- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, nagy gázban vagyok, ugyanis felkaptam a laborban a doksikat, de nem tudok kimenni, mert vmi cucc elálljua az ajtót. Ha a másik irányba indulok akkor zsákutca, mert csak pár szekrény van arra
a tüzes cucc össze vissza ugrál a laborban, és gőzöm sincs hogyan fogok kijutni
-
VinoRosso
veterán
Tegnap átböngésztem a screenshotjaimat, és találtam egy két édrekes dolgot, főleg bugokat. Pl amikor nem volt nálam semmi, akkor nem 0. kg-t ír ki az inventory, vagy pl volt egyszer olyan, hogy meghaltam, és mint a flubberben a gumi, úgy szétnyúlt a testem, és hirelen megszűntek körülöttem az épületek, és 'feljutottam a mennybe', vagy egyszer átugrottam egy kerítést, amit amugy nem lehetne, és kimentem oda, ahol vége a pályának, és leestem a 'semmibe', vagy pl érdekesen egymásbacsúsztak az alakzatok, az ember ek úgy jártak, hogy félig a földben volt a lábuk stb...elég sok van ha valakinek van kedve böngéssze őket.
[link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link]
[Szerkesztve] -
VinoRosso
veterán
válasz
#31757056 #1291 üzenetére
én ezeket az elején kinyírtam már, hogy legyen fegyverem meg medkitem. Sörétessel meg lehet őket fingatni, meg gránáttal, csak az aknamező felé kell terelgetni őket és egy részük ottpusztul, a többit meg bokrok közt fukorásza le lehet szedni. Ha mégsem akkor el kell csalni őket a faluig, aztán ott már el lesznek foglalva a többi muksóval és mögéjük kerülve le lehet őket halazni gránátokkal meg söréttel.
-
-
Nem tudja valaki megmondani hogy kell-e patch az ABC modhoz ? Már vagy 3-szor újraraktam a játékot miatta
De mindig bejön az a Bugtrap !
-
törölt tag
Egy apró kérdésem lenne... Ha visszamegyek az X18-ból a Sidorovicshoz, és elvállalom azt a melót hogy a katonakordontól lenyúlom a postájukat, akkor mi történik ha én nem úgy lopózok be oda, hanem kinyírom őket? A Sido azt mondta hogy éjjel lopózzak be észrevétlenül, mert akkor nincsen őrség elöl, és a három katona akik ott császkálnak, el is mentek be a házakba ahogy leszállt az este. Hát neki is indultam a bokrok közt lopózva, de akármelyik irányból mentem mindig észrevettek! jobb és balszélről is. Ezért meguntam, odamentem egy ilyen lebukás után és lerendeztem mindet, voltak vagy 15-en... Ahol voltak az iratok oda útban minimum 10-el kellett volna szemeznem. Tehát kiikszeltem mindenklit felmarkoltam a papírokat és visszavittem Sidó bácsihoz, és kiszúrta a szemem 2000 rubellel. Ezért vártam kb egy órán át hogy esteledjen be, bakker... Mi van ilyenkor? Az öreg aszonta hogyha észrevesznek bajt hozok a táborra, de én ezt nem akarom, mert csipem őket
Mi lesz így, csinálta már valaki ezt a részt?
-
törölt tag
válasz
VinoRosso #1289 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül szükséges ennek a G80, elég ide egy high-end dx9.0c-s kártya is esetleg húzva (mondjuk egy 7900GTX vagy X1950XTX is) egy kellemes 1280x1024-hez, de a két mag az mindenképpen kell a max grafikához eleve már az 1.0003-mas patch-el is a második magra bízták a geometriát, az is komoly meló már önmagában is, nemhogy 1 magnak mindent, és a 2G ram is feltétlen kell a maxhoz az óriás textúrák miatt állat részletességben és látótávban. Persze aki 1600x1200-ban nyomja, annak már tényleg kell a 8800-as geForce-ok valameike minimum
Egyébként full dynamic alatt mi lehet a probléma az élsimítással hogy nem megy?
-
törölt tag
válasz
VinoRosso #1283 üzenetére
Én full dynamicban játszom vele és egy mezei X1950Pro-val tolom, és egy még harmatosabb A64 3700+ San Diego-val (egy mag), és 1 giga rammal
Sajnos a textúra minőséget ha 75%-ra állítom, irtózatos játszhatatlan swappolás lesz belőle, de amint leveszem 50%-ra úgy már megfelelő a sebessége, de megriccen úgy is kb fél kilóméterenként mikor nyalja befele az újabb textúrákat, természetesen izmos lapozófile beállítással, mert ha az nem jó akkor a megriccenésből kifagyás lesz.
A full dynamic-ból meg nem adunk le, anélkül nem látványos a game.
Ja és 1024x768 2xAA 8xAF, Atinál műkdik a HDR és az AA együtt, de szerintem nem sokat ér ebben a játékban az élsimítás...
[Szerkesztve] -
CsCsigusz
tag
válasz
medvegy #1276 üzenetére
Remélem!
Más:
Multkor keresgéltem ilyen stalkeres képeket és találtam egy képet ahol egy ilyen böszmenagy gépágyú van a játékosnál... Megpróbáltam keresgélni, de nem találtam seholse pedig télleg átnéztem majdhogynem mindent, többször is a játékban. Az a gépágyú most valami régebbi screenshot, vagy tényleg megtalálható a játékban? Ha igen, akkor hol?
Itt a kép, át lett helyezve...
[link]
[Szerkesztve] -
VarjúMárk
csendes tag
A ahveromnak pl laggol teljesen maxon.8800GT hajtsa 4gb memóriája van, P4 géppel.
Mondjuk nekem is majdnem ugyan ez van.
Csak nkem 7900GT 2és fél Gb memóriávan van P4-esem.
[Szerkesztve] -
VarjúMárk
csendes tag
Lehet igazuk van de ha 1024X768-ban jácanak(állította egyik) akkor az hülyeség.De függ mekkora a proci, alaplap, memória stb..
-
VarjúMárk
csendes tag
A S.T.A.L.K.E.R.-re nem is kell nagy gép.Sok hülye néha összehordja hogy 8800GT-n max grafikon Laggol.XD
-
VarjúMárk
csendes tag
Nah igen
-
medvegy
aktív tag
üdv, lesz szerintetek stalker 2 ??
-
-
Killer01
őstag
válasz
subaruwrc #1271 üzenetére
öö.....az attól függ, honnan nézzük
Bocs
Szóval bejutsz az erőműbe atomvillanás előtt, ott nekiállsz lelkesen tömegmészárolni. Csak 1 felé mehetsz, eltévedni nem fogsz. Aztán majd egy lépcsőházból kiérve egy körfölyosószerűségre lesz út a Monolithoz és a vezérlőajtóhoz. Megfogod találni. Viszont ha már a monolittal szemezel akkor rossz az irány. -
subaruwrc
félisten
Háj.
a játék végén tartok. piripócsban lófrálok és keresem a titkos ajtót amit a dekóder nyit. rémlik mintha a buszpályaudvarról lett volna szó h ott van. azonkívül h kib...szott nagy sugárzás van semmit nem találtam. a monolith csapatot is kiírtottam akik imádkoztak de ahol lementem sem volt semmilyen titkos ajtó..... a buszpályaudvaron vagy a monolithok épületében keressem? kössz -
VinoRosso
veterán
válasz
Grigorisz #1257 üzenetére
akármivel utközözöl vagy felburulsz felrobbansz, de ha van nálad medkit túl lehet élni, csak a ruhád megy tönkre, amugy nagy szar mert nehéz kezelni a járműveket, idétlen a kamera állása és nehéz irányítani. Jó lett volna, ha normálisan meg lehetne csinálni, de szerintem nem bírja el a játék a tps-t, ezért lett ilyen harmatos.
-
Narim
tag
Kérdés törölve.
Kipróbáltam és megy
De lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor a speciális küldetést elvállalom a kereskedőnél, és megtalálom a halott kereskedőt (vagy mit) és utána a vasúti töltéshez kell menni, ott megöltem az összes katonát, átkutattam a töltést, minden ládát stb., és nem találom a dokumentumokat. Azok hol vannak? -
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az 1.0004-es patch mellé fel lehet tenni a magyarítást? Működik vele?
Köszönöm. -
Grigorisz
aktív tag
válasz
#31757056 #1251 üzenetére
A transzport mod nagy ötlet volt egy sz*rt csináltak belőle. feltettem müködött is de amikor a sértetlen lada nivámnak nekiszaladt egy vadkan és atomjaira robbant a kocsi az gáz volt. Milyen vadkan ez? jójó, hogy csernobil de akkor is...... atomtöltet van az orrában vagy mi? és már irták most itt elöttem csak az első pályarészen tudod használni. később semmi.
-
törölt tag
válasz
Killer01 #1255 üzenetére
Azért egy rohadó küszöbű 1.3-mas ládába beültem volna egy kanyarra, márcsak a nosztalgia kedvéért is... Egykoron nekünk is olyan volt.
Még egy kérdésem lenne, ha mellékküldetést szeretnék vállalni, és meg is teszem, bekerül a pda-mba a munka, de nem tudom kicélozni a kis piros jellel, vagypedig eltűnik előle a zöld célkereszt, de a piros jel ott lesz, csaképp a térképre nem kerül rá az irány, sem a munka helye... Ez mitől lehet? Csak a főküldetésre tudok fókuszálni sokszor, de én előtte szeretnék kalandozni egy kicsit, mert a főszál úgysincs időhöz kötve. Már újra is kezdtem ez miatt, de ugyanaz van ismét. Ez valami bug lehet vagy én cseszek el valamit? -
Madárpók
aktív tag
válasz
Killer01 #1249 üzenetére
Hát a perzselős részről millió egy mentésem van, mindig amikor úgy éreztem itt az ideje mentettem. Van is vagy 10 mentésem
Lehet megpróbálom a vasúti kocsinál lévő mentést, és onnan tolom végig, ha akkor se akkor...nem tudom. Újrakezdeni nem lenne túl sok kedvem ha már idáig eljutottam. Izé, azt nem lehet,hogy hagyom a fenébe a perzselőt, hagy üzemeljen ha annyira akar és egyszerűen elcaplatok pripjatyba, és felmarkolom a dekódert?
-
törölt tag
válasz
Grigorisz #1250 üzenetére
Sziasztok! Egy apró kérdésem lenne, használ valaki transport mod-ot vagy ti is gyalog jártok? Mert én feltettem de ha fent van akkor a játék betöltés közben kirak az asztalra szépen, akár újat indítok, akár mentem az állást. a V1.01-es transport modnál van ez. Amúgy a játék nekem 1.0004-es. Szerintetek az ''alkalmazás újratelepítése'' megoldaná a problémát?
Vagy hagyjam az egészet a francba és várjam meg a buszt inkább a buszmegállóba a kordon és a Sidrovics közötti útszakaszon? Az a gáz hogy nem szokott jönni a járat újabban, mondjuk amúgy is bliccelnék, mert jegyet se lehet kapni. Az X16-ba meg nem is menne szerintem a sofőr, én most készülök oda még csak, de elég büdösnek tűnik az a hely... Amúgy lehet újrakezdem mert egy pár fegyvert nem találtam meg, és az összes mellékküldit is meg szeretném nézegetni. Köszi előre is a választ, ha lesz.
-
Madárpók
aktív tag
Lenne egy problémám, nem tudom másnak is előjött-e már. Szóval a lényeg az,hogy az Agyperzselőnél vagyok, megvan hogy lehet kihúzni a dugót(gyk. megvan a kikapcsoló kar), de ha meghúzom, akkor elájulok, végigmegy a movie, és utánna egy fekete képernyő van. Escre stbre nem reagál, nem tölt, otthagytam 45percre és semmit se csinált. Ctrl+Alt+Del segítségével ki lehet lőni. Háromszor megcsináltam, ugyanez. Valakinek esetleg van ötlete mi okozza ezt? Eddig nem volt semmi probléma a gémmel.( XP,7800GT, 94.24 driver, játékverzió: asszem 1.0000000 vagy régebbi )
-
Killer01
őstag
válasz
Grigorisz #1239 üzenetére
Szerintem a katonai ruci a dekóderes szobában volt, én félre is raktam. Majd ebben vonulok be Csernobilba
Addig jó lesz az idecipelt 3 SEVA is, most addig gyilkolok amíg be nem adja a bulletproof artifaktot az Exoskeletonnal.
Most is találtam ujdonságot, egy +5 tépésre artifakt formájában negatív módosító nélkül, galacsin a neve. Elsőre ilyen nem volt. -
VinoRosso
veterán
válasz
Grigorisz #1239 üzenetére
em tom, én pripjatyban nem találtam nagy lóf*szt se, pedig mindenki mondta hogy ilyen meg olyan stash, nekem csak egyet adott be, abban meg egy rakás gyoló volt, igaz azokból a legtutibbak. Újrakezdtem a játékot, és leöldösök mindenkit akit lehet, de egyelőre nem ad be több stasht, csak ugyanazokat többször. Pedig volt egy csomó hely, ahova lehet rejteni, de nem volt benne soha semmi.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Killer01 #1233 üzenetére
piripócson a monók házikójában van egy nagy terem ahol extázisban csápol mekka felé egypár monolitos egy totemoszlopszerűség körül. nah ha ott leesel a szinpad résein balkézt ajtó és ha jól emlékszem ott jobbra més az első lehetőségnél. van lent pár genyó de jo cuccok is sztem
-
Kimmuriel
aktív tag
Nekem senkit se kellett bántanom, hogy bejuthassak a bárpult mögé, egyszer ugyanis öt monolith besétált a Bar area területére, és mocskosul elkezdtek leírtani mindenkit. Amint a bár közelébe értek, az összes vendég és az őr is kirohant a helyiségből (egyedül a Barkeeper maradt), hogy szembeszálljon a monolithokkal!
Addig is egy jót sétáltam bent! Egyébként a monolithok nagyon nagy pusztítást végeztek, rengeteg rookie-t kinyírtak, és igencsak megnehezítették a mozgást a városon belül, mivel ha én is visszalőttem rájuk, akkor a Duty-sok és mindenki más tüzet nyitottak rám, a hangosbemondó pedig mindenkit az én levadászásomra buzdított!
Szóval meg kellett várnom, amíg mindet leszedik! Viszont az a pacák, akinek vissza kellett vinni a Storming Obokan-t, az szépen eldobta a fegyóját és lecserélte az egyik monolith-nál lévőre, így a küldi megcsinálása után kaptam egy ingyér Stroming Obokan-t!
Bár az is igaz, hogy így a küldi újra felvehetővé vált!
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #1230 üzenetére
Te nyertél VinoRosso
A bár hátsó része, az ajtónállót -mivel csak az utamat állta- levadásztam a fent említett gránátos módszerrel, és benézegettem
Sok érdekes tényleg nincs ott sajna, és utána tölthettem vissza a mentett állásomat mer' mindenki engem akart kifilézni
Ezek szerint nem csak engem érdekelt a zárt rész
[Szerkesztve] -
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1228 üzenetére
lehet hogy a bárban vagy a dutyi főhadiszálláson. Egyszer ledobtam egy gránátot a bárba, mire a csóka, aki ott állt a pultos mellett és eltorlaszolta az ajtót kiszaladt a lépcsőig, és ott sasolt, hogy mikor lépek be, mert le akart kaszabolni. Erre ledobtam még 1et, és megnyekkent, azzal a másikkal együtt, aki mindig azt akarta, hogy menjek be hozzá, de sose volt nyitva a rácsos ajtó. Megéztem mi van a pult mögötti szobában, de nem találtam semmi érdekeset.
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #1227 üzenetére
Nekem sem adták még feladatnak egymás legyilkolását, de gyanítom nem is fogják. Amennyi küldit megcsináltam mindkettőnek, jó pár napig csak ezzel szórakoztam
A dutyvezér a küldetésekért ad kircsi páncéltörő lőszert, ami jó a mesterlövész VLA-ba, ezért is dolgoztam neki sokat. A freevezír meg GP-hez való páncéltörő lőszert ad, ami jól fog jönni később
Szerintetek ezek a képek hol készültek:
[link]
[link]
Kiváncsi vagyok ki találja el..... -
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1226 üzenetére
emtom, én a dutyiverzírtől még nem kaptam olyan feladatot, hogy gyilkoljam le a szabik vezetőjét. Te katál már olyat? Mondjuk én a kötöszködősségiekkel nem spanoltam annyit, csak míg be nem zöldültek, hogy pripjatyban hátha jól jön, de nem naon volt értelme mert egymást nyírták a szabikkal. Aruzsé ubráu!
-
Killer01
őstag
Azt el lehet érni valahogy, hogy Lukash / a Freedomvezér/ és V. Tábornok /a Dutyvezér/ a másik legyilkolását adja feladatnak? Sikerült ez már valakinek, vagy mindenki ''önszorgalomból'' gyilkolta le a kevésbé szimpi arcot
Mondjuk én első végigjátszásra nem bántottam egyiket se /mert ugye barátságos vagyok/, és span volt mindenki, de most kiváncsi vagyok
-
Ace Ventura
addikt
Mi a francért nem müködnek a patchek ebben a játékban?
Felrakom, de utána el sem akar indulni a játék.Pedig kéne valami megoldás, mert tiszta bug az egész játék. -
subaruwrc
félisten
köszi. én is visszajáró vagyok mostmár
csak a sugárzás megszivat néha exoskeletonban... de az jó h 400helyett 1800 skulóm van.jöhetnek a monolithok
mod: az a kis ugrálós mutáns poénos.
elkezdett virnyítani a hátam mögött. megfordultam az exoskeletonban gp-vel a kezemben és öszeszarta magát
piripócsban még a gaussos muksókra kell figyelni. bár ha veled van a sniper rifle akkor nincs probléma
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
vissza lehet menni piripócsból
megyek ammot gyűjteni....
-
Killer01
őstag
válasz
feka007 #1215 üzenetére
Az nem igazán jó befejezés. Azt ''kívántad'' tűnjön el a Zóna, hát számodra eltűnt mer' megvakultál.
Mi volt a másik befejezés? Azt is a kivánságteljesítő kristálynál kaptad? Mert akkor az is fals ending.
A két valódi befejezéshez nem kell bemenni a kristályhoz, hanem a Piripócsban talált dekóderrel kell a Monolitvezérlő ajtaját kinyitni és hajrá.
Lehet erre gondoltál amikor ''kint'' akartál mászkerálni? Igy lesz rá lehetőséged úgy 40-50 Monolith katona társaságában
Ez nagyon jó rész, lehet teleportálgatni és gyilkolni mint' állat -
feka007
veterán
Úgy tűnik nem fogok téblábolni az erőmű körül...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
1203-ra valaki?
Meg akarom nézni az NPP-t!
-
Killer01
őstag
válasz
subaruwrc #1205 üzenetére
Sokat futkorásztam a gyüjteményért
És a kupac ''elhasznált'' fegyvert még nem is láttad 2 méterrel odébb
De ezért játszom másodszor, kiélvezem minden percét. Éppen a Freedom és Duty küldiket nyomom, kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet.
Piripócsban találtál exo-t? A keresztben volt egy bulletproof artifaktal, ugye?
Venni nem tudsz ott skulót, max. találni 1-2 stash-ben. meg persze zsákmányolni.... -
subaruwrc
félisten
válasz
Killer01 #1204 üzenetére
vazzeg hány százezer km-t sétáltál mire összegyűjtögetted?
én most lófrálok prypiatba és találtam exoskeletont.tök terminator feelinghülyék lőnek rám gp vel én meg csak zabálok
mondjuk az aknavetővel majdnem megfektettek
gondolkozom rajta h visszamegyek a freedom base re és veszek még skulót mert kelleni fog. javaslat? jó ötlet visszagyalogolni vagy felejtős? máshol lehet még sok (800/900db töltényt szerezni vagy venni?
-
feka007
veterán
Úgy döntöttem, végigjátszom hamadjára is, mert még egyszer sem kaptam rossz végkifejletet, és az erőmű körül is akarok bóklászni egyszer. Utóbbihoz milyen útvonalon haladjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest