Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
Sensut #12270 üzenetére
Igen. A Barlang elég mulatságos, viszont ez a fő szálhoz tartozik sajnos. Én is szenvedtem vele. A Rejtett Teleport-ról én is tudok, az a 2 Törpénél szokott lenni. A Labirintusban majd lesz egy bug, ami végül is semmiben nem befolyásolja a tovább haladást. Lesz egy küldetés majd, amit elsőre lehetetlen megcsinálni, mert egyszerűen nem találod az oda vezető utat, itt majd segítek.
Ilyen angolul maradt szövegek előfordulnak, nem volt kedvem lefordítani, ami nem fontos. A feladatok szövegére koncentráltam. Az Eye of Beholder szövegei sincsenek lefordítva, majd ráállok a dologra.
Mondjuk meg lehet érteni, iszonyatosan sok szöveg van ebben a játékban, sok fegyvert sem volt kedvem fordítani a sok káromkodás közepette.
Amitől kibuktam az a TB3D_dialogs_arhara_start, final, eco, atp szövegei. Ez tartalmazza a Black Doctor-os szövegeket.
Ma én is elkezdem megint az elejéről és fordítgatom a kimaradt szövegeket, tárgyakat, fegyvereket.Skinflint nevét is át kell majd írnom Miser-re.
A szövegekkel meg majd kísérletezek, mert bele rakott TB közép európai ui-t. Az eredeti shoc fordítás szöveg méretét használtam eddig.
Úgy látom, a localization.ltx-ben véletlenül átírtam ezt: language = eng, ezt át kell írni hun-ra, hátha így jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest