- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Killer01 #1192 üzenetére
Igértem pár stukkerképet:
[link]
[link]
[link]
Az utolsót csak érdekeségképpen: mikor először játszottam nem találkoztam az M203-as gránátvetővel. Most meg van 4
A két stukker nagyon használható, a mesterlövész VLA olyan mint a Vintar, csak 20-as tárral. Igy közelharcra is ideális.
Az SG ilyen felszereltséggel univerzális gyilokgép -
Jhonny06
veterán
Bakker, kb. 2 méter híja volt, hogy szereztem egy Gauss Gun-t.
Pripyat bejáratánál az egyik panel tetején állt egy csávó, nyakonlőttem Vintar-ral, a fegyvere meg pont egy betonlap tetejére esett, ahova sehogy sem tudok felugrani. Szopóka.
-
Zin
őstag
amikor elinditom a game-t a man us ul vmi szobaba, es az egyik szekreny nyithato.
mit kell csinalni?tegnap raktam fel,sose jatszottam vele.udv -
Kimmuriel
aktív tag
Az Army Warehouses területén két Bulldog is van, az egyik a Freedom bázison, a másik pedig a Bloodsucker Village környékén egy lepukkant ház pincéjében, sok-sok gránáttal és medikittel körülölelve!
Ráadásul ezt is elfogadja General Voronin, nem kell feltétlenül a Freedom bázison lévőt elhozni neki!
pl az első faluban is van egy stalker suit egy ház tetején
Az csak addig Stalker Suit, amíg föl nem teszed az első patch-et, onnantól kezdve már csak egy Merc Suit lesz ott! -
Killer01
őstag
válasz
szucsinka #1190 üzenetére
Nekem az túl furcsa volt, inkább leadtam a Duty-s vezérnek
Viszont van még egy jó rohamfegyver csak nem tudom a nevét.Ugyanazzal a lőszerrel megy mint a 301 és a GP. A 301-esnél nagyobb a sebzése, de -elvileg- nem lehet rá távcsövet rakni. Viszont a freedombázis bejáratánál álló 3 katona közül 2-nél találtam 'rare' verziót, rá volt építve a 301-es távcsöve, és az M203-as gránátvető is ráment
Ha érdekel valakit, holnap belinkelem a képét, most melóhelyen vagyok -
subaruwrc
félisten
háát gyerekek ez marha jó volt
menetelek az antenna felé éppen. trs301 távcsöves gránátvetős ahogy azt kell gp37 és thunder barátaim társaságában.nomeg pár gránátocska
első pár manust és zombit gpvel küldöm. utána váltok trs-re az vmiért jobban fogja őket.első checkpoint. gránátvetővel fogadnak.
nem akarnak játszani
sebaj. válaszolok nekik
beleszédültek a röhögésbe. miután minannyian fetrengenek a nevetéstől egyiknél találok egy válról indíthatót egy munícióval. namondom poénkodjunk.francba túl nehéz vagyok. eldobom a gp-t és a thundert. megyek előre. bazi távcsövessel fogadnak egy platóról. becéloz és ami a csövön kifér
csávóba még a szar is meghült szerintem amikor ment felé az akna. nagy robbanás csávesz elszáll a pics...ba. nagy röhögés aknavető eldob vissza a másik kettőért. megyek tovább. hegynek fölfele csávó sétál mellette 10gb piros hordó
4golyó és csávó repül a levegőben. eeeez nemjötbeee
feljebb ugyanez guruló hordókkal akarnak megszívatni de gyorsabb vagyok.
.
tiszta vígjáték. ez volt ma. remélem tetszett. ha uncsi akkor sorry. -
szucsinka
őstag
a trs301 hangtompitoval távcsövel se utolso én majnem evvel toltam végig
-
Killer01
őstag
válasz
Apophis #1185 üzenetére
Jó az a 200M, éppen most gyűjtögetek hozzá 203-as gránátokat. Már van 18
Azért ha nem a fals végeket választod, többet rohangálsz a 200M-el mint 5 perc.
Az viszont tényleg rontja a feelinget, hogy a gyorstüzelő kala után a GP 37-el érdemes csak rohangálni. A bulldog még király lenne a gránátvetője miatt, de a távcsőnek több haszna van. Mondjuk az agyperzselőhöz vintar-al vonultam, élveztem is nagyon -
konas
senior tag
Hi Stalker Tudni mar hol talalni sugarzas vedo ruhat v.maszkot
Vagy ezek nelkul is lehet vegigvinni a jatekot.Thx. -
subaruwrc
félisten
beszéltema dokival (aki streloknak hív.....) és megvannak a dekóder koordinátái úgyh true endingem lesz végre. elcsórtam a buldogot a freedom bázisról a dutysoknak. mostmár nem megyek a bár felé úgyh írthatom őket
-
Apophis
őstag
válasz
VinoRosso #1183 üzenetére
Sajnos a gauss is a 200M kategória, mire megvan, már fölösleges. Közelharcra tényleg brutális, exoskeletonos ürgék hullanak tőle, mint a legyek, távolra meg ott a gauss, ezek + a fejlesztett exoskeleton igazi terminator feeling arra az utolsó 5 percre. Ezt kicsit sajnálom is a játékban, amint megvan a GP37, nincs értelme mással menni, esetleg egy könnyű sniper, pisztolynak már az elején sincs haszna.
-
Apophis
őstag
Valaki le tudja fordítani a Monolith szövegét, vagy linkelni oldalt, ahol megvan angolul?
-
Kimmuriel
aktív tag
-
muxi-muxi
senior tag
Kufi fiam, ne oktass. Kizártnak tartom, hogy csak az árnyékokat írták volna át. Álllítólag a séderekhez nyúltak hozzá,meg a fizikát tették át a másik magra. Nekem ennyi épp elég volt, hogy lássam az eredményt. A NAGY SEMMIT. Séder-sóder, kilenc mag, optimalizáció: piha. De ha megveszem a 8800-amat, akkor a kedvedért felrakom előbb 1.0003, majd 1,0004-es peccsel oszt nézek neked sedókat, meg dájnemik lájtningot is, és gondosan publikálok (több helyszín, több felbontás élsimítást max grafikán meg ugye nem köll néznem, mer az ugyi nincsen.
Inkább készülj lélekben a hétvégi LANra, mert úgyis elmarad -
szucsinka
őstag
sziasztok
melyik mod -al lehet több cuccot vinni? -
Xelo
addikt
sziasztok! a mentéseimet át tudom vinni egyik gépről másikra? ha igen mi a teendő?
-
Apophis
őstag
Nekem továbbra is csak static lights-al fut megfelelő sebességgel, de így legalább működik az élsimítás.
-
VinoRosso
veterán
a pék tudja most a 1,3assal játszom, ezzel nem fogyott még ki, igaz nem is használtam még olyan sokat, de jobbnak tűnik vele, kevesebbszer áll meg tölteni mint szokott.
-
arpi6k
addikt
válasz
muxi-muxi #1166 üzenetére
''Dinamikus árnyékokat kikapcsoltam''
Honnan veszed hogy pont erre a beállítási módra optimalizáltak volna? Ennél azért alaposabb tesztek kellenének hogy ítélkezz a patch felett... (Kikapcsolt árnyékokra miért optimalizáltak volna bármit is? Úgy jól megy a játék szinte mindennel...) -
muxi-muxi
senior tag
A patch 10-15%-os ebességnövekedés-ígérete parasztvakítás. Kétmagos procim van (C2D 2160@3150 MHz), de semmivel sem megy gyorsabban a játék, sőt... A legutolsó centiig ugyanarra a helyre álltam be, jó sok tereptárgy közé, gondosan ugyanoda néztem, ahová az 1.0003-as patch-csel, a Dinamikus árnyékokat kikapcsoltam mindkét esetben (7600GT-m van, szerintem érthető). A felbontás 1024*768/4AA, 16AF volt. Eredmények 1,0003: 63, 1.0004: 61 FPS (Frapsal mérve.)
Azért ha valakinek gyorsulás állt volna be, az hasonlóan dokumentálva jelezze kérem.
Én bedőltem a marketingdumának... -
Xelo
addikt
nahh elkezdtem STALKERozni
még az elején járok, amikor először megyek a föld alá, Strelok ''búvóhelyére''. amúgy nállam is megy tökéletesen legújabb patch-el.
felment játék -> 1.001 patch install -> 1.003 patch -> 1.004 install -> magyarítás és minden oké -
vagamo
őstag
Letöröltem mindent, aztán vissza a PACH-okat szépen egymás után, a végén Magyarítást és minden megy simán, a mentett állások is!
HUHHH!!!
-
arpi6k
addikt
Érdekes.. Nálam hibátlanul megy.
-
vagamo
őstag
VIGYÁZAT!!!
Nálam az ú pachel el sem indul, se új játékot nem tudok kezdeni se a mentéseket betölteni!!!
HIBA KÓD: [link]
Másnak OK? Magyarítva van a játék! EREDETI (dobozos) !!! -
vagamo
őstag
Az új pach innen is letölthető :
http://rapidshare.com/files/51176730/stk-ww-10004.exe
[link]
Csak, hogy könnyebb legyen -
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1152 üzenetére
én ott találtam egyet ahol elektromos anonáliák vannak egy alagútban a vasútnál a hadiraktárakban. Na annak a tetjére kell felmenni ahol vége van a fűnek, körül kell nézni, mert elbújik. Meg kaptam 2őt vagy 3at a küldetésekért. De abből max 3 is elég, ha sp99mel nyomod. Ha ez nem elég ott amúgy is megpörköl a sugár.
-
arpi6k
addikt
Kint van az 1.004-es patch.
[link] -
Jhonny06
veterán
Az a Vintar elég fura egy fegyver. Vettem hozzá páncéltörő lőszert, ami elvileg 400 méterről átszakítja a golyóálló mellényt. Jó, mondjuk úgy kb. 200 méterről még ellőttem a csávó nyakát, de utána lehet látni, hogy zuhan a lőszer és úgy kell kimérni, hogy kb. hova fog esni, elég gáz. Sima 9X39-essel meg még rosszabb.
[Szerkesztve] -
phare
aktív tag
Nekem nem jött be ez a játék. Másfél óra kínlódás után után letöröltem.
-
arpi6k
addikt
Üdv!
A ruhákat lehet valahol javítani? -
Killer01
őstag
válasz
Killer01 #1137 üzenetére
Nah, ugrálni kell, de az épületről. nem emlékeztem pontosan:
Ide kell ugye átjutnod: [link]
Jobra fordulva az épület oldalán a létra amin le kell menned:
[link]
leérve balra lesz a másik létra, amin fel kell menned, az épület teteje:[link]
Átugorva a csővezetékre:[link]
hátraarc, és erre mész:[link]
Remélem így már tiszta
Ja, a lógó szir-szaron is átlehet, de ott könnyű elbaltázni az ugrást
[Szerkesztve] -
Killer01
őstag
Pedig erre gondoltam. Most arra nézel amerről jöttél, ugye? Biztos, hogy a csővezetéken lehet továbbmenni, csak át kell ugrani rá. De abban elbizonytalanodtam hogy az épületről kell ugrani, lehet hogy a csővezetékről.
megvannak a mentéseim, mindjárt megnézem.
Ja, és honnan van 2 kristályod?
[Szerkesztve] -
lsc
nagyúr
Hali
Köszi Vino Rosso,tényleg működik.Tehát itt[link] lenne a gond. -
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1127 üzenetére
én sem emléxem ilyenre bár még nem is vittem végig ezt a részt teljesen. Addig jutottam, hogy az egyik teleportnál valahogy egy pillanatra visszarakott Sidorovichoz az elejére, annyit mondott: '' éjj márkdán vatta hell '' aztán megint a npp-ben voltam, nem tom ennek végülis mi a lényege mit kell itt csinálni azon kívül hogy gaussal leszedem a monolitos köcsögöket?
-
Kimmuriel
aktív tag
Kint van az 1.0004-es patch, lehet pezsgőt bontani!
LETÖLTÉS: [link] -
Killer01
őstag
Két tartály? Nincs a tartálytól jobbra létra felfelé?
Vagy a másik ami lehetséges helyszín, ott az épület szélétől kell átugrani a csővezetékre, és azon továbbmenni.
Esetleg csinálj képet a helyről / ha minden igaz F12 / és rakd fel, akkor biztosan tudok segíteni. Így tényleg elképzelhető hogy másik helyre emlékszek. -
lsc
nagyúr
válasz
Killer01 #1125 üzenetére
Hali
Köszi, de szerintem nem egyről beszélünk. Tehát csővezetékekre érkezem,a vezeték előttem és mögöttem is le van szakadva. Egy irányba tudok menni,a szomszéd épület tetejére,ahol két tartály van.Innen már csak a földre,ahol jó magas a sugárzás. Na innen merre?/Innen már visszamentem a kezdéshez is, de ugyanide jutottam vissza./ -
lsc
nagyúr
Hali
Tud valaki segíteni,a teleportoknál van egy olyan rész,hogy a csőveztékekre dob, onnan merre kell továbbmenni? -
Jhonny06
veterán
-
Killer01
őstag
válasz
Jhonny06 #1118 üzenetére
Nálam a 158.22 megy, viszont nekem is voltak megjelenitési problémáim, főleg az esővel. Egy directx 9.c runtime frissítés megoldotta a dolgot. Az általad írt fagyások szerintem a játék miatt vannak / nálam is előfordultak, volt hogy régebbi mentéstől kellett folytatnom az egészet mert mindig kidobott /, de ha más game is csinálja az memória hibára utalhat vagy valaminek a melegedésére / memória-alaplapi chipset-proci-vidkari/ Futass memtest-et, ill. ellenőrizd a hőmérsékleteket terhelés alatt. Ha régen gányoltad ki a gépet a porból az is lehet a melegedés oka.
Egyébként nem mindig jobb az újabb forceware......
[Szerkesztve] -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy ForceWare verziót, amivel normálisan megy a S.T.A.L.K.E.R.? Amikor még a 162.12-es volt fent a játék elején egyáltalán nem fagyott le/dobott ki az asztalra, de ahogy haladtam előre a játékban egyre rosszabb lett a helyzet, valahol a Bar környékén voltak az első fagyások, aztán felraktam a 162.50-est és egy idő után egyre többször dobott ki az asztalra, eleinte persze nem, de mostmár kb. 5 percenként.
Egyébként rögtön telepítés után feltettem mindként Patch-et és nem csak ennél az egy játéknál csinálja, hanem mostmár lassan mindegyiknél. Nekem a legújabb verziót ajánlották, de semmivel sem jobb, sőt, valamelyik játék már el sem indul.
[Szerkesztve] -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A BAR-ban az egyik katona ad egy olyan küldetést, hogy találjam meg a fegyverét, amit egy lövészárokban vesztett el. Elmegyek a PDA-n bejelölt ponthoz és már vagy 20 perce keresem, de sehol sem találom a fegyvert. Valaki tud segíteni? -
Hun'reeth
őstag
válasz
tököscsávó #1113 üzenetére
2 dolgot is le kell kapcsolni. Az x16-ban az agyzúzót és az antenna mellett az irányítóban a másikat.
-
Mateol
csendes tag
Hello!
Naszóval.Vicces hogy 7 külömböző végigjátszás van a game-ben ,de én csak 4-et találtam meg.
1.Elolvadok a bejárat közelében.
2.Megérintem a magot, és HALÁL.
3.Csatlakozom a tudósokhoz a lelkemmel (a testemnek csá).
4.Boldogan heverészek nemtudomhol életem végéig.
Ha valaki talál még segítsen má'.
Köcce -
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #1102 üzenetére
Szerintem jó helyen jártál /alig lehet hozzáférni a sok anomáliától/, csak ''nem rakta bele a game''. Talán gyilkolássz még egy kicsit, hátha...
Nem tudom mitől függ mit mikor -és hová- pakol. Most, hogy másodszor játszom simán találtam M203-as gránátvetőt a vadvidéken /pedig most már volt 1, bezsákmányoltam a Freedom bázison/, és egy kevés muníció is volt mellette. -
konigstiger
csendes tag
probáltam visszatöltöttem az x10labor elejére de nem megy
azért köszi
biztos senkinek sincs mentése? -
VinoRosso
veterán
válasz
konigstiger #1104 üzenetére
újrakezd korábbbi mentéstől.
-
Lejátszottam másodjára is. Az itt olvasottak alapján már tovább tudtam tolni a jó befejezésig. Köszönöm.
Nekem bejött, az év játéka volt. -
konigstiger
csendes tag
hi az agyzombiztató lekapcsolása után van video lemegy és utána lefagy lécci vmi ötlet v ha tudtok akkor leccci mentés közvetlen a kikapcsolos video után
pls
-
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #941 üzenetére
pripyatban egyetlen ilyen keresztet találtam de nem volt benne semmi. +5 golyóállós artifax sem volt, csak +3as kővirág. Legyilkoltam minden monolitost és katonát pripyatban, duty-st meg freedomost nem mert azok a spanjaim, de azok meg egymást ölték le és egyetlen egy stash-t adott be, de az nem ott volt, és ammo volt benn. Te hogy találtál iet?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Hun'reeth #1097 üzenetére
az x18 az ameiknél az első agyszüpürcsőlő van, tehát a yantar, vagyis ahol átmész az aluljárón ahol egy csomó tüzes anomália van, meg egy csomó tűzgolyós artifax? Ott hol a kanyarban az úton? Én ott nem láttam ilyet. Sőt összesen 2őt tudtam ebből szerezni az egész játék során és az is csak 5%os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest