Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2927) ZIL válasza emre (#2926) üzenetére


ZIL
tag

Bocs az elobbi postom hangveteleert, kisse zabos voltam amikor korvonalazodott, hogy az elore szabott hataridobol kicsuszok, es igy legalabb meg egy hetet kesek miatta.
Most ott tartok, hogy a gauss-t es a granatokat/granatvetoket leszamitva minden fegyver es loszer alapadatai be vannak love, kiveve az inerciakat, az amortaranyos szorasnovekedest es a visszarugas/celtartas tenyezoit. Gondolom nem kell reszleteznem, hogy az utolso tetel a legnehezebb, es raadasul a tuningok fejlesztesenek egy jo resze is erre epul. Tehat mig nincs meg, kar elkezdeni a tuningolt ertekek beallitasat.
Azert kell a mentes, mert onmagaban hiaba rakom fel a trader modot (mindenkepp kell amugy), mert mig nem vagyok valamennyire elore a jatekmenetben a tuningok nem elerhetoek, nameg penzem sincs, hogy egyszerre 3 kulonbozo mertekben tuningolt draga fegyot egyszerre teszteljek.
Amugy az eddig meglevo beallitasokkal jatszottam egy kicsit, es biz el vagyok ajulva az eredmenyektol. Teljesen mas jatek mar most is. Nincsenek, hiabavalo lovoldozesek, most ha lovoldozes van termelodnek a hullak rendesen, a rambozast meg nyugodtan el lehet felejteni, mert ez viszont is igaz, szoval jo pancel nelkul a lerohanas meg a looser renegatok ellen is ongyilkos taktika. Tobbszor is leszedtek pl kozelrol toz-34-el egy lovesbol, pedig csak sima soretloszert hasznaltak :Y . Ez az eredmenye a 0%-os pancelnak :O . Szoval a tuzharcok, valami counter-strike iranyba hajlanak el, es a game over felirat meg alacsonyabb szinteken is gyakran felvillan majd. Sztem sokkal izgalmasabb/elvezhetobb a jatekmenet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.