Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

válasz Sirandrish #339 üzenetére

persze én is így vagyok vele, de ezért vannak a demók ;)

én csak azokat a játékokat veszem meg amik tudom hogy jók és sokat fogom tolni velük :K
    de mással úgysem játszok, 1-1 jó játékkal évekig elvagyok, ugye az ingyenes modok, stb.

pl. heroes, cod, diablo, starcraft sorozat következő részét biztos megveszem eredetiben, ki sem kell próbálnom tudom hogy jó lesz, de még ha nem is lenne jó, nekem mint fannak biztos tetszik majd :K heroes3-at, starcraftot, diablo2-őt máig tolom/toljuk a haverokkal, pedig nem mai címek enyhén szólva sem :D mással nem is nagyon játszok csak elvétve. az utóbbi néhány év alatt vettem kb. 15-20 játékot, ezt még a legszegényebb ember is kibírja akinek már van gépe hozzá :K szóval nincs mentség :DD ..és még ha meg is unja, potom pénzért cseréli, vagy eladja, hozzárak egy ezrest és vesz másikat, akár használtat is.

persze azért természetesen én is warezolok néha :DDD ha épp nagyon le vagyok épülve pénzügyileg (ezt tessék úgy érteni hogy még a kaját is kölcsönből veszem :D ), mert most végeztem el a fősulit, ugye szülők már nemigen támogatnak, és melóm meg még nincs, villamosmérnök vagyok, azt hinné az ember hogy jó szakma, egyből találok zsíros munkát, de már fél éve nem találok melót az az igazság, pedig rengeteget járkálok, mindent megteszek :(

Új hozzászólás Aktív témák