Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-20 15:41:43

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1401) dnelb válasza Dyde (#1398) üzenetére


dnelb
veterán

s20u s21u s22u mind ilyen ha main kamerával akarsz közelre fotozni :D wide cam való erre a célra, ezek a nagy szenzorok ennyit tudnak közelre, semmit

[ Szerkesztve ]

(#1402) grabber válasza insight (#1400) üzenetére


grabber
addikt

Minden lencse torzít. Profi fényképezőgépeken is. De azok extrémen nagyobbak és emiatt kisebb is a torzítás. Meg 8 db lencse van benne nem 1.
Ha messzebbre nem torzít akkor nem kell vele foglalkozni. Nem hétköznapi használat 20 cm-re fotózni vele a normál lencsére. Vagy aki doksikat fotózz annak tényleg nem ez lesz a jó telefon.

Ennek a telefon lencséje olyan torzítást csináljon mint egy 200k DSLR objektív,ami 50x nagyobb és nehezebb és 50x drágább is?

[ Szerkesztve ]

(#1403) =WiNTeR= válasza Dyde (#1398) üzenetére


=WiNTeR=
senior tag

Ha túl közelről fotózol elkerülhetetlenül elmosódik a kép széle, ez normális, nem is ez a szóban forgó hiba. A probléma ott van, hogy egyes készülékeknél mindegy milyen távolról készül a kép, egy köztes területen (sáv, csík, nevezd ahogy akarod) nem éles az eredmény, előtte - utána igen.

Egyébként üzemidő tekintetében szépen hozza az elvártakat továbbra is, dual SIM főleg böngészés 7 óra SoT kijön mostanában. Érdekesség, hogy a Ringke Fusion-X tok a 15W-os vezetéknélküli gyorstöltést 11W-re csökkenti le, illetve vezetékesen se sikerült 18W-nál tempósabb töltést kisajtolnom 10% környékére lemerült állapotában sem AccuBattery szerint (Xiaomi GaN 65W töltővel és 100W (20V/5A) E-Marker-es kábellel).

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#1404) Dyde válasza grabber (#1402) üzenetére


Dyde
aktív tag

És az oké hogy az asszony 4 éves alsó közép kategóriás telója jobb képet csinál? Az nem torzít? Vagy a kölcsönbe kapott iphone 11-s se. Nyilván most erről a távolságról készített képről beszélek nem overall. Szerintem ez akkora sem elfogadható.
Winter: itt a kölcsön iphone, ez miért nem torzít?
FONTOS: nem iphone vita miatt, sose voltam iphone-m, világ életemben droidos voltam, most is az vagyok, ez után is valszeg az leszek, csak most van egy kölcsön telom.

[ Szerkesztve ]

(#1405) Tin válasza Dyde (#1404) üzenetére


Tin
veterán

Ezt a képet mivel fotóztad?

(#1406) Dyde válasza Tin (#1405) üzenetére


Dyde
aktív tag

Írtam, ezt most a kölcsön iphone 11-el

(#1407) Tin válasza Dyde (#1406) üzenetére


Tin
veterán

Hát akkor az is ugyanúgy torzít mind az S23. Ez a kép ugyanis minden, csak nem éles.

Középen persze igen, de nézd meg a jobb oldalt.

Ha próbát akarsz csinálni, akkor egy szöveggel teleírt A4-es lapot fotózz le. Ami az asztalon fekszik. Fehér lapon fekete szöveg

[ Szerkesztve ]

(#1408) Dyde válasza Tin (#1407) üzenetére


Dyde
aktív tag

Hát nem tudom te milyen szemüveggel nézed, de összehasonlíthatatlan a két kép. Éles nem éles, ha szerinted ez egy kategória akkor nemtom...
de feltöltöm egymás alá:

szerk: kipróbálom majd azt is de mérgemben már visszacsomagoltam

[ Szerkesztve ]

(#1409) grabber válasza Dyde (#1404) üzenetére


grabber
addikt

Fotózz az iphone-nal még közelebbről. Az milyen?
Szerintem mindenki úgy akarja az s23-al fotózni,ahol már nem éles és nagyon torzít a lencse.
Makró lencsével sem fotózz senki 2 méterre.

(#1410) Tin válasza Dyde (#1408) üzenetére


Tin
veterán

A másodikat túl közelről fotóztad, azért homályos. Ez nem a banán-hiba, hanem túl közel tartottad a telefont, és rosszul fókuszált.

Az elsőnél meg a közepét leszámítva kifelé homályosodik a szöveg, finoman.

A rendes fotót fehér papír, fekete homogén szöveg, és fentről. Azon kijön a probléma, ha van. De ne ilyen közelről akkor se.

(#1411) Dyde


Dyde
aktív tag

Értem mire gondoltok. Oké, elővettem csináltam. Szerintem látszódik a "banán" effektus kicsit
[kép]

(#1412) <Adamsky> válasza Dyde (#1408) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Melyiken melyik kamera volt kiválasztva?
Szifon:
• 26mm (wide)
• 13mm (ultrawide)
S23:
• 13mm (ultrawide)
• 24mm (wide)
• 70mm (telephoto)

Próbáld mindkettőn a wide-ot, esetleg az ultarwide-ot. Állványod nincs?

(#1413) Dyde válasza <Adamsky> (#1412) üzenetére


Dyde
aktív tag

Fú passz, én casual user vagyok, nem állítgattam semmit csak nyomtam a gombot :D Később ha hazaérek még nézegetem, vélgülis van 14 napom vagy mennyi az elálláshoz

(#1414) harry3 válasza Dyde (#1408) üzenetére


harry3
őstag

Ha kiválasztod a 3-szoros zoomot, majd távolabb tartod a telefont a doboztól, akkor pontosan az iPhone 11-hez hasonló eredményt kapsz. Nem vagyok nagy szakértő, de azt ajánlják, hogy ilyenkor 3x-os zoommal kell csinálni, így a tephoto lencsét fogja használni a wide helyett. Ezzel nagyjából kiküszöbölhető a makro lencse hiánya, és hogy a wide nem alkalmas makrofotózásra. Aki ért hozzá javítson ki, ha hülyeséget írtam.

[ Szerkesztve ]

(#1415) Dyde válasza harry3 (#1414) üzenetére


Dyde
aktív tag

Igen, értem már mire gondoltatok. Viszont lőttem képet ahogy írták a többiek, és szerintem látszódik felül a banán forma:

a két felső sarok teljesen éles, alatta viszont egy részen nem

[ Szerkesztve ]

(#1416) Tin válasza Dyde (#1415) üzenetére


Tin
veterán

Pontosan az a banán effektus, amit látsz. Így is annyira rossznak ítéled meg?

(#1417) Dyde válasza Tin (#1416) üzenetére


Dyde
aktív tag

A válaszom azért igen, mert ennyi pénzért szerintem ez nem férhet bele. Eddig mindig közép-felső kategóriás telóm volt, pl S20FE-t vettem 3 éve, azelőtt anno egy flagship xiaomi-t. Tehát sose olcsót de nem is a toptop telót. Most mondom üsse kavics kifizetem mert a méret számított, mindenképp kicsi telefont akartam. Viszont ekkora árcédula miatt mégha nem is veszem észre minden kinti képen a tudat h nem tökéletes, nem számomra nem elfogadható. És hogy öszínte legyek fingom sincs hogyan tovább, mit vegyek...
szerk: vagy feladom az igényeimet és sokkal jobb ár/érték alapján megint veszek egy S21FE-t vagy egy iphone 13-at, de nem jön be a IOS, és sokallom is az árát kicsit, de az méretbe tudásba jó lenne.

[ Szerkesztve ]

(#1418) DrDobos válasza Dyde (#1417) üzenetére


DrDobos
őstag

Hallottam a kameras mizeriat az S23-al kapcsolatban, offba teszem ezt a reddit posztot, hatha segit valakinek "eltenni a megfelelo helyre" ezt a problemat, remelem nem gond: [link]

Szerk.: hupsz, nem valasz akart lenni

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A55 5G

(#1419) erikserif válasza DrDobos (#1418) üzenetére


erikserif
csendes tag

Csak ebben a postban ismet keverik a tul kozelrol fenykepezes miatti elhomalyosodast es a foltokban megjeleno elmosodast amit a samsung kameraja produkal, tobbet kozt nekem is.

[ Szerkesztve ]

(#1420) Tin válasza Dyde (#1417) üzenetére


Tin
veterán

Nézd, ez a te döntésed. Én azért annyit elmondanék, hogy szerintem az emberek egy kicsit túlgondolják a mobilról fényképezés dolgot, főleg azért, mert ugye ott már annyi a szoftver, hogy a látott kép nem az, amit a lencse lát és a szenzor felfog, hanem valami teljesen más.

Az, hogy a telefon mennyibe kerül, nagyrészt a forint árfolyamának köszönhető, külföldön ugyanannyi, mint tavaly. Tény, hogy durván felmentek az árak, de nézd meg, mit kapsz érte, és mit kaptál mondjuk egy 10 évvel ezelőtti csúcstelótól. Ezt 3 évig lazán megtarthatod, és nem lesz vele gondod, akkoriban pedig évente jött az újabb, és a széria kifutásakor a telefon újkori ára a béka segge alatt volt. Az S7-et a megjelenés évének végén 45.000 forintért vettem vadi újan a Telekomtól, ma próbálj egy egy éves telót ennyire olcsón megvenni. A gyártók már ki is vezetik az előző szériát az új megjelenése után nem sokkal, épp azért, hogy nehogy lemenjen az ára, főleg, hogy az új is nagyjából ugyanazt tudja.

Abban igazad van, hogy a minőségi szórás bosszantó, ha éppenséggel nem neked jut a "jó" darab. De vedd figyelembe, hogy a Samsung iszonyat mennyiséget gyártott le a startra, és óhatatlanul is becsúsznak ilyenek. Az S23 Ultra topikban az elején volt pár kép olyan ócska minőségű kijelző felragasztásról, hogy a telefon tetején az ember a körmét betette a keret és a kijelző közé. Meg ugye az a "felgyűrődés" a jobb alsó sarokban, amiről a Samsung mondta is, hogy az nem rendellenesség, hanem ilyen a gyártás. Pedig ott se mindegyik telefonon van, és nagyjából akkor zavar csak, ha direkt azt figyeled. Éppúgy, mint a banán homályosodás.

Amúgy meg ezeknek a problémáknak a felnagyítása is "valaki" érdeke. Érdekes, hogy mennyire feljött minden probléma a Samsunggal, hogy, hogy nem éppen akkor, amikor komolyan felért az Apple mellé. Gondolod, hogy ezeknek a problémáknak az előtérbe tolása nem éppen az ő érdekük? Akik az antenna-problémát elintézték annyival, hogy rosszul fogod a telefont? És pont ott a kép az i11-ről, na annak a képes sem tökéletes élesség szempontjából. Írták mások is, hogy az S22-nél is volt ez a probléma, iPhone-nál is felmerült már, csak éppen azokat nem kapta fel a net, na vajon miért.

Végül pedig egy tök egyszerű, lehetséges megoldás, amihez nem kell szétszerelni: a kamera szoftver csinál két képet gyors egymásutánban, az elsőn a kép nagy része éles, a másodikon a banánforma éles, majd a két képet összefűzi eggyé. A proci gyors, te semmit nem veszel észre belőle, csak azt, hogy "jé, éles lett". Nem bonyolult megoldani, eleve több képből rakja össze a végső képet a kamera, szóval van rá megoldás. A dokumentum szkennelési üzemmód pl. simán működhet így.

Végül pedig: akkor vegyél flagshipet megjelenéskor, ha tényleg van rá pénzed. Nem a zsebedben akarok turkálni, de itt is jó páran vannak, akiknek nem hogy havi, de több havi fizetése egy ilyen telefon, és ezek után érthető a "ha már ennyit fizettem érte" hozzáállás, de olyannak, akinek egy ilyen telefon 1-2 heti fizetésébe kerül, azt pont nem érdekli annyira, hogy ott ez a hiba. Mert jövőre úgyis újat vesz. Én pl. eddig 1x vettem előrendelésben telefont, éppen az S20FE-t, és jól meg is szívtam a kijelző érintőpanel hibával, ezért visszaküldtem. Majd több, mint 1 évvel később vettem egyet asszonynak, miután minden hibát kijavítottak rajta. És azóta használja örömmel, pontosabban most már az S21U-mat fogja, mivel én ugye S23U-ra váltottam.

(#1421) Dyde válasza Tin (#1420) üzenetére


Dyde
aktív tag

Igazából egyáltalán nem megterhelő mert 1-2 heti fizetésem, és igazából épp nyaraló vásárláson gondolkozok, ténylég nem nagyzolásképp, csak hogy lásd nem hitelre veszem a telót :). De inkább költöm a pénzt a gyerkőceimre vagy családdal nyaralásra etc. De világ életemben szerettem ár/érték arányban jót vásárolni, és hiába tehetem meg van egy lélektani határ amit jó szívvel kiadok egy telefonért, mert nem tudok vigyázni rá és fixen le fogom ejteni egy évben 100x :D De ha már ennyit kiadok tényleg top minőséget várok el mérnökként, nem ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#1422) Tin válasza Dyde (#1421) üzenetére


Tin
veterán

Hát nézd, ha havi 1.6 millát keresel nettóban, majd azon sírsz, hogy a 4 kilós telefon szar, és inkább visszaküldöd, majd időt nem sajnálva vitatkozol az "elvekről" az interneten a gyerekeiddel foglalkozás helyett, és mondod azt, hogy mérnökként top minőséget vársz el, akkor vagy nem ismered a piac működését, vagy én nem tudom, milyen mérnök vagy.

Tömeggyártás van, és minőségi szórás. Küldd vissza, és rendelj egy újat, hátha az jó lesz. Esetleg várj előtte 1 hónapot.

(#1423) Dyde válasza Tin (#1422) üzenetére


Dyde
aktív tag

Nem magánszemélyként vettem, nem annyit nem keresek, de a felénél többet. És igen attól még hogy ki mennyit keres 4 kiló egy telóért szerintem sok, pláne ha valaki nem a telefonján él, csak általános dolgokra használja. De ez kicsit túlságosan átment személyeskedésbe, egy fél órás beszélgetés alapján biztos kurvára le tudod vonni a következtetést mennyit foglalkozok a gyerekeimmel, illetve hogy milyen mérnök vagyok. Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod a hsz-eimet

(#1424) worxland válasza Dyde (#1421) üzenetére


worxland
addikt

"mert nem tudok vigyázni rá és fixen le fogom ejteni egy évben 100x " - akkor mégis mi a manóért veszel drága telefont? Pláne, ha érdekel az ár/érték arány. Nem hívnak téged véletlenül Linusnak?

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#1425) Astery


Astery
senior tag

Én csalódtam a Samsung-ban emiatt a kamera hiba miatt. Lehet mondani, hogy ez nem hiba meg más telefon is ilyen képet csinál sőt drágább objektívek is torzítanak így ... ami lehet igaz de ha van aki jól meg tudja csinálni akkor a Samsungtól is elvártam volna. S23+ vs másik telefon - ugyanolyan körülmények között. A különbség számomra jelentős.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy magamtól észrevettem volna a hibát de nem kizárt mert termék fotózásra is használom a telefont szóval engem érzékenyen érint a dolog és maga a tudat is, hogy nem 100%-os állandóan ott motoszkálna. Bár nagyon megkedveltem a készüléket mert más tekintetben tényleg kiváló de most elváltak útjaink a Samsung-gal. Hogy vissza tudják-e szerezni valaha a bizalmamat az nagy mértékben attól is függ, hogy hogyan fognak hozzáállni ehhez a problémához. Figyelemmel fogom kísérni és drukkolok azoknak akiket szintén bánt a dolog. Bocsánat kicsit hosszúra sikeresett ...

[ Szerkesztve ]

(#1426) <Adamsky> válasza Tin (#1422) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

" ... 1.6 millát keresel nettóban, majd azon sírsz, hogy a 4 kilós telefon szar ... " - ezzel vitatkoznék. Akinek nem az ölébe hullott a pénz, vagyis megdolgozott érte, az bizony attól, hogy (sok) van, nem feltétlen fogja szórni.
Egy hibás telefon bizony akkor is hibás, ha valakinek 3 havi fizuja, és akkor is, ha 1.

Kíváncsiságból lőttem én is egy teszt képet a "100 éves" P10-esemmel. Nem mondom azt, hogy hibátlan (sarkok, alul középen), de nem is olyan fájó, mint itt egy-két bemutatott kép.

(#1427) doooo válasza Dyde (#1398) üzenetére


doooo
veterán

Ugye most csak viccelsz? :W :W
Belenyomod a kamerát a szöveg közepébe, ahol mikroszkópikus betűk vannak, és csodálkozol, hogy nem minden egyforma rajta? Makrót akarsz fényképezni egy szövegből?
Tényleg ennyire fogalmatok sincs, hogy egy rohadt kameralencsének (akármelyiknek), lencserendszereknek, szenzoroknak, stb. mik a fizikai tulajdonságai?

Ezért probléma a nevetséges felfújása ezeknek az eseteknek... mostantól ha valaki bármilyen képet készít, amin bármi kikerülhetetlen jelenség látszik (aminek semmi köze a banánodáshoz), vagy a fizika törvényei vagy szimpla inkompetencia miatt, az rögtön "jaj hát ez hibás, borzasztó, istenem"...

Fogd meg azt a rohadt mobilt, és menj még 10 centivel távolabb. Fényképezd le újra. Majd meglátod, hogy nem ilyen lesz az eredmény. Ez így olyan, mintha te magad belehajolnál a szövegbe, és csodálkoznál, hogy akárhogy forgatod a szemedet, nem látod tökéletesen a széleit.
Ja aztán meg ha nem kaputelefonról váltottál, hanem valami értelmesebb mobilról, azt is nyomd oda ugyanígy, a doboztól pár centire. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire hasonló kép lesz ehhez (pláne ha hasonló kaliberű kamerával készül).

Szerk.: ja látom már sikerült felfogni, hogy te voltál a hibás. Nem baj, a mondandóm lényege továbbra is igaz, másokra is.

[ Szerkesztve ]

(#1428) doooo válasza DrDobos (#1418) üzenetére


doooo
veterán

Vajon hányan fogják tényleg elolvasni az egész posztot, az utolsó mondatig? :N

(#1429) Janaboy válasza Dyde (#1423) üzenetére


Janaboy
veterán

Ultra vásárlásán nem gondolkoztal? Ott is megvan minden plusz jobb a kamera.

Janaboy

(#1430) DrDobos válasza doooo (#1428) üzenetére


DrDobos
őstag

Remélem mindenki :D sajnos állást foglalni egyik oldal mellett sem tudok, nem értek hozzá

Samsung Galaxy A55 5G

(#1431) Tin válasza Dyde (#1423) üzenetére


Tin
veterán

Nem azért írtam, hogy megsértődj, mert valószínűleg én is visszaküldeném. Csak ezek a felesleges körök azok, amik szerintem feleslegesek. Írtam, küldd vissza, várd meg, ha javítják, vedd meg újra, ha nem, akkor nézz más telefon után.

(#1432) Tin válasza <Adamsky> (#1426) üzenetére


Tin
veterán

Te amúgy végül vettél ilyen telót? Csak mert olvasom a hsz-eidet a vacak kameráról, de érint téged egyáltalán ez a probléma?

(#1433) <Adamsky> válasza Tin (#1432) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

"Te amúgy végül vettél ilyen telót?"
Nem vettem, mert várom az első körös tapasztalatokat. Igazából a nyári melegben esetlegesen majd megjelenő "képernyő throttling" miatt (annak függvényében) őszre tervezem a vásárlást. Addig követem a topic-ot.

(#1434) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Most komolyan egy olyan "hibán" megy a vita, amit két hónap alatt itt senki nem vett észre, csak amióta pár napja felkerült egy cikk a netre?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#1435) Tin válasza <Adamsky> (#1433) üzenetére


Tin
veterán

Akkor olvass, ne az embereket hergeld.

(#1436) 12hopp


12hopp
csendes tag

Sziasztok!

Közel 3 hete használom az S23-am viszont ma kb 2 óra navigáció után mintha beégett volna a kijelző...

Főleg minimális fényerőnél vehető nagyon észre, szürke háttérnél.
Ez az ötödik S szériás Samsungom, eddig sose volt ilyen bajom :( Várok pár napot aztán meglátjuk mit mond a szervíz.
Valaki tapasztalt ilyet már esetleg?

(#1437) Sir Pocok válasza 12hopp (#1436) üzenetére


Sir Pocok
őstag

Ez gáz, vinném gariztatni.

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#1438) <Adamsky> válasza Tin (#1435) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Ki hergel, - és mivel - már megbocsáss?!

[ Szerkesztve ]

(#1439) autotaxmo válasza 12hopp (#1436) üzenetére


autotaxmo
őstag

Ez olyan mintha tukrozodne valami a kepernyodon. Ez tenyleg beeges akarna lenni?

(#1440) David3 válasza autotaxmo (#1439) üzenetére


David3
őstag

Nekem régen az LG G3-mam volt ilyen. "Beégett" a kijelző, egyértelmű. Csere lesz belőle.

(#1441) autotaxmo


autotaxmo
őstag

Huuu ami itt megy most a forumon, ez az adok-kapok, na engem ezert mar az elsonel kitiltottak volna es toroltek volna a hozzaszolasaimat. :U sracok, teljesen felesleges ezen a banangate dolgon rugozni. Aki nem doksi fotozasokra meg makrora (ami ugyebar nincs is benne) akarja hasznalni a telefont annak ez az S23 tokeletes valasztas. :R

(#1442) =WiNTeR= válasza autotaxmo (#1441) üzenetére


=WiNTeR=
senior tag

Könyörgök ne akarjunk már lekicsinyelni egy hibát, ami elég sok eszköznél egyértelműen jelen van és joggal zavarja az érintetteket.

Nagyon jó széria az S23, ezt senki se vitatja, de várható volt, hogy idővel elkezdenek majd kihullani a nem-Day1/kritikus hibák. A hibákkal együtt lehet élni, ez természetesen egyéni döntés. Azonban érdemes a tisztelt vásárlóközönséget emlékeztetni, hogy a saját érdekében érdemes a hangját hallatni, ezért is jelent meg ennyi cikk a témában (kivéve pár retardáltat akik szerint az egész bújtatott Apple aknamunka és igazából nincs is semmi látnivaló), ami nyomást tud helyezni a Samsungra és remélhető nem sikkad el, mint a S22 esetében. Ha fél év múlva is ugyanitt tartunk akkor van gáz.

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#1443) autotaxmo válasza =WiNTeR= (#1442) üzenetére


autotaxmo
őstag

Hat szerintem (privat velemeny) nagyon tul van most ez hypolva itt a forumon. Nagy valoszinuseggel szoftveresen majd okoskodnak valamit az updattel. Iphone 14 pro megjeleneskor is par hettel kesobb kijott valami sokkal durvabb jelenseg amikor konkretan a kepernyok szellemkepet vagy kulonfele foltokat kezdtek el produkalni ha jol emlekszem es abbol nem volt akkora hype pedig ott kicsit dragabb telokrol van szo es komolyabb para jelensegrol es megis megoldottak. Szerintem minden keszuleknel vannak gebaszok, kar ezen most ennyire orjongeni. Ha valami gixer lenne a kijelzovel vagy procival az picit komolyabb lenne. Varni kell par hetet es ha az updattel sem javulnak a dolgok, mert most senki nem tudja tutira hogy ez hardveres lencse baj vagy csak szoftveres, ha csak nem valaki itt a forumon ott volt a samsung S23 osszeszerelesenel es a komponensek beszerzesenel....varni kell vele hogy mi lesz.

[ Szerkesztve ]

(#1444) fehér_ember válasza autotaxmo (#1443) üzenetére


fehér_ember
addikt

Én tegnap elálltam, de egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy jó döntés volt.
Éjszaka nézegettem azt a pár távolabbi fotót amit készítettem vele, azok számomra valósághűbbek mint az előző telóimmal bármelyik; a közelieket (+ szerinem makrót is) meglehet oldani a 3x optika zoommal. Szóval lehet hülyeséget csináltam, de sürgetett az elállási határidő is. Mindenesetre egy jódarabig még biztos fel fogom/tudom magam húzni ezen az egészen.
De persze a samsung is benne van, szóval azt se kell mondani hogy ártatlanok, meg a sok pártatlan tesztelő se.
A júzer meg szerintem nem azzal foglalkozik a teló kézhezvétele után hogy tesztelgessen egy új "csúcsmobilt".

[ Szerkesztve ]

(#1445) harry3


harry3
őstag

Március végén elvileg jön egy kamera frissítés.

(#1446) migabi24 válasza fehér_ember (#1444) üzenetére


migabi24
nagyúr

Szerintem jól döntöttél, majd pár hónap múlva, vehetsz újra a javított szériából.

(#1447) muszi0521


muszi0521
aktív tag

Érdemes most vásárolni vagy nem 23+ várni a felylemények alakulásáig ?

(#1448) muszi0521


muszi0521
aktív tag

Samsung adod már nyilatkozatot ezzel kapcsolatban ?

(#1449) Janaboy válasza muszi0521 (#1447) üzenetére


Janaboy
veterán

Ha ez kérdés, inkább ne vegyél :)

Janaboy

(#1450) muszi0521 válasza Janaboy (#1449) üzenetére


muszi0521
aktív tag

ennyire gáz ?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.