Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz greenmukk #2486 üzenetére

Elvileg, ha felteszed az OL modot, akkor már a játék kezdetén ott lesz egy zöld alvózsák izé az invertory-ban. Bizonyára azzal tudsz aludni. Amúgy én sose aludtam, mert a játék elején a zsákot eladtam a kereskedőnek a bunkerbe :)) és később nem is tudtam szerezni. Csak akkor aludtam ( 2x ), amikor már összesett a stalkerem a fáradságtól ( szó szerint ). :DDD Amúgy ajánlott az alvás, mert ha fáradt, akkor már kettős látás és állandó elhomályosodás ( gyak. alig látsz valamit ) jellemzi a gamét.

wwenigma : Hát akkor nem tudom mi lehet a baj. :( Érdekes, hogy csak dx9-ben csinálja. :F Bár még mindíg arra tippelek, hogy a game nincs kibékűlve a 64bittel. A többi game ami írtál újabb, talán azért sincs velük gond.
    Amúgy lapozófájlnak 2 giga fizikai ramnál bőven elég 2-3 gigát beállítani. Amúgy jobb, ha fix méretet álítassz be neki ( pl min/max : 2048/2048MB, stb ), szal ne legyen változó, mert az egy picit fogja a rendszert, meg amúgy is jobb az, ha nem a rendszer kezeli, hanem te álítod be neki egy fix értékre.

szark: Lauda megelőzött. :)

Új hozzászólás Aktív témák