- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuperboci
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Rosszul értelmezted szerintem.
Egy az egybe csere esetén 125k ba kerül runát cserélni,feltehetőleg az elején az nagyon sok pénz lesz,és nem fogsz kiadni annyit érte hanem még mellé pakolsz 3 runát és akkor 4 az 1 be megy.akkor már csak 5k.Viszont igy 3 runád elveszik.Késöbb annyi pénzed lesz hogy 1-1be mehetnek a runák és jol fog jönni az a plusz 3 runa amit az elején elpazaroltál volna.
Én igy látom.Ha meg találsz olyan runát amit pont használnál azt benyomod.ennyi
Én is elrontottam mivel első karakterem és csak ismerkedtem a játékkal,megnéztem melyik skillre érdemes adni,igy van pár feleslegesen elosztott skillem.Mondjuk ezt a lvl34 est már nem fogom újrakezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest