Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak egy kis érdekesség...
Kétszer játszottam végig, és mindkét alkalommal a Pripyat-ban található ''Aréna'' nevű részt átugrotta a játék... Mentem Pripyatban (valahol ott az óriáskerék környékén jártam) és mikor bejött az átvezető videó az Arénáról, hogy ott mennyi vaddisznó, meg bazookás emberke van, majd vége lett a videónak, töltött a játék, betöltötte az Arénát, majd láttam egy képkockát, hogy jönnek felém a vaddisznók meg ilyenek, erre abban a pillanatban újabb töltés következett, majd az NPP előtti hídon álltam (ahol az anomália miatt lezuhan a nagy helipopi) a betöltés után (tök jó volt)
1.000-s verzió, semmi extra
kicsit megkönnyítette a dolgomat a játék, de nem örültem hogy azt a részt átugrotta (ráadásul mindkét alkalommal) -
Grigorisz
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van itt valaki közületek, aki klánozik?
-
aginor
veterán
Miért van az, hogy közvetlen a játék elején bezár a kereskedő?
Adja a feladatot, hogy öljek meg egy bóklászó stalker-t, megteszem, kiírja, hogy gyere vissza a jutalomért, visszamegyek, de nem tudom kinyitni az ajtaját, és így nem tudok beszélni sem vele.. -
subaruwrc
félisten
válasz
Grigorisz #979 üzenetére
Az valőszínű h félrefordítás mert a mérést előtte csinálja mielőtt magadhoz térsz a buszban.le kell lövöldöznöd a zombified stalkereket meg a snorkokat kint és az alagútban meg lehetőleg védened h ne lőjjék le.ezután vissza kell vezetned a proffhoz a mérésekkel együtt.ha netán mégis lelövik ami előfordul nekem pl tegnap meghalt
akkor sincs semmi.ellootolod tőle a méréseket és te viszed be a profnak.
-
Grigorisz
aktív tag
Hali!
Mit kell csinálnom mikor kimegyek az emberkével mérni és a PSI sugárzás a földreterít és a buszon térek magamhoz? mert az emberke akivel mentem álldogál és azt mondogatja, hogy nem áll készen a megmérettetésre. gondolom ez csak fordítási hiba inkább azt jelentené, hogy nincs még készen a méréssél de már kb 20-25 perce várom, hogy kész legyen de semmi. ötlet? -
aginor
veterán
-
Kimmuriel
aktív tag
Én most Yantar-ban az X16 labor felé menet jártam úgy, hogy a telephely udvarán 7-8 zombified stalker támadott rám, nekem meg az összes fegyveremből elfogyott az összes töltény!
Nosza, futás! A zombified stalker-eket még úgy ahogy sikerült leráznom, de 2 snork levakarhatatlanul a nyomomban volt, úgyhogy kénytelen voltam foglalkozni velük. Amint lelassítottam, egyből a torkomnak ugrottak, jobb fegyverem pedig nem lévén késsel próbáltam meg eltenni őket láb alól... Hát, hajszál híján én húztam a rövidebbet! Igencsak megszorongattak, most pedig úgy néz ki a dolog, hogy a játék folyamán először rákényszerülök, hogy skulót vegyek a pénzemen... Piszkosul drága a töltény! Egy csomag megvan 500-600 rubel is! Nekem meg kéne 600-700 darab!
Sajnos nem tudok máshogyan szerezni, mert ha visszamegyek, akkor a Wild Territory-n tuti nem fogom megúszni a bulit lövöldözés nélkül, ráadásul általában mesterlövészek várnak a tetőkön, szóval ritka szar ügy...
Normális rucim sincsen, azt mind szitává lőtték a labor felé menet, csak egy nyomorult Ecologist-ban rohangászok, aminek egyetlen előnye van, a kék színű éjjellátó kütyü...
-
emery2
tag
Na ezen a pályán eldobom az agyam. A védőruhám már majdnem teljesen tönkrevan, a sugárzás kurva nagy, a katonák meg egyre pontosabban lönek... Mi a trükk, hogy lehet megcsinálni? Kifogytam az eü dobozokból is..
-
True
aktív tag
-
emery2
tag
Üdv!
Az erőműnél tartok, és az a gondom, hogy nem találom azt a bejáratot ami a ''normális'' végkifejlet felé viszi tovább a szálat. Csak ezt az egy bejáratot találtam meg ami egy hangárba visz ahonnan a szarkofágba lehet lejutni. Valamelyik hozzászóló irta, hogy a helikopter a falból kirobbant egy darabot és ott be lehet jutni az erőműbe. Az volna a kérdés hogy ehhez a bejárathoz képest ami linkelve van hol találom? Előre is köszi.
[link] -
válasz
csucsu_17 #963 üzenetére
Radeon 8500 LE az egy 4x AGP kártya... hiába van rajta max. 128MB memória, akkor is csak a DirectX 8.1-et támogatja hardveresen... valószínűleg ezért nem fut normálisan a játék...
lehet próbálkozni driverekkel (esetleg egy régi catalyst-tal...) de nem tudom hogy van-e érteleme... -
csucsu_17
aktív tag
Sziasztok most tettem fel a játékot, és va negy kicsi problémám, de ezzel az egész játék játszhatatlan.
Mikor elinditom gondolom ott ahol a menünke kéne lenni sötét képernyő fogad csak az egér kurzort látni, és mikor kattintgatva, nagynehezen elinditom a játékot, megjön az intro mikor megy az a katonai teherautó amit aztán kilőnek. Aztán az ember megadja ak üldetést,hogy hova menjek és amint kilépek az ajtón, most jön a POÉN előre haaldva elsötétül a kép és semmit sme látok, csak ha tolatok akkor látok mindent, de amugy semmit.
Ötlet? Driver hiba? 8500-al nem kellene eröltetnem?
Catalyst verzió: 06.5-ös ekkor telepitettem újra a gépem utoljára
Tudtok segiteni? -
Devil's
csendes tag
A következő kérdésem az lenne, hogy hol van annak a katonának a fegyvere aki elvesztette...(a bárban kapom a küldit) A helyszín megvan, de melyik épületben?
Más: Mondták az ellenőrző ponton hogy be tok lépni közéjük, azt hol lehet?DD
thanx -
Kimmuriel
aktív tag
Én sajnáltam belé a drága skulót, úgyhogy csak kimásztam a létrán aztán csá!
Szvsz tök felesleges kinyírni...
-
Devil's
csendes tag
thanx, siker:.....
Az nekem is leesett, hogy a folyosó felénél jön ki, bele is ürítettem egy kevés ammo-t de nem purcant ki...
De mind1, sikerült, mége4gyszer kössz!! -
True
aktív tag
8X megoldottam már úgy, hogy amikor abba helyiségbe lépek ahol megjelenik, elötte fullra tárazom a preferált fegyveremet, majd befutok, és amikor meghallom a hörgését, hogy megjelent, rögtön futtában hátra arc, és odarohanva, közvetpen a pofájába nyomott fegyverrel az egész tárat belepumpálva végső szundira kényszerítem! Az egész mutatvány KB 10 másodperc! Hajrá!
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy az eredeti játék 1.3 patch-el rosszabul fut, mint a tört patch nélkül?
Ráadásul a tört anno 1gb rammal, most meg 3gb-al futtatom. -
valahogy így : [link], csak ügyesebben...
el kell bújni oda a fal mögé, és a kihajolással (E és Q) kihajolsz, majd párat belelősz... vagy gránát... elég gyorsan meghal, lényeg hogy mikor elkezd sípolni, akkor el kell bújni, úgy nem tud bántani... mire meg odaérne hozzád, addigra meghal, vagy ha nem, akkor megmurdálod a késsel -
Devil's
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket!
Nos annál a küldinél ahol a katonai doksikat kell ellopni (majd el kell vinni a bárba->eléggé az eleje), ott ugye úgy tudunk bejutni, hogy felmászunk egy létrán, aminél mindig visszaránt egy szörny... Na azt hogy a rákba kell kicsinálni??
A gondom itt az, hogy mire előveszi újra az AK-t addigra megint odaránt, és lecsap, néha sikerül lőnöm kettőt, de csak sajna mellé....
PLS HELP! -
subaruwrc
félisten
-
válasz
subaruwrc #944 üzenetére
annál a résznél pont az a lényeg...
mikor belépsz az udvarra akkor a csávóka rögtön elkezd hívogatni (a kis perverz cukrosbácsija...) és mikor odaérsz hozzá, akkor azt mondja, hogy ha adsz neki lóvét, akkor ő elhozza neked azt a hiper-szuper tv-shopos (gagyi, de drága...) fegyvert... azt mondod neki, hogy jól van dzsonni, itt a pénz, hozd a stuffot, dzsonnika bemegy a házba, majd még visszaszól egy valami olyasmit, hogy na most jól átsz@balak, menj máshova sírni... (majd csinálok képet v videót, hogy mit mond annál a résznél...)
szal ellopja a pénzedet, erről szól az egész... én is megmurdáltam őket, mert nem szeretem, ha meglopnak -
ML320
senior tag
válasz
subaruwrc #944 üzenetére
Én elmentem a farmról egy kicsit szétnézni, majd amikor visszajöttem csak egy optikát kaptam tőle
Utánna meg a feladatként megkaptam azt, hogy csináljam ki a gyerek egyik beszélgetőtársát. Így már elkértem a visszjárót.
Az a nyolc nem olyan sok. Hangtompítót fel, az őröket egyesével hátulról gyorsan elintézni. Csak egy lövés a fejbe, majd spuri az épület másik oldalára. Ha ők megvannak, 2-3 gránát kosárlabda stílusban...
A maradék nem okozhat gondot.
Van egy olyan mellékküldetés, hogy likvidáljam a Vampire nevű banditát a Sötét Völgyben. A hely már tiszta, csak a katonák és banditák tűnnek fel néha-néha, és csatáznak. Vampír helye bejelölve, de ott nincs. Se a föld alatt, se a levegőben... Tipp? -
subaruwrc
félisten
Hello. most küldöm 3szorra a játékot és sok itteni dolgot kipróbáltam( faja a gránátvető a háztetőn x18 előtt
) többek között azt is h 800ért vegyem meg azt a puskát a farmon a muksótól.oda is mentem-előtte megmentettem a haverjukat- beszéltem is a muksóval.lenyúlta a 800amat és mondta h várjak.kb 15percet vártam de ezek csak kajáltak meg zenéltek és közben puska sehol.bemenni nem akartam mert lelőttek volna.valamit elrontottam? ha kell kiírtom őket a puskáért végülis csak 8 an vannak.... ötlet?
-
Kimmuriel
aktív tag
Nekem meg arról meséljetek, hogy hol találok SEVA suit-et! Másik kérdésem pedog az volna, hogy nem tudjátok honnan lehetne a játékban lévő zenéket letölteni valahonnan? Azt tudom, hogy a készítők oldalán van 14 soundtrack, de abból pont azok a számok hiányoznak, amik nekem kellenének, így például a főmenü zenéje, vagy ami a 100 Rads Bar-ban szól a rádióból. Valakinek vmi ötlet?
-
Killer01
őstag
válasz
CsCsigusz #939 üzenetére
Én 5! exoskeleton ruhát találtam. Van egy Piripócs városában egy anomáliákkal körbevett keresztnél / egy +5 golyóálló artifakt társaságában /, de ehhez sok tagot meg kell a városban nyúvasztani hogy beadja.
Van a linken leírt és van a monolitvezérlő ajtaja előtt is. Az ajtó utáni folyosók / ahol jó sokat kell harcolni / egyik benyíló szobájában is találtam. És a teleportálgatós buli közepetáján is van, egy ládás-álcahálós monolit táborban. -
CsCsigusz
tag
Én végigvittem 4 féleképp de a többit hogy, hogy tudom ''kicsalni'' a játékból arról halvány gőzöm sincs
A hoteles témát amúgy nagyon megéri megcsinálni
Még asszem úgy nem próbáltam ki, hogy a Duty-s stalkerek ellen fordulok csak azt nem tudom hogy tudnám megcsinálni
Meg az Exoskeleton ruhát vagy mit én akárhányszor végigtoltam sose találtam meg se patch-el se patch nélkül
Valaki nem tudja megsúgni merrefele keresgéljem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
GhostLead #937 üzenetére
Épp most csináltam meg azt a küldetést, és elvileg kellett volna kapni érte 4000 rubelt és egy térképmegjelölést egy secret stash-ről (ami nem mellékesen a Wild Territory-n belül egy olyan páncélszekrényt kéne hogy jelöljön, amiben van egy SEVA suit!!! Viszont mivel nincs bejelölve, ezért ha csak úgy odamész, tök üres lesz
), ehelyett azonban egy nagy lóf*szt kapsz! Ha visszaviszed neki a puffkát, beszél ugyan a titkos tárolóról, de nem lesz rajta a térképen!
Direktbe a SEVA suit miatt mentem neki ennek a küldinek, mert már baromira gáz, hogy még mindig csak egy szaros Stalker suit-ban nyomulok, gondoltam szerzek egy jobbat, erre bugzik a küldi mint atom! -
debut12
aktív tag
válasz
Tommy1213 #926 üzenetére
7 féle befejezési lehetőség?
Nem is rossz.
Több FPS-nek is lehetne dinamikus storyja.
Mázlimra találtam egy mentést az agyperzselő előtt, így nem kell újra kezdenem a rossz mentéseim miatt./nincs elég sugárzás elleni védelmem, és már a vodka is elfogyott nagy bánatomra.
Sebaj, van itthon sör.
/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Killer01 #914 üzenetére
Killer01!
Ha jól értem, a cső alá applikálható gránátvetőt keresed? Mert abból van egy az Army Warehouses-ben lévő Freedom Bázison, a főépületben a földszinten, a rácsos ajtó mögötti szobában a falon (egy karabélyra hegesztve). Ez de szép mondat volt.
Egyébként a GP-re nem tudod fölrakni... -
Tommy1213
csendes tag
helló mindenkinek van 1kérdésem
a 7 féle végigjátszásból van oan amikor meg találjuk strelokot -
szaby_gyerek
tag
Üdv!
Van egy problémám, sárga az égbolt, tudom kapcsoljam ki a teljes képernyős nézetet, de ablakban játszani élvezhetetlen. Nincs valami megoldás, hogy teljes képernyőn se legyen sárga az az égbolt?
Az 1.0003 patchel mennyit javul az NPC-k spawnolása? Azt hallottam ezen is javítottak. -
debut12
aktív tag
Azért nem is tudom. Szerintem a vége felé járhatok. Bementem egy épületbe, egy csávó folyamatosan osztja az észt, a sugárzás a fellegekben, katonák tömkelege, akiknél naná hogy nincs sugárzás elleni oltás. Így elég nagy oltás végignyomni, mert nem a lőszer, hanem a sugárzás csinál ki. Megláttam a kívánságteljesítő csodasz*rt amiért épp megyek, de kb. a cél előtt 10m-el kipurcanok. Nem tudtok esetleg valmi cheatet, mert a következő fázis az uninstall lesz, vagy kibaszom a gépet az idegtől. Szeretem az FPS játékokat, nem mondanám magam bénának, de az hogy minden irányból lőnek + a sugárzás...
-
Dotn
aktív tag
Koszi szepen a segitseget. Basszus akkor kezdhetem elorol a jatekot. No de sebaj igy mar egy kicsit konnyebb lesz. Mondjuk en csak vegig rohantam a jatekon es lam ez lett az eredmenye: a legszarabb befejezes! LOL!
A helikoptereket nem probaltam leszedni de ha lehet akkor en is probalkozok veluk. -
GhostLead
tag
Szia Debut12! A dekódert csak úgy tudod megszerezni ha megcsináltad azt a küldetést ami igy szólt / Talk The Guide/ ő küld el a dokihoz Strelok búvóhelyére /Agrophorm/
doki küld el Pripyatba ahol egy szobában van. Ha nem szerezted meg, akkor csak rossz befejezést fogsz látni.
Majd a következő játszáskor minden küldit megcsinálsz, úgy jó lesz! Sok szerencsét! GhostLead! -
Kimmuriel
aktív tag
A PSO-1 scope-ot milyen fegyókra lehet ráilleszteni? Kicsit ideges lettem, hogy tettem egy elég nagy kitérőt az eredeti úticélomtól, csak hogy beszerezzek egyet, erre kiderül, hogy egyik nálam lévő fegyverre se tudom fölszerelni!
-
debut12
aktív tag
válasz
GhostLead #913 üzenetére
Szia! Már vágom. Már bent rohangászok a folyosókon. Milyen dekóder? Azt hol kell összeszedni? Tehát több befejezése is van a játéknak? Most csak végigrohanok a játékon, mert a haver unszolására raktam fel. Abszolút nem tetszett a játék, most meg rajtamaradtam, de csak is kizárólag a Crysis megjelenéséig.
-
GhostLead
tag
debut12 a szarkófág nem máshol van mint Chernobylba. Nincs mit tenned, elmész Pripyatba és onnan mész Chernobylba. Ott a szarkófág, időre megy úgyhogy rohanj, ne állj le lővöldözni mert le szednek a katonák naon hamar. Csak azt lőd le aki közvetlen előtted van. Rem. a dekóder megvan, mert akkor látod a leghangulatosabb és a legjobb befejezést. Ha nem akkor csak a rosszakat, Sok szerencsét! GhostLead
-
debut12
aktív tag
Ebben a játékban lehet járművet vezetni? Képet láttam róla, de még nem jött össze.
-
ML320
senior tag
Remélem, nem tudom magamat elásni...
A Battlefieldben megoldották, hogy volt pálya, ahol a szövetséges katonákat ejtőernyővel dobták le. Német mesterlövészként csak hullák potyogtak az égből. .Itt meg a MIL belemegy a földbe, majd odakerül az a rakat katona. Miért nem tudottt volna leszállni és a katonák kiugrani, vagy ha már desszantosok, akkor miért nem egy kötélen csúsznak le. Na, ez feeleing lenne!!! -
ML320
senior tag
válasz
Killer01 #905 üzenetére
M203-as gránátvető, plusz optika a TR301-en
És nem emléxem, hogy hol találtam. Most nyomom 4-szer... Hiába, a Diablón nőttem fel
A GP37-re viszont nem tehető fel, különben azzal nyomnám.
A plusz ötösből egyet a Sötét völgyben találtam, a másikat a Hadiraktáraknál. Mondjuk járkáltam is eleget. Mire átmentem a hadiraktárakhoz, már első voltam a ranglistán
Ja, és az utadba kerülő összes ládát lődd szét!!! Az ütésre +30%-ot adókat abban találtam.
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
-
True
aktív tag
Nekem az az 1 zuhan le, a többi füstölögve elröppen, majd néhány kilométerre a reaktortól északra van egy hangár ahol gyorsan befoltozzák, és már jön is vissza hogy újra löhessem... De viccet félretéve, létezne ennyire dinamikus motor?
Mert annyi rakétát nyomtam nekik GOD modban hogy csuda mégsem robbant fel 1 sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest