Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz ' Tzs , #16224 üzenetére

Beardet ha elkíséred a jantari átjáróhoz, megkapod azt, de előtte tisztítsd meg az utat. A mocsár felé, ahol a szolgálatosok táboroznak, mögöttük van egy völgy. De szerintem ez az átjáró nélküle is ott van ha oda mész. Beard árul tippeket, meg lehet nála venni az alagsor szellőzőjének rejtekhelyét is, akkor hamarabb megjelenik a térképen az alsó átjáró és a csőben lesz némi cucc is. Azt nem tudom még, hogy mire való még Beard. A társa javító készleteket kér.

Jelenleg még mindig a rendes Kordonon akciózom (kísérővel jöttem ide, mert az átjáró egy alternatív Kordonra vezet), megtaláltam a monolitos hullát a beoltott vasúti barlangnál, de egy teleport folyton visszalök. Ez rémlik az eredeti játékból, valami köze van a vasúti híd tetején levő buborék anomáliához, de az egyelőre csak az alagút elé visz. Nem jut eszembe mi volt itt a csel a CS-ban :F Ez a feladat Szidorovicsnak kellene jó pénzért, remélem utána ad valami fontosabb tennivalót is. Beszéltem Wolffal valami nőkről, aztán elkísértem egy helyre ahol simán eltűnt mondván, hogy még találkozunk. Egy sztalker főnök folyton üzenget értem, de nem találom ki az... Megvan a Bárra vezető út és a Borongósra...

Új hozzászólás Aktív témák