- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Felélénkült a topic. Nos 2 napos intenzív játék után írom a tapasztalataimat, melyek remélhetőleg többeket vásárlásra fognak ösztönözni...
A fordítás mizéria tőlem jön, ezért volt a sok vigyorgó pofi... ennyi játék után az a véleményem, hogy a sztori fordítása korrekt, nem zavaró, angolul nem tudó honfitársainknak sokat segítettek vele. Ami zavaró még mindig, az a tárgyak/tulajdonságok/képességek fordítása, amit magyarul nem mindig lehet értelmezni. Angolul ezek egyértelműek, így nem annyira (példákat lásd fent).
Egy 29. szintű tűzvarázsló karakterem van, némi jégmágiával megtámogatva. Az ugye azért fontos, mivel a 3 varázsterület külön töltődik és nagyon nagy tömegeket szoktam oszlatni, 5 fő alatt már le sem állok verekedni, kivéve ha bajnok fazon (ők dobálják az értelmes cuccokat). A jégvihar egyértelműen a kedvencem, még a növényzetet (főleg a fákat) is úgy megcsavarja... onnan 20 fő sem jut ki élve, előtte gyorsan fel kell hörpinteni egy mentorok italát és ömlik a tp. Aki mégis kijön, annak meglepi tűzlabda a jutalma... Nekem már van amúgy 2 zöld páncélom is, de ami rajtam van cucc, az erősebb (34% esély, hogy aki megüt, az magát sebzi... nagyon hatásos...). Mivel a játék meglehetősen könnyű (silver-en is) a stratégiám egyébként is az, hogy magamra húzok egy kisebb tömeget (izzó bőr másodpercenként sebzi a közelben állókat, gyakran fel is gyújtja őket).
Ami még nagyon tetszett, az a környezet. Nagyon változatos, a küldetések miatt be is járjuk oda-vissza a fél világot 5x. Az elf fővárosban még kikötő is van, csatornarendszer és vagy 50 küldetés. Ezért külön öröm a hátas. Kötelező! Nagyon gyorsan lehet küldetések helyszínére vágtatni vele, mészárolni, aztán vissza. Nem lehet varázsolni/kombózni rajta, de nem is kell, mivel az erősítések élnek ilyenkor is, és akkora maflásokat lehet osztani róla, hogy ejha. Persze ha durvul a helyzet, akkor...
...ha elfogy a HP, a ló megdöglik, mint Sanyi az út szélén. 150e aranyba kerülő lovamat csapták le alólam bajnok élőholt centúriók. De akkor is megérte, mivel utána mentem a Blind Guardian koncertre. Nagyon király, ezt a részt senki ne hagyja ki, nagyon profi lett, a zene is király. A szervezők nevében kérnék elnézést azoktól, akik nem láttak a jelen lévő óriás csápoló kőgólemtől... tőle legközelebb dupla belépőt szedünk.
Arany annyi van, mint a szemét, viszont úgy is lehet elkölteni. Én rúnacserére költöttem a legtöbbet, amivel meg is szivattam magam, mivel most túl lassan tölt minden, hiába viszek halált, ha a második hullámra nem marad nafta. A másik, ami nagyon drága az a kovácsolás. Egy csatabárdot most 347e aranyért akarnak megheggeszteni, ami azért durva összeg.
Persze mindegy, mivel így is alig tudnak megütni. Valamit benéztek a készítők, mivel az 5. szint óta csak lóháton kell néha gyógyital (több mint 200 van nálam). A szörnyek is velem fejlődnek, ezért nincs olyan, hogy elmegyek fejlődni egy olyan helyre, ahol 60-as szintű durvaságok vannak. Igazán különleges ellenfelet egyet láttam eddig, egy marha nagy trollt, de az se sebzett rajtam szinte semmit. Azért a diablo-ban ha bementem egy terembe és múmiák voltak bent, akkor fel kellett kötni a gatyót a megfelelő mágia/tűz/villám/méregellenállások nélkül. Itt most semmi ilyesmi nincsen.
Végül egy kis fanyalgás: a high-res textúra pakk (a 3. DVD) nem lesz elérhető, csak a gyűjtői kiadványban, ami itthon szerintem meg sem fog jelenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest