- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16128 üzenetére
Na várjál, tudod mi az érdekes? Én átmentem Yantarba direkt Agropromból és amikor visszajöttem ugyanott Agropromba, akkor egy teljesen más, a SOC beli Agropromba értem és le tudtam menni a toronynál az alagsorba átlépő nélkül. Viszont nem találtam a PDA-t, senki se volt odalent csak egy halálkarom. De amikor az alsó kijáraton, a barlangon át akartam a felszínre jönni, akkor a pályát betöltötte. Ez feltűnt, mert fent nem töltött. És láss csodát, ekkor töltötte vissza az eredeti Agropromt és itt már nem tudtam újra lemenni egyik járaton se az alagsorba mert kéri az a nem tudom mit. Viszont Strelok rejtekhelyén volt egy teleport ami egy új helyiségbe vitt és onnan elég sok új pályára lehet eljutni. Ezt nem értem, mert a PDA nincs meg abban a szobában, de az egész alagsor nem is az, amiről te beszélsz. A csap kereke sincs pld. ott, sznorkok sincsenek, hullák se, de még az ajtórács sincs ott
Megpróbálom, hogy Yantarról a Bar felé megyek vissza és onnan Agropromba, lássuk akkor mi lesz? Csak akkor nem fogok tudni lemenni az alagsorba mert nem Ghost dokumentumai kellettek oda... komolyan mondom, amíg nem követtem semmit, csak mentem, sokkal jobban élveztem a játékot. Kezd felidegesíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest