- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir #16197 üzenetére
Ahogy én látom s érzem, itt egyhamar nem fogunk szabadulni ettől a Reborn modtól, úgyhogy ha más modokat akartok, akkor jobb ha ti nekifogtok keresgélni
Ebben a modban annyi és olyan rejtély van, hogy ezeket muszáj megfejteni, nem lehet csak úgy letenni. Én épp most fogtam neki harmadjára a játéknak az elejétől és egy percig se ötlött be, hogy abbahagyjam, sőt, egyre inkább ösztönöz, hogy rájöjjek a titkokra benne.
Én se hittem volna az elején, hogy tényleg létezik a játékfüggőség
Tzs: a kódot be kell ütni a megfelelő számtáblán, csak kicsit nehéz eltalálni a szerkezet fókuszát. Összesen 3 PDA lesz a laborban, az alsó szinti a gázt pedig a második szinten zárod el, mégpedig úgy, hogy a kar alsó pozícióba kerüljön - ezt jelzi is a PDA. Tehát a kart 2x kell meghúznod. Ne izgulj, ez csak a kezdet. Jönnek nemsokára rágósabb dolgok is
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest