Hirdetés
Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Predator... #1271 üzenetére
Hohó, £ 708, nem semmi.
-
tjb007
nagyúr
válasz jajistenem #1454 üzenetére
A repülőgépes üzemmódra gondolsz ?
Azt kb. már az összes mai telefon tudja. -
tjb007
nagyúr
válasz jajistenem #1457 üzenetére
Annyira alap dolog lett, hogy még az én 3000 Ft -os Samsung E1080 -am is tudja
-
tjb007
nagyúr
válasz t72killer #1462 üzenetére
Ő csak annyit írt, hogy hálózatra felcsatlakozást, hogy milyenre azt már nem.
Ha azt írta volna, hogy mobil adathálózatra csatlakozást akkor azt simán ki lehet lőni külső app nélkül is, ha nagyon tutira akar menni akkor meg ott az APNdroid ami belepiszkál az APN beállításokba, ezzel aztán még véletlen sem mászik fel.update: Közben kiderült, hogy jóra gondoltam
"Nem csupán adatkapcsolatot, teljes kommunikációt szeretném kikapcsolni. Se adat, se voice, azaz, most már tudom, repülő üzemmód"
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz jajistenem #1473 üzenetére
Azt is be lehet állítani.
A hálózati módot át kell állítani csak GSM -re, a Csak 2G hálózatok használta mellé meg be kell rakni a pipát. -
tjb007
nagyúr
válasz czingerpeter #1524 üzenetére
A T-Mobile sem az Androidos, sem a WP7 -es (mondjuk ebbe nem is tudna) telefonokba nem nyúl vele, a Symbian -os és egyes zárt rendszerű telefonokba viszont igen.
Mellesleg a T-Mobile ha akarna sem tudna belenyúlni a telefonokba mivel egyiket sem ők gyártják. A SIM lock kód is a gyárban kerül bele a telefonba, nem a T-Mobile munkatársai programozzák bele az országba érkezés után.Gondolkodjunk már egy kicsit, please.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
WP7 -nél biztosan semmiféle turi muri nincs, abba még a gyártóknak sem enged beletúrni a MS.
Android esetében, hogy egy egyes nullának van írva valahol senki sem fogja látni, az meg végképp megnyugodhat aki rühelli a T-Mobile -os csengőhangot, háttérképet, ikonokat, ilyenekkel nem fog találkozni. -
tjb007
nagyúr
Alapesetben mindegyik telefon függő (a listaáron vásárolt is).
Jelenleg két telefon az ami független, a HTC 7 Mozart és a Nexus S.
Az SGS 2 is függő lesz de ezt csak 99% -ra mondom mivel előfordulhat, hogy becsúszik 1-1 független darab (legutóbb valaki egy független Galaxy S -t kapott).
Amint felkerül az árlistába meg tudod nézni, hogy függő vagy független e. -
-
tjb007
nagyúr
válasz Legendd #1783 üzenetére
"Ugye jól tudom,hogy az Androidos telókat nem lehet letiltani,mint az iPhone-t??"
Ezt meg honnan szedted ?
Amúgy rosszul tudod, minden telefont le lehet tiltani IMEI alapján.(#1782) knyitogato
Használd te is légy szíves azt a csodálatos funkciót amit szerkesztésnek hívnak.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz knyitogato #1791 üzenetére
Gond az nincs egyikkel sem csak egy hozzászólásba is írhattad volna (főleg, ha az 5 percen belül vagy) az átláthatóság miatt, íratlan "szabály".
De nekem mindegy, max. majd egy moderátor törölni fogja.
Aktív témák
Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Építő/felújító topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest