Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
vargalex #2470 üzenetére
Úgy értem, hogy a tegnap kapott Ip címet beírtam böngészőbe, és nem az jött mint tegnap, hanem WAN kapcsolat hiba. Reggel semmi eszközöm nem volt bekapcsolva, csak a mobil. Kellett volna wifin a net. Persze, felőlem mehetne is, de úgy hogy cirka 27 órán keresztül nem vagyok otthon, úgy nem. Aztán eshetőség: vacakol a net vagy épp nincs (mint egy-két hete egymás után kétszer) akkor így is, úgy is muszáj kikapcsolni.. tudni akartam mi történik ha kikapcsolom. Ha nem dolgozok de elmegyek otthonról, akkor nem fogom kikapcsolni. Reggel 10 percem volt netre, így aztán semmit nem tudtam megnézni, mi-miért nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Home server / házi szerver építése
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- Windows 11
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest