Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Legendd #1214 üzenetére
Félretéve a rajongói oldalt, én egy szifon 4 kategóriájú telóról, vagy egy SGS-ről még nem váltanék. Én most éppen váltok, de az aktuális telóm kb 4 generációval van a szifon 4 mögött
Ha nagyon szükséged van valamelyik funkciójára, vagy az androidra, az persze más tészta.
Megint más, ha már kifutottál az előző előfizuból, újat kötnél mindenképpen, amihez megkapod pl 40kHUF-ért az SGS2-t, így simán megéri. 160kFt-ot sztem semmilyen teló nem ér meg, hacsak nem űrtechnológia van benne golyó+vízálló kivitelben...
#1217: ez jó jel, ezekszt hamarosan mindenki hozzájut a telójához (a T-nek tuti van házon belül, hegesztik rá a rózsaszín ROM-ot és nyomják rá a SIM-lockokat)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
-
-
Remus389
veterán
válasz Legendd #1239 üzenetére
nézőpont kérdése melyik a jobb
mi a fontos neked, egyik se tökéletes
Szerintem a galaxy s1 előnye az erősebb hardver(játék), a szebb és nagyobb kijelző(a htc-k fakók), jobb kamera, olcsóbb 119 gramm tehát 11 grammal könnyebb +sokféle főzött szuper ROM van hozzá
a HTC desire S előnye lehet: a jobb anyaghasználat(fém), a Sense felület, és hogy újdonság és ritkaság
nem akarok vitát ebből szigorúan szerintem
de a galaxy S2 mindent ver szerintem, az iphone-t is, bááár megint ebből vita lesz, tehát bizonyos szempontból még mindig jobb az iphone4(programok, felbontás, anyaghasználat), de más szempontok szerint sgs2
egyik jobb a másiknál, csak nézőpont kérdése
i4-est csak akkor cseréld le, ha tudod mire vállalkozol
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
t72killer
titán
válasz Legendd #1239 üzenetére
Meredek váltás az i4-ről, gondold át. nem csípem az apple-fanokat (nem keverendő az apple-tulajokkal ), de ettől függetlenül a szifon egy nagyon jól összerakott gép, szvsz még nem járt el felette az idő. Hardverileg az S2 odavág neki, de ezt szvsz a mindennapi használat alatt MÉG nem veszi észre az ember.
Ha elterjed a szokás, hogy TV-re kötjük a mobilunkat, és onnan nézünk 1080p youtoube-ot, akkor persze lesz érteme. (nekem hasonló terveim vannak).
Egy off kérdés: androidra van powerpoint-kompatibilis (.ppt, .pptx) app? tök jó lenne telóról előadást tartani, nem kéne laptopot cipelni. A párom nem éppen erőemelő-világbajnok, és tök jól jönne neki, ha egy töltővel együtt 250g-os apróságot kéne csak cipelnie.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
t72killer
titán
válasz Legendd #1253 üzenetére
Ezesetben hajrá A desiréhez képest komoly előrelépés lesz (nagyobb+szebb kijelző, lényegesen erősebb, 2magos vas)
A hekkeléshez itt segítséget nem találsz (benne van a szabályzatban) de mindenre van +oldás, csak körül kell nézni. A naviprogram kérdés nálam is égető, ha a sygic venné a fáradtságot, és bevásárolna TOPMAP térképeket k-Európáról, akkor simán megvenném. Sajna nem teszik, kizárólag az igo klónjai vannak aktuális TM térképekkel ellátva, ezek meg, khhm, nem túl modernek szoftver+szolgáltatás szempontból.
-
moco22
aktív tag
-
GALARDO
addikt
válasz Legendd #1254 üzenetére
Ha minden igaz akkor hamarosan lesz flash iOS-n.
Ha meg igazi szörnyet akarsz akkor ott lesz az i5 de ezt csak halkan súgtam meg.1259:Bírom ezeket a videókat, de jó látni hogy az én 1 éve piacon lévő telefonom megállja még bőven a helyét.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Robertoq
őstag
válasz Legendd #1279 üzenetére
Annyira fel van gyorsulva a mobil világ, hogy ha tényleg ősszel jön a i5, akkor nem lehet majd összehasonlítani a SGS2-vel, mert nyár közepére ígérik a 2 magos 1,5 Ghz procikat - gondolom ennél lejjebb az apple se megy - ősszel meg lehet még magasabban lesz a minimum szint ebben a kategóriában. A samsung 2012-ra 2 x 2 Ghz procikat ígér. Szóval fél év most nagyon sokat tud számítani.
De 1-2 éven belül eljön az idő amikor már a procik elérik a határukat és nem lesznek ekkora lépések, a kijelzők megállnak mondjuk a hd felbontásnál (ősszel már elméletileg az is lesz a samsungtól), az android összeér és... -
-
legenda
válasz Legendd #1431 üzenetére
milyen hülyeségekkel lenne telepakolva? akkora probléma lenne, ha web'n'walk vagy origo ikon jelenne meg a sima böngészős ikon helyett? (halkan megsúgom, hogy bizonyos feltételek mellett, "független" firmware verzió esetén is origo ikon jelenik meg már most is a galaxy s esetén is, ha a rendszer érzékeli a t-mobile sim kártyát!) a frissítéshez meg semmi köze ilyesminek, sem szolgáltatós, sem pedig "független" firmware verzió esetén, mivel mind a kettő érkezik, amikor érkezik! viszont valamilyen szintem muszáj a szolgáltatós firmware verzió - látszata - , például a mobil tv miatt!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pzstm
titán
válasz Legendd #1431 üzenetére
kolleganő 2-3 hónapja vett SGS1-et, neki semmi nincs benne, sőt halkan megsúgom, hogy kipróbáltuk, és valamiért független is......
(másik kollega céges vodafone flottában vett Motorola defy-t, az is független )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Legendd #1439 üzenetére
ne is mondd...összes angol/német/magyar eddigi teszt elolvasva, minden videó megnézve
Breaking: Magyarországon is van fizetős Market!
Remusz911: nem fogom, elhiheted.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
czingerpeter
csendes tag
válasz Legendd #1525 üzenetére
Hát igen, az nagyon jó lenne! De szerintem sem sok esély van rá!
Igazad van, csak nem nyúlnak már bele, de mi van ha mégis?!
Azért nem kis összeg a telefon és én úgy vagyok vele, ha a T-nél 130 körül lesz vagy 120, előfizuval, akkor inkább megveszem függetlenül 150-160 ért, de az legalább biztos!
Úgy vagyok vele, hogy egy ilyen komoly telefonba ne nyúljanak már bele, csak azért, hogy ne független legyen! Szoftverfrissítésnél pedig ne írja már ki, hogy forduljon a szolgáltatójához, nem?! -
tjb007
nagyúr
válasz Legendd #1783 üzenetére
"Ugye jól tudom,hogy az Androidos telókat nem lehet letiltani,mint az iPhone-t??"
Ezt meg honnan szedted ?
Amúgy rosszul tudod, minden telefont le lehet tiltani IMEI alapján.(#1782) knyitogato
Használd te is légy szíves azt a csodálatos funkciót amit szerkesztésnek hívnak.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Én pedig azon gondolkozok, hogy IPhone vagy SGS2...
Te miért váltasz I4-ről? Volt 3GS-em régebben, nagyon tetszett a kezelőfelület meg olyan egyszerű volt minden, viszont az Apple szarságok idegesítettek sokszor. Android alatt minden szabadabb és egyszerűbb, viszont annyira nem nyeri el a tetszésem a kezelőfelülete.
-
t72killer
titán
Ha nincs iOS specifikus appod, amit hiányolnál, akkor nem fogod bánni a cserét Különben túl nagy minőségi ugrásra ne számíts, "csak" 1 generáció különbség van a két teló között.
Ehhez képest az én cserém felér egy tripla hipertérugrással (kaiser/wimo6.1 -> SGS2/gingerbread), én kb így szoktam újítani.
-
t72killer
titán
válasz Legendd #1790 üzenetére
A vírus dolog engem is aggaszt, de ha jól tudom "tiszta forrásból" nemigen lehet beszerezni (=ha az ember a marketről tölti az appokat és nem warezol). A google elvileg csinált már nagytakarítást.
No meg én tuti nem fogok 1 csillió vackot feltelepíteni. Kell navi (valszleg a sygic-ra fogok befizetni+túrázáshoz Oruxmaps), SIP+cset kliens, jóféle office app (elvileg a telóval jön). pdf olvasási lehetőség van benne? (wimon külön kellett telepíteni)
Hogy lehet rájönni amúgy, hogy vírus van az ember telóján ? (ok, SMS-t küld a netbank jelszómmal oroszországba, de még ez előtt..)
-
Wave86
tag
válasz Legendd #2013 üzenetére
Jaj, ugyanmár ez a 1,5 éves ígéret jövő év februárjáig fog kitartani. Ugyanis jön újabb, erősebb, szebb, stb. telefon. Ráadásul még másfél évet sem kell rá várni. A Samsung nagyon ott van a csúcson, évente legalább egy csúcstelót kiad. Úgy látom, hogy egyre nagyobb újítások jönnek (progresszivitás). Szóval, azért a 1,5 évre ne igyál mérget!
-
t72killer
titán
válasz Legendd #2276 üzenetére
Ezt csak egy fej-fej melletti teszttel lehetnek kideríteni. Az aktuális fix mindentől függ, még az időjárástól is. Ha megveszed az SGS2-t, és lesz 1 kis átfedés a 2 teló között leteszteled nekünk ? Természetesen a-gps és egyebek nélkül (mindkét teló repülőmódban). Én csak egy őslelet kaiserhez tudom majd hasonlítani...
[ Szerkesztve ]
-
koveradam
tag
-
t72killer
titán
válasz Legendd #2366 üzenetére
A durvább melegedés+fagyás lehet, hogy egyedi készülékprobléma, én olyan fél-egy év elteltével bepróbálkoznék egy garis cserével. A samunál valszleg némileg nagyobb a minőségi szórás, mint az applenél.
nem lehet vajon egy alufóliadarabot belehekkelni, h vezesse el a hőt
-
t72killer
titán
válasz Legendd #2369 üzenetére
Nálam a legkomolyabb tipikus igénybevétel a magas bitrátájú 1080p filmek lejátszása lesz. Ha ezt tudja tartósan (mondjuk 6 óra/töltés), fennakadás nélkül 35fokos nyári melegben, akkor nem lesz panaszom rá
Ja,a GPS chip se süljön meg egésznapos túra alatt. A htc kaiserem pl szabályosan forró egy hosszabb autós navgáció végén
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Legendd #2420 üzenetére
Milyennek érzed az olvashatóságát apróbetűs szövegnél? kb ez az egyetlen, amiben a szifon4-et ténylegesen jobbnak láttam tesztekben.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest