Új hozzászólás Aktív témák

• cheatergs

senior tag

AI többet csal, mint ezelőtt.
    Hiába idióta alapból, ha azzal próbálják ellensúlyozni, h keresztüllát mindenen, és kb bármekkora távolságból tüzet nyit.

Én nem emléxem/k olyan jelenetre a korábbi patch-ekből, h Garbage-ből Cordonba guggolva, lámpa offban, a katonák (w/o nightvision&flashlight) háta mögé érkezek vissza éjfélkor, mire megfordulva mind a 4en tüzet nyitnak.
    Minden egyes alkalommal.

Se olyanra, h 23h-kor egy bandita tőlem ötven m-re hátrafelé sasszézik a neki szemközti stalkereket lőve, majd gondolva 1et felém fordulásból megereszt egy sorozatot, holott 1 ház sarka mögül hajoltam ki éppenhcsak. Még csak nem is tudott rólam, mert a csata végén kapcsolódtam be.

Az se kevésbé feltűnő, h 100m-ről, öt bokron át is észrevesznek, nem beszélve az Agroprom Inst. túlfeléről ide őrjáratozó (mert nem az előtte lezajló tűzharcra jöttek ám), betonkerítésen átlátó katonáiról.

Zárt tereken nem próbál pozíciót változtatni, helyette inkább 1 helyben állva várja, amíg kidugom az orrom, ami részéről érthető, hisz úgyis tudja hol vok.
    Kínos példa volt erre, amikor 1 épület harmadik emelete folyosójának közepén megállt, én meg próbálnám mind2 oldalról sneakkel közlekedve behajolva leszedni, de mind1 volt, mert amelyik oldalon jártam, ő arra nézve rögvest ontotta a skúlót.

Az ilyeneket nem kéne, légy szíves!

Anno tőrbe lehetett csalni az emberi AI-t, élvezetes vadászatokat rendezve. Ezt miért kellett kivenni?
    ---
    A másik, h a játékban az éjszaka negatív értelemben sötét.
    A flashlight szabadban semmit nem ér, miközben az MI egy kocacheater, így frusztrációt csökkentendő fel kell nyomni 20h-4h között a gammát és a brightnesst csutkára, h lássam a pályát.
    ---
    sétálás=stamina-visszatöltés +1 like

Új hozzászólás Aktív témák