- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na már 16-os szintű a templomőröm
13 óra játék után...
most volt a blind guradian koncert, marha állat volt, főleg a fegyverek (hangszerek) amiket kaptam, kár hogy templomőrként csak a dobverőt tudnám használni de az meg nem olyan jó
amúgy érdemes eladni őket vagy jók lesznek még valamire? mert érnek vagy 300.000 aranyat
egyből megoldódnának a pénzügyi gondjaim 
DE! a játék nagyon könnyű bronz szinten. van több100 italom, eddig kb. max 4-5-öt használtam el eddig. végig ilyen könnyű lesz? kezdjem el ezüst szinten inkább?
diablo-ban sokkal nehezebb volt normal szinten, de még a titan quest is, ott azért haltam néha...
vagy ha esetleg valakinek van kedve multizni akkor mennék ezzel a 16-os templomőrrel

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
13 óra játék után...
egyből megoldódnának a pénzügyi gondjaim