Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #11599 üzenetére
Nálam ott volt, viszont nem látszott. A végigjátszásban tisztán látszik, amint ott hever a törmelék szélén, már elég messziről látható. Szerintem ez verzió hiba, mint ahogy az is, amikor a csaj elküld a Halott Városban egyezkedni a tolvajokkal. Na, itt a térképen ő megjelöli a feltehető helyüket, de nálam nem jelent meg az a bizonyos kör alakú jelölés, ami pld. a végigjátszásban ott van, és a szöveg szerint is ott kellene lennie. Órákig kutattam utánuk a lakásokban, aztán megnéztem ezt is a YT-on, s hát nem is a városban kell keresni őket. Szóval ezek az apró dolgok teszik tönkre az élményt, pedig a sztori jónak tűnik és ha egy kicsit komolyabb feladatokkal sózzák meg, hatalmas játék lehetett volna. De ezek a küldetések nem igazán sztalkeresek, inkább egy Doomra emlékeztetnek, ahol halomra gyilkoljuk a szörnyeket. Oda az kell, de ide egy kicsit zónásabb fő akció kellene, mert szerintem a Stalkerben a mutánsok csak mellékszereplők és nem körülöttük forog a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest