- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én meg elakadtam, mint állat!
Egyszerűen nem kapok kűldetést. Már elmentem egészen a szarkofágig, de semmi. Állandóan csak ezek a rohadt sablon kűldetések, hogy hozzak ilyen meg ilyen szörny testrészt, meg szerezzek artifactot, de semmi értelmes.
Már tiszta ideg vok, csak bolyongok a zónában össze-vissza, céltalanúl. Kruglov sem ad semmi értelmes kűldit. Neki is testrészek meg artifact kel.
Kihez kéne mennem kűldetésekért, vagy csinálnom kéne még vmit, hogy kapjak normális feladatot?
-
MohaMárk
aktív tag
Ez a játékot mikor adták ki? melyik év melyik hónap?
-
Bencom ™
őstag
válasz
volvoguy #3195 üzenetére
le a csatornába, mikor feljösz a túloldalon pont ott leszel, ahol az iratok... a csatornában be fogsz sz@rni, de nemgáz, én eltökölődtem vele egy darabig
És sokan leírták már, illetve van linkelve párszáz végigjátszás
De ennek ellenére be fogsz fosni
Fejlámpa alaphelyzetben L-betű, hasznos dologmajd ha kijöttél a túloldalon, csöpögtetem a többit
Én mikor lementem és találkoztam a "haverral, akinek csápjai vannak" akkor annyira kiakadtam hogy egy hétig szüneteltettem a játékotDe aztán rájöttem hogy nem is vészes...
-
volvoguy
addikt
sziasztok. kérdésem lenne. ott tartok, hogy találkoztam vakond-al, aki egy castornalejárathoz vezetett, de itt a környékről még elkéne lopnom egy dokumentumot, egy jól őrzött intézetből. mit csináljak? irány az intézet, vagy a csatorna? és a csatornában mire számitsak? elég parásnak tűnik....
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3192 üzenetére
Nem a BÁR terülétén lőttem le azt, hanem másik pályán, messze onnan. De nem gond, mert mindenkit szétszedek, aki belémköt ( amúgy most már kezdenek békén hagyni, ja és nem is minden pályán támadtak meg, mert némelyik pályán csupa zöld pont a Duty a PDA-n
). Egy hadseregnek is elég lenne a fegyver arzenálom...
-
Robar
csendes tag
válasz
AthlonXP #3189 üzenetére
Az X vírus ellenszere később fog kelleni, kétszer is. Először, amikor megtalálod Szidorovics, memoját, megfertőződsz vele. Másodszor, amikor bemész az X 18-ba, ott is fog kelleni. De nem kell izgulni az ára miatt, mert két helyen is meg lehet találni eldugva. Az egyik hely maga az X 18, vagyis mellette a bandita bázis. Annak is az udvarán van egy pince ablakban. A másik tényleg az X 18-ban van, lent a laborban, ahol az a nagy kétlábú giant mászkál, oldalt van egy vaslépcső föl az emeletre, s ott van egy kicsi szoba, benne egy hűtőszekrény, és abban van. Na ez elég kacifántos, de így van.
-
AthlonXP
őstag
A BÁR-ban a kereskedőtöl meg lehet venni bármelyiket, de a katonák közt is van olyan aki árulja. Meg egy csomó lelőtt banditánál és MERC embernél is találtam már, gyakorlatilag lábszárig gázolok már a detektorokban..
Amúgy nem tudja vki, hogy mire jó az az "X-vírus ellenszer" amit a csapostól lehet venni? Csak 1 van belőle, de az 600.000 RU.
. Nekem csak 200 valahány ezer RU-m van, annyi sose lessz, pedig most adtam el Kruglovnak egy csomó artifactot, a csaposnak meg fegyvereket...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Hun'reeth #3185 üzenetére
Úgytudom, azoknak elég, ha az övedre rakod. Automatikusan bekapcsol, fel az övre és aztán már műxik, nekem mindhárom típus így ment.
Nálam szerencsére elég stabil a game, pedig nincsenek fent a javítások a Priobihoz. Bár elővigyázatosságból benyomtam a GOD modot, hogy ne vágjon ki, ha meghalok benne. Az elején 2x is kivágott a winbe, ezért meguntam ( ráadásúl már egy csomót haladtam előtte és nem mentettem.) és benyomtam a trainert.
Szal így most fasza, azóta nem dob ki és nagyon jó..
-
Hun'reeth
őstag
Nekem a kis narancssárga dobozos van csak. Amúgy arra is azt írja mint a tiedre, hogy övre rakni és bekapcsolni. Bekapcsolni vajon hogyan kell?
Szerintem nálam azért nem mükszik.
(#3151) Robar: köszi a tippet de ott még nem tartok. Egyelőre az agropom mellett kell kinyírni a katonai vezetőt. Épp páncélautózom azzal gázolom le az őröket. Csak folyton kiugrik a game.
Borzasztó játszhatatlan. Nálam az alapjáték szinte sohasem akadt ki de ez a priboi katasztrofális.
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3180 üzenetére
Na megtettem. Nem volt semmi gond. Előtte kifaggattam és mesélt vmi titkos főld alatti csővezetékekről. Gondolom azokról, amik Strelok búvóhelyét is őrzik. Majd lenézek már oda is. Amúgy sajnáltam megőlni, mert tök normálisnak tűnt, mikor beszéltünk. Meg nem akart ő rosszat csak félt visszamenni, meg stb.. De most már mindegy.
Persze nem szenvedett sokáig: Közvetlen közelről egy lövés a fejbe a Vintar páncéltörőjével...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Süni 1985 F #3121 üzenetére
Kűldtem privit... Nem ezzel kapcsolatos.
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3180 üzenetére
Nem a végigjátszást néztem. Ez a Priobiban van. A csapos adja ezt a kűldit. Csak félek tőle, mert előtte adott egy kűldit, hogy őljek meg egy ipsét. Mikor megtettem, az összes Dutys ellenem fordúlt. Így most a Duty az ellenségem, pedig előtte jóban voltunk. Én meg nem láttam azon az alakon, hogy az közéjük tartozott volna...
szerk: Előtte csinálok mentést azt meglátjuk mi lesz... Na megyek is azt aprítok. -
Bencom ™
őstag
válasz
Grigorisz #3174 üzenetére
azt hogy amikor kéri a kódot, bármit megadhatok, elfogadja... de nem kell krekkelni telepítés után... mindenesetre nem működött, most újraraktam, magyarítással, 00001-es peccsel, és annyi, az autós modot fel sem tettem mert úgysem használtam. És megvan a tápos mellényke is már, meg a hangtompítós pisztoly, de megvannak a régi mentések is, csak akkor ezek nélkül mentem előre és így nehéz lenne folytatni, szóval inkább elejéről kezdtem...
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3172 üzenetére
a francokat... felteszem a 00001-es peccset és az autós modot, azokkal működött, a linkeltek után meg nem volt hajlandó semmit se csinálni.... és csak egyre rosszabb lett... majd ha valaki linkel valóban működő peccseket, akkor azokat esetleg...
egyébként nem krekkes verzió, nem értem miért nem ment....
szerk: jah és plusz a magyarítást is felteszem.
-
AthlonXP
őstag
Megakadtam a Priobiban!
Nincs semilyen kűldim, kivéve, hogy keressek meg vmilyen "CNPP Blueprints"-et. Az mi az, és merre találom ( a pda nem jelzi... ) ?
Viszont semilyen más küldetés nincs amit megcsinálhatnék ( csak a sablonok pl keress ilyen és ilyen artifctot, stb.. ). A csaposnál lenne még egy kűldi, hogy öljek meg egy bizonyos katonát, de azt nem merem elválalni, mert akkor a Military ellenem fordúl lévén, hogy én is közéjük tartozom, ugye. De egyébként semmi más nincs, most mit csináljak. Amúgy már el mentem egészen az agyperzselős antennákig is, de semmi. Most visszamentem a játék legelejére, egyenlőre tanácstalan vagyok, mint megannyi kis község..
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3162 üzenetére
A Stalker c. film tudtommal Stanislav Lem Stalker című sci-fi könyvéből készült
mindazonáltal én is tévedhetek.... Még mindig semmi tipp hogy miért nem akar menni? a játék elindul, de akár új játékot akár mentést töltök mindig az történik amit leírtam
szóval a töltésnél van gond...
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3123 üzenetére
nekem megvan eredetiben a film, kb 4-5 évvel ezelőtt láttam... egyébként szvsz köze nincs a játékhoz... az adta az alapötletet, de más párhuzam nem vonható közöttük... egyrészt ott nincs benn senki, csak a külső határt őrzik katonák, előlük menekülnek vasúton, de máshol senkivel nem találkoznak, csak anomáliákkal, meg olyan a film, hogy maga a terület az ellenség, és mindenki megkattan aki oda kerül, meg teljesen sík terepen is körbekörbe járkál és eltéved... és vannak benne színes részek is (ha jól emlékszem) viszont számomra akkor mikor még láttam, semmit nem sikerült kihámozni a sztoriból, mert nem egy akciófilm, hanem ilyen elgondolkodtató dolog... már nem is emlékszem, miért mennek a zónába (mert kívülről mennek).
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #3158 üzenetére
az wolf, és ezt más is mondta csak nem találtam mert a padláson kerestem... kösz a tippet... a mostani gondomra esetleg vmi ötlet?
Kipróbáltam: a mentett játékot sem tölti be ugyanígy kidob az asztalra
a more-ra kattintva:
http://kepfeltoltes.hu/view/080420/372727366n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(kép)
és érdekes hogy míg be nem zárom a hibaüzenet ablakát, az asztalnak meg mindennek baromi fura színe van....
a három hibás file a játék mappáján belül van a bin-ben: xrCore.ddl (ez kétszer szerepel a listában)
és xrGame.ddl -
Bencom ™
őstag
nem jó
új játék indításakor ezt a hibaüzit kapom:
http://kepfeltoltes.hu/view/080420/753290369n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha a submit bugra kattintok akkor error, ha a more-ra akkor kilistáz három .dll filet, de semmit nem lehet velük csinálni, ha close-t nyomok (ami elkerülhetetlen) akkor kilép a játékból... kétszer próbáltam új játékot kezdeni mindkétszer így dobott vissza az asztalra... megpróbálom a mentett játékot...szerk: harmadjára szerkesztem eddig csak a linket mutatta, most már a linket se, de nálam kép nem jelenik meg
szerk(sokadik): meghagyom képként linkelve, meg csupaszon a linket, hátha valamelyik csak jó lesz...
-
proci985
MODERÁTOR
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3153 üzenetére
ó, értem
köszi, akkor felteszem, és akkor a mentéseim sem vesznek el
De akkor is előlről kezdem, mert most hogy szétnézelődtem, egy csomó érdekes cuccot találtam
na el is kezdtem letölteni a két linkelt pachet....remélem még működik ezekkel a magyarítás, mert az angolom nem valami jó...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bencom ™ #3152 üzenetére
Ha az 1.001-es pecset felraktad akkor az azzal a mentéssel készült mentések meg maradnak, amikor egy újabb ( pl az 1.004-es ) pecset raksz fel. Szal ha a mentéseid azzal készültek, akkor nem kell újrakezdened a játékot. Amúgy elég ha egy pecset raksz fel, nem kell az összes. Felrakod pl az 1.005-öst és kész. Az összes előző pecs hibajavításait tartalmazza, így a többi fölösleges. Nyugodtan fel lehet rakni az előzőeket is, de azok fájljait úgy is felülírja az újabb.
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #3150 üzenetére
na várj: a hangtompítóssal vicces dolgokat csináltam már, eléggé elvagyok
azt a ládát amit mondasz tudom hol van, de az fox és nem bes, bes az a szeméttelepet őrzi ott nincsenek épületek... de amit mondtál azt megtaláltam, volt ott lőszer benn, meg egy üres hátizsák plusz ládák, de nem lehet azokat kilőni, és ruhát nem találtammég most is hangtompítóssal megyek, van viperem meg AK-m. A shotgunt nem szeretem, egy darabig gyűjtögettem, de semmi hasznát nem vettem úgyhogy eldobáltam, ahhoz is volt vagy 200 lőszerem... oksa, akkor a pisztolygolyókat is eldobálom majd... Nem találtam meg a motorindítás gombját
mármint az irányítások beállításánál se
jó de kellene akkor a 2-es 3-mas 4-es peccs is mert csak az egyes van és ha már peccselgetek, akkor rakjam fel mindet...megint elolvastam a hsz-t. Bestől mikor kaptam én pisztolyt?
de még foxtól se... elvesztettem a fonalat.... mind1, most csak úgy nézelődtem mikor újrakezdtem, meg újonc fokozaton hogy csak a nézelődésre koncentráljak, ha már úgyis újra kell majd kezdeni....
amúgy vicces, hogy mivel egyedül nyírtam ki a banditákat a legelején, és nem hívtam a srácokat, sokkal népszerűbb lettem, a kereskedő is több dolgot adott volna el (viszont egy öltözet 60000RU, ami kéne nekem, és az életben nem lesz annyi pénzem).... viszont megcsináltam pár mellékküldetést (van egy olyan hogy öld meg az üzletkötőt: bennvolt a táborban, amint rálőttem, az összes stalker nekem esett, és onnantól bárhol láttam egyet, mindig rámlőtt
, pedig hangtompítóssal szedtem le... na mindegy) de már az elején volt 11000RU-m csak nem tudtam mire költeni mert a kereskedő 1 rúbelért vesz valamit és ugyanazt már a 10-szereséért akarja nekem eladni
na szóval még várok a peccsekre, addig hülyülgetek még egy kicsit
-
Robar
csendes tag
válasz
Hun'reeth #3142 üzenetére
Van egy jó trükk, amivel hozzá lehet jutni ingyen detektorhoz. Amikor mész a Bár felé a Szeméttelep felől, van egy falka mutáns kutya. Ne lőj rájuk, csak szaladj a Duty-s őrposzt felé, vagyis csald a duty-s katonákra a mutánsokat és hagyd, hogy intézzenek el közzülük néhányat, majd miután vége a csetepaténak, menj oda és szedd össze a halott duty- soktól a cuccokat. Lesz köztük néhány advenced anomalie detector is, amit jó pénzért el lehet adni, vagy meg is tarthatod. Másik dolog pedig, amit észrevettem, hogy az anomáliáknál nagyon jól lehet használni a csavarokat(6-os billentyű). Ha folyamatosan magad elé dobod őket és működésben tartod az anomáliát, akkor amíg aktív nyugodtan át lehet menni rajta sérülés nélkül.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bencom ™ #3148 üzenetére
hm, az érdekes. lopakodni nem lehet mögöttük? viper eldobása itt még hiba. sőt, nekem ott még vészesetre shotgunom is szokott lenni
súlyra figyelj, 400nál több pisztoly lőszer teljességgel felesleges.
na, nem gázadás, hanem motor indítása. szóva be kell indítani a motort, aztán lehet tolni neki.
hú, mintha .004ig vesztek volna. mind1, rakd fel az ötöst (az nem cumulative), és a hatost. hatosban kijavították az utolsó hibákat is. és utánna kezdj újat, mert pár misszió _eszméletlenül_ bugos volt előtte.
nők nincsenek
a zónában pedig nincs élet
első végigjátszásra pedig érdemes mindent átkutatni. nekem úgy a negyedik végigjátszásig még voltak újdonságok
hangtompítós pisztoly elején még nagyon jól fog jönni. nem sebez sokal többet, de fedezékből a banditákat egyszerűbben lehet aprítani.
elejére tippek: beszélj bessel. bes mögött van egy létra, menj fel rajta. a párkányon ki tudsz menni a tetőre. tetőről sprintből ugorj át a keletre lévő ház tetejére (térképen balra). menj a másik végére, ott van a tetőben egy lyuk, abban egy láda. ládát lődd ki a bestől kapott pisztollyal, és abban lesz egy új öltözet;> AK lőszerrel elején takarékoskodj. egy viper és egy shotgun némi lőszerrel legyen még Nálad agropomban. indulás előtt ha tudsz, tradertől vegyél first aideket. agropom után irány a Bar azonnal;>
-
Bencom ™
őstag
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #3147 üzenetére
én már bennvagyok az épületben de fenn a harmadikon van két katona meg a tetőn is van kettő, azok mindig kiszúrnak... viperem sincs, mert eldobáltam még az alagút legelején oda semmi kedvem visszamenni, elég hátborzongató hely, örültem hogy kijutottam onnan
kitárazni mindent kitárazok utána eldobom...jah a gázt-adás nem az előlre nyíllal van?
de azt olvastam valahol hogy ha a nulláról egyesre frissítem akkor vesznek csak el, és az egyes már fennvan... ezek szerint minden peccselésnél el fognak?
a 3-mas 4-es és (kettes van?) peccsek nincsenek meg?vagy nem kell hozzá?
Olyan modról nem tud valaki hogy legyenek benne nők?
Csak a teljesség kedvéért, mert azért lássuk be ahol nincsenek nők, ott emberi élet sem lehet
És ebben egy darab sincs
u.i.: köszi az eddigieket
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bencom ™ #3145 üzenetére
nos, nekem még egyszer sem sikerült észrevétel nélkül bejutnom. lehet, h meg lehet csinálni (barakkba be, ablakon ki, el a két épület között és balra be az agropom ajtaján, fel a harmadikra, majd ugyanezen az útvonalon ki a barakkból a csatorna helyett a másik irányba a bejárat felé). de nekem sose sikerült. hajnali két óra... olyan 6ig nem kel fel a nap, kb háromnegyed órád van realtimeban
.
szóval túl lehet élni. trükk, hogy óvatosnak kell lenni, és egyszerre max egy katona jöjjön rád. ha még van a viperbe lőszered, használd azt. ha lelövöd valamelyiket, próbálj eljutni hozzá, és a lőszert elvenni tőle. a fegyveréből is üritsd ki unload weaponnal.
autónál az valami bug lehet. jármű modnál a controlsnál állítsd be a gáz adását valamelyik gombra;> anélkül nem indulnak. és pár orosz csoda hajlamos lefulladni;>
patchelésnél mentéseid veszni fognak, de ennyit megér a dolog, még eléggé az elején vagy.
angol, fullos végigjátszás itt (képekkel, mindennel). meg komplett leírás. nagyon sokat segíthet (magyarról nem tudok):
http://stalker.heroesradio.com/patchek:
1.005
http://files.aoaforums.com/I3498-stk-ww-10005.exe.html
1.005 -> 1.006 (van vithout logging in 500ks cappal;>)
http://www.fileshack.com/file.x/11919/S.T.A.L.K.E.R.+1.0005+to+1.0006+Patch+-+Non-US -
Bencom ™
őstag
válasz
Bencom ™ #3145 üzenetére
u.i.: találtam egy angol nyelvű bár sajnos nem túl részletes végigjátszást... ha ennek valaki linkelné a magyar megfelelőjét, vagy ha sok szabadideje lenne és lefordítaná, nagyon nagyon megköszönném, ugyanis az angolom nem valami jó: Itt találtam még a linket.
-
Bencom ™
őstag
üdv ámberek, elkezdtem elolvasgatni a topicot, bár elég lehetetlen vállalkozás volt, de amire kerestem a választ, azt nem találtam meg végül (viszont sok érdekes dolgot meg igen
)
még eléggé az elején járok, az Agropromon kutatóközpontból kellene kihozni a katonai doksikat, és baromi lassan haladok, mert mindig észrevesznek... ha megszólal a riasztó, mennyi esélyen van a túlélésre? (AK-ba töltény nulla, vagy nem tudom minek írják az AK-t... pisztolyhoz van 1200 de azzal eddig sokra nem mentem a katonák ellen).
A másik meg hogy ha szép lassan nyomulok előlre ( bár eddig még így is valaki mindig kiszúrt) akkor nemsokára reggeledik (asszem hajnal két óránál járok) az nagy baj lesz?Ja és nemrég verekedtem magam keresztül valami láthatatlan szörnyön, de két tár AK meg sem kottyant neki (ráadásul a fejét soroztam) végül egy katona szedte le, én meg őt... A pszicho-szörny meg annak ellenére amilyen ijesztő, fél tár AK-val simán leszedtem anélkül hogy komolyan megsebzett volna... 1.0001-es pachem van azt hiszem, mert a többit amikor le akartam tölteni azt mondta fizessek azt meg nem fogok
Esetleg ingyenes (nem regisztrálgatós) verzió?
És a mentések elvesznének megint, ha frissítem?
Sry a sok összevissza blabláért, kicsit már késő van eddig olvasgattam(ja és jobbra fel)
Ja még valami: feltettem még kapásból a vezethető járművek modot, aminek köszönhetően a kezdőhelynél megjelent pár meseszép tragacs, mindbe bele tudok ülni és tekergetni a kormányt, csak éppen nem mennek semerre, nem lehet velük elindulni, viszont a falu bejáratánál (a pince felől) parkol egy leszakadt ajtajú UAZ a levegőben (ebbe beszállni se tudok, mivel le van szaladva az ajtaja
) és bármit vágok hozzá, kitartóan lebeg a kerités mellett. Bug e? vagy a sugárzás szárnyakat adott?
-
proci985
MODERÁTOR
OLben barkeep mikor dobja ki a kill lucky küldetést? asszem első végigjátszáskor kinyirták, szal most másodszor is vsszatértem a zónába, hogy marke... izé John Matrixként rendet tegyek;>
-
True
aktív tag
válasz
Hun'reeth #3140 üzenetére
Hát wazz, nem tudom már honnét szedtem, de az biztos, hogy a játék 1/3-ánál nem meszebb... Ilyen kis narancssárgás fejecskét rak be a mapra, és ha közel megyek, elkezd rezegni a fejecske, mint a vibrációs mobil, de ezzel sértetlenül végig tudam menni a tárgyalt alagúton...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Süni 1985 F #3137 üzenetére
Hát sajna ebben nem tudok segíten ( még priviben se ), mert nekem nem warez a game.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Süni 1985 F #3135 üzenetére
Ez érdekes, mennie kéne. Pecsek nélkül megy? Általában akkor szokott ilyen gond lenni, ha nem eredeti gaméra teszik a pecseket. Azok átírják a játék indítófájlját, ezért nem mindul utánna a játék. Ebben az esetben szerezned kell egy crack filet az adott pecshez... ( vagy meg kell venned a gamét..) A pecsek nélkül semilyen mod nem fog menni sajna...
-
Süni 1985 F
senior tag
Feltoltam az 1.4 patch majd az 1.5
külön próbáltam ,de egyikkel sem indul a játék...
Miéééért??? -
AthlonXP
őstag
Felraktam a Priobi-t. Nekem vhogy a környezet jobban tetszik, mint az OL modban. Annyira jó, hogy tele van fákkal, virágokkal meg egyebekkel a táj. Olyan élethűbb az egész. Az OL modban ( és az eredetiben is ) olyan idegen vhogy az egész. Kopár, színtelen, kissé egyhangú a táj. Ebben meg, olyan "éetteli" az egész. És szerencsére megy ez is simán, csak a fű részletességet kellett levennem ( de mivel ebben sokkal több a fű és zöldebb is meg virághegyek mindenfelé, így nem is tűnik fel.. ), meg az árnyékokból egy keveset, de maradt a dx9 full dinamic light meg high beállítás..
Most lesegetem még a változásokat az eredetihez képest. Tök jó volt a 2. pályán a Kívánságteljesítő a szabadban, körbetáncoltam ott hírtelen, de sajna nem lehetett felmászni hozzá.
Az viszont nagyon érdekelne, hogy hogyan kerűlt oda? Vagy hogy vitték el az erőműbe?
Meg ugye most már a BÁR-ban be lehet menni a "púlt mögé" is.
Viszont történetileg nem nagy szám. Annyit már ki tudtam okoskodni, hogy mindenki a "Márked Van"-t keresi ( lelábbis sokan, a kereskedőnél talált papírok alapján ). Biztosan el is kell majd tennem láb alól... Most a BÁR-ban vagyok, eddig még csak papírokat kellett keresni, ill. most már kapok a csapostól ilyen sablon kűldetéseket is ( öld meg ezt és ezt a stalkert, keress ilyen és olyan artifactot, stb szal semmi extra ).Az első pályán kaptam olyan kűldetést, hogy keressek meg valami "NPP dokumentumot" vagy mit. Azt merre találom? Nem találtam a leírásban sem, bár lehet, csak én nem vettem észre...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Süni 1985 F #3131 üzenetére
A modok egy részét simán installálni kell, a többit meg csak be kell másolni a játék fájljaihoz. A gamedata asszem nem része az alapjátéknak, az a modokkal települ. A játék fő konyvtárában van ill. lesz. A modoknál arra figyelj, hogy a megfelelő patch telepítve legyen előtte, mert anélkül nem fog működni, ill. felrakni sem tudod némelyiket. Legalább az 1.004-es pecset rakd fel, azzal már minden mod megy.
-
Süni 1985 F
senior tag
Feltettem valami Winter módot!
Milyet lehet még és ez mire jó?
És hol találom a gamedata-t?Mert olyan fileokat töltöttem le amiket ide kéne bemásolni és felülírni!
Ti,hogy tettétek fel azokat a módokat pl amitől szebb lesz a grafika?!
Biztos már levan írva a topicban de nincs kedvem végigolvasni mire magtalálom! -
AthlonXP
őstag
válasz
_stick_ #3125 üzenetére
Na THX..
Egyenlőre divxben is jó lenne...
De a kérés továbbra is áll, szal jó lenne egy letöltési link. Nem akarom megvenni, annyira nem fontos az énnekem, csak meg akarom nézni, mert kíváncsi vagyok rá. Ha jól tudom, eleve csak orosz nyelv van, ráadásul fekete-fehér is, szal ki se írnám lemezre, így megvenni sem akarom...
-
_stick_
őstag
Elkezdtem tegnap a játékot elölről. 1szer már végigvittem, akkor átrohantam az összes pályán, de most bolyongani fogok, felfedezem az eldugott helyeket, tárgyakat, küldetéseket, stb... Feltettem a magyarítást is, hogy a történetet jobban megértsem.
Azt mondjátok meg nekem, melyik a leghasznosabb műtárgy és hol található?
-
_stick_
őstag
válasz
Süni 1985 F #3124 üzenetére
-
AthlonXP
őstag
Tudna nekem valaki ajánlani egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a STALKERT ? Mármint a filmet... Mert régebben találtam egy torrentes linket, de onnan nem tudom vmiért leszedni...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Süni 1985 F #3121 üzenetére
Az a film nekem is megvan, istenkirály!!! Tényleg nagyon jó! Teljesen egyetértek veled.
Na meg Will Smith amúgy is az egyik kedvenc színészem...
-
Süni 1985 F
senior tag
Láttátok már a Legenda vagyok című filmet ???Will Smith főszereplésével.
Nem teljesen vonható párhuzam a STALKER és a film között,de akinek bejön ez a game annak ajánlom ezt a filmet mert K.jó!!!
Nekem kb ugyan azt a hatást éri el mind a 2!
HD-ben meg egészen élvezhető 5.1 hangal
Mindenképpen ajánlom mindenkinek! -
Robar
csendes tag
Itt van egy teljes leírás a Priboirol. Ez sokat segít majd, én is ezt használtam útmutatónak, mert ennek hiányában nagyon nehéz lett volna megtalálnom a dokumentumokat. Ez egy pdf formátumú leírás.[link]
-
Robar
csendes tag
válasz
Hun'reeth #3113 üzenetére
Valóban az alagútban van. Az alagút végén van egy halott stalker és nála van a papír. Ahogy bemész, a mozdony után jobbra mész egészen a falig, és ott rohanni kezdesz az alagút végéig. Kétszer beleszaladsz anomáliába, de nem vészes, mert ha közben gyógyítod magad, akkor túléled. Próbáltam középen és bal oldalon is menni, de nem lehet, mert túl sűrűn vannak az anomáliák és megfognak. Az alagút végén a bal oldalon van a halott. Közben ne felejtsd el nyomni az F6-ot.
-
-
Hun'reeth
őstag
No akkor tőled kérdezem hol van az elopott dokumentum? A 2. tulajdonképpen. Az agropom és az alagút közé rakja be látszólag a térkép de ott a sugárzás nagyon erős.
Ezért gondoltam, hogy talán az alagút végén. Meg úgy is ír róla, hogy az "alagút környékén" találod.Másoknak: az alapjátékban én is voltam az alagút végén bár a hulla nem rémlik. A priboi-ben úgy tűnik összeérnek az anomáliák vagy a fene se tudja
A ruha: hááát ezt aztán szépen eldugták de szerintem túl megkönnyíti az elejét meg értelmét veszti a fejlődési ütem is (azaz, hogy a barlanghoz el kell menni a golyóállós dzsekiért amit a banditáknál mond a túsz fickó)
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3111 üzenetére
Igen, arra a falura gondoltam, csak elírtam...
Végülis más falu nem nagyon van ( szinte az egész gaméban..), szal nem lehet eltéveszteni...
Végigmész a falun átvezető földúton, majd ott az épületeknél megleled Lucky-t. Van ott pár jármű, talán vmi buszmegálló féleség is, meg a bejáratnál asszem ilyen álcaháló van kifeszítve...
Én is csak a minigun miatt csináltam meg azt a kűldit. Azóta az a fegyver hozzámnőtt. Keményebb vagy nagyszámú ellenfél esetén nagyon jó, vagy zárt helyen. Akkor meg falat is lehet bontani vele...Viszont nehéz ( kb 44,5 kg ) és eszi a töltényt, de hatékony. Én a 7.62-es páncéltörőt ajánlom hozzá, azzal már te lehetsz a Terminátor!
Főleg egy jó féle exoskeletonnal párosítva..
-
-
Robar
csendes tag
válasz
AthlonXP #3105 üzenetére
Igen,"találkoztam" Strelokkal, vagyis csak messziről figyeltem meg távcsővel, hogy mit csinál, mert sajnos itt nem egy oldalon állunk. Akit alakítunk ebben a modban az egy katona (military) és Lt. Priboi-nak hívják. Maga az alapötlet jó, csak egy kicsit egysíkúra sikeredett a történet. Semmi egyebet nem kell csinálni, csak bizonyos dokumentumokat kell beszerezni. Vannak mellék káüldik is, de nagyjából ugyanazok, mint az OL-ban. A vége elég lehangoló és szomorkás hangulata van az egésznek.
-
volvoguy
addikt
visszamentem az első kezdőpontra, a faluba, és a padláson nincs semmilyen kabát, csak egy táska volt, azt kiüritettem, de még mindig megsebesülök, ha sugárzó helyre tévedek
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3106 üzenetére
Talán a rakétákkal le tudod szedni őket. Sajna nálam sosincs rakéta, pedig mindíg ki akartam próbálni, de álandóan elfelejtem, pedig nem nehéz hozzájutni..
lucky rejtekhelyét egyszer asszem Xelo írta le egyszer, vmelyik korábbi hszében. Amúgy azon a pályán van, ahol a szabadságiak bázisa van. Amikor belépsz arra a pályára a játék elejétől haladva, akkor jobb oldalt van a bázis, balra meg egy falu. Az tele van snorkokkal. Végigmész a falun ( követed a rajta keresztűl futó földutat ), akkor eljutsz egy kisebb bázishoz, pár épület és néhány stalker van ott. Na ott találod meg Luckyt, legalábbis én ott láttam. Remélem megtalálod... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #3085 üzenetére
ahaha. én anno beleküldtem 7 rakétát, 40-60 gránátot és nem purcant meg. meg kapott 30 fejlövést ionágyúval, de az úgy néz ki, hogy hidegenhagyja. dragunov szintén. fölös artifact meg nem volt nálam
helikoptereket valahogy le lehet szedni?
lucky meg még mindig nincs meg. jól elbújt:/
-
AthlonXP
őstag
Találkoztál Strelokkal?
Az eredeti gaméban és az OL-ban is mi alakítjuk Strelokot,
akkor ezek szerint a Priobyban nem? Csak kb 1 órát játszottam azzal a modal, de azt nem figyeltem, hogy abban hogy hívnak minket...
Hm...
szerk: Lehet, hogy meg kéne lesnem, csak sajna az eléggé eszi a gépem...
-
volvoguy
addikt
nem azért mintha bajom lenne vele, csak hogy a realitás miatt.....de semmi gondom velem mondjuk nem szeretem a parázós játékokat, sem filmeket, valahogy az idegrendszerem nem tart ki addig....
-
VinoRosso
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged