- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #16614 üzenetére
Ezt a végleges OGSR verziót nem ismerem, talán valamikor ránézek. Arra emlékszem, hogy nem sokat kellett az OGSE fordításán módosítanom, hogy jó legyen az OGSR verzióhoz is. Az a helyzet, hogy egyáltalán nincs kedvem játszani, egy stalkerral sem, kivéve a Reborn-ot. Az NLC 7-et is abbahagytam, pedig elég jól belehaladtam a fordításába. A Reborn Istok-ot is csak kíváncsiságból olyan formában játszom, hogy egy teljesen kezdő végig tudná-e játszani. Az az ahol nem fontos kihagyom a nagy csatákat a mutánsokkal, zombikkal. (más ellenfél nem is nagyon van) Valamint csak azokat a küldiket teljesítem, amik fontosak hogy meglegyen a szükséges felszerelésem, és az a pár doksi ami kell. Ezzel kihagyom a sok fölösleges küldit, és csak a nagy feladatokra koncentrálhatok. Elvileg nagyon hasonló játék mint a Fotográf, itt is átjárókat területeket kell felfedezni, főleg a földalatti pályákat. Ez kb a játék kétharmadát érinti, és utána kezdődik az igazi történet. Ha érdekel írhatok egy végigjátszási sémát, amíg benne vagyok a témában.
Dhampir Az OGSE-t annak idején egy régi Gainward 76000 GT-vel játszottam probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest