. A Note9-em majd 4 éves volt és alig lehetett észrevenni, hogy csökkent az akksi kapacitása, pedig semmilyen védelmet nem alkalmaztam, minden éjszaka töltőn lógott 23-5 óra között. Egyébként meg 15 ezerért cserélték volna az akksit.
-
petymeg
addikt
Azt valahogy meg lehet csinálni, hogy az S23 Ultra kijelzőjét tükrözöm egy Galaxy Tab S6-ra? Dex vagy hogy próbálkozzam?
-
petymeg
addikt
válasz
petymeg #1300 üzenetére
Amit gyári szilikon toknak véltem az valójában rideg műanyag, de tökéletesen passzol a telefonra és az optikák kiemelkedését is kiegyenlíti. Remélem az árához mérten ellenálló karcoknak és nem kell 1 hónap után kukázni. A 23-ashoz való gyári fóliát elsőre hibátlanul feltettem, volt itthon pár db 22-eshez való, előtte azért azokat sikerült hólyagosan felrakni... Érdekes a 22-esre is elsőre felment hibátlanul.
-
petymeg
addikt
Gyári szilikon tok lefedi teljesen a kamerák kiemelkedését? Vettem egy útba eső gsm boltban párezerért egy noname szilikon tokot de az olyan vékony, hogy kiállnak a kamerák, billeg az asztalon.
-
petymeg
addikt
A Mediamarktban normális fóliát tesznek fel? Régebben valami tapados gumiszerű szarral operáltak, amin alig csúszott az spen. Meg a széle ragadt és ott volt mindig egy porsáv.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!