- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Mint kés a vajon... nagy mészárlás, élőholtak 4-6-os csoportokban portyáznak, azokból szoktam összeszedni 2-3-at... ha van élő a közelükben, akkor már nélkülem is elkezdik (goblinok, útonállok nekimennek a holtaknak...). Erről jut eszembe, hogy nem tudom miért de az éjszaka nagyon rövid. Órákat lehet nappal mászkálni, az éjszaka meg 20 perc alatt lemegy. Tudom, nem vámpírral játszom, nincs már jelentősége...
A patkányok, meg a vadállatok elég komolytalanok. Még a medve is. De most tényleg: egy szál miniszoknyában bénázok a varázslóval és nem csap le azonnal egy medve? És nem...
Hátassal viszont nem kell megverni mindenkit, ezért a már bejárt területen nem is szoktam megállni, ott inkább rajt-cél győzelemmel haladok a kövezett úton. Unalom faktor ellen nagyon jó dolog a hátas, elég sokat kell mászkálni oda-vissza a küldetésekhez. Sajnos csak egy helyen lehet venni az egész elf birodalomban (még a fővárosban sem). Az a nagy város egyébként nagyon szép hely, a két kikötő a kedvencem. Mondjuk nem látni el messze, ez nem a crysis, ahol kilométerekre látszódott valami.
Térkapuk is vannak, már négyet nyitottam.
A T-energiáról még én sem tudtam meg semmit (csak hogy ősi), bár az időnként feltűnő világító csövek és kontrol termek tök jól néznek ki.
Akinél van 5.1-es rendszer, az használja, nagyon jó atmoszférája van hangügyileg is a játéknak.
Ja és 4870 OC kártyával nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest