Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papa Joe

tag

válasz Dhampir #15071 üzenetére

SaGa, sklopp nagyon köszönöm! Ismét... :R

Dhampir nincs köztünk véleménykülönbség! Lehet, hogy kissé off topic, de leírom. ;] Elég sokat airsoftoztunk csapat szinten is régebben. Rajtam a mellény, azon a hátizsák. Az exbarátnőm is a csapat tagja volt - és eléggé jól is célzott sokak megdöbbenésére - így kettőnk teljes napi ellátmányával indultam neki a napnak. Camel bag - 3 liter, plusz ásványvizes palackok - 4,5 liter, 1 zacskó BB, pótakkuk, green gáz, egyéb kütyük összesen kb 10kg. Ehhez jött a társaink "hozoltáskáthagytegyembehozzádcsakezt" jellegű felkiáltásai. Szóval nekem nem kellett a 200kg, elég volt az a kb 12-15 a táskában, plusz a saját teljes felszerelésem. Vékony, magas testalkattal egész nap nyakig beöltözve, harci helyzetben, bevallom nekem elég is volt estére a Sherpa üzemmódból. Minden tiszteletem a linkelt teherhordóknak, és bizony gyakran elábrándoztam egy jó kis exoskeletonról. :K
    Játékban viszont, viszek mindent, mint Kamaz a kanyarban. Ránézek a térképen a fehér pöttyre, és jön a "vajon mi lehet nála?" érzés, és már megyek is gyűjtögetni. :D Viszont ez a felhalmozás sokszor jól jött, amikor valaki kirámolt a játékban, vagy amikor fejlesztgetni kellett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés